Türk erkeklerinin türk kızlarına olan nefretini bir kez daha gördük. Türkiye'de kalıyoruz sürekli aşağılanıyoruz gidelim diyoruz daha da aşağlanıyoruz sizi kim ister kezbanlar diye. Kendimi hep kötü hissediyorum erkekler yüzünden, bize sürekli kezban diyeceklerine öncelikle biraz kibar ve saygılı olmayı öğrenip burada birçok kişiyi incitebileceklerinin farkına varsınlar.
60 Yorumla
En İyi Cevaplar
Tatil & Seyahat konusunda 614 cevap paylaştı. Hemen geliyorum :) Bu arada Türk kızlarına lakap takıp küçümseyen erkeklerimizde şaha kalkmışlar. A pardon ! kendileri her şeyi söyleyebilirler ama kızkısmısı konuşmazdı değil mi!
57 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın canım size yapılana bn bile tahammül edemedim
- +1 yıl
Onları Antarktika bile kabul etmez ta
- +1 yıl
Rica ederim
Siz bosna-hersek ile mi dostsunuz, yoksa sırbistan ile mi?
Yugoslavya iç savaşı hakkında ne düşünüyosun?
Bu arada erkekleriniz yakışıklı olsa da İQ seviyeleri bizimkinden düşük :D08 Yorumla- +1 yıl
Biz Bosna hersekçiyiz hayr erkeklermşz çok zekidr ve nazikler Hırvatistan birçok bilim adamı ve bilim kadını çıkarıyor.
- +1 yıl
Evet ya çöpü Rus kızına laf söyletmez hiç bişey söylemediğim halde hadi kızlar Hırvatistan'a gidelim dedim bir g*t korkusu sardı halbuki ki bunun diğer riski sorulara karşı bir misilleme olduklarını bildikleri halde küfür ve ahlaksızca şeyler yazdılar anlayışınız için teşekkürler
- +1 yıl
Çoğu * , ruslu*
- +1 yıl
Bn millet olarak ıq mıza güveniyorum :)) sizinki yükselde neden dışa bağımlısınz
https://vocaroo.com/i/s0PsgBT1QDzn al sana cevap ;!
07 Yorumla- +1 yıl
Sesini göndermen hoş ama bn Türk erkeklerini gerçekten sevmedim benim amacım hemcinslerimi desteklemekti
- +1 yıl
Neden etkilendim
- +1 yıl
https://vocaroo.com/i/s0yPsLnHDtWz all dınle sana en kral cevap
- +1 yıl
Çok uzatmışsın ama kendinizi dev aynasında görmeyin
- +1 yıl
Çok tanıdım burada da hergüm yaptığınız karşılaştırmaları görünce genelleme taptım ama şunu söylemeliyim ki gelişmemiş ve hergüm aynı muhabbeti yapan bir ülkesinz biraz gelişime açık olun B'nden dost tavsiyesi küfür etmediğin için teşekkür ederim bu arada sen de bana teşekkür et başkası olsa dinlemezdi kaydı :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
+1 yılİlk aşkim hırvattı :D yakışıklı oluyor hırvat /boşnaklar evt
31 Yorumla- +1 yıl
Canım sadece yakışıklı değiller bakımlı ve nazikler
+1 yılisteyen istediği yere gidebilir zaten özgürdür ben kendi toprağımda kalmayı tercih ediyorum rus hırvar bulgar derdim yok sadece mutlu olmak istiyorum hepsi bu ^^
20 Yorumla
+1 yılevet tercih meselesi sonuçta.. kızlarımız kimi seveceklerini ve kimi seçeceklerini kendi iradeleriyle rahatça bulabilirler.. şahsi kanaatim bir erkek olarak türk kızlarıdır..
20 Yorumlailk guney kore sonra irlanda yapalim da, hirvatistan da yapariz soz ;)
32 Yorumla- +1 yıl
Çek erkekleri de süper
Hemennn geliyorummm bitanemm bavulumuu hazirladimm bilee :))) Gidelim buralardann bu kılı erkeklerden, bizi begenmiyorlar bidee, nahhh bulurlar bizim gibilerinii ahahahayyyytt
30 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılValla nereye gidersen git ERGEN! Sizin kıllı bacaklarınıza kalmadık. Ayrıca seni daha önce götürmüşler anlaşılan. (Hırvatistan'a... Sakın yanlış anlama!)
04 Yorumla- +1 yıl
Ben hırvatım kıllı değilim
- +1 yıl
E bunu neden daha önce söylemiyorsun. Ben de Türk kızı zannedip korkmuştum senden! :D
- +1 yıl
Türk erkeklerini aşağılıyor haberin olsun got kaldırmadan önce
- +1 yıl
Alırım ben onun egosunu sen rahat ol.
+1 yılmadem türk erkeğini sevmiyorsun? facendeki telefonundaki aklındaki ksdeki bütün türk erkeklerini sil burasıda türk erkeğinin kurmuş oldugu bir seti burdandan ikile hadi koçum dahi
12 Yorumla- +1 yıl
Facebook kullanmıyorum nrde napcağımı sana mu sorcam
Evet sayın seyirciler Türk erkeklerinin rus kızlarına olan yoğun ilgisinden bıkan Türk kızları arayışlarını Hırvatistan'da sürdürme kararı aldı:) Heyy yavrum be nereye öyle bırakır mıyız hiç sizi:)
30 Yorumlagenelleme yapma.
belki çatmak eğlenmek için yazdın ki işede yaramış önüne gelen yorum atmış.30 Yorumlaülke değil yol geçen hanı oldu arabımız rusumuz siyahimiz hırvatımız bilmem neyimiz derken hem hırvatistandan gelmiş bizim ekmeğimizi yiyo sonrada pis türkler diyo besle kargayı oysun gözünü ülkenizde yiyecek ekmek bulamıyorsunuz burada adam yerine koyuluyorsunuz sonrada pis türkler sizleri sınırdan bile içeri sokmamak lazım...
10 YorumlaEğer bu arkadaş gibi düşünüyorsanız, değerimizi bilmiyorsanız yolunuz açık olsun, Gidin ve asla dönmeyin, bizim bu kafa yapısındakilere ihtiyacımız yok :/
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim hırvatlara karşı bir gıcıklığım var zaten bu soru yüzünden değil kravat mevzusu yüzünden sevemedim ondan sonra onları ben belki iyilerdir ama kravat işi bozuyor niye kravatı bir insan ortaya sürer. :)
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 649 cevap paylaştı. hırvatistana vize var * inş kaldırcağız ama schegen vizesiniz var ise 90 gün kalabilirsiniz bu arada zagreb ve dobrovonik şehrini öneriimr güzeldirr
10 YorumlaBen sevgilim ile Hırvatistanda balayı yapacam Dubrovnik bekle bizi sana gelecez
02 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel bir yer gelm bnce
Yoo algit bizide ruslar almanlar Moğollar cagiriyor yetisemiyoruz biraz yukumuzu hafifletirsin tabi gitme meraklisi olanlar için bu sözüm bu arada sen hirvatim diyorsun erkeklerin izi ovuyorsun madem o kadar iyiler neden Türkiye deki kizlari istiyorsunuz o kadar iyi ise kendinize saklayin
13 Yorumla- +1 yıl
Hepimize yetecek kadr erkek var ayrıca Çek ve İtalyan. Komşularımızdan da erkeklerimiz var ondan :))
- +1 yıl
Belli saliyorsun ama boşa ben yemem bir kere kadim nüfusu erkek nüfusundan fazla nere yetiyorsa birde takviye istiyorsunuz bildiğin abazasiniz önce bir kendinizi doyurun sonra baskalarrini düşünürsün bu arada çeki seneti bilmem ben ama bildiğim İtalya da erkeklerin tekerlek olduğunu birebir şahit oldum bana sarkmislardi bildiğin gay bunlar neyin kafasini yasiyon güzelim sen hee:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılben erkeğim ve hırvat kızları gerçekten güzel oluyor hepsi sarışın falan beyaz tenli on numara kızlar beni götür valla ama yabancı dil konusunda sıkıntım var yardım etmen gerek türkçe kız tavlarım da hırvatça bilmiyorum ingilizce de espri yapamam zaten.
015 Yorumla- +1 yıl
Sen kızmsn püf abazan
Cevap sahibi+1 yılerkeğim de abazalıkla ne alakası var ben abazaysam sen de burada pezevenklik yapıyorsun resmen türk kızlarını hırvatlara pazarlıyorsun senin mantığından gidersek sonuç böyle çıkıyor.
- +1 yıl
Pazarlamak mı sizin mantığınız sadece sekse çalışıyor beyinsizler
Cevap sahibi+1 yılsus la ala g*vat bizim milleti bizim topraklarımızda okuyarak kötülüyorsun o kadar çok seviyorsan * git hırvatistanda oku çık l*n başkentten p**evenk seni kendini siktirdiği yetmiyor bir de bizim türk kızlarını siktircek.
