Evet kızlar siz bu konuda ne düşünüyorsunuz. Kocanızın ikinci eşi olduğunuzu düşünün ne hissedersiniz. Tecrübe yaşayan varsa lütfen paylaşsın. Sizce kötü bir durum mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
ilk evliliği bitmiş birini sevdim onun geçmişini bilmiyordum öğrenince çok düşünüp taşındım dost kaldım şimdi o dostluk da yok...
çocuğu da vardı ilk göz ağrısı dedim sonuçta çocuğunun anası o çocuk da onun ilk göz ağrısı ayrıca çocuğu olduğundan eski karısıyla görüşmek zorunda illaki kızı küçüktü o zaman ben kıskancım mutlu huzurlu olmak zordu onlar bizim aramızda olacaklardı her zaman kendi de zaten kızına düşkündü muhtemelen kız da ona çok tatlı ve iyi bir insandır
evlilik çok başka bir şey isteseydim aşk yaşar mıydım evet neden olmasın ama evlenmeyeceğim biriyle neden aşk yaşayayım sonu olmayacaksa canım çok yandı vazgeçerken kimsenin başına gelsin istemem kaderimde varmış yaşadım kendime göre doğru kararı verdim bu kişisel bir durum evlenenler yok mu var tabi ama ben kabullenemedim dokunamadım ona yıllarca o kadın dokundu kim bilir neler yaşadılar diye geliyor insanın aklına ayrıca o kadının benden üstün olduğu taraflar da mutlaka vardır demiştim ya ben kıskancım o nedenle dostluk da yok aşık olduğun kişiyle dost kalamıyorsun aşk çünkü bencil bir duygu kalbi paylaşmak istemiyor ben böyle yaşadım18 Yorumla- +1 yıl
Ben çok sevdim onu 3 sene sessizce şimdi kendileri eski eşiyle karar alıp boşandılar 6 önce yani. Eskisini herşeyini biliyorum şimdi bana benden başkasını olmayacağını söylüyor sadece söylemiyor gerçek öyle eski uçarı hali yok beni gerçekten çok seviyor ne dersem yapıyor benim için yurt dışında bile yaşamaya hazır. Nerde yaşamak istersen söyle ordan ev alıp düzen kuralım diyor. Çocuklara gelince zaten çocuk denecek bir yaşta evlenmiş ilk eşiyle iki kızı var ilk zamanlar olmuş onlar anne babalarının her durumuna alışmış beni de seviyorlar. Boşandıkları günden beri bir kere bile görüşmediler eski eşiyle. Kardeşleri ailesi hepsi beni çok seviyor ve ikna etmeye çalışıyorlar evlenmemiz için. Şimdi ilerde ne olur gerçekten bilmiyorum. Çok teşekkürler paylaştığınız için.
- +1 yıl
yaşın daha çok genç daha başka belki de daha iyileri çıkma ihtimali var karşına ayrıca karar senin ama çevremde gördüğüm kadarıyla ayrılmış insanlar daha sonra başkalarıyla ilişkiye başlayınca eski eşler de rekabet ortamı mı doğuyor kıymetli mi oluyor nedir aramalar başlıyor annemim en yakın arkadaşının oğlu ayrılmıştı çocuğu var. Eski karısının hayatında biri var o da demiş ben de başka bir kadınla deneyeyim eski karısı arayıp duruyormuş hem de yeni sevgiliyle buluştukları zamanlarda düşün. Ayrıca abi hafta sonları çocuğunu görüyor ve 1 tl gibi bir nafaka ödüyor yeni sevgili "alma çocuğu dolaşalım beraber olalım" diyor iki tarafa da yazık değil mi sonra ayrıldı belki de kıskandırmak içindi belki birleşir eski karı koca bilemem şu da var ki çocuğundan kimse vazgeçmez insan en çok kendini sever sonra da çocuğunu bu hayatta. seninle evlenene kadar görüşmüyorum der belki doğru ama görüşüyorsa bundan hiçbir zaman emin olamazsın ben kuşkularla yaşayamazdım yatar bile erkek değil mi
- +1 yıl
Çok destekli mantıklı şeyler söylediniz şu an çok ciddi söylüyorum kararımı değiştirdiniz bilmiyorum ailesi hepsi beni kandırabilir mi bu kadar kolay mı ki bilmiyorum. Bundan sonra herşey den emin olcam tek bir şüphede bitircem sanırım o derece etkilediniz beni
- +1 yıl
yorum yapan çoğu kişi de sanırım evlilik için pek de olumlu bakmıyor gördüğüm kadarıyla...
