• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Bebek BakımıBebek Bakımı
  • Cam CiltCam Cilt
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Bebek Bakımı Bebek Bakımı
  • Cam Cilt Cam Cilt
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Alışveriş & Hediyeler Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar +28
Aile & Toplum

İkinci eş olmak zor mu?

lectureing
lectureing Takip Et
Xper 5 Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
Evet kızlar siz bu konuda ne düşünüyorsunuz. Kocanızın ikinci eşi olduğunuzu düşünün ne hissedersiniz. Tecrübe yaşayan varsa lütfen paylaşsın. Sizce kötü bir durum mu?
İkinci eş olmak zor mu?
Tecrübe Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • twinsoul
    twinsoul Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43 , eic 65%
    +1 yıl

ilk evliliği bitmiş birini sevdim onun geçmişini bilmiyordum öğrenince çok düşünüp taşındım dost kaldım şimdi o dostluk da yok...
    çocuğu da vardı ilk göz ağrısı dedim sonuçta çocuğunun anası o çocuk da onun ilk göz ağrısı ayrıca çocuğu olduğundan eski karısıyla görüşmek zorunda illaki kızı küçüktü o zaman ben kıskancım mutlu huzurlu olmak zordu onlar bizim aramızda olacaklardı her zaman kendi de zaten kızına düşkündü muhtemelen kız da ona çok tatlı ve iyi bir insandır
    evlilik çok başka bir şey isteseydim aşk yaşar mıydım evet neden olmasın ama evlenmeyeceğim biriyle neden aşk yaşayayım sonu olmayacaksa canım çok yandı vazgeçerken kimsenin başına gelsin istemem kaderimde varmış yaşadım kendime göre doğru kararı verdim bu kişisel bir durum evlenenler yok mu var tabi ama ben kabullenemedim dokunamadım ona yıllarca o kadın dokundu kim bilir neler yaşadılar diye geliyor insanın aklına ayrıca o kadının benden üstün olduğu taraflar da mutlaka vardır demiştim ya ben kıskancım o nedenle dostluk da yok aşık olduğun kişiyle dost kalamıyorsun aşk çünkü bencil bir duygu kalbi paylaşmak istemiyor ben böyle yaşadım

1
    8 Yorumla
    • lectureing
      lectureing
      +1 yıl

Ben çok sevdim onu 3 sene sessizce şimdi kendileri eski eşiyle karar alıp boşandılar 6 önce yani. Eskisini herşeyini biliyorum şimdi bana benden başkasını olmayacağını söylüyor sadece söylemiyor gerçek öyle eski uçarı hali yok beni gerçekten çok seviyor ne dersem yapıyor benim için yurt dışında bile yaşamaya hazır. Nerde yaşamak istersen söyle ordan ev alıp düzen kuralım diyor. Çocuklara gelince zaten çocuk denecek bir yaşta evlenmiş ilk eşiyle iki kızı var ilk zamanlar olmuş onlar anne babalarının her durumuna alışmış beni de seviyorlar. Boşandıkları günden beri bir kere bile görüşmediler eski eşiyle. Kardeşleri ailesi hepsi beni çok seviyor ve ikna etmeye çalışıyorlar evlenmemiz için. Şimdi ilerde ne olur gerçekten bilmiyorum. Çok teşekkürler paylaştığınız için.

Yorumla
    • twinsoul
      twinsoul
      +1 yıl

yaşın daha çok genç daha başka belki de daha iyileri çıkma ihtimali var karşına ayrıca karar senin ama çevremde gördüğüm kadarıyla ayrılmış insanlar daha sonra başkalarıyla ilişkiye başlayınca eski eşler de rekabet ortamı mı doğuyor kıymetli mi oluyor nedir aramalar başlıyor annemim en yakın arkadaşının oğlu ayrılmıştı çocuğu var. Eski karısının hayatında biri var o da demiş ben de başka bir kadınla deneyeyim eski karısı arayıp duruyormuş hem de yeni sevgiliyle buluştukları zamanlarda düşün. Ayrıca abi hafta sonları çocuğunu görüyor ve 1 tl gibi bir nafaka ödüyor yeni sevgili "alma çocuğu dolaşalım beraber olalım" diyor iki tarafa da yazık değil mi sonra ayrıldı belki de kıskandırmak içindi belki birleşir eski karı koca bilemem şu da var ki çocuğundan kimse vazgeçmez insan en çok kendini sever sonra da çocuğunu bu hayatta. seninle evlenene kadar görüşmüyorum der belki doğru ama görüşüyorsa bundan hiçbir zaman emin olamazsın ben kuşkularla yaşayamazdım yatar bile erkek değil mi

