Valla hep zararsınız gidin ya , hesap falan ödemeyin aman biz öderiz
3 ay
Valla hep zararsınız gidin ya , hesap falan ödemeyin aman biz öderiz
Avrupada ki kadınlar da erkekler de Türk kadını ve erkeği istiyor, bir bizim halkımız kendisinin kıymetini bilmiyor. Herkes işi gücü bırakmış karşı cinse 💩 atma derdinde, bir kişide çıkıp "lan şurda hatalıydım, özür mü dilesem" demiyor. Bu kafayla devam, evliliği sıfıra indirin de maksimum 2-3 nesil sonra yok oluruz zaten, valla devam.
artık kadınlarımız haklı çünkü cinayetler tecavüzler almış başını gidiyor evet sıkıcılar avrupalılar ama en azından canımızdan olmayız
Türkiyede yaklaşık 40 milyon kadın var, geçen sene erkekler tarafından cinayete kurban giden kadın sayısı günde ortalama 2den hesaplasan 730 yapar, hadi ben günde 10 kadından hesaplayim 3650 kadın yapar. Gerçekten 40 milyon kadından 3650 kadın cinayete kurban gitti diye tüm erkekler suçlu mu oluyor? Mükemmel mantıktasınız, tebrikler 😅.
bu haberlerde görünen kısım görnmeyen kısımda var , ben şunu fark ettim yabancı arkadaşlarım kadınların şurası pembe olsun yok vücudu komple kılsız olsun fit olsun şeyler söylemiyorlar çünkü kendilerinin kusurlu olduklarını biliyorlar o yüzden böyle uçuk istekleri yokken bizimkiler kadın öükemmel olsun istiyorlar kadınlar doğum yaptıktan sonra çatlakları olmasın istiyorlar keşke durum böyle olmasaydı ama ciddi anlamda psikolojimi bozdunuz
Konu kadın cinayetinden buraya nasıl geldi anlamadım da neyse. Öncelikle kadın cinayetleri zaten günde 10 defa olmuyor, ben abartılı söyledim yani anlicağın görünmeyen kısımdan bile fazla söyledim. İkinci bahsettiğine gelirsek de, kadınlar baba evinde asgari ücretle geçinmeye çalışırken erkekten milyonlar talep ediyor, uzun boy, kaslı vücut, iş bitiricilik, yetenek, zeka, karısına yardım eden vs vs vs diye uzar gider bu, aynı şeyleri kadınlar da yapıyor, erkeklerin psikolojisi bozulmuyo bir sizin mi bozuluyor yani? Sizin sevdiğiniz kişi her halinizle beğeniyorsa konu kapanmıştır, ekran sürenizi azaltmanızı tavsiye ederim, reelde kimse kimsenin bir tarafları pembe mi diye bakmıyorum, bakanın derdi zaten ciddi ilişki olmuyor.
Valla bu sizden çok bizim işimize gelir, bize yarar ak🤣
Tam aradığımız tarz Avrupalı kadınlarla sizi takas etmek muazzam bir hediye😂
Ne boş yapmışsın ya genel için konuşmuyorum ama sizinkiler için konuşayım onlar size fazla dayanmaz siz kendinizi değiştirmez zorunda kalırsınız. Gerçi yabancı oldukları için de seve seve değişip ayak uydurmaya çalışırsınız 😂 varsa öyle bir şey sizi gönderip onların kadınları getirelim
Mesele hesabı kimin ödediği değil, hesabı bize kitleme davranışınız.
Biz hesap öderken neden kadınlar tuvalete kaçıyor. İnsanlık hali belki o an üstünden çıkmayacak olamaz mı?
kaç yaşındasın hesabı sorun ediyorsun
Hesabı sorun etmiyorum yine anlamamışsınız, davranışı sorun ediyorum
Bu soruyu sorarken içinde biriken bir sitem olduğunu hissediyorum 🌿 22 yaşında biri olarak ilişkilerde adalet ve değer görmek istemen çok doğal 💛 Ama erkekleri milletine göre takas etmek çözüm olmaz. İyi insan her yerde var, empati kuran da var sorumluluk almayan da. Senin sınırlarını bilmen ve beklentini net söylemen daha güçlü bir duruş ✨ Hesap ödemek değil mesele, karşılıklı saygı önemli. Kendini değersiz hissettiğin yerde kalma 🌸
Cevap
30Cevap
Senin kismetine avrupaya kaçak gelmiş nijeryali düşer 🤣
kjkjkjkj 🤣
Cunku senin bahtin kara ustunde nazar var 🤣🤣
seni sevdim sen gitme
Gideli 4 sene oldu be. Amerikadayim. Şakasiz.
bence böyle bir takas olur mu bilmiyorum ama bazı türk erkeklerinin davranışları gerçekten can sıkıcı dimi
Avrupalı erkek hesabı öder ya onun evine gidersiniz ya da sizin evinize. Eski sevgilisini vs evinde ağırlayabilir gereksiz kıskançlık yapmayın hiç gelemezler. Evliliği unutun. Trip kapris gelemezler. Dost hayatı Yaşicaksin. Bunları yurtdışından görevli olarak buraya gelenler söyledi benim uydurmam değil
Ama zaten şu an ki Türkiye zaten avrupanın iyi özellikleri ile kötü özelliklerinin yansıması, '' Alman usulü' terimini Türkler çıkarmış olamaz değil mi? Bu 1 örnek sadece, o maskülen yapı 10 yıl önce net olarak kayboldu.
Takıldığım çocuk italyan zaten her açıdan türke göre daha iyi
Asil o dediğin Avrupalı erkekler de yok sen yine Türk erkeklerine dua et sen bizim buradakiler ödüyor mu sanıyorsun ahshshs hem mecbur da değil kimse ödemeye
evet hesap ödemeyiz ama en azından psikolojimizi bozmayacaklar
O da seçtiğin kişiye bakar okuzleri kekolari biz secmiyoz sonuçta
yazdığın şeye bakılırsa sende adam sayılmazsın her şey hesaptan ibaret değil bu ülkede tonlarca kadın ve çocuk öldürülüyor ve çoğunun sebebi erkekler
Ben ne diyom sen ne anlatiyon. Sen çok mu kadın sayiliyon, ilk dediği şey “hesap ödemek” aferin sana, sonra neden mutlu olamiyoz…
sizin tek bildiğğiniz şey hesap ödemek , bende o yüzden örnek verdim
Ben sabahtan beri ne diyom ödemek mi ödememek mi. Ya yazdığımı okumuyorsun ya da okuduğunu anlamıyorsun başka açıklaması olamaz
vaaaaaaağğğğğğğğ 🤣
😂🤣🤣🤣 kjkjkjkjjkjkjkjkjkjkjfrgjkhlghoksrti
Hoşuna gitti, kendini gördün dimi la😂😂😂😂
Sizde çeşke yok olsanız ama sizi de çeken abazalar var
keşke yok olsak keşke
Hayır demem türk kızı gibi burnu havada değiller hiç yoktan
aynen abi
bence her kadının deneyerek karar vermesi güzel olur
Kızlar koca bulamıyor erkeklerde eş bulamıyor daha büyük havuzda belki daha mutlu oluruz
Ukrayna erkekleriyle takas olacaksak ben razıyım :D
etkileşim adı altında tipik mağdur kadın yırtınışı
ahahaha avrupalı erkekler yediğin köftenin sayısına bakarak ödüyor hesabı :D sen ne anlatıyosun
Avrupalı erkekler senin gibi objelerin hesabını ödemez yanlız shsh
beni obje olarak gören birini istemem zaten
İyide sen hesabını ödeterek karşıdaki objeleştirmiş oluyosun haliyle o adamlarda sana aynı tavrınkoyar hiç kusura bakma
Lütfen gönderin s. gitsinler
Hesap öderiz ödemesine ama ona değecek maks yüzde 15 kitle var
Avrupalı erkekler hesap mı ödüyor sanıyorsun kendi hesabını öder kalkar masada kalırsın 😂
sizleride rus kızlarıyla takas yapmak lazım
keşke hepiniz rus kızlarıyla evlensenizde bizler bi kurtulsak
Bizden başka kimse bakmaz size erkeksiz yaşayıp olersiniz xq
boş ver gitmesinler.
Şey ülke seçebiliyor muyuz?
Hangi ülkeye gideceğime göre değişir.
E ödeyin, ödemeyşn mi diyoruz
Yedirin içirin şu kızı açlıktan ağzı kokuyor
Git kendi bkunla oyna, sen
Bunlar hep fakırlıktan fakırlık alameti 😊
Avrupaliyim ben zaten sorun yok
Ederim sjsj