Erkeğin hiçbir hatası olmadığı halde terk eden kız?

Biz bayrağıdır sevgiliydik, her şey güzel ilerliyordu ama ailesi beni öğrendi ve ona çok baskı yaptı, biz neredeyse hiç konuşmamaya başladık ama ben onu hâlâ çok seviyordum oda sevdiğini söylüyordu. Bir kaç ay arkadaş gibi konuşuruz ailesi bilmesin diye sonra da istetirim seni dedim her zor gününde yanında oldum tanıştığımızdan beri her kötü gününde moral verdim canını sıkmayayim diye binbir türlü şey yaptım çok alttan aldım onun için, seni sevmiyorum dedi bir ara ailevi sıkıntılardan diyordur dedim alttan aldım yanında oldum yine de yeterki benim olsun diye, onu düşünmediğim saniye yoktu çevremdeki herkes fazla bağlanma giderse çok canını sıkar dedi ama ben ona çok güveniyordum asla gitmez dedim oda bana bir sürü söz verdi ölene kadar seninleyim dedi. Bir kaç ay sonra ise bitirelim benim içimde sana karşı his yok seni sevmiyorum yaşattıklarım için özür dilerim dedi gitti beni yüz üstü bıraktı, ona bu kadar değer verirken her saniye onu düşünürken çok ama çok severken çekti gitti. Ben ne yapmalıyım?
Erkeğin hiçbir hatası olmadığı halde terk eden kız?