İnkar eden kadın değildir.😀😀
Peki erkekler bu konuda rahat olabiliyorlar mı?

Kadınlar daha fazla oluyor hatta yatak odası muhabbetlerini ayrıntılı bir şekilde arkadaşlarına anlatan kızlar var 😳 erkekler daha az oranla bana göre en fazla dertleşme için anlatır bazı şeyleri onun dışında fazla denk gelmedim bir kaç ergenin yaşadıkları özel anları birbirine artistlik yapma namına anlatması dışında
Bizde de konuşulur ama bu söylediğimiz sohbetimizin belkide %5i bile tutmayabilir. Eşimi veya sevgilimin özelliklerini, yaptıklarımızı ya da ekstralarını neden anlatayım ki. O benimle sevgilim arasında özel bir konu ve yaşanmışlık o kadar detaya girilmez hiçbir zaman.
Sevgilisini bi erkek erkek arkadaşlarına fazla anlatmaz iyi biri seviyorum der geçer şöyle yapar böyle yapar şöyledir böyledir şöyle güzel böyle güzel gibi şeyle bence söylemez ama kızlar arakadaşlarına anlatır mı bilemem jajsjssjs
Eğer. Ben ve kankalarim bir gün bir erkeğe evet dersek bu muhabbetleri yaparım ama takva sahibi insanlar oldukları için ben onlarla bu muhabbetler i pek yapmam zaten benim de erkeklerden konuşup tekrar sinir kısır döngüsü yaşama olayım var bu yüzden hep kaçarım bu muhabbetler den
Cevap
12Cevap
Erkekler her yediği b* anlatır 😂
Çok nadir Yüzeysel anlatıyorum.
Erkeklerin en ilgi çektiği konu kadın muhabbetleri. Şimdi bir düşünsene sevdiğim kadını arkadaşıma anlatıcağım. O da iştahlı iştahlı dinleyecek.
Erkeklik damarım çatlar.
@cemreeiii Kişi kendine yakışanı yapar. Kendi karakterini taşır.
Hayır anlatmayiz. kadınlarin bu huyunu sevmiyorum işte. hiç birsey gizli kalmıyor, hemen gidip arkadaslarina anlatıyorlar, bazen duşunuyorum, acaba evlenince, kocalarıyla yatak odalarında geçen şeyleride mi konuşur bu kadınlar biebiriyle 🤔
Biz öyle kadınlar gibi boş beleş konular konuşmayız zaten bu sebeple erkek hegomanmyası üstünlüğü vardır. Bizde konu sınırı olmaz, siyaset spor gündem savaş ülkeler arası problemler.
adam olan anlatmaz özel seylerini bende anlatmam kimseyi ilgilendirmez. kimseyide dinlemem cunku banane😅
Eğer kadını seviyorsa anlatmaz herşeyini ama erkekler kadınlar hakkında konuşuyorsa geçen onunla şunu yaşadık şunu yaptık filandır
Ben kolay kolay anlatmam ozelim sonucta sorunum varsa sorunumda bahseder cozum araririmhepsi bu
Ben anlatmıyorum sadece sevgilim var diyip geçiyorum özelimi paylaşmayı sevmem
Elbet paylaşılıyor. Sadece aşırılaşmasını sevmiyorum. Bazı çizgiler içerisinde olmalı.
Erkek adam ortamda eşi sevgilisi hakkında konuşmaz. Özelini anlatmaz.
Bence erkekler kadınlardan daha dedikoducu benim bir arkadaşım vardı illallah etirdi
Biz "bip" deseydiki anında başkasına anlatıyordu
En özeli bile anlatırlar ne diyorsunn
Erkekler bizdende giybetci. Onlar öyle bi dedikoducu kiiiiii seytan duysa şaşar.
Anlatıyorlardır elbet ama kadınları geçemezler bence sjdnsnsns
Asla rahat olamam onunla ne yaşadıysak o an orda kalmalı..
Anlatanlar genelde sevmeyenlerdir 😂
kadın olmadığımı öğrendim ✍
Tek anlatmayan kadın ben miyim ne
iyi bari çenesini tutan kadın da varmış :)
Kişisine göre anlatırlar bence
Anlatmazlar çünkü erkek, erkeğe asla güvenmez.
İsteselerde anlatamazlar
Bizim kadar ayrıntılı anlatmıyorlar
Anlatır bence
Muhabbet açılırsa anlatırız tabii
anlatırlar
Anlatmam
Anlayor ama biz kizlar gibi asla detayla degil 😂
Bazen anlatırlar. Her şeyi değil tabi
Özelimi anlatmam
Ben olsam anlatmam
Yok be knk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?