Yorumla
    • twinsoul
      twinsoul
      +1 yıl

dur dur durmuşa var askerden dönmüşe var karısı ölmüşe var derler

Yorumla
    • lectureing
      lectureing
      +1 yıl

Çok destekli mantıklı şeyler söylediniz şu an çok ciddi söylüyorum kararımı değiştirdiniz bilmiyorum ailesi hepsi beni kandırabilir mi bu kadar kolay mı ki bilmiyorum. Bundan sonra herşey den emin olcam tek bir şüphede bitircem sanırım o derece etkilediniz beni

Yorumla
    • twinsoul
      twinsoul
      +1 yıl

yorum yapan çoğu kişi de sanırım evlilik için pek de olumlu bakmıyor gördüğüm kadarıyla...
      bu senin hayatın kararı verecek olan sensin bedeline katlanırım dersen sen bilirsin ama gençliğine yazık edersin derim ben. İnan kimse vazgeçilmez değil bekar hiç evlenmemiş bir çok erkek var acele etme bence karar verirken ailen de bence çok memnun olmaz bu duruma yani ben de yaşadım kendimi onların yerine koydum ben çocuğumu vermem "başka erkek mi kalmadı kızım "derim 2. si sevdiğim kişinin kızı bana gelse dese babamdan başkasını bulamadın mı ayrıca şunu düşünmen de yarar var senden önce ayrılmamışlar önceki kadın direkt topu sana atacaktır sen sebep oldun diye yıkılmış bir yuvanın üstüne yuva kurmaya sorun yaşamaya değer mi çok iyi düşün derim benim çok sevdiğim bir hocam mantığınız duygularınızdan 2 adım önden gitsin derdi tek kişiye takılı kalmak iyi bir şey değil çünkü erkeklerin de hiç biri tek kişiyle yetinmiyor sana birden güle güle bile diyebilir ve sonra duymuşsun ki başka biriyle...

Yorumla
    • twinsoul
      twinsoul
      +1 yıl

maddi durumu nasıl bu kişinin sen de çocuk istersin 3. bir çocuğa bakabilir mi iyi bir gelecek sağlayabilir mi?

Yorumla
    • lectureing
      lectureing
      +1 yıl

Sanki bizi tanıyor gibi konuştunuz nerde yaşıyosunuz gerçekten merak ettim. Hatta öyle ki onun eski karısı dicem size neden bu kadar ön yargılı konuşuyosunuz hiç anlamış değilim bu kadar uzun uzun düşünmüş olmanız beni böyle düşündürdü. Ama biliyorum ki iyi kalpli kötülük dusunmeyen tanımadigim birisiniz. Gördüğünüz gibibu durum beni ciddi anlamda paranoyaklaştırdı. Şu an için dediğiniz hiç bir olumsuz şeyi bana kesinlikle yapamaz durumda bunu biliyorum. Maddi durumu da gayet iyi bayan yani çocuklar sorun olmaz. Bilmiyorum belki ben çok polyannacılık yapıyorum ama ben o çocukları kabullendim çoktan bizimle yaşamicaklar ama onlar sanki benim kendi kanımdanmis gibi seviyorum onları. Dediğiniz risklerşu an faal degil gibi duruyor. Teşekkür ederim tüm fikirler için

Yorumla
    • twinsoul
      twinsoul
      +1 yıl

ben de aynısını yaşadım da ondan sizi tanımama gerek yok ve o dönemlerde uzun uzun düşündüm taşındım canım..
      evet çok iyi kalpliyim çok iyi niyetliyim belki böyle olmamak gerek çünkü kıymet bilen yok farkı anlayan yok daha önce de dediğim gibi bu senin hayatın kimseyi ilgilendirmez kararını kimse yargılayamaz ve karışamaz şu var ki bu sitede tanımadığın insanlar sana objektif bakabiliyor ben de bir çok soru sordum çok güzel bakış açıları yakaladım iyi şanslar ve mutlu bir yaşam dilerim sana

Yorumla
Kapat

En İyi Cevaplar

• Melisadurandurandiar
    Melisadurandurandiar Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    +1 yıl

Ben evlendim 3 ay oldu çok kötü bir durum valla ne 2. olmak çekilir dert nede başkasının çocuğunun kahrı çekilmez hiç uğraşmaya değmez inanın o kadar zor bir durum ki benim için anlatamam sakın evlenmiş ve boşanmış biriyle evlenmeyin boşanmış adam zor ben diyim size çok çekiyorum adamın bir de kızı var 6 yaşında hem ikinci kadın oldum hem üvey ana kızını da hiç sevmiyorum allah var bütün çocuklar seviliyor bir üvey evlat sevilmiyor bu ıçten gelen bisi kıskançlık oluyor..

2
    1 Yorumla
    • dada33
      dada33
      +1 yıl

Bana mesaj atar mısınız

Yorumla
  • portakalçiçeği
    portakalçiçeği Takip Et
    Bilge Yaş: 30
    +1 yıl

Ben küçüklükten beri sevdigim hicbirseyi baskasi ile paylasamam. Eger birini seversem zor bir ihtimal ama onu da kimseyle paylasamam. Ne bileyim içim acir. Çünkü bilirim bir kalpte iki kisi barinmaz. Ya beni daha cok sever ya onu. Beni daha cok severse karsidakine yazik degil mi? Tabi ihtimaller üzerinden konusuyorum simdi ilerde evlenecegim insan olursa daha kötü tepkilerim olur :D

1
    11 Yorumla
    • lectureing
      lectureing
      +1 yıl

Sonuçta benden önce evlenmiş onunla evlenirken beni tanımıyordu bile. Evet haklısınız tabi bende istemem ama sevince bilmiyorum.

Yorumla
    • portakalçiçeği
      portakalçiçeği
      +1 yıl

Düsünsene yasanmisliklari var gecmisi unutamaz ki. seni tanimiyor ama eger o bitmese seni hic tanimayacakti zaten. ilkleri onda yasamis. sen ilk yasadiklarini unutabilir misin? Erkekler icin de pek birsey degismiyor ki daha bekarken iki cocuklu olsan o seninle evlenir miydi bence hayir.

Yorumla
    • lectureing
      lectureing
      +1 yıl

Bana şimdi anlatıyor o zaman onunla evliyken de beni sevdiğini söylüyor ama evli olduğu için söyleyemediğini çocuklar için sustuğunu söylüyor en son ki olaylar biraz bahane oldu aslında diyor bilmiyorum karışık çok karışık ya

Yorumla
    • portakalçiçeği
      portakalçiçeği
      +1 yıl

Yanlis anlamada daha önce biriyle gecmisin var mi?

Yorumla
    • lectureing
      lectureing
      +1 yıl

O benim ilk aşkım ama onunla aramıza girenler oldu evet

Yorumla
    • portakalçiçeği
      portakalçiçeği
      +1 yıl

Eger gecmiste ilklerini baskasiyla yasadiysan ne kastettigimi anlamissindir bence sorun olmaz o zaman. sonucta birbirinizi anlamaniz, anlasmaniz daha kolay olur.

Yorumla
    • lectureing
      lectureing
      +1 yıl

Anladım vakit ayırdığınız ve tavsiyeler için teşekkür ederim

Yorumla
    • lectureing
      lectureing
      +1 yıl

Çok haklısınız önemli olan birbirimizi anlamamız zaten

Yorumla
    • portakalçiçeği
      portakalçiçeği
      +1 yıl

Önemli degil umarim her daim mutlu olacagin yolu secersin :)

Yorumla
    • lectureing
      lectureing
      +1 yıl

İnşallah inşallah sizde öyle tekrar Teşekkürler iyi dilekler için :)

Yorumla
    • portakalçiçeği
      portakalçiçeği
      +1 yıl

Tesekkürler eic icin :)

Yorumla
  • sech_87
    sech_87 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl

Bu illa eş değil uzun süreli bir ilişki ya da atılmış bir nişanda olabilirdi diye düşünürsem şayet ; geçmişle kendimi ve onu yiyip bitirmez bunu sayfasından ya da sayfamdan koparır atarsam hiç sorun olmaz diye düşünürüm.

0
    4 Yorumla
    • lectureing
      lectureing
      +1 yıl

Çok doğru söylediniz tamamen bitmeseydi iki çocukla beraber boşanılmazdi. Demek olmamış. teşekkürler

Yorumla
    • twinsoul
      twinsoul
      +1 yıl

evlilik başka bir olay ve çocuk varsa arada bağ da oluyor illaki çocuk küçükse hasta olur okul da müsameresi olur doğum günü olur babasını ister baba da içgüdüsel olarak çocuğunun yanında olmak ister gel de katlan bu duruma şimdi. Bir de şu var neden ayrıldı? bu sorunun cevabını da hiçbir zaman kesin olarak bilemezsiniz yarasaydı karısına yarardı 2 . karısından da boşanan ya da geçinemeyen ayrılmayan ama ayrı yaşayan çok erkek gördüm bu her zaman risk aşk biter bir süre sonra çekemezsin filmlerde dizilerde görüyorsunuzdur çocuklar nasıl birleştirmeye çalışıyor anne babalarını küçük ağayı izleyin bakın karı koca ayrı ikisinin de hayatında başkaları var ama nasıl birbirini kıskanıyorlar nasıl birbirlerinin hayatlarını takip ediyorlar

Yorumla
    • lectureing
      lectureing
      +1 yıl

Çocuklar anne babalarının her durumuna alışmış ve onlarda ayrı kalmalarını istiyor zaten. Ben sevgisinden zerre şüphe etmiyorum bana diyor ki nerden hangi ülke de yaşamak istersen söyle ordan evimizi alıp düzenimizi kuralım bir daha da geriye bakmayalım diyor. Önceki karısı anne olacak biri değil o yüzden çocuklar çoğu zaman babaannesinde. Ben çocuklar ne olacak dediğimde onlar da seni seviyor zaten karışmaz bizim mutlu olmamızı onlar da ister diyor. Özellikle bu yurt dışı meselesi beni tam olarak inandırıdı. Siz olsanız ne yapardınız?

Yorumla
    • Melisadurandurandiar
      Melisadurandurandiar
      +1 yıl

@twinsoul o kadar kolay anlatmışsın ki inanın çok daha zor insanın psikolojisi bozuluyor... dul adamla evlenilmez inanın 2. olmak insana koyuyo...

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

7

Cevap

7

Cevap

• maydonoz
    maydonoz Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 37%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı.

Allah biliyor ya ikinci eş olmak istemem. eskisinin anıları silinmez. nefret ediyorum diye boşanan kaç kişi tekrar eski eşlerine dönüyor.

0
    9 Yorumla
    • lectureing
      lectureing
      +1 yıl

Bunlar gerçekten nefret ederek boşanmışlar ama. Kadın çok kötü biri ondan dolayı

Yorumla
    • maydonoz
      maydonoz
      +1 yıl

öyle deyip ikinci eşini ilk eşi için terkedenlerde oluyor. çocuk varsa buzlar zamanla eriyor. yine de korkutmak istemem. hayırlısı olsun. ama anlamadığım şey sen onların evliliği döneminde mi ilişkiye başladın onunla?

Yorumla
    • lectureing
      lectureing
      +1 yıl

Uzaktan 3 sene sevdim ben onu. Kendi kararlarıyla ayrılmışlar kardeşleri boşanınca bana haber ettiler. Dediğim gibi kadının arkasından konuşmak istemiyorum bile ama kötü bir kadın o yüzden boşanmışlar.

Yorumla
    • maydonoz
      maydonoz
      +1 yıl

kötülüğünü gözünle gördün mü? yoksa anlattılar mı? neymiş kötü olan?

Yorumla
    • lectureing
      lectureing
      +1 yıl

Anlattılar tabi. Başka biri gibi yani arkasından konusunca bile benim mutluluğum bozulacak gibi geliyor ama öyle kocasına yanlış yapmış başka biri varmış dediler başka birileri yani ahlak yönünden yoksunmus biraz

Yorumla
    • maydonoz
      maydonoz
      +1 yıl

kendin görmeden inanma derim. çok duydum büyüklerden bu tarz yalan hikayeleri. kadının hiç suçu olmayabilir. sadece kaynana istemiyor diye onu başkalarına kötüleyebilir. yanlış anlama ne seni ne onları tanırım. ama görmediysen birebir şahit olmadıysan inanma derim. ya da daha çok araştırma yap.

Yorumla
    • lectureing
      lectureing
      +1 yıl

Kadını bende tanırım az çok zaten açık saçık fotoğraflarını çekinmeden paylaşan biri bende ordan destek aldım inanmak istedim birazda. Bilmiyorum şu an beni sevdiğine çok eminim. Nerde hangi ülke de yaşamak istersen söyle ordan evimizi alıp düzenimizi kuralım diyor ve daha neler neler. Böyle birine siz inanmaz miydiniz?

Yorumla
    • maydonoz
      maydonoz
      +1 yıl

hayatta çok değişik şeyler duyuyoruz. o kadını o haliyle zamanında kabullenmiş bunu da unutma. senin hayatın karışamam elbet. . bu arada sen yurt dışındasın sanırım bu da erkekelrin ilgisini çekiyor. ama dediğim gibi iyi araştırma yap sonra başın yanmasın. hayırlısı olsun

Yorumla
    • lectureing
      lectureing
      +1 yıl

Yok Türkiyedeyim. Bilmiyorum çok kararsızım ama sadece nasıl olur diye düşünüyorum sevgisinden şüphem yok. Çok teşekkürler tavsiyeler için :)

Yorumla
  • Sarayzade
    Sarayzade Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34 , eic 38%
    +1 yıl

Oldururum ben onu. Benden baskasini koynuna alamaz.

0
    6 Yorumla
    • lectureing
      lectureing
      +1 yıl

Senleyken değil önceden

Yorumla
    • Sarayzade
      Sarayzade
      +1 yıl

Hayir yinede istemem. Hic evliligim olmadiysa hayata istemem onceden evlilik yasamis olsam bilr istemem.

Yorumla
    • Sarayzade
      Sarayzade
      +1 yıl

Hayirdir seninlen ilgilimi bu durum? yani ikinci es olayi felan?

Yorumla
    • lectureing
      lectureing
      +1 yıl

Evet benle ilgili

Yorumla
    • Sarayzade
      Sarayzade
      +1 yıl

Yapma derim... pisman olursun...

Yorumla
    • lectureing
      lectureing
      +1 yıl

Teşekkürler tavsiye için

Yorumla
  • samyelii
    samyelii Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 30%
    +1 yıl

Nisanlanip ayrilmasini kabullenemem ikinci es olmak istemezdim Allah korusun bisey demeye gelmiyor

0
    0 Yorumla
  • balimdeniz
    balimdeniz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Canim ben sozlumden ayrildim mesela bana sonra soyledi daha once evlenmis bosanmis ailem bilmiyor eski esi de hala ariyor bunu barisalim diye su an ayriyiz cok sevince gozun gormuyor da evlenince ne olur bende bilmiyorum zor ya

0
    8 Yorumla
    • twinsoul
      twinsoul
      +1 yıl

ayrılmakla doğru yapmışsınız geri dönüp bakmayın bile aynen sizin yaşadığınız gibi durumlar çevremde yaşayanlar oluyor yeni biri olunca önceki kadın kıskançlık yapıyor kocası kıymete biniyor huzurunuz olmazdı önünüze bakın gençsiniz başka fırsatlar çıkar iyi ki olmamış dersiniz bakın zaten dürüst değil sözden önce söylememiş görüşmeyeceği ne malum kadınlar çocukları kullanıyorlar bir de arada çocuk da varsa o iş olmaz esra erola bile gelenler ne diyor hep evlenip ayrılmış olabilir ama çocuğu olmasın diyorlar

Yorumla
    • lectureing
      lectureing
      +1 yıl

Bunların öyle bir durumu yok eski eşi aramazda sormazda birbirlerinden nefret ederek ayrılmışlar. Çocuklara anne olabilecek biri bile değil. Bana tek dediği nerde hangi ülke istiyorsan söyle oraya yerleselim bir daha dönmeyelim. Böyle diyen birine ister istemez inanıyor insan

Yorumla
    • balimdeniz
      balimdeniz
      +1 yıl

Yok ya allahtan cocugu falan yok zaten yasi da kucuk genc yasta evlenmis su an 23 yasinda uzuluyorum cok ben ayrilma sebebimiz bu degil cunku ben herseye katlandim ama... ben cok dua ediyorumda barismak icin iyi mi yapiyorum bilmiyorum ama sevginizin pesinden gidin bence

Yorumla
    • lectureing
      lectureing
      +1 yıl

Bizimkinin iki kızı var ama kimse için sorun değil çocuklar bile beni çok sever. Çok çekme işine gelince açık konuşmak lazım o beni çekiyor. Aslında ben onu bir nevi deniyorum diyelim bakalım beni nereye kadar çekecek diye. Herşeyime tamam diyor aklınıza ne gelirse.

Yorumla
    • balimdeniz
      balimdeniz
      +1 yıl

Bilmiyorm ayriyiz su an ama kopamadik bir turlu kafam allah sizin yardimciniz olsun ne diyim hepimiz icin hayirlisi

Yorumla
    • lectureing
      lectureing
      +1 yıl

İnşallah sizin hakkınızda da en hayırlısı olur

Yorumla
    • lectureing
      lectureing
      +1 yıl

Allah sizin de yardımcınız olsun zor bir durum anlıyorum sizi

Yorumla
    • Melisadurandurandiar
      Melisadurandurandiar
      +1 yıl

Sakin evlenme bırakmakla isabetli bir karar vermişsin...

Yorumla
  • badeaydin
    badeaydin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

ben daha önceden evlenmediysem şahsen 2. eş olmak istemem

0
    6 Yorumla
    • lectureing
      lectureing
      +1 yıl

İkinizde gençseniz?

Yorumla
    • badeaydin
      badeaydin
      +1 yıl

farketmez

Yorumla
    • twinsoul
      twinsoul
      +1 yıl

evet baştan dengesiz bir durum evlilikte denklik olmalıymış mantıklı düşünmek gerek

Yorumla
    • badeaydin
      badeaydin
      +1 yıl

Evet. bide şu var karşı tarafın niye boşandığı, çocugu olup olmadığı da önemli

Yorumla
    • lectureing
      lectureing
      +1 yıl

Onlar çocuk yaşta evlenmiş yetişkin olunca birbirlerine uygun olmadıklarını anlamışlar ve boşanmışlar 2 de çocuk var

Yorumla
    • badeaydin
      badeaydin
      +1 yıl

karar senin. böyle bir hayatı sen yaşıcaksın sonuçta

Yorumla
  • Neyapayım
    Neyapayım Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Adam birinciden memnun kalsa boşanmazdı, akıllı ol bence!

1
    3 Yorumla
    • lectureing
      lectureing
      +1 yıl

Herkesin başına gelebile bişey bence memnun değilsen boşanırsın

Yorumla
    • Neyapayım
      Neyapayım
      +1 yıl

Aynı şeyi diyorum, demekki memnun değildiki boşanmış, birinci naıldı diye düşünmemelisin. Unutmamış olsa neden ayrılsın?

Yorumla
    • lectureing
      lectureing
      +1 yıl

Evet haklısınız çok doğru dediniz herkes ön yargıyla bakıyor ondan savunmaya geçtim kusura bakmayın

Yorumla
  • jcometopapa
    jcometopapa Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 47%
    +1 yıl

Senin başında böyle bir durum mu var?

0
    0 Yorumla
  • skorpen34
    skorpen34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

yok canıım daha tecrübeli işte

0
    4 Yorumla
    • Sarayzade
      Sarayzade
      +1 yıl

Sen istermiydin 2 tane es?

Yorumla
    • lectureing
      lectureing
      +1 yıl

İkinci evlilik mi daha tecrübeli olur diyosun

Yorumla
    • skorpen34
      skorpen34
      +1 yıl

adam diyorum daha tecrübeli olur.

Yorumla
    • skorpen34
      skorpen34
      +1 yıl

kadınımı paylaşma huyum yok sağol bir tane yeter

Yorumla
  • 1BeYaZzMeLeK1
    1BeYaZzMeLeK1 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl

1. si eyer 2 3 sneye biterse evlenirm galiba

0
    5 Yorumla
    • lectureing
      lectureing
      +1 yıl

İlk evliliği 9 sene sürmüş

Yorumla
    • 1BeYaZzMeLeK1
      1BeYaZzMeLeK1
      +1 yıl

bnce olmaz.

Yorumla
    • lectureing
      lectureing
      +1 yıl

Neden 2-3 seneden ne farkı var

Yorumla
    • twinsoul
      twinsoul
      +1 yıl

sen vazgeç 9 sene süren bir evlilik yaşı epey büyük sanırım senden?

Yorumla
    • lectureing
      lectureing
      +1 yıl

6 yaş var aramız da

Yorumla
  • hakan9
    hakan9 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Sitenin % 90 ı 18-24 yas arasi tecrube olmaz yani

0
    1 Yorumla
    • lectureing
      lectureing
      +1 yıl

O da doğru tabi

Yorumla
  • integralsoul
    integralsoul Takip Et
    Guru Yaş: 42
    +1 yıl

Bu ne saçma bir soru :)

0
    0 Yorumla
  • youngyoung
    youngyoung Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

İyi bir durum olmayacağı kesin

0
    0 Yorumla
  • kanka35
    kanka35 Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

düşünmek bile hoş değil

0
    0 Yorumla
  • azgin_teke-cute88
    azgin_teke-cute88 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 46
    +1 yıl

Ilkler unutulmaz.

0
    4 Yorumla
    • lectureing
      lectureing
      +1 yıl

Çocuk yaşta evlendirilmisler

Yorumla
    • azgin_teke-cute88
      azgin_teke-cute88
      +1 yıl

Ikinci es derken. Birinci duruyor sen ikinci misin. Kuma yani dogru mu anladum.

Yorumla
    • lectureing
      lectureing
      +1 yıl

Hayır öyle değil tabiki birinciden boşanmış ikinci yeni evlilik olarak yani

Yorumla
    • azgin_teke-cute88
      azgin_teke-cute88
      +1 yıl

Intikam kurbani olma da. iyice tanimadan zor. Baska planlarin kurbani olabilirsin... ama hayirlisi.

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > İkinci eş olmak zor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

ikinci evlilik zor mu? 23 cevap verildi
İkinci kez evlilik yapmak zor mudur? Zorsa zorlukları neler? 81 cevap verildi
İkinci eş olmak kötü mü? 8 cevap verildi
Bir erkeğin 2. eşi olmak nasıl bir şey? 6 cevap verildi
Evli bir adamın hayatında 2. Kadın olmak? 17 cevap verildi
Birinin ikinci eşi olmak sizi tedirgin eder mi? 99 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Senı gordum mu burada. Soyluyorum?
  • Aşk mı, akıl mı?
  • Gece saatlerinde lahmacun yer misiniz?
  • Sempatik misin, empatik mi?
  • İnatçı biri misiniz?
  • Görselde ki tabakta en sevdiğiniz lezzet hangisi?
  • Sevdiğiniz bir insanı ilk hatasında hayatınızdan siler misiniz, yoksa giydiği kazağın rengini beğenmediğiniz için mi vazgeçersiniz?
  • Tıbbi terminoloji biliyor musunuz?
  • Kendini keşfettin mi?
  • Aşk hikayen var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