Bir yakın arkadaşım şöyle derdi:"Ya son olacaksın ya ilk."Bilemiyorum valla ne kadar doğru ama bir de ilkler unutulmaz diye bir söz vardı. Bence kimi yürekten sevdiysen onu unutamazsın. Yıllar sonra bile aklına gelince için bir tuhaf olur.
Herhangi bir lise arkadaşınla yaşadığını unutmak ya da aklına gelmesi ayrı, özel ilgi ve bağ beslediğin bir insanı unutmak ya da hatırlamak çok ayrıdır. Sen burada herhangi bir insandan bahsetmiyorsun ki ''İlk Aşk' tan bahsediyorsun :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bir yakın arkadaşım şöyle derdi:"Ya son olacaksın ya ilk."Bilemiyorum valla ne kadar doğru ama bir de ilkler unutulmaz diye bir söz vardı. Bence kimi yürekten sevdiysen onu unutamazsın. Yıllar sonra bile aklına gelince için bir tuhaf olur.
Millet anasını babasını unutuyor onu mu unutamayacak
Unuttun mu ilk aşkını
Kimdi ki o varmiydi 🤭
Burcun ne
Yengeç 🦀
Ya onun ki neydi
Yoktu öyle birileri
Burcu mu
Hayır sonra döneceğim işteyim
HahhH
Kişiyi
En iyisi o inşallah senin gibi biriyle olurum dhhdhfh korkuyorum çünkü aklında başkası olan biriyle olcak diye
Bulursun inşallah yalanlarla dolu birine denk gelmede
Unutulmaz. Aklına gelir fakat bir hissin kalmamıştır. Yanı bu aslında evrensel bir sorudur.
Aklına gelmesi ayrı ama unutulmaması apayrı birşey
Unuttuysan nasıl aklına geliyor? bu benim görüşüm :)
Şöyle düşün misal ilkokulda bir arkdasim aklıma gelmez ama birden biri o kızı hatırlarım oyunlarımızı hatırlarım bu unutmamak olmuyor
Herhangi bir lise arkadaşınla yaşadığını unutmak ya da aklına gelmesi ayrı, özel ilgi ve bağ beslediğin bir insanı unutmak ya da hatırlamak çok ayrıdır. Sen burada herhangi bir insandan bahsetmiyorsun ki ''İlk Aşk' tan bahsediyorsun :)
Ama bence pek fark yok ikisine de sevgi beslemissin
30 sene sonra hatırlarsan unutmamış mı sayılırsın? Önemli olan hissiz olmak.
Hayır hatırlamak ayrı ama aklında kalması ayrı
Kimseyi unutmazsın sadece yokluğuna alışırsın.
İlk aşkından bahsediyorum
Kimse derken o da içinde zaten
Yaa su grubu burcu musun
Teraziyim
Onun ki neydi
Hiiç hatırlamıyorum. Şimdi bana unutmuşsun işte deme sakın burdan yola çıkıp 😄
Bende unuttum misal ama burcunu unutmadım oglakti shhzhs
Senin burç takıntın var gibi çünkü doğal 😄😄
Evet var
Erkekler genelde unutamiyo gibi
Banada öyle geliyor
Ben de unutmadım ama nefretle hatırlıyorum
Nefretle hatirliyorsun ama unutmamissin
Ilkler asla unutulmuyor
Neden ilerde aklında onunla başkasıyla mi evleniceksin
Hayatın gerçekleri bunlar zaten kimse kimseyi unutmaz sadece eskisi gibi aklına gelmez o kadar
Değil yani bu ihanettir
😄Size göre herşey ihanet zaten bişey demiyorum
Aklında başkası yanında başkası bence bir insana yapılabilecek en kötü şeylerden birisi
Aklında olsa bile eskisi gibi bişey hissetmediğin için normal bişey bu kaldıramıyorsan milletin geçmişini hiç sevgilisi olmamış biriyle çıkarsın
Değişik bir bakış açısı ama ben bunu yaşamak istemem yaşatmak da istemem
Herkes unutuluyor
Ya en güzeli
Burcun nd
Kova burcuyum :))
Ya onun ki
O kim
Hshshhs kova burçları zeki oluyor dahilerin burcu derler
Unutabilir
Bende unuttum 5 yılda ama unuttum
Unutmak gerekiyor yolumuza devam etmek için.
Bencede
Hangi burçsun
Balık sen
Koç burcuyum
Guzel onun burcu neydi
Balıktı
Ya sevmem bu burcumu kendimde dahil
Ya aslında iyiydi her şey de. Bilmiyorum neden böyle oldu. Burçtan kaynaklı değildir galiba.
Değildir ya şartlar değişir
Unutulur.
Burcun ne