Mantığa çok önem veririm yerine göre davranmasını bilen biri olmalı yeri geldiğinde olgun yeri geldiğinde çocuksu olabilmeli güzel ve saygılı konuşmasını bilen biri tercihimdir nazik ve kibar olmalı dış güzellikten çok iç güzelliğe daha çok önem verenlerdenim yani zor severim
Kolay kolay sevmem zamanında güven durumunu yerle bir etmişlerdi şimdi intikam alıyorum kıskançlıktan kafayı yiyor. Kimle konuşsam kız arkadaşım tribe giriyor ! İlk aşkın yerini hiç bir şey tutmaz tabiki ilk duygular kırılınca bazen ömür boyu onarılamayor. Aşk karşı değilim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bir kişi birçok kişiyi seve bilir bence ama bir çok kişiye aşık olamaz benim fikrim böyle, ben bir kere tek aşık oldum o da kötü bitti , 19 yaşındayım 2. si için biraz zaman tanıyorum kendime doğru insan ve doğru zamanda, kolay sevmem biraz uğraştırırim 🙂
Ben birinden hoşlanıyorum demek için insanların dış görünüşünü yanında karakterinede bakarım sadece dış gürnüşte yakışıklı olunca ben bundan hoşlanıyorum diyemem
Valla sevdigim öldükten sonra kimseyi tınlamadim simdide yolda birini görsem uff lan anasi bomba doğurmuş diyip laf atiom kitleniom çocuğa böyle zoomluom resmen :)