- +1 yıl
Sen sus şerefsz noldu istemediğiniz kadınlar ne battı bn bakireye sizin gbi penis kafa değilim
Cevap sahibi+1 yılsen bakiresindir tabi sen hırvat da olamazsın hiç senin kadar çirkin hırvat görmedim zaten karakterinde bir bozukluk var senin ne bedenin ne ruhun bir boka yaramaz bu kafayla nereye gitsen kafan seninle geldiği sürece sorun yaşarsın.
- +1 yıl
Yoo gayet güzelm karakterime laf söyleyecek en son kişisn penis kafa
Cevap sahibi+1 yılvalla bir pezevenkin karakteri ne kadar iyi olabilir ki bu arada haklısın penisim senin kafan kadar..
- +1 yıl
Penisinde övünmeye devam et
Cevap sahibi+1 yılen azından kadın pazarlamıyorum senin gibi hırvatistana götürcekmiş madem o kadar iyi gelme buraya ne işin var burada git orda motorluk yap.
- +1 yıl
Motorluğu anandan mı öğrendin şu an hırvatistandayım zaten
Cevap sahibi+1 yıl* kodumunun hırvatı * git rakitice olice mandzukice pletikosa ya srna ya ver beni rahatsız etme get out here.
- +1 yıl
Pis küfürbaz başka beden anlarsınız ki
- +1 yıl
Neden
Cevap sahibi+1 yılne küfürbazı ya bak bakayım ilk yazdığım cevaba bir tane küfür var mı içinde sen adam olsan adam gibi cevap yazardın zaten ama hata ben de pezevenkliğe soyunan birine ne diye cevap yazıyorsun.
Tatil & Seyahat konusunda 6,1b cevap paylaştı. profil resmine bakarak cevap veriyorum, sen raydan çıkmışsınseni raya oturtturmak gerek.
10 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 348 cevap paylaştı. Senin toplim pikolojisi konusunda ki yorumlarının son derece malca tespitlerinin olsuunu soyleyen olmadi galiba :)
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 12,7b cevap paylaştı. Ayıp edıyorsun bız sızı hiç kucumsuyor muyuz? Gercı ben ıstemısımdır hırvatıstan veya sırbıstana gıymeyı
00 Yorumla
+1 yılAl götür hepsini Tayyip e soylerim Ukrayna da savaş var kaçanları alırız Türkiye ye.
44 Yorumla- +1 yıl
@Quax_ eyvallah bro hepsini götürsün bakalım Hırvat erkekleri triplerini çekebilecekmi:)
- +1 yıl
hunharca güldüm :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyy hırvatça iyi geceler nasıl söyleniyor yazar mısın lütfeen :)
02 Yorumla- +1 yıl
Laku noć
Cevap sahibi+1 yılteşekkürleeer
Rus, ukrayna, ingiltereli kızlar 1..
Hırvat, kore, italyan erkekler 2.
Bu konu başlıklara sahip üyeler süresiz ban yemeli. Artık sınırı aştınız.12 Yorumla- +1 yıl
Zaten burada Türk insanına hakaret ediliyor site yetkilileri hiçbirşey yapmıyor şaşıyorum kış resmen pis Türk diyor böyle birşey yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılya öylemi? :)
ben de bir Türk kızı olaraktan' balkan civarı ilgi duyuyordum zaten, hrvat değil boşnak erkeğine yalnız.03 Yorumla- +1 yıl
Yakın canım
Cevap sahibi+1 yılkravat gibi oldu hırvat*
Cevap sahibi+1 yılevet biliyor um
+1 yılne olur gidin de meydan rus ukrayna ahıska azeri kazak kırgız ukrayna kızlarına kalsın yurdumun apaçi biz erkekleri de huzura erelim.
00 Yorumlaal götür meraklıları onlarda kurtulsun bizde ama geri dönmek yok
00 Yorumla
+1 yılTürk erkeklerini bırakmak mı? Saçmalama Allah aşkına onlar bir tane, hiç kimseye değişmem ben Türk erkeklerini.
34 Yorumla- +1 yıl
Sen köle olmaya devam et
- +1 yıl
helal
- +1 yıl
kapakkkk
- +1 yıl
Değişmemeye devam et yarin bir gün senin de ölüm haberini aliriz haberlerden. Öldürülmesen bile sürekli dayak ve hakaret yersin. Köle ruhlu
Al götür bütün kızları onlar anca dil dile değince anlaşırlar..
