Soruyuda beğenebilir misiniz?
Hayatınızda kaç kişiye ve kaç kez seni seviyorum dediniz?
Soruyuda beğenebilir misiniz?

Oooo en kötü 4 kişiye dedim 😂 Hemi de defalarca , her bulduğum fırsatta , ne zaman denk gelirse , arsızca dedim 😂 Üçüne bir şeyler hissettiğim için dedim birisine elde etmek için dedim. Sonra vazgeçtim ama o kişi vazgeçtiğimi kabullenemedi hakkımda atıp tutuyor ama olsun. Eziklik bazı insanlarda baki 😀
Bana göre sevgi ve aşk iki dudak arasından çıkacak kadar değersizleştirilmemeli , Bir sevginin gerçekliği erkek/kadın olarak bakıldığında
Kendine dikkat et , sıkı giyin , yemeğini yedin mi? , uykusuz kalma Gİbi cümlelerle ,
ya da bir evde yaşıyorsak , ona yiyeceklerin en iyisinden almak , kışın kombiyi daha sıcakta çalıştırmak da aşkın sessiz sevginin dilsiz olduğunun kanıtıdır 😏😉
Bu çok özel bir cümledir. Yalnızca çok çok özel insanlara söylenir elbet. Ben hayatımda en fazla bir kaç kişiye söylemişimdir bu cümleyi. Benim için çok anlamlı bir şey çünkü. E böylesine anlamlı bir şey ancak onu hakedene söylenmeli...🙂
Bir kişiye yüzlerce kez
Cevap
56Cevap
Hiç saymadım bereketi kaçmasın diye.
Yasın itibarı ile baktıgın yer cok farklı. Yasım ıtıbarı ile baktıgım yer farklı.
iddialısın bunun iddiası olmaz. Her an hersey yasayabılır ınsan sevdıgın dötlükte yapar ya da sen sevene yaparsın. Kurulum düzen boyle.
herkesin dedıgı vardır sanslı olanlar bırlıkte olmayanlar bulacaklardır illa.
2 kisiye ilkine bi defa tek söyledim o da deli gibi pişman olduğum sextng yaptgm birine söyledim o an için sadece diğeri de yaklaşık bir yıllık eski sevgilime her gün demişimdir heralde ama bunun icin de çok pişmanım o da sevgimi haketmedi ne yazık ki😏😔
Çok kişiye demedim yani etki bırakanlara dedim ama çok aldım bazıları smimiyetsiz geldi bazıları da içten
Kolay kullanmam bu kelimeyi. Sevgilim olsa ona bile kullanmam. Sıradanlaştı mı degeri kalmaz be artık kullanacak başka kelime bulmak zorunda kalırsiniz. Yılda birkaç kez kullanılması en ideali.
14 kişiye dedim. 14. Kişiye 4 sene aradan sonra söyledim. Eeee 4 sene geçmiş aradan bi reddedilmemin vakti geldi artık.
Çok demem. Anca güzelliğini övdüğüm, ya dağ çekici bulduğumu söylerim flört ettiysem. Ama sevmek ayrı bir şey. Tanımadan sevemezsin
Bu soruyu görünce biraz düşündüm ve fark ettim ki kimseye seni seviyorum dememişim.
Kimseye söylemedim. Hak edecek kişiye söylerim sadece.
Kimseye demedim. Uzun süreli ilişkim olmadı. Anneme dedim ama.
Sevgilim olmasi sart degil deger verdigim her insana seni seviyorum diyorum.
1 kiza asik oldum hayatimda amma diyemedim ona kucuktum amma😢😢
Aile uyeleri ve arkadaslar dışında kimseye demedim sayı olarak da 10 u geçmemiştir
Sevgılımolanları sevdıgım ıcın bır onlara dedım oda 20 cıvarıdıe
7 Kızdan sadece birine dedim geriye kalanların kendi bana dedi
Bir kişiye dedim gerçekten ondan sonra kimseye demedim dememde
Ben dostlarımada seni seviyorum diyorum o yüzden fazladır baya
İnsanlara seni seviyorum demek kötü bir şey değil ki. Önemli hissettirmek.
Bir kez dedim, güzel bir şey olmadığını gördüm. Bir daha da kullanasım gelmedi zaten.
Bir sürü kişiye defalarca, bilmiyorum. İçimden geldiğinde diyorum kendimi tutmuyorum..
1 kişiye dedim kolay kolay kullanmam anlamını yitiriyor sonra
2-3 kişiye 1ini sevdim diğerlerini zorunluluktan söyledim
2 Kişiye dedim toplamda ise 5 yılda 50'i geçmemiştir sayısı.
Seni seviyorum, asla seni yarı yolda bırakıp gitmem aşkım, laflarının 0r0spusu oldum
Bütün kızlara dedim. Ben sevmeyi bilmem. Hepsine laf olsun diye söylüyorum.
Demişimdir ama kime hatırlamıyorum kaç kişiye onuda bilmiyorum 🙄aşk anlamında değil tabi 🙈
Kimseye demedim yanıyorum dedim siteye girdim gireli
Ekdkrpldkdnr @persordinary
her an bu KS de herkese diyebilirim
Sınırlı söyleyenlerdenim, 2 kişi
Çok demişimdir
Ben herkesi seviyorum🥰🥰🥰
Gercek anlamda sadece bir kez
Çok istedim ama diyemedim aşk benim lanetim.
2 kişiye dedim ama sadece birini çok sevdim.
doğru kişiye hiç bir zaman diyemedim
Seni seviyorum kelimesi özeldir herkese söylenmez
Gercekten ve icten sadece 1 kez. Oda terketti
Hiç saymadım, fazladır.
0 kişiye 0 kez dedim şuana kadar
Fazla sevgilim olmadı o yüzden 1
2 kişiye adetini bilmiyorum 😊
3 kişiye söyledim söylemez olaydım 😔
Söylemek var söylemek var 😉
Hiç hatırlamıyorum 😬
1 kişiye söyledim sadece
1 ya da 2 kişiye dedim