bu senin hayatın kararı verecek olan sensin bedeline katlanırım dersen sen bilirsin ama gençliğine yazık edersin derim ben. İnan kimse vazgeçilmez değil bekar hiç evlenmemiş bir çok erkek var acele etme bence karar verirken ailen de bence çok memnun olmaz bu duruma yani ben de yaşadım kendimi onların yerine koydum ben çocuğumu vermem "başka erkek mi kalmadı kızım "derim 2. si sevdiğim kişinin kızı bana gelse dese babamdan başkasını bulamadın mı ayrıca şunu düşünmen de yarar var senden önce ayrılmamışlar önceki kadın direkt topu sana atacaktır sen sebep oldun diye yıkılmış bir yuvanın üstüne yuva kurmaya sorun yaşamaya değer mi çok iyi düşün derim benim çok sevdiğim bir hocam mantığınız duygularınızdan 2 adım önden gitsin derdi tek kişiye takılı kalmak iyi bir şey değil çünkü erkeklerin de hiç biri tek kişiyle yetinmiyor sana birden güle güle bile diyebilir ve sonra duymuşsun ki başka biriyle... - +1 yıl
Sanki bizi tanıyor gibi konuştunuz nerde yaşıyosunuz gerçekten merak ettim. Hatta öyle ki onun eski karısı dicem size neden bu kadar ön yargılı konuşuyosunuz hiç anlamış değilim bu kadar uzun uzun düşünmüş olmanız beni böyle düşündürdü. Ama biliyorum ki iyi kalpli kötülük dusunmeyen tanımadigim birisiniz. Gördüğünüz gibibu durum beni ciddi anlamda paranoyaklaştırdı. Şu an için dediğiniz hiç bir olumsuz şeyi bana kesinlikle yapamaz durumda bunu biliyorum. Maddi durumu da gayet iyi bayan yani çocuklar sorun olmaz. Bilmiyorum belki ben çok polyannacılık yapıyorum ama ben o çocukları kabullendim çoktan bizimle yaşamicaklar ama onlar sanki benim kendi kanımdanmis gibi seviyorum onları. Dediğiniz risklerşu an faal degil gibi duruyor. Teşekkür ederim tüm fikirler için
- +1 yıl
ben de aynısını yaşadım da ondan sizi tanımama gerek yok ve o dönemlerde uzun uzun düşündüm taşındım canım..
evet çok iyi kalpliyim çok iyi niyetliyim belki böyle olmamak gerek çünkü kıymet bilen yok farkı anlayan yok daha önce de dediğim gibi bu senin hayatın kimseyi ilgilendirmez kararını kimse yargılayamaz ve karışamaz şu var ki bu sitede tanımadığın insanlar sana objektif bakabiliyor ben de bir çok soru sordum çok güzel bakış açıları yakaladım iyi şanslar ve mutlu bir yaşam dilerim sana
En İyi Cevaplar
+1 yılBen evlendim 3 ay oldu çok kötü bir durum valla ne 2. olmak çekilir dert nede başkasının çocuğunun kahrı çekilmez hiç uğraşmaya değmez inanın o kadar zor bir durum ki benim için anlatamam sakın evlenmiş ve boşanmış biriyle evlenmeyin boşanmış adam zor ben diyim size çok çekiyorum adamın bir de kızı var 6 yaşında hem ikinci kadın oldum hem üvey ana kızını da hiç sevmiyorum allah var bütün çocuklar seviliyor bir üvey evlat sevilmiyor bu ıçten gelen bisi kıskançlık oluyor..