10 Yorumla
+1 yılCok kıskandım şimdi :) kim nereye gidiyorsa gitsin zorla tutmuyoruz ya :)
00 Yorumla
+1 yılUleyn bu kadını bile kezban yaptınız ya, Türk erkekleri sizinle binlerce kez gurur duyuyorum. Kadın kadındır, yani aynı b*ktur: ha Hırvat'ı, ha Türk'ü. Hele bir de kezbansa, Allah korusun.
:D11 Yorumla- +1 yıl
Ben burs sırf sevgilim için okuyordum sevgilim boşnak ama tekrar Hırvatistan'a geldm yani sizden kaçtım iğrençsnz
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanım bn gelmesemde bikaç tane yollasan iyi olur :))
12 Yorumla- +1 yıl
Olur canım açık adres yaz mesaj
Cevap sahibi+1 yıl:D:D saol şekeirm :D
Tatil & Seyahat konusunda 519 cevap paylaştı. Değerimizi bilmeyen Türk erkekleri utansın
30 Yorumladur bavul hazırlıyorum ^^
20 YorumlaAt de bir aralar SON diye bir dizi vardi aklima o geldi. Amacin ne la senin?
01 Yorumlapuahhh
Hırvat erkeklerinin alayı patates. Kızları ise tam tersi. Felaketler
İkisininde tenleri acık erkekler sapsarı damarlı neresi güzel bea
ama hatunları ateşş edio03 Yorumla- +1 yıl
Hırvat erkekleri çok yakışıklı B'nden iyi mi bilen kıskanç
- +1 yıl
Ben hırvatım senin okuman yok pis cahil
Tatil & Seyahat konusunda 16,3b cevap paylaştı. Bence sorun yok.. Gidin ve alın boyunuzun ölçüsünü..:) Hırvat erkekler Türk kızını gördükleri yerde yollarını değiştirebilirler...
02 Yorumla- +1 yıl
Hayr beğeniyorlar ve bnce de haklılar
Tatil & Seyahat konusunda 588 cevap paylaştı. Kızımız kabuklu yiye yiye ötürük olmuş galiba. Kızlar siz uymayın bu gibilere ne varsa yine bu ülkede var.
02 Yorumla- +1 yıl
Bn hırvatım ve bakireye sizin beyniniz bitek oraya mı çalışıyor abazan
- +1 yıl
Abazan değilim istediğim an senin gibi 3 ... yi altıma alabilecek libidom ve giderim var. Hırvat derken davarım mı demek istedin anlamadım. Palavracı seni zaten bu ülkede bir tek bu halktan birileri yok biri çıkar benden iyi konuşarak ben rusum der, öbürü çıkar yunanım der, ben de yaw he-he derim o kadar. Not : Konunun bekaretle ilgisi yok tarzla alakası var zekasız hırvat iyi oku ne yazmışım :)
+1 yılKolay gelsin size Rusları sıcak denizlere indiririz bizde sıkıntı yok :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok iyi olur kontenjan açılır yerine rus kızları gelir sizi isteyen kim
016 Yorumla- +1 yıl
Bn hırvatım
Cevap sahibi+1 yıltamam götürebildiğin kadar götür türk kızlarını oraya fazlalık yapıyorlar burada ruslara yer açılsın
- +1 yıl
Götüreyim ana bazı kızlarınız sizin gibi aptal ya aşağılanmayı seviyor sanırım
Cevap sahibi+1 yılçok ayıp ben hiç hakaret ettim mi ama aaa :P
- +1 yıl
Bazı erkekler sadece seks düşünmüş beyni penis bunların bn hırvatım diyorum bakireye diyorum hala canı kabuklu istiyor diyor siz. Kıskançsbz kıskandığı öz erkeği kabuklu diye başka yönden ezeniyceğinizş bildiğiniz için kıskanıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılben seksle ilgili birşey söylediğimi hatırlamıyorum size, öncelikle önyargılarınızdan arının ve feminist duruşunuzu bir kenara bırakın o zaman sağlıklı konuşabiliriz
- +1 yıl
Sen de hümanist olursan konuşabiliriz canım
Cevap sahibi+1 yılhümanist olmadığımı da nerden çıkardınız :D
- +1 yıl
Rus kız gelir demnden hümanist olsaydın kendi kadınını aşağılamazdn
Cevap sahibi+1 yılbırakın şu Türk erkeklerini demek ne oluyor peki küçük hanım o zaman siz kendinizi aşağılamış olmuyor musunuz?
