şimdi anlatcaklarım yemin ederim gerçek ben kötü birisi veya aldatan birisi değilim ama yaptığım ihanet mi kısaca anlatıyım ben eski sevgilim vardı öğretmendi okuyordu o zaman 22 yaşlardaydım neyse bende polis askeriye sınavlarına giriyordum ben bu kızlayken gerçekten kısmetim çok acıktı asılan mı dersiniz senden hoşlanıyorum diyen vs neyse aşk adamı kör ederya ben asla ve asla ondan başkasına bakmamıştım sonuç ne oldu biliyor musunuz canımı öyle yaktıki ben sigara içmezdim öyle bir alkole vurdurduki öyle yaktıki canımı yaptıkları kısaca ayrıldı ve ayırlırken bana demediğini bırakmadı ve başkalarıyla yattı okul bu kıza ne yaptı bilmiom bir mühendisle bir hemşirle vs yatmış kalkmış bir kaç kişiyle ama ben kaldıramadım bunun için çok fedakarlık yapmıştım ufak defek tartışmamız oldu neyse şimdide bir sevgilim var avukat kendisi ve havacı harbiye okulundan dönme zeki ve gerçekten renkli gözlü vs çok güzel bir kız ama ara ara tartışmamız oldu en son dün ve ben bazen ilgisizliği vs şimdiki yapılan tartışma ufak defek bana onu anımsatıyor acaba oda gidermi yolda bırakır mı vs gibi vegerçekten baya yakınız evlilik vs konusuoz yüzük vs bile aldım hediye ama dedimya son yapılanlar onu anımsatıyor ilgisiz gibi değersiz hissediyorum o yüzden yunus polis arkadaş var oda gerçekten güzel boy vs masum vs onlada konusuyorum ama yakın konusuyoz yani ama sevgili babında değilde flört gibi diyim ne bok yiycem bilmiyorum acaba diyorum o kıza üzmeyim desem gibi o zaman üzmek istemediklerimiz bizi üzüyor gerçekten sanki elimde yedek tutar gibi hissediyorum ve kötü hissediyorum ve polisede duygusal olarak yakınlık hissetmiyorum desem yalan olur bu iş bokun bok içi ne yapıyım küfür vs etmeyin yemin ederim trol değil ve bende askerim jandarma uzmanım meslek olarakda öyle seviyeli yorumunuz için sağolun
Güncellemeler
+1 yıl
bu arada o öğretmen dediğim sahıs it gibi pişman numaramı nereden buldu bilmiyorum değişmişti 4 yıl sonra yazdı bana napıyorsun vs diye tabi s.. çektim at gibi giden it gibide geldi içim soğdumu hayır o zamanki çektimi unutmam
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer