Ayrıldık beni tekrar arar mı?

Ben 28 yaşında boşanmış bir kadınım yaklaşık bir yıl önce iş arkadaşım olan bir erkek bana ilgisi olduğunu söyledi o zamanlar ben istememiştim hoşlanmıyordum yaklaşık 4 ay önce onu daha yakından tanımak istediğime karar verdim görüşmek istedim görüştük aramızda bi ilişki başladı ama o tam olarak benim istediğim gibi ilgili biri değildi bu yüzden sorun yaşadık ve bi ay kadar bir ayrılık sürecimiz oldu sonra bi şekilde yeniden görüşmeye başladık ben onunla bu kez tartışmamız bir ilişki yaşamak istediğimi söyledim bana ilgili bir erkek olmadığını bu yüzden tartışmak istemediğini beni üzmek istemediğini söyledi istersen arkadaş kalalım dedi ben arkadaş kalmak istemediğimi söyleyince de geri vites yaptı barışır gibi olduk ama o yine ilgili biri değildi ben onu sevmeye aşık olmaya başlamıştım bunu da ona söyledim geçenlerde konuşurken aramızda şöyle bi konuşma geçti annesiyle yaşayan biri aramızdaki ilişki ilerlerse annesinin benim boşanmış olmamı kabul etmeyeceğini söyledi ben de zaten ben uzun bi süre evlilik düşünmüyorum dedim başta ama sonra düşündüm söylediği şey çok ağır geldi ve bunu ona söyledim bi daha görüşmeyelim dedim bana senden ayrılmak zor seninle çok mutluydum hoşçakal gibi bi cümle yazdı bu adam beni sevdi mi kullandı mı geri döner mi görüşlerinizi bekliyorum
Ayrıldık beni tekrar arar mı?