21 Yorumla
+1 yılBen küçüklükten beri sevdigim hicbirseyi baskasi ile paylasamam. Eger birini seversem zor bir ihtimal ama onu da kimseyle paylasamam. Ne bileyim içim acir. Çünkü bilirim bir kalpte iki kisi barinmaz. Ya beni daha cok sever ya onu. Beni daha cok severse karsidakine yazik degil mi? Tabi ihtimaller üzerinden konusuyorum simdi ilerde evlenecegim insan olursa daha kötü tepkilerim olur :D
111 Yorumla- +1 yıl
Sonuçta benden önce evlenmiş onunla evlenirken beni tanımıyordu bile. Evet haklısınız tabi bende istemem ama sevince bilmiyorum.
- +1 yıl
Düsünsene yasanmisliklari var gecmisi unutamaz ki. seni tanimiyor ama eger o bitmese seni hic tanimayacakti zaten. ilkleri onda yasamis. sen ilk yasadiklarini unutabilir misin? Erkekler icin de pek birsey degismiyor ki daha bekarken iki cocuklu olsan o seninle evlenir miydi bence hayir.
- +1 yıl
Bana şimdi anlatıyor o zaman onunla evliyken de beni sevdiğini söylüyor ama evli olduğu için söyleyemediğini çocuklar için sustuğunu söylüyor en son ki olaylar biraz bahane oldu aslında diyor bilmiyorum karışık çok karışık ya
- +1 yıl
Yanlis anlamada daha önce biriyle gecmisin var mi?
- +1 yıl
O benim ilk aşkım ama onunla aramıza girenler oldu evet
- +1 yıl
Eger gecmiste ilklerini baskasiyla yasadiysan ne kastettigimi anlamissindir bence sorun olmaz o zaman. sonucta birbirinizi anlamaniz, anlasmaniz daha kolay olur.
- +1 yıl
Anladım vakit ayırdığınız ve tavsiyeler için teşekkür ederim
- +1 yıl
Çok haklısınız önemli olan birbirimizi anlamamız zaten
- +1 yıl
Önemli degil umarim her daim mutlu olacagin yolu secersin :)
- +1 yıl
İnşallah inşallah sizde öyle tekrar Teşekkürler iyi dilekler için :)
- +1 yıl
Tesekkürler eic icin :)
Bu illa eş değil uzun süreli bir ilişki ya da atılmış bir nişanda olabilirdi diye düşünürsem şayet ; geçmişle kendimi ve onu yiyip bitirmez bunu sayfasından ya da sayfamdan koparır atarsam hiç sorun olmaz diye düşünürüm.
04 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru söylediniz tamamen bitmeseydi iki çocukla beraber boşanılmazdi. Demek olmamış. teşekkürler
- +1 yıl
evlilik başka bir olay ve çocuk varsa arada bağ da oluyor illaki çocuk küçükse hasta olur okul da müsameresi olur doğum günü olur babasını ister baba da içgüdüsel olarak çocuğunun yanında olmak ister gel de katlan bu duruma şimdi. Bir de şu var neden ayrıldı? bu sorunun cevabını da hiçbir zaman kesin olarak bilemezsiniz yarasaydı karısına yarardı 2 . karısından da boşanan ya da geçinemeyen ayrılmayan ama ayrı yaşayan çok erkek gördüm bu her zaman risk aşk biter bir süre sonra çekemezsin filmlerde dizilerde görüyorsunuzdur çocuklar nasıl birleştirmeye çalışıyor anne babalarını küçük ağayı izleyin bakın karı koca ayrı ikisinin de hayatında başkaları var ama nasıl birbirini kıskanıyorlar nasıl birbirlerinin hayatlarını takip ediyorlar
- +1 yıl
Çocuklar anne babalarının her durumuna alışmış ve onlarda ayrı kalmalarını istiyor zaten. Ben sevgisinden zerre şüphe etmiyorum bana diyor ki nerden hangi ülke de yaşamak istersen söyle ordan evimizi alıp düzenimizi kuralım bir daha da geriye bakmayalım diyor. Önceki karısı anne olacak biri değil o yüzden çocuklar çoğu zaman babaannesinde. Ben çocuklar ne olacak dediğimde onlar da seni seviyor zaten karışmaz bizim mutlu olmamızı onlar da ister diyor. Özellikle bu yurt dışı meselesi beni tam olarak inandırıdı. Siz olsanız ne yapardınız?
- +1 yıl
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
7Cevap
Aile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı. Allah biliyor ya ikinci eş olmak istemem. eskisinin anıları silinmez. nefret ediyorum diye boşanan kaç kişi tekrar eski eşlerine dönüyor.
09 Yorumla- +1 yıl
Bunlar gerçekten nefret ederek boşanmışlar ama. Kadın çok kötü biri ondan dolayı
- +1 yıl
Uzaktan 3 sene sevdim ben onu. Kendi kararlarıyla ayrılmışlar kardeşleri boşanınca bana haber ettiler. Dediğim gibi kadının arkasından konuşmak istemiyorum bile ama kötü bir kadın o yüzden boşanmışlar.
- +1 yıl
Anlattılar tabi. Başka biri gibi yani arkasından konusunca bile benim mutluluğum bozulacak gibi geliyor ama öyle kocasına yanlış yapmış başka biri varmış dediler başka birileri yani ahlak yönünden yoksunmus biraz
- +1 yıl
kendin görmeden inanma derim. çok duydum büyüklerden bu tarz yalan hikayeleri. kadının hiç suçu olmayabilir. sadece kaynana istemiyor diye onu başkalarına kötüleyebilir. yanlış anlama ne seni ne onları tanırım. ama görmediysen birebir şahit olmadıysan inanma derim. ya da daha çok araştırma yap.
- +1 yıl
Kadını bende tanırım az çok zaten açık saçık fotoğraflarını çekinmeden paylaşan biri bende ordan destek aldım inanmak istedim birazda. Bilmiyorum şu an beni sevdiğine çok eminim. Nerde hangi ülke de yaşamak istersen söyle ordan evimizi alıp düzenimizi kuralım diyor ve daha neler neler. Böyle birine siz inanmaz miydiniz?
- +1 yıl
Yok Türkiyedeyim. Bilmiyorum çok kararsızım ama sadece nasıl olur diye düşünüyorum sevgisinden şüphem yok. Çok teşekkürler tavsiyeler için :)
Oldururum ben onu. Benden baskasini koynuna alamaz.
06 Yorumla- +1 yıl
Senleyken değil önceden
- +1 yıl
Evet benle ilgili
- +1 yıl
Teşekkürler tavsiye için
Nisanlanip ayrilmasini kabullenemem ikinci es olmak istemezdim Allah korusun bisey demeye gelmiyor
00 Yorumla
+1 yılCanim ben sozlumden ayrildim mesela bana sonra soyledi daha once evlenmis bosanmis ailem bilmiyor eski esi de hala ariyor bunu barisalim diye su an ayriyiz cok sevince gozun gormuyor da evlenince ne olur bende bilmiyorum zor ya
08 Yorumla- +1 yıl
ayrılmakla doğru yapmışsınız geri dönüp bakmayın bile aynen sizin yaşadığınız gibi durumlar çevremde yaşayanlar oluyor yeni biri olunca önceki kadın kıskançlık yapıyor kocası kıymete biniyor huzurunuz olmazdı önünüze bakın gençsiniz başka fırsatlar çıkar iyi ki olmamış dersiniz bakın zaten dürüst değil sözden önce söylememiş görüşmeyeceği ne malum kadınlar çocukları kullanıyorlar bir de arada çocuk da varsa o iş olmaz esra erola bile gelenler ne diyor hep evlenip ayrılmış olabilir ama çocuğu olmasın diyorlar
- +1 yıl
Bunların öyle bir durumu yok eski eşi aramazda sormazda birbirlerinden nefret ederek ayrılmışlar. Çocuklara anne olabilecek biri bile değil. Bana tek dediği nerde hangi ülke istiyorsan söyle oraya yerleselim bir daha dönmeyelim. Böyle diyen birine ister istemez inanıyor insan
- +1 yıl
Yok ya allahtan cocugu falan yok zaten yasi da kucuk genc yasta evlenmis su an 23 yasinda uzuluyorum cok ben ayrilma sebebimiz bu degil cunku ben herseye katlandim ama... ben cok dua ediyorumda barismak icin iyi mi yapiyorum bilmiyorum ama sevginizin pesinden gidin bence
- +1 yıl
Bizimkinin iki kızı var ama kimse için sorun değil çocuklar bile beni çok sever. Çok çekme işine gelince açık konuşmak lazım o beni çekiyor. Aslında ben onu bir nevi deniyorum diyelim bakalım beni nereye kadar çekecek diye. Herşeyime tamam diyor aklınıza ne gelirse.
- +1 yıl
Bilmiyorm ayriyiz su an ama kopamadik bir turlu kafam allah sizin yardimciniz olsun ne diyim hepimiz icin hayirlisi
- +1 yıl
İnşallah sizin hakkınızda da en hayırlısı olur
- +1 yıl
Allah sizin de yardımcınız olsun zor bir durum anlıyorum sizi
- +1 yıl
Sakin evlenme bırakmakla isabetli bir karar vermişsin...
ben daha önceden evlenmediysem şahsen 2. eş olmak istemem
06 Yorumla- +1 yıl
İkinizde gençseniz?
- +1 yıl
Onlar çocuk yaşta evlenmiş yetişkin olunca birbirlerine uygun olmadıklarını anlamışlar ve boşanmışlar 2 de çocuk var
Adam birinciden memnun kalsa boşanmazdı, akıllı ol bence!
13 Yorumla- +1 yıl
Herkesin başına gelebile bişey bence memnun değilsen boşanırsın
- +1 yıl
Evet haklısınız çok doğru dediniz herkes ön yargıyla bakıyor ondan savunmaya geçtim kusura bakmayın
+1 yılSenin başında böyle bir durum mu var?
00 Yorumlayok canıım daha tecrübeli işte
04 Yorumla- +1 yıl
İkinci evlilik mi daha tecrübeli olur diyosun
+1 yıl1. si eyer 2 3 sneye biterse evlenirm galiba
05 Yorumla- +1 yıl
İlk evliliği 9 sene sürmüş
- +1 yıl
bnce olmaz.
- +1 yıl
Neden 2-3 seneden ne farkı var
- +1 yıl
6 yaş var aramız da
Sitenin % 90 ı 18-24 yas arasi tecrube olmaz yani
01 Yorumla- +1 yıl
O da doğru tabi
+1 yılBu ne saçma bir soru :)
00 Yorumla
+1 yılİyi bir durum olmayacağı kesin
00 Yorumladüşünmek bile hoş değil
00 Yorumla
+1 yılIlkler unutulmaz.
04 Yorumla- +1 yıl
Çocuk yaşta evlendirilmisler
- +1 yıl
Ikinci es derken. Birinci duruyor sen ikinci misin. Kuma yani dogru mu anladum.
- +1 yıl
Hayır öyle değil tabiki birinciden boşanmış ikinci yeni evlilik olarak yani
- +1 yıl
Intikam kurbani olma da. iyice tanimadan zor. Baska planlarin kurbani olabilirsin... ama hayirlisi.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem