Bence senin acı tecrübelerin olmuş pire için yorgan yakiyorsun. Erkeğin tecrübesiz bir kadınla olmayı istemek en doğal hakkıdır burda feministlik yapmamak gerekir. Aksi halde daha önce tecrübe kazanmış birinin elinde oyuncak olur gider evlilik diye birşey olmaz ortada bu olayin yabancı erkeklerle alakası yok bizim örf ve adetlerimi ile alakasi var bu iş uzar dini kurallara kadar gider. Bütün erkekler aynidir genellemesi psikolojisi bozulmuş bir kadini temsil eder. Hayat sen ona ne katarsan sana onlari yaşatir etme bulma dünyasi diye buna diyorlar. Kisacasi niye Allahin emir ve yasaklari var erkeğin halini bütünüyle ortaya koymuştur ya da kadinin peki insanlar niye okumaz ya da ilgilenmez düşünün herşeyi en derin haliyle doğru olarak anlatan bir kitap var kötülüklersen dejenereden uzaklaştiriyor insani kişi egoya dönük bir yaşam sürüyorsa başkasinin fikrini önemsemeyecek kendi yaşayip görmek isteyecektir yillar sonra edineceği bilgi dejenere sonucu acı tecrübeler olacaktir. Bu sebeble genellemelerin ortaya dökülmesi beklenir normaldir. Kendimden örnek veriyorim zina yapmiyorum içki içmiyorum hak yemiyorum yalan söylemiyorum hayatimda bunlarla beni yoracak üzecek kişileri almiyorum. Konu neydi biliyormusun yaratici dediki şeytan diye bir kavram yarattim ona teslim olanlar ağir sonuçlar ile yüzleşmek zorunsa kalacak çünkü şeytan kisideki özellikler bütünüdür şeytana uydum demek sag kulaktan sana üfleyen birini takip etmek değil yaraticinin istemediği tasvip etmedigi şekilde yaşamaya yeltenmiş olmaktir. Kadin ve erkeğin yaşam biçimi davraniş biçimlerinörflerle ayri şekillenmiş ve kadinin ezildigi bir erkek egomonyasini ortaya koymuştur oysaki bize yaratan Kuran Okumamizi emretmiştir 1000 kafadan gelen sealerle hareket etmeyi değil kişi gercekten rabbine yönelse erkek ya da kadin rabni ona aci tecrubeler yaşamadan hayati öğretecek helal kazanci doğru kişiler ile evlenmeyi konusmayi oturmayi kalkmayi engüzel biçimde öğretecektir unutmamak gerekirki beni en iyi taniyan beni ortaya koyandir işte bütün bu aci tecrübeyle hayatini cehenneme çevrimiş birisinin hiç bir sevgi saygi baği olamayan avrupalilari beğenmesi anormal olmayacaktir. Çünkü yaşadıkları sayesinde yanlizlaşmiş sürekli tetikte yaşayacaktir. Avrupada ailw hayatinin bir anlami kalmamiştir sonuna kadar herseyi tüketip yaşamaktadirlar encok bosanma yüzdesi avrupadadir toz pembe gözüküyor ama size öyle değil bir kadinin ayni mahalledeki adamlardan 5 tane çocuğunun olmasini garip karşilamazlar dejenere olmak zaten böyle gerçekleşir herşeyi hoş karşılamak samimiyet yok sadakat yok dürüstlük yok bumu uygarlik. Bu yaziyi yazana yazıyorum sen hayatini yanlişlardan edindiğin tecrübeler üzerine sürdürmüşsün git yasa bakalim avrupadakilerle sonunda kimin sözleri baki kaliyor uzaktan davulun sesi hoş gelir. Genclik için en önemli tavsiyem haktan yana olun kendinizi yetiştirin yoksa sistemin acimasi yoktur hayat dersini herzaman pahaliya satar. Sünnetullah allahin sistemidir acima söz konusu degildir sistem Allahin isimleri ile donanmis ve onun bir ismide züntikam'dır heryapanin yanlişını acima söz konusu olmayacak bir sistemde kendisine yaşatacak olandir sen yaparken acidinmiki sana acinsin bu sebeble aklinizi kullanin ya da dejenere olup gafillerden olun. Öğretici yaratandir yaratani dinlemeyen bunun aci sonuçlari ile karşılaşır. Kendini dogruda sanar ama hala yanlişta olduğunun farkinda değildir insanlikta erkeklikte şerefte haysiyette ölmedi ne bekliyorsan hayattan onu yansit kendini üzende ihya edecek olanda sensin tabi tanima yoluna girersen kendini.
Zihnen hatırlıyorum ama duygusal olarak hayır. Zaten unutmak demek zihinden silmek demek değildir. Bu imkansıza yakın. Eğer aklımıza geldiğinde içimizde duygusallık hissetmiyorsak o zaman unutmuşuz demektir.
Bende evlenince ilkimi yaşamak istiyorum ve öyle alalade bir yerde olmayacak romantik bir yerde yaşamak istiyorum o ilki unutulmaz olmalı
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İll opustugum birir yok ama soyle bir sey var. Kucukken 13 yaslarimda filan benden buyuk 17-18 yaslarinda mahallemizdeki bir cocuk beni yanina cagirmisti sonra kapiyi ustume kapatip zorla opmustu ben tabi sok olmustum kacmistim. O kadar daha olmadi
Başkadır diyemem ama hatırlıyorum. Ardından seks gelmişti şaşkınlıkla devam etmiştim. Abartıldığı kadar önemi olmayan "ilkler" kısmını ne zaman ergenler son verecek merak içerisindeyim.