- +1 yıl
Bn misilleme yaptım ama siz gerçek anlamda aşağılıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılbende misalleme yaptım siz gerçek anlamda beni aşağılamaya çalışıyorsnz ama ben buna tepkisiz kalacak degilim
- +1 yıl
İstediğini yap canım
Cevap sahibi+1 yılHırvatistanda yaşaman falan farketmiyor bir Türk Kezbanında bulunan tüm özelliklere sahipsin
- +1 yıl
Hırvatım Kezban nedir bilmem ama bnce yaptığınız aşağılamalar kendi aciz pis zihniyetiniz bn sadece iğrençliğinizi yüzünüze vurmak istedim
Cevap sahibi+1 yılHırvatlara da kezbanlık bulaşıyormus demekki seni görünce anladık bana acil pis zihniyetli diyene bak ilk açtığın başlığı tekrar oku katan iyi sanırım ayılıp açtıgın başlığı okudunda kim pis zihniyetli hasta ruhlu anlarsn
- Tatil & Seyahat konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKız haklı kızlar.
Gidin bence az kafa dinleriz bizde00 Yorumla Onların kızlarıda çok güzel oluyor gelirken görümcenide bana getir
00 Yorumla
+1 yılonlar bizde hasta biz..
10 Yorumla
+1 yılBalkan erkekleri gerçekten çok yakışıklı ve karakter olarak da iyi oluyorlar. Çok şanslısın👍
00 YorumlaKes lan işine küfür ettircen bana sinir oldum sana kendi tipine bak egoist
00 YorumlaYani şu soruyu sorarak eline ne geçti. Sırf egonu tatmin etmek için milleti kendine karşı kışkırtıyosun.
00 YorumlaNe zevksiz karılar var hırvatıstanın erkeğine vurulmuşlar naapcanız kabuklu herifi kız
04 Yorumla- +1 yıl
Zevkdiz mi bizim erkeklerimiz süper szn gbi kokmuyor
- +1 yıl
Hergüm duş alan bir milletiz bok yapınca silmek yerine duş alırız
- Tatil & Seyahat konusunda 608 cevap paylaştı.
+1 yılHırvat erkekleride bizim kezbanları bekliyordu :D bırakın şu karşılaştırmaları burada Türk erkeklerine laf söyleyenlerin %99 u Türk erkekleri ile evlenecek.
01 Yorumla- +1 yıl
İşte bu yüzden bir Hırvat kızı olarak bn bile rahatsız oldum Szden
Tatil & Seyahat konusunda 366 cevap paylaştı. Oba bakarsan sen kiskancsin hirvat erkekleri turk kizlarina hasta diyorsun kahrindan Turkiye cumhuriyetini birakipta hirvatistana gelmez turk kizlarimiz vatan sevgisi var bizde tamammi
06 Yorumla- +1 yıl
Bn kıskanmam ki Hırvat erkekleriyle Türk kızlarının arasını yapıp mutlu olmalarını sağlıycam :))
- +1 yıl
Koç mu ortalamnz 172 ahashhas
- +1 yıl
173 boyum
+1 yılhacı ne zaman gideriz? :D
12 Yorumla- +1 yıl
Canım sen iste götüreyim
- +1 yıl
ooo karşiiim bundan sonra 1 numaralı kankamsın :D
+1 yılTürk erkeği iyidir ya. Ayrıca iki tane herif yüzünden vatanımı toprağımı terk etmem.
32 Yorumla- +1 yıl
Iyi mi bunlar mı iyi ama sen bilirsn
+1 yılOranın erkekleri çoook tatlı ve beyefendi :)
10 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 784 cevap paylaştı. bırak erkekleri berber gezelim hırvatistanda :D
02 Yorumla- +1 yıl
Lezbiyen misn ama olur o da
Türk erkekleri iyidir ya o kadar kötülemeyin, sadece değer kıymet bilmiyolar :D
210 Yorumla- +1 yıl
Başka ne olacaktı kaç kadın öldü bn gelsn Türkiye'ye İtalyan kadına tecavüz ettiler
- +1 yıl
helal sana.
- +1 yıl
İtalyan sanatçı o kadr dünya ülkesi gezdirirsek nurda tecavüz edip öldürdü Türk erkeklerinden biri beğenmiş yıl Amerikalı bir kadın öldürüldü yine bnce iyi düşün
- +1 yıl
Geçen yıl*
- +1 yıl
Buraya geldiğimden beri yaşayan erkek çok oldu yüz vermeyince o* olduk ya bakireliğime bile laf atıyorlar bnce iyi düşün
- +1 yıl
Bn iyi bir Türk erkeği görmedim baksana site hep siZi aşağılayan erkek dolu o zamn genelleme yapabiliriz değil mi
Kızlar italya ya gidin :)
10 Yorumlafazlalıkları toplaman bizim için iyi olur avrupalı gelinlerimize yer açılsın
111 Yorumla- +1 yıl
benım bu soruya cevap vermeme hıc gerek kalmadı kardesım eyw :)
- +1 yıl
Avrupa'da size bakmazlar biz genelde Çek italyan ve Norveç isviçre erkeklerini beğeniyoruz. Hırvat olarak Hırvat erkeklerinden sonra alternatifimiz bunlar
- +1 yıl
Sen kendine değil parana güveniyorsan bilemem bnim babam diplomat canım ayda 30 bn tl alıyor dizn paraya göre para bizim için mühim değil biz karaktere ve ahlaka önem veriyoruz
- +1 yıl
Para kafa biraz da güvenilmek tipin zekan ahlakın olsun
genelleme hep kötü sonla biter :)
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 559 cevap paylaştı.
+1 yılher yiğidin yoğurt yemesi farklıdır afiyet olsun
00 Yorumla Gerçekten mi? boyun kaç senin
03 Yorumla- +1 yıl
173 canım
- +1 yıl
Resim işte ana 173 üm
- Tatil & Seyahat konusunda 726 cevap paylaştı.
+1 yılgenelleme yapmasanız keşke
112 Yorumla- +1 yıl
Bn diğer ruslu sorulara misilleme yaptım Türk kızlarını istemeyenler. burada neler söylüyor neler bir yabancı olarak gerçekten anlamıyorum
- +1 yıl
valla ben izmirde yaşıyorum her zaman Türk kızlarını savundum hatta karşıt sorular bile sordum ama bence buradaki erkekler yüz bulamadıkları için öyle takılıyorlar kezban falan diyorlar. ayrıcada konuşmak isteyen biriyle konuşurum bir kızın sevgilisi falan varsa rahatsz etmem tamam mükemmel değilim ama her erkek bir değil yani kızlarımızı alıp hırvatistana falan götürme :D
- +1 yıl
Dedim ya öyle bişey nasıl olabilir Rus diyen erkeklerin ne taptığını görmesi için yaptım bna o kadr küfür ettiler ki beyinleri sadece küfre ve sekse çalışan insansan korkcaksın
- +1 yıl
Insandan
- +1 yıl
boşver ya engelle geç
- +1 yıl
Öyle yaptım zaten inşallah senin gbi erkekler çoğalır ya bn bile üzüldüm çünkü kızlara yapılan mental baskıya
- +1 yıl
bence kızlar bunu takmamalı ya her gün bir sürü mesaj geliyodur güxzel olmasalar gelmez
- +1 yıl
Bn Türkiye'de kaldığım süre içinde kaç kadının öldüğünü sayamadım. Ve yabancı kadınlar turist gelince tecavüze uğrayıp öldürülüyorlar Taksim'de tacize upruyolar sence bu önemsenmiycek bir konu mu bunun sonu buraya varıyo
- +1 yıl
herkes bir değil
- +1 yıl
Türkiye'de kadın öldürme oranı yüzde bindörtyüz artmış sence bu normal mi bnce i düşünün ve toplumunuza çeki düzen verin
- +1 yıl
istersen dünyayı da kurtarayım :D
- +1 yıl
Genel olarak söyledim
Goruyoz hirvat milli takimini ben gitsem jon oynarim o gakimdaa hiaminaaa
06 Yorumla- +1 yıl
Sizin takımı da gördük bizm Hırvat erkekleri yakışıklı olanlar top oynamaz canm başka iş yaparlar sizin milli takım Hm çirkn hem dünya kupasında yoktu naber
- +1 yıl
Siz gerçek futbol oynayarak yenmediniz bizi skorla ama biz iyi futbol oynuyoruz ve basketbol takımlarımız da iyi bunu aklınıza sokun
+1 yılsen kimden ne çalıyosun be!
00 Yorumla- Devamını Gör (31)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne