Bu hesabı sizden bir fikir almak için bana yardım edecek birinin olması umuduyla açtım lütfen yardım eder misiniz?

Ndisksn
İlk önce her görüşünüz için şimdiden teşekkür ederim. Sorunum su : Benim 5 yıldır beklediğim canımdan çok sevdiğim biri var okul mezun olunca atanamama işsizlik gibi nedenlerden dolayı sevdiğim benimle ayrılmak zorunda kaldı ailen seni bana vermez elbet birgun kavusacagiz dedi. Ve 5 yılin sonunda polis olarak geldi hemde evlenmek için 😊 neyse bir kaç ay konuştuk ve artık aileleri devreye sokup bu işi bir resmiyete dökmeye karar verdik ve aslında sorun tam da burda başlıyor ailem karşı babamla konuştum anneme anlattım kendisi konustu ikna için dayısı babamla konuşmaya çalışti ama babam dinlemeden telefonu adamın yüzüne kapattı bir türlü ikna olmuyorlar bu süre zarfında benden 6 yas küçük kardeşimden dayak yedim annemin iğrenç hakaretlerine küfürlerine maruz kaldım ve kalmaya devam ediyorum. kaçalım diyorum o da madem kacacaktik o hakaretleri neden işittim o dayaklari neden yedin diyor 4 aydır ailem biliyor ve olumlu olarak hiç bir adım atmıyorlar napacaz hiç bilmiyorum bu ailem nasıl ikna olur
Güncellemeler
1 yıl
Gerçekten çözüm odaklı cevaplar istiyorum sizden olmaz gibi kısa kestirme cevaplar vermeyin
Bu hesabı sizden bir fikir almak için bana yardım edecek birinin olması umuduyla açtım lütfen yardım eder misiniz?
8 Cevap