Bilmiyorum ama Kova ve Terazi ile uyumludur diyor ikizler burcu kadını için.. 😄 Hoş hiç tanımadım kova ve terazi erkeği o da ayrı konu.. Keyifli geceler..
Hımmm🤔 bi tane mi seçebiliyoruzz :) ben ateş grubu bi burcummm ⚡ Ateş burcundan seçecek olursam önceliğim; Aslan olur.. 🔥 Toprak grubundan seçecek olursam önceliğim; Başak olur. Su grubundan seçecek olursam önceliğim : Akrep olur 💧 Hava grubundan seçecek olursam önceliğim; Kova olur.. Böylelikle 12 burcu 4'e indirdim ama 1. hangisii olur bilemiyorum 🤭🤷♀️
Hani derler ya babalarına benzer adamlara aşık olurlar diye. Babam balık burcu. Hemen hemen her konuda mükemmele yakındır. Merhameti şefkati ve duygusallığı mükemmel şeyler. Bir erkekte olması gereken özellikler kesinlikle. Yani burç değil de bu özellikler olmalı😊
Basak olmasin da Yengec mukemmel olabilirdi... Boğa burcuda olurdu lakin gercekten ne istedigini bilen ve durust olmali Akrep olurdu baglilik ve sadakat olsaydi Capkin olmasa soyle ihtirasli bir Koç fena olmazdı
Boğa yaaaaaa ailesine evine düşkünlüğü açısından olsun biskolata seksiliği olsun yemek yapmak olsun aile babası cocuk bakma olsun hepsi 10/10 dkdkfkfkfk aslan olmasın ama asla gerisi önemli değil.
Kova burcu biri olarak akrep desem çekim var ama sıkıntıda var boğa da çekim var ama gerisinden emin değilim bir de kova burcu ile de ortak özelliklerimiz var bu üçü favorim olsa da burçlar konusunda eksiğim büyük.
Bir Allahın kulu da yay dememiş ya, yazıklar olsun.😔 İşin şakası bir yana, burçlar hakkında bilgi sahibi olduğum söylenemez, bundan dolayı bilemiyorum.. :D
kanka kova burcu rezalet gerçekten kova burcu sevgilim vardı en geçimsiz iliskim oydu gerçekten kötü ne sevdiğini anliyorsun ne tavırlarını çok ilginç yani
Belki seninki öyleydi benim tanıdığım tüm kovalar çok belli ediyor sevgisini. Her burcun istisnası oluyor. Bazılarının yükselen burcu daha baskın oluyor 😊
Nevet kardeşim Başak erkekleriyle her türlü anlaşabiliyorum. Bir pürüz çıksın, yine bir şekilde aynı noktada buluşmuş olarak buluyorum kendimi. Bende şaşkın oluyorum... 😄@black-butterfly