1.55 arkadaşım ölsem 1.80 den kısasına bakmam hatta 1.90 civari erkek iyidir diyor.
Tamam uzun boylu erkek sevebilirsin ama takıntı ne ya öyle
Tamam uzun boylu erkek sevebilirsin ama takıntı ne ya öyle
takıntısı olan insanlar genelde kendi ezikliklerini kapatmaya göstermemeye çalışıyor onun boyu da bir eziklik değil onunla aynı boyda uzun olmayan bir erkeğin onunla sevgilisi olması da ama gel de bunu anlat arkadaşınaa yani kafasındaki düşünceler eşitlikçi değill boy takıntısı aşırı saçmaa benim sevgilim benden 3 cm kısaa ve toplumda bunu yargılayanların olduğunu bilmemize görmemize rağmen durup hiç düşünmedikk mutluluk boy ile ölçülmüyorr arkadaşın dış görünüşe aşırı önem veriyorr
Cevap
8Cevap
Ya çok kötü ya şu kısa boylu kızlar.
Kendileri kısa boylu diye kısa boylu erkekleri itici buluyorlar
Öyle isterler ama binde bir bulan var kısa olup uzun erkekle evlenen çoğunun hayal yani
Kendileri ezik oldukları için bir yerden egolarını tatmin etmeleri gerekiyor.
1.55 ve alti kadinlar hep 1.80 ve üstü erkek istiyorlar nedenini anlamayamiyorum
180-183 isteseler normal artık çıta 1.90 kadar çıktı.
Gerci benim boyum 1.71
Minyon kizlar çok sempatikler bana göre. Ama boy kompleksi olan kızlar ise bi o kadar iticiler.
kendilerinde olmadığı için karşı cinste arıyorlar ama bilmiyorlarki dışarıdan bakıldığında iğrenç duruyorlar :D
1.70 boyundayım haklılar. Konuyla alakası yok ama ben dış görünüşümü beğenmiyorum instagramdan video atsam dış görünüş olarak nasıl olduğumu söyler misin fotoğraf ile anlaşılmıyor yanlış anlama kötü niyetli biri değilim zaten fake hesaptan atıcam
ona en son bakacak olan 165 erkek beklesin daha çok bekler haspam
1.88 im kısa boylu kız olmaz tabikii
155 im kimse umrumda değil benden uzak
180 adamda gidip 150 boyundaki cüceye bakmaz
O zaman erkek çirkindir kimseyi bulamadığı için mecbur😂😂
Bende çok görüyorum kadının kafası erkeğin pazilarina falan denk geliyor yani
kısa boylu kızlar daha tatlı
Deve cüce ikilisi olmayı seviyorlar heralde
m@l oldukları için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?