Ayol adamla ayrılalı koca 1 yıl olmuş, gelmiş ayrılık sürecinde yaşanan olayları yüz yüze konuşalım diyor. Sevmiyorum, sevmiyorum karaktersiz insan sevmiyorum kardeşim. Ayrılalı asır olmuş, bitmiş ilişkinin neyini konuşayım ya. Allah'ım böyle arsız kullarından koru beni. Amin. 🥺🥺#beyazorkidem😘
Eşimle evlenince benden evvelce hoşlanan (aramızda hiçbir şey olmamıştı sevgili değildik) bir şahıs, içip içip eşimi aramıştı. Evlenmiş olamazsınız inanmıyorum diye... Aradan yıllar geçti beni Facebookta bulmuş arkadaş olarak eklemek istedi. Eşime gösterdim öyle sildim kabul etmedim. Aradan geçmiş 20 sene! Hayır sevgili bile olmamışız sadece sevgili olmak istedi ama ben istemedim. Takıntı da takıntı yani...
Sevgili değil de saplantılı herifin biri vardı. Bıçak çekip sevgilim ol diyecek biri. Kapıma gelip in aşağıya konuşacaz dedi. Amca oğullarımı toplayıp dövdürdüm. Pişman değilim yine gelse yine yaparım.
Şu zamana kadar hiç kötü ilişkim olmamıştı. Ta ki bu sitede birisiyle yakınlık kurana kadar. Epey saplantılı ve kendine bir şeyler yedirememiş ki aylar sonra bile benim arkamdan atıp tuttuğu kelimeler kulağıma çalınıyor :D Sadece gülüp geçiyorum yapacak bir şey yok. Herkes karakterini ayrıldıktan sonra koruyamıyor ne yazık ki.
Malesef grip gibi, nezle gibi obsesyon da çok görülen bir hastalık. Bazı insanlarda durumu kabullenememe, istediğinin olması gereklilikmiş gibi bir durum var. Karşısındaki insanın kararlarını yok hükmünde saymak da bir hak gibi görünüyor onlara. Tedavilik bir durum.
Sevgili değil de bana platonik aşık olan çok var yaaa😌
Bakın erkek dostlarım, Sizi sevmeyen kızın peşinden kuyruk gibi dolaşmayın, bu sizi daha çok sevdirmez sadecee nefret ettirir ve kız sizi ayak bağı olarak görür.🤷🏻♀️
Bırakın o kızı gidin hayatınızı yaşayın😈😎
Zorla güzellik olmaz, sonra bi bakmışsın o kız sizin peşinizden koşmaya başlamış 😌 Kaçan kovalanır 😎
Ayrılalı bir sene olmuş çocuk hacker her yerden buluyor beni engel atıyorum no değişiyorum gene buluyor hayır yaani bu neyin yüzsüzlüğü neymiş herkesi dolaşmış kimse benim gibi sevmemişmiş herkesi dön dolaş gel istediğini yap tabi unutamazsın benim sevgim başkadır ama işte birkere şans veririm sonra umrumda olmaz af yok bende bide hala sen beni seviyorsun kafası 🤦arkadaşlar söylim size özellikle erkeklere bir kız ısrarla sevmiyorum istemiyorum diyosa zorlamayin gerçekten sevmiyodur gerçekten istemiyordur zor bişey değil anlaması herkes için demiyorum bazıları ısrarla naz yaptığımızı iddia ediyor 🤦😂
Hayır yok ama bu tavır bir adım öteye giderse derhal polise başvurmanız gerek aksi takdirde her şey olabilir hırs takıntı birleşince iş psikopatlığa gidiyor çok dikkatli ol.
benim yok sanırım ama birisi benim ona saplantılı olduğumu düşünüyordu galiba. yaklaşık 3 ay önce fb'den ve instagram'dan çıkardım. şu an herhangi bir bağlantım yok. artık ne düşündüğü/düşüneceğini umursamıyorum zaten.
bence sanki özellikle kızlar, bazı kızlar diyeyim bunu arzu ediyor gibi geliyor bana. yani it gibi beni sevsin, kovayım tekrar gelsin tarzı aşıklar istiyor. çok yazık. ben şahsen ne kendim için ne başkası için bunu arzu etmiyorum.
Seneler geçmesine ve asla iletişim kurmamama rağmen ısrarla vazgeçmeyen ve ailesini dahi bıktırmış biri vardı. Şu an hayatına devam ediyor ve o takıntılı dönemleri geçti sanırım.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
İlişki içindeyken saplantılılar ayrılınca ilk 1 ay saplantılılar hepsi sorsan kusursuz seviyo elindeyken kaybetmemek için 40 takla atıyor. Ayrıldıktan 1 ay sonra umutları kesilince Eliften sonra 3 kez evlenen Polat Alemdara dönüyolar.
Saplantili sevgili mi aman aman ben evimi değiştirdiğimi biliyorum 😂 demekki biseylerin tadı damağında kalmış adamın 😂😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
zamanında mal mal insanlara vakit ayırırsan şimdi de kurtulmaya çalışırsın. ortada bir kalitesizlik varsa sen de bu kalitesizliğin bir parçasısın. bunu unutma.