erkekler kırmaktan korkup kaçar mı? Ve sizce sevip beraber olamadığın birinin gözünden uzak olup merak ettirmek mi gözünün içine girip acı çektirmek mi? Bana biraz erkekler hakkında bilgi verir misiniz
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sürekli mutsuz olmaktansa bir kere mutsuz olmayı tercih edip gid3r..
Ama ya o şans getiriyorsa ve hayatındaki tek güzelliği o olarak görüyorsa. Zor değil mi? Geçer ama çok acı veriici olur
Siz aşik olduysanız.. problem biraz büyük. .. şahsim adima bende şu an için karışık ilişki içindeyim.. Bazen gitmek gerekir.. çünkü bekledikçe daha acı verir..
Ben de seviyorum. Hep söylerdi ona şans getirdiğimi. Ama sınav senemiz nedeniyle ara vermek zorunda kaldık. Fakat iletişisizimlik zor üstelik konuşurken bile özledim mesajı almaya alışmışsanız. Sizde durum ne :(
Benim durum.. kafa olarak karışık.. 2 denklem arasında gidip geliyorum.. burdan yazsam kafanız çorba olur :)
Dinleyebilirdim.
İyi bakalım.. yorumla...(Bir kadın bir insanın 15sn hayati nasil kariştir..)
Aldatma gibi bir durum mu var
İş yerinde birisi benimle ilgilenmeye başladı (ben gölgesi ağır yapısı sert bir insanim) bayan mühend.. ben ü. elemaniyim.. ben normalde büyük küçük fark etmez abla derim..(nefsim kaymasın die) Bu şahıs ortamda benimle farklı ilgil3nmeye başladi. İlk ismimi sordu duymazlıktan geldim..1.2 sordu bir süre sonra ismimi söyledim.. ben abla diyorum bu şahısa.. düşün ( ortamda kimseye ismini sormasını ve kimseye ismi ile hitap etmesini öğrendim nue bu ilgi bana kafam karıştı.. vb.. neyse aradan biraz zaman geçti.. biz bunla 5 sn aralıkla 3 kere peşpeşe göz göze geldik.. Bir elektiriklenm3 oldu.. sonra bu beni kesmeye uzaktan bakmaya sık sık yanıma bahane gelmeye vb.. ben bu durumdan rahatsız oldum.. cunku dedi kodu her patlaya bilir.. fabrikada.. ben netice olsun die.. sosyal medyadan yazdim.. ismimi neden sordun ve bana isimle hitap etme insanlar farkli manaya cekebilir.. fabrika burasi.. sonra engel attı vb. cevap vermedi.(Benim şuanda görüşmekte oldum birisi var geldi bun7 bana yapti) gelde çık için içinden.. nie böyle bu kızlar.
Sanırım senden beklediğinin tersine bi tepki alınca böyle davranmış. Ya da amacı sadece kafa karıştırmakmış. Kızlar diye bir şey yok bence. Bakış açısına bağlı hayata. Ben dışarıdan çok soğuk görünüyor da olabilirim ama sevdim mi de tam severim mesela. Onun yaptığı da saçmalık olmuş bence kendi haline bırakmalısın. O zaten yapacağını yapacaktır. Benim de erkeklerle bir sorunum var geneliniz sorunlarla yüzleşmek yerine kaçıyorsunuz daha çok acı verse de. Neden böylesiniz? Sevmeyince mi kaçarsınız yoksa
Sizin adım atmanız için gereken kıvılcım ne. Zaman geçtikçe özler misiniz unutmaya mı başlarsınız? Bu denklemi çözemedim
Gözden uzak olan gönüldende uzak olur.. gözüm görmez ise içimde derin bir acı olarak kalır.. kafamın içinde unuturum. gönlümden unuturmuyum bilmiyorum..(2 kişiyi sevdim şimdiye kadar 1. ci unuttum ama ismi nerde geçse hep aklıma gelir çünkü içimde yarası var)
Ben adım atmam onun bütün duyguları ortaya dökmesini sağlarım.. ben erkek oldgum icin bayanlara güvenmem (işyeri olduğu icin)
Yarası kalır ama göz önünde olması daha çok aklımı karıştırır diyorsunuz. Peki merak duygusu devreye girmezse sorun olmaz mı? Seven erkek görse de özler gerçi
Peki sizce neden engel attı? Utansa akşama kadar o kadar erkekle diyalog giriyor? Gönül meselesi farklimi olur sizce? Ya hadi ben farklı anladı m tersle ne biliyim kötüle.. oda yok. eee engel at geç bu kadar basitse ben de.. kedini fare ile oynadı gibi oynarim..
Kendinizi geri çekerek mi her şeyi görmeye çalışırsınız
Aynen geri çekilmek bazen iyidir.. çünkü herşeyi ortaya çıkarır.. sevgiyi özlemeyi bağlanmayı vb..
Neyse saat geç oldu...(takma kafaya fazla deli olursun :) uyumak iyidir en azından uyuyunca unutuyoruz.. müsait olunca cvp atarım..
Tik Tok veya instagram yazar mısın yardımcı olabilirim sana oradan
@Burağkke kime diyorsun
Tabiki bu meseleler farklı olur. Yani siz de yazınca instagramdan ve neden böyle yaptığını sorunca utanmıştır haliyle.
Yaptıgı çocukça yaşıda var olgun birisi hal hareketine bende öyle davranırım..
Haklısın. Sana nasıl geliyorsa öyle gitmek en doğrusu. İnsanları çözmek zor çünkü.
Bazen düşümde acaba ben mi farklı anladım.. Die.. normal arkadaş olarak mı yakınlaşma yapmaya çalıyor die. Göz göze gelince bir problem olsa gelmezdi yanıma surat asardı farklı davranma bicimine girerdi. O kadar erkek var tek senin ismimi sorması İSMİMLE hitap etmesi anormal degil mi?
Ben arkadaş olarak yaklaştığını kastetmedim. O öyle davranınca siz neden böyle davranıyorsun diye sormuşsunuz. Ama o sadece karşılık beklemiş. Böyle olunca da utanıp cevap vermemek adına engellemiş.
Seni kastetmedim ben kendimi diyorum acaba ben yanlış mı yorumladım die.. net gelmedi çünkü belkide kaybetmekten korkuyor. Çünkü aynı yerde olmak her zaman daha acı verir.
Belki de. Evet aynı yerde olup yüzyüze bakınca daha zordur her şey. Belki de engelleyince her şey unutulacak sandı.
Şahsen ben (Bir insanın ismini 1 kere sorup aradan 3 hafta geçip hiç muhattap olmayıp unutmuyorsam) aynı ortamda olmak daha acı verecektir. Zaman herşeyi belirler. kaybeden 2 mizde olabiliriz veya kazananda... Peki sence göz temasına girsem? Tepkisi ne olacak..
Bence cesaret edip konuşabilir. Belki istediğ şey de bu şekilde karşılık vermendir.
Bakalım..
Sen erkek deyince bunlar mı geliyo aklına
Senin ne geliyor
Her erkek farklıdır.
Ben sevecegim kadının hiç kimseye muhtaç olmadan tum isteklerini yerine getirmek ve iyi gunde kötü günde her zaman yaninda olmak isterdim.
Onunla gelecek hayali kurup kavuşamıyorsan nasıl davranırdın?
Kabullen men ve başka yerde kısmetini araman gerek kendini kandırmaya ne gerek var
Kendimden bahsetmedim. Sen sevdiğin kadından ayrı olmak zorunda olsan bekler miydin unutmaya mı çalışırdın