- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz zaman ver eşine babalık heyecanıni doyasıya yaşasın. Seni unutmaz tabiki ama şu an onun duyguları çok farklı.
Bir süre sonra düzelir.
Eşinle birlikte sende ilgilen çocukla o arada zaman gecirmis olursunuz. Hicmi uyumuyor çocuk sen işe gittiğinde kim bakıyor03 Yorumla
Soran+1 yılBakici bakiyor cok hiperaktik cocugum cok uyumaz bizle beraber uyuyor gece bir kac kere uyandiriyor. Esim gercekten benim yerime annelik yapiyor genelde o kalkiyor eger acsa emzirmek icin uyandiriyor onun disinda o tamamen bakiyor.5 aylik oldu hevesi gecmedi mi ya
- +1 yıl
5 aylık çocuk nasıl sizinle aynı saatte yatar.
Gece sohbet edin sizde uyuyana kadar
Soran+1 yılzaten aksam 7 de donuyor bebek daha yeni uyanmis oluyor. Gece 12 de uyuyoruz zaten. Esim cok calisiyor
En İyi Cevaplar
Bir bakıma bu çok normal bir durum ama sindirmesi de bir yandan zor. İlk kez hayatında baba oluyor. Babalık hissiyatını, hissediyor. Baba olmanın verdiği sorumluluklar olsun, çocuğuna karşı baba olmanın tadını çıkarıyor. Eşinizin artık sevgisini paylaşacağınız bir kişi daha var. Bu durumun sizi bir yandan rahatsız ediyor çünkü artık istediğin sevgi ve ilgi, alakayı yeteri kadar alamıyorsun. Evlilikte sevgi ve ilgi alaka kesilince araya iki kişinin soğukluk girmesi gibi durumlar olabiliyor ya da sıkıcı bir monton da ilerleyen bir evlilik olmuş oluyor. Bu durum da ben haklıyım, o haklı gibi düşüncelere itmemek gerekiyor kendinizi çünkü burda yargılamak, sitem etmek yerine eşinize karşı açık olma taraftarı olun. İstediğiniz sevgiyi alakayı görmediğinizi dile getirin. Bazı şeyleri karşı taraf göremiyor ise o zaman bizler görmesine yardımcı olabiliriz. Çocuğuna karşıda baba olmanın bir hevesini iyice alsın sonra size karşı ilgi ve alakasizlığı devam ediyor ise o zaman dediğim gibi problemi dile getirirsiniz.
11 Yorumla
Soran+1 yıl5 ay oldu. Ben soyledim bana kendi cocugunu mu kiskaniyorsun dedi ben de sustum. Benle sohbet bile etmiyor cocukla ful ilgilebiyor benden cok annelik yapiyor zateb gurbetteyim bir yanimda o var o da benle konusmuyor. Cok yalniz kaldim gunde toplasan 15 dk konusuyoruz. Gidip arkadas grubu yapsam bu sefer gene laf yiyivem evli kadinin kizli erkekli arkadas grubu mu olur diye zaten calisiyorum kalan vaktimdede yalniz kaliyorum. Kendisi hrm kiskanc hrm de ilgisiz.
+1 yılMerhabalar.. Eşinizle konuşmalısınız bu konuyu ve beklentilerinizi.. Biz buradan ne desek boş.. Medeni insanlarsınız hoş bir akşam yemeği masası hazırlayın ve oturun sakince konuşun.. İlgiye herkesin ihtiyacı vardır elbette.. Ayrıca genelde erkekler şikayet eder çocuk doğduktan sonra eşlerinin kendilerini ihmal etmelerinden yana.. Sizinki biraz ironik olmuş.. :) Merak etmeyin bence eşinizin çocuğunuza bu kadar ilgi göstermesi çok doğal ve hoş, sadece o ilgiden biraz da size ayırması gerek hepsi bu.. Umarım en kısa zamanda her şey yoluna girer.. Keyifli geceler..
11 Yorumla
Soran+1 yılKocama soyledim bana kendi cocugunu mu kiskanıyorsun dedi. Ben hayatimda bu kadar cocuk seven bir insan gormedigim dikkat ettiyseniz erkek degil insan. Benim zaten aile yapim bozuktu ben ilk sevgiyi masallah kocamla tattim onun bana kiskanc demesi zoruma gitti ama cozum bulamiyorum. Benle bir sohbet bile etmiyor cocuk aglayinca hep o kalkiyor ben sadece emziriyorum hayatim bu.
cinsel isteği az olan erkekler yani sigara flanda içiyorsa tabi ilişki az oluyorsa haftada ve oluncada süresi az oluyorsa çocuk olunca duygu daha ağır basıyor cinsellik aklına gelmiyor gelemiyor yani cilvede yapsan bir kere olur kısa sürer yani detaylı anlatırdımda ayıp olur şimdi
05 Yorumla
Soran+1 yılInsan karisiyla sohbet de mi etmez zaten gurbetteyim ailem yanimda yok demez mi bu kadin nasildir
Soran+1 yılNeden iyi anliyon senin de mi kocan seni unuttu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
+1 yılBende çocukları çok severim düşkünüm ama öyle bişeyle karşılaşırsam eşimi neden kayırayım zaten kayıramam insan seviyorsa aşıksa ilgisiz bırakmaz
Sen yine takılma bu durumu eşinle konuşman en iyisi012 Yorumla
Soran+1 yılBir insan bu kadar mı cocuk sever ya. Benden cok annelik yapiyor konustum ama bana kendi evladini mi kiskaniyorsun dedi. Ben de sustum. Eve geliyor ful cocukla ilgileniyor ben bir tek emziriyorum o altibi degisiyor oynuyir falan sonra uyuyoruz bu kadar bir sohbet bir film izleyelim yok. Bir erkek nasil cocuk bu kadar sevebilir?
- +1 yıl
Ya tamam öylede kıskanmak değilde sen desene ona bende bi bebeğim sonuçta kız çocukarı büyüsede yine bebektirler yapıları gereği narin kırılganlar sevimlilier
Her ne kadar anne dahi olsalar onlarında ilgiye ihtiyaçları vardır bazıları bunu anlamıyor kafalar düz mantık işte
En azından öpüp seviyorsa sorun etme jssjsjss
Soran+1 yılSohbet etse elimi opup basima koyucam. Benim zaten baba sevgisi bile gormedim babam priblemliydi evlatlariyla. Sevgiye hep ac buyudum. ama kendimi acindirmak istemiyorum. Beni kendiliginden ilgilensin istiyorum.
- +1 yıl
Anlıyorum seni ama bu onun empati yeteneğine sempatisine bağlı çünlü senin geçmişini biliyorsa bu anlattılarını biliyorsa düşünüp tartıp ona göre davranması gerekiyor baba olmak sadece çocuğunu değil çocuğun annesinede babalık yapılmalı zaten aile olmak burdan geliyor
Soran+1 yılBen ona zaten masallah babacan tavrina asik oldum. Masallah halada asigim. Bana daha da baglansin, sevsin diye dogurdum ama sanki benden soguttum. Cocuk aski olduruyormus.
- +1 yıl
Yok öyle düşünme gerçekten o şimdi alışma döneminde hala inanamıyor bi çocuğı olduğuna demek ki eşinde hala çocuk zamanla alışcaktır emin ol 😊
Soran+1 yılAnnemin lafina bir daha inanmicam cocuk cok istiyordu beni unutur diye dogurmuyordum. Annem de sana daha cok baglanir unutmaz seni diyordu annemin lafina uydum sonum bu.
- +1 yıl
Çocuk berekettir olsun allah bağışlasın tohumlarını er ya da geç alırsınız allahın izniyle hayırlı bi evlat olur inşallah
Soran+1 yılUmarim sevdigim adami ona verdim bir zahmet hayirli olsun
- +1 yıl
Olur olur inşallah içini ferah tut
Evliliğinizin bozulmasınada asla izin verme zamanla her şey daha iyi olacak emin ol kötü düşünme hep iyi düşün rabbim mutluluğunuzu daim etsin
Soran+1 yılAllah razi olsun kardes. Allah seni de mesut etsin
- +1 yıl
Amin inşallah
+1 yılYa ne bileyim güzellik ya da yakışıklı olmak önemli değil gerçekten istersen dünya güzeli ol karşındaki insanın dikkatini artık çekmiyorsan yapcak bir şey yok. Tek çare konuşmak
112 Yorumla
Soran+1 yılUmarim cocuk hevesj gecer bir an once
- +1 yıl
Çocuk hevesi de geçmesin. Ama sana karşı ilgisiz olması anlamsız. Annesi sensin sana şükretmeli sayende o evlada sahip
Soran+1 yılAnnemin lafina uyup dogurdum. cocuk cok istiyordh sirf beni unutur diye dogurmuyordum annem sana daha da cok baglanir dedi yalanmis unuttu beni
- +1 yıl
Yok kuzum öyle düşünme evladın o senin kendi bebeğinden kıskanma kocanı
Soran+1 yılBak ben baba sevgisi gormeden buyudum. Onun icin bagliyim ona
- +1 yıl
Seni anlıyorum evladında baba sevgisi görmeden mi büyüsün istiyorsun? Sevinmen gerekiyor evladını böyle sevdiği için.
Soran+1 yıltamam da o daha hissetmiyor ki ama ben hissediyor ve kiriliyorum.
- +1 yıl
Kocanı al karşına konuş. Hassas olduğunu ve seninle neden ilgilenmediğini sor? Hatta başka kadın mı var neden bu kadar ilgisiz ve körsün bana karşı diye sor.
Soran+1 yılCocuktan ugrasmaktan baska kadinlari birak kendine bile bakmiyor zaten
- +1 yıl
Sen sor ona. Kız daha iyi işte kocan cocuğuna bakıyor sende kendine bak
Soran+1 yılBen bekarken de kendime bakiyordum ben sevilmek icin evlendim. Ne diye evlendim o zman
- +1 yıl
Bunun cevabı malesef ki bende değil biliyorsun:(
Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Soğuma değilde çocuğa olan aşkından seni gerçekten görmüyo belki seninde bebeğe aşık mutluluktan havada uçuyo kendisini görmediğini düşünüyodur
05 Yorumla
Soran+1 yılYa farkinda degil mi sanki ben zaten gurbetteyim yanimda kimse yok iste zaten insanlarla sohbetime dikkat ediyorum evliyim diye kimle sohbet edicem ya cok yalniz kaldim.
Soran+1 yılFecen aefer kizdim bana evladini mi kiskaniyorsun dedi bunu yapsam basit kadin olurum gozunde
Soran+1 yılAdam film izlemiyor ki cocoukla ilgileniyor yani isten yorgun gelip bu kadar cocuk bakabilmesi bana garip geliyor
Neden soğusun abla bebekle ilgileniyor işte ne güzel. Milletin arayıpta bulamadığı şey
010 Yorumla
Soran+1 yılNeden ben insan degil miyim bir iki sohbet bile etmiyor
Soran+1 yılCiddiyim eve geliyif yemegi oturuyoruz direkmen cocukla oynayarak yiyiyor sonra biraz oynuyor uyutuyorum zateen gec oluyor tv izleyip uyuyor
Soran+1 yılEvet 5 ayin %99 unda boyle anca bir iki isi duaunce sohbet ediyor onun disinda hep cocuk yani ben de evladimi seviyorum ama beni siguttu zaten gurbetteyim ailemde yanimda yok sıkıliyorum
Soran+1 yılYani cok yok
Soran+1 yılYok oule biri degil sifreleri falan var ben de sadece cocuk cok ama cok seviyor bu nasil bir ask
Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. kilolar gittimi? peki sen etkilemek için birşey yaptınmı
00 YorumlaÇocuk olunca oluyor ama bu kadar olması anormal konultunmu bu durumu onunla
06 Yorumla
Soran+1 yılSohbet bile etmiyor
Soran+1 yılZaten gurbetteyim cok yalniz kaldim
+1 yılAllah bu kariya akil fikir versin
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılSoğumuş senden kardeş.
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden ama
+1 yılBazıları da kocasını unutuyor
01 Yorumla
Soran+1 yılKocam benden saha cok annelik yaptigindan
+1 yılÇocuk doğunca annelik ıtici gibi geliyo erlege
09 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim o benden daha cok annelik yapiyor
- +1 yıl
Hamilelik vs cinselliği sogutur
Soran+1 yılBen hamileydim o degil
- +1 yıl
Sen neden benimle kavga ediyosn? Sen hamileydin karnın kocaman di ıtici geliyo erkeğe
Soran+1 yılSimdi oyle degilim eski halimden bile iyiyim bakan bir daha bakiyor
- +1 yıl
Ölesin demedim zaten
- +1 yıl
Eski halinden iyi olma şansın yok
Soran+1 yılEskiden 55 dim simdi 52 kiloyum masallah anladin mi
- +1 yıl
Kiloyla alakalı değil olay vücut bozuluyo Çocuktan sonra
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılmaşallah allah nazardan saklasın:dd
10 Yorumla
+1 yılİkinci lazım de ama korun, uğraşıp dursun...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCilve yap. Yakinlas. Hatirlar 😅
13 Yorumla
Soran+1 yılCilve nasil yapilir ki sohbet bile etmiyor. Zaten cilveden kastin ne?
Cevap sahibi+1 yılyani evliler birbirlerine nasil yakinlasiyorsa oyle demek istediğim sen daha iyi bilirsin. Konusmaya calişmak. Güldürmek. Sacini filan sevmek neyden hoslaniyorsa o
Soran+1 yılAdam derdi cocuk diyorum sana sukar diyim sadece emziriyorum butun anneligi o yapiyor zaten gurbetteyim yalniz kaldim
Gizli Üye(30-35)+1 yılNaptın kocan ile aran ne durumda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFizigin nasil kaç kilosun boy falan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel hayatınız nasıl peki 😊
00 Yorumla
+1 yılBazı babalar şefkatli olur
12 Yorumla
Soran+1 yılO cocugu ben dunyaya getirdim bir iki bana da sefkat gosteremez mk
Soran+1 yıl*mi
+1 yılİlgisini çek
01 Yorumla
Soran+1 yılBakimliyim ise bile giderken masallah bakan bir daha bakiyor nepiyim daha ben
Cilveli değilsin o zaman
019 Yorumla
Soran+1 yılCilve nasil yapilir ki sohbet bile etmiyor. Zaten cilveden kastin ne?
- +1 yıl
Abla şeyi kastediyor mesela yanına gidip. Sexy şeyler yapman ilgisini çekmen vs şeyler
Soran+1 yıl@yalnıstolunyolcusu zaten evde pijama cok giymiyorum da sik giyinirim ben o tarz seyler giyemem ama ne oyle
Soran+1 yıl*şık
- +1 yıl
Mesela abla böyle kısa poponu belli eden Bi şort birde bralet giy. Sonra yanına git çocuğun uyuduğu Bi zaman olur ya da bırakabileceğiniz biri varsa ona verin. Git eşinin yanına. Elini onun vücudunda gezdir dudağının kenarından öp güzel Bi gülümse sonra bacaklarına yat biraz sonra dokunmaya başla yine eminim onunda içi huylanır böyle anlattım ama kusura bakma
Soran+1 yıl@yalnıstolunyolcusu ya ne oyle basit kadinlar gibi kadin naz yapar neden ben yanina gidiyim. Zaten evde sort falan giyiyorum. ayrica ben malum isten daha cok benle bir sohbet etsin beni bir hatirlasin istiyorum
- +1 yıl
ya da kısa ve dar Bi elbise giyin. Önünde eğil sanki Bi şey düşmüş gibi. Dekolte verecen yani amacımız onu harakete geçirmek bence güzel şeyler olur bunun sonunda
- +1 yıl
Abla bunu basitlik olarak görme bunu cümle aleme yapsan basit olursun ama eşine yapıyorsun böyle düşünmene gerek yok birde erkekler biraz cinsellikten geçiyor. Ben düşündüm ki bu işten sonra sorunlarınızı konuşur Bi çözüme ulaştırırsınız. Sen daha iyi bilirsin tabi
Soran+1 yılSohbet bile etmiyor diyoru
- +1 yıl
Çek kolundan o zaman niye yüzüme bakmıyorsun de. Atamızın böyle olması beni hiç mutlu etmiyor ben sevdiğim adamı istiyorum neden böyle davranıyorsun bilmek istiyorum de
- +1 yıl
Nereye kadar kaçabilir abla sıkıştır Bi yere lap lap söyle içinden ne geliyorsa
Soran+1 yıl@yalnıstolunyolcusu gecen de soyledim insan evladinj kiskanir mi dedi bana? adin kiskanca cikti bir iki sohbet etmek istedim diye
- +1 yıl
Eğer benimle ilgilenmezse kıskanır tabi de. Senin Bi karın var unuttun sanırım. Benimde ilgiye sevgiye ihtiyacım var. De
- +1 yıl
Sen tabi demişindir Bi şeyler ama ciddi Bi sorun bu bence Bi ilişki aile terapistine gitmeniz lazım. Eşin bunu pek ciddiye almıyor ne var bunda diyor. En başta bunu çözmeniz gerek
Soran+1 yılAcaba ben de mi sorun var
- +1 yıl
Şimdi biz görmüyoruz bilmiyoruz o evde yaşayan sensin. Düşün gerçekten abartıyor musun, bu normal mi, böyle hissetmenin sebebi ne.
Soran+1 yıl@yalnıstolunyolcusu onceden bir iki sohbet ederken anilarimizi konusurduk isi konusurduk cocuk olduktan sonra altini temizliyor oynuyir ama benle toplasan 15 dk anca konusuyor gunde anormal miyim
- +1 yıl
Belkide bilerek yapmıyordur. Hani iş yorgunluğu çocuk vs derken sana vakit kalmıyordur bunu da normal karşılıyor olabilir
+1 yılSende Babalık yap çocuğuna roller değişsin
00 Yorumla
+1 yılNedeni ortada
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılayıp etmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGel laflayalim o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAhaha bosan
00 Yorumla
+1 yılBaktırıyon demek
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri