Geçmişte birsürü erkeğe çıplak fotoğraf attım şimdi çok pişmanım tövbe ettim. Temiz birini hak etmiyor muyum ben artık?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılGörüşleri bi okudum da ben tertemizim hiçbir şey yaşamadım böyle birini istemem temiz birine layık değilsin hak etmiyorsun tarzı şeyler yazanlar olmuş, öncelikle böylelerini umursama. Ben de kesinlikle ve asla yapmam dediğim bir şeyi yapmıştım, ki sen de muhtemelen öylesindir, böyle bir şeyi yapmadan önce belki de birçok kişi kendine yakıştırmaz asla yapmam der yapanları kınar belki de ama kendisi yapınca işler değişir. Bu hayatta ne oldum değil ne olacağım diyeceksin her zaman. Kendinden emin ve büyük sözler etmeyeceksin. Ha ben bu yorumumda ettiğim bu lafları o kişilere söylesem bile ben yapmam böyle bir şey bana yakışmaz o önceden asla yapmam diyip yapanlardan değilim temizim ben derler belki de ama o iş öyle olmuyor işte.. Bilemezsin.. O yüzden böyle insanları umursama bu bir, ikincisi; senin evlenene kadar temiz kalmış birini hak edip etmediğini ancak Allah bilir, bunu insanlar bilemez o yüzden bu soruyu sorman başlı başına hata zaten. Böyle bir durumda inşallah istediğin gibi birini hak ediyorsundur demek en doğrusu olur. Çünkü sen pişman olmuşsun, tövbeni de samimi bir şekilde etmişsindir inşallah. :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılHak etmiyorsunuz. Bunun tövbe etmekle ilgisi yok. Tövbe etmek Allaha karşı işlenmiş günahlar için geçerlidir, bu sizin bahsettiğiniz kul hakkıdır. Sizin fotoğraf attığınız kişilerden birisi sizin isminizi ve fotoğrafınızı internet ortamında paylaşırsa ilerideki eşinizin ve çocuklarınızın hakkına girmiş olacaksınız. Onların haberi bile olmadan yapılmış bir tercihin sonuçlarına, onların hiç suçu günahı yokken ortak etmiş olacaksınız. Sizin iyi niyetli bir erkeği ve doğmamış masum çocuklarınızı böyle bir şeyle üzmeye hakkınız yok. Bana burada ahlak bekçisi diyenler olacaktır, ancak ahlak dediğimiz şey bir gün hepimize lazım olacak. Toplumun temel taşı olan ailenin yapısının bozulmasının ucu bir gün hepimize dokunacaktır. Sizin en başta kendi bedeninize saygınız yok, olsaydı onu tanımadığınız insanlarla paylaşmazdınız. Bu yüzden kusura bakmayın ama hak etmiyorsunuz.
12 Yorumla
Soran+1 yılMerak etmeyin bende zaten öyle bir pişmanlığı var ki bunun neredeyse her gece yatmadan önce ağlıyorum aklımdan çıkmıyor Allah zaten herkese kendi gibi birini nasip edermiş kimsenin kul hakkına da girmeyeceğim bu durumda..
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun...😞
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞayet gerçekten pişman olmuş ve ders almışsan endişe etme. Böyle kalitesiz ayaklardan uzak dur.
Geçmişi iyileştiren değil!
Geleceği güzelleştirecek şeyler biriktir.
Geçmişine takılanı değil, geleceği seninle inşaa edecek bir erkekle ol.
Bu erkeğin geçmişine sen de bakma, sen de onun gibi geleceğe bak.
Bu arada hatalarını saklarsan rüyanda sayıklarsın yaptıklarını.
Sana sorulursa söylersin, seni yadırgayan olursa da asla kendini ezdirme. Muhtaç olduğun için değil karşındaki hakettiği için anlat. Kimsenin de sen bunu anlattıktan sonra, sana muhtaçmışsın gibi yaklaşmasına izin verme.
(Tabi bugünden sonra kendini ciddiye alıp bu kalitesiz insanlarla kalitesiz davranışları terk ettiğinde)
Buraya verdiğim emeğin boş olduğunu düşünmüyorum.
Korkma hiç kendini yeniden tanımla...04 Yorumla
Soran+1 yılBen bunu yapmayı bıraktım zaten ve bana diyorlar ki işte ben tertemiz kaldım böyle birini istemem hak etmiyorsun tarzı şeyler yazanlar da var neden böyle insanlar kendinden emin ve büyük sözler ediyorlar anlamıyorum, 1.5 sene önce bana sorulacak olsa böyle bir şey yapar mısın diye ben asla yapmam diye cevap verirdim, geçmişte asla yapmam diyecek olduğum bir şeyi yaptım. Bence ne oldum değil ne olacağım diyeceksin hayatta her zaman..
Cevap sahibi+1 yılZaten sana anlattıklarım ne olacağını seçmenle alakalı. Yazdıklarımı dikkate al görmemezlikten gelme
Soran+1 yılYok dikkate aldım zaten ama işte evleneceğim insanın hakkına da girerim diye korkuyorum. Çünkü bana biri demişti ki geçmişte o fotolari attığın kişilerden biri veya birkaçı o fotoları isminle nete koyarsa ileride evleneceğin insan görünce üzülmez mi geçmişte onun hiç payı olmadan yaptığın bir şeye onu da ortak edeceksin vicdanın sızlamaz mı sen bunu yaparak evleneceğin insanın doğmamış çocuklarının hakkına girmiş oldun falan dedi biri onu kafama taktım.
Cevap sahibi+1 yılOlgun bir insan asla senin bu özeleştirine ve hatalarından bahsetmene kafayı yormaz.
Senin yaşın kaç bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum. Bu önemli değil.
Önemli olan tek bir şey var, yıllar içinde kendine neyi yakıştırmaya başladığın ve seni tanıyacak insan için ne gibi güzel sebepler ürettiğindir. Anladın mı beni genç insan.
Hikayeler kötü başlayabilir, hata yapılabilir, hataya uğranılabilir. Ama sonunu her zaman sen belirlersin. Hayat seni ayakta tuttuğu sürece her zaman bir seçimin vardır. Yeterki ne olmak istediğini şimdiden belirle.
Sakın kendini üzecek sebepler üretme. Şimdi ayağa kalk olmak istediğin kişi ol.
Ve asla unutma insanlar hiç bir zaman aynı değildir. Seni sevecek binler vardır. Dürüst olmanı yadirgayan ve geçmişine takan kimseler, sana hiç bir zaman gelecek olmaz.
Beni anladığını söyle ve buradaki kötü yorumları umursama.
Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Laf olsun diye değil gerçekten tövbe ettin tövbenede sadık kaldığını ıspat ettiysen rabbine ozaman hakediyorsun.
Kuran da zina edenin ancak zina eden ile evlenebileceğine dair emir var bu kısıtlamadan ancak gerçek manada tövbe edenler muaf oluyor. Tabi bizim millet gider nikaha 5 kala tövbe eder prosedür olarak öyle bir tövbe tabi ki de geçerli olmaz. Doğru düzgün tövbeni yerine getirdiysen sorun yok. Ancak mesele şu ki temiz erkek sayısı hayli azaldı sen temiz erkeği hakedeyim diyon da o temiz erkeği bulabilicen mi orası muamma. O yüzden temiz bir erkeği hakedeyim diye değil Allah için tövbe et.
Allah bir hadisi kutside buyurmuş ki ;
Kabre girip bana hesap vereceğini bilen birinin başkasıyla nasıl yakın dostluk kurduğuna şaşarım02 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel söylediniz... Rabb'im bizleri günahından dönen kullardan eylesin...
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
111Cevap
+1 yılÇok çocukça davranışlar hiçbir sosyal medya hesabım yok ve kafam rahat ( birşeyi yapmadan önce karşınızdakinin buna değip değmeyeceğini anlasanız herşey daha güzel olacak ) bu arada tövbeyide çocuk oyuncağına çevirdiniz şeye benzedi haca giden amcalar günahlarının silineceğini düşünüyor ya aynı o
14 Yorumla- +1 yıl
yaşınıza göre davranmayı öğrenmelisiniz. şahsen ben sevgilimin böyle bir geçmişi olmasını kabul edemezdim hayırlı akşamlar
Soran+1 yılSen şimdi neden herkesi aynı kefeye koyuyorsun? Benim gerçekten samimi bir tövbe edip etmediğini nerden bileceksin? Ayrıca ben gerçek hayatta kimseyle bir şey yaşamadım elime erkek eli bile değmedi sadece çıplak fotoğraf attım tamam bunun da öyle anlaşilabilir yanı yok ama öyle bir konuştun ki hem gerçek hayatta hem de sanalda her türlü pisligi yapip sonra adamakıllı pişman bile olmadan belki de sonra tövbe ederim niyetiyle o pislikleri yapıp da sonra tövbe eden biri değilim ben. Sadece çıplak fotoğraf attım yaptığım tek şey bu ve gerçekten pişmanım ben tövbe ettiğim gibi namaza da başladım yaptığım şeyin bedelini hala da ödüyorum pişmanlığımla, içimdeki o pişmanlık bir türlü geçmiyor buna bu kadar takılı kalmasam gelip de burda bununla ilgili soru sormazdım zaten.
- +1 yıl
yapıcı olamıyorum gına geldi artık çocukça davranışlarınızdan kaç kere yapmayın etmeyin dedik sayısı aklıma gelmiyor ( sadece sana özel değil ) benmi çok olgun düşünüyorum sizinmi kapasiteniz düşük bilemiyorum
- +1 yıl
tek soruyla kapatalım senin bunları ilerde yapmayacağının garantisi var mı? bence yok ben çok pişman olan gördüm huylu huyundan vazgeçemiyor. sen bunu önyargı olarak görebilirsin
+1 yılabicim saçma sapan düşüncelere gark olmayın ne alakası var şimdi temiz birini hak etmiyor muyum kim karar veriyor ona el âlem ne der diye değil kendin için yaşa bu bir ikincisi madem pisman oldun bundan sonra yapmazsın ilişkilerde en önemli olan mevzu şu bir insanla beraberken başka birine bakmamak başka birisi ile beraber olmamak gidip başka birisi ile seks yapmamak gönül ilişkisi kurnmamak ama o insandan önceki hayatın onu ilgilemez çünkü o senin hayatında değildi erkek olsun kadın olsun" ben ilişki yaşamamış biriyle evlenirim ancak" düşüncesi içinde olmasın bence sezen aksu ablam boşuna mı demiş masum değiliz hiç birimiz.. diye ayrıca o sana sanalda laf edenler madem ki kendisi çok namuslu neden senden fotoğraf kabul ediyor bide öyle düşün
10 Yorumla
+1 yılWalla bacım bak sana bir arkadaş bir dost bir abi artık beni ne olarak görürsen öyle diyeyim.
Geçmişte her insan hata yapabilir bak kendimden örnek vereyim benim 3 yıllık uzaktan mesafeli ciddi diye tabir ettigim bir iliskim vardı.
Kız arkadaşım ile ciddi düşündüğüm için ikinci buluşmamızda aramızda biraz yakınlaşma oldu ve sevisme sayılabilecek bir olay yaşadık.
Pişmanlık var mı diye sorsan evet var olan oldu yapacak bişey yok.
Seninde durum benimkine benzer sen pişman olup tövbe ettiysen birdaha yapmadiysan vicdanın rahatsa sorun yoktur.
Temiz birini hak edip etmeyeceğine insanoğlu karar veremez bacım sadece kaderinde yazani Allah bilir zamanla herşeyi öğreneceksin hanimefendi.
Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar yorumlarda bu konu üzerine konuşalım.10 Yorumla
+1 yılTövbenize sadık kalmayı başarıp, nefsinizin tüm iplerini elinizde tutarak kendinizde tutarak yanlıştan uzak durmaya özen gösterirseniz eminim rabbim bu gayretinizin hakkını elbet size vercektir. Gönlünüz ferah olsun.
12 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel bir sembol bu böyle... Kulun Allah'a yakınlığını temsil ediyor...🌹
- +1 yıl
İnanın öyle kesinlikle...
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle düşünme hepimiz geçmişimizde birçok hata yaptık yapmayana bordo bere takalım
Sen kendini yargılama karşı tarafta da kusur arama. Nasip diye birşey vardır sen onu o seni bulur ve olması gereken doğru veya yanlış olur12 Yorumla
Soran+1 yılBana diyorlar ki işte ben tertemiz kaldım böyle birini istemem hak etmiyorsun tarzı şeyler yazanlar da var neden böyle insanlar kendinden emin ve büyük sözler ediyorlar anlamıyorum, 1.5 sene önce bana sorulacak olsa böyle bir şey yapar mısın diye ben asla yapmam diye cevap verirdim, geçmişte asla yapmam diyecek olduğum bir şeyi yaptım. Bence ne oldum değil ne olacağım diyeceksin hayatta her zaman..
- +1 yıl
Sen onları dikkate alma. Önüne gelen kızla yatıp bakire kız ile evlenmek isteyen onlar. Sen bu düşünceleri at kafandan. Kaç kişiyle yatıp zarı diktiren kızlar var.
"Temiz erkek" konusuna neden geçmişinde hiç hata yapmamış birisi gözüyle bakıyorsun ki? Sen geçmişte böyle şeyler yapmışsın pişman olmuşsun ve tövbe etmişsin bu senin kalbinin temizlendiğini gösteriyor. Sen bu tarz şeyler yapmış ve ya yapmamış farketmeden kalbin temizse kalbi temiz birisini hak ediyorsun.
20 Yorumla
+1 yılBende bi kaç sene once bazi hatalar yaptım eski sevgililerime hep özel fotoğraflarımı atiyodm smdi ise ceremesini çekiyorum bi kadın var surekli beni rahatsız ediyor herhalde eski sevgililerinden biri evlendi senin seks videolarını acik fotolarını herkese atarim akrabalarına atarim falan diye tehtit ediliyorum benim instagram hesabim o kadın tarafından calindi baska bi hesaptan benim hesabımla konusuyorm fotolarını basar mahallede herkese veririm falan diye yalvarıyorum kiza yapmasın diye benim bi sevgilim daha oldu o çocukta özel fotolarimi istiyodu attım bi kaç kere smdi de o evli bayan benim eski sevgilimi seviyomuş ama kocasını da seviyomuş smdi de eğer arka tarafıma kaşığın arkasını sokup vidyo atmazsam her yere atarmis oyle dedi smdi ben ne yapicam ailemin de haberi yok hesabımdan yardımınız lazm avukat işleriyle ugrasamam ailemin de duymaması lazm bi şekilde halletmem lazm
01 Yorumla- +1 yıl
İyi halt ettin aklın başına gelmiştir umarım boşuna demiyoruz atmayın şimdi Allah seni cezalandırıyor cezasını çekiyorsun sen de
+1 yılGençlikte böyle şeyler yapman normal, şu an ise bunun farkına varman çok hoş bir durum. Elbetteki zamanı geldiğinde karşına doğru biri çıkacaktır. Cinsellik olur ya da olmaz libidoya bağlı umarım kalbin gibi temiz biri çıkar karşına ✋
03 Yorumla
Soran+1 yılKalbimin temiz olduğunu nereden düşündün :)
- +1 yıl
Kalbinde kötülük olsa iyi ve temiz birini aramazdın
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim :)
- Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılGençliğin vermiş olduğu hatalar olan olmuş. Ve hala senin yaptığın hataları yapan o kadar çok kişi var ki. Umarım akillanmis ve düzgün biri karşına cikar
14 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah Allah herkese kendi gibi birini nasip eder denir genelde belki de geçmişte benim gibi böyle bir şey yapıp da sonra tövbe etmiş biriyle evleneceğim bilinmez.
- +1 yıl
Bunu düşünerek yaşanmaz zaman da geçmez. Gez dolaş Ye iç sevdiklerinle zaman geçir yeni tanıştığım insanlara hemen güvenme sorgula konuşmasını düşüncesini bakışlarını... Kendine denk hakkediyorum deme bazen ne kasarlar düzgün adamlarla evleniyor bırak evlendikten sonra kasar olmaya devam ediyor.
Soran+1 yılBana sanalda hala kaşar diyen bile var bunu yapmayı bırakmama ve pişman olmama rağmen.
- +1 yıl
Mutlaka diyen vardır. O kasar diyenlerin seni kinadikca ilerde evlatlarının başına ayni şey gelince de kızlarına kasar derler mi? Sen hatani görmüş ve hatadan donmussun bundan sonra hata yapmamaya özen gösterip doğru kişiyle karşılaşmayi bekliyeceksin.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet artık temiz birisin çünkü artık hem pişman olmuşun hem de Allah a tövbe etmişsin Allah seni affetmişse artık temizsin bu günahı işleyen çok umursamayan da çok içini rahat tut bir daha aynı hataları yapmazsın
10 Yorumla
+1 yılIliskiye girdin mi? Emin ol hepimiz yapıyoruz ama bu hata değil suçluluk duygusu olmaması lazım herkes geçmişinde hata yapıyor ya hatalarla devam ediyor ya dönüne bakıyor artık..
129 Yorumla
Soran+1 yılHayır gerçek hayatta elime erkek eli bile değmedi tek yaptığım şey çıplak foto atmak oldu onda da çok pişmanım zaten. Reelde hiçbir şey yaşamadım
- +1 yıl
Farkeder mi? Gunah günahtır
- +1 yıl
Istersen uzaktan çıplak resim st istersen erkeğin altına yat aynı şeydir
- +1 yıl
Bi farkı yoktur gunah günahtır.
Soran+1 yılEvet öyle ama ben de sırf çıplak foto attım diye geçmişinde her türlü pisliği yapmış birini de hak ettiğimi düşünmüyorum tamam belki tertemiz birini de hak etmeyebilirim ama her türlü pisliğe bulaşmış biri beni hak eder mi peki benim gerçek hayatta elime erkek eli bile değmemişken
Soran+1 yılTamam anladım demek istediğini teşekkür ederim
- +1 yıl
Hersey nasip kısmettir kimse kimsenin geçmişini bilemez kaderin de kim varsa onla olacaksın veya da kimse olmayacak bunu bilemeyiz Allah bilir.
- +1 yıl
Emin ol bende coook hata yaptım hala yapmaya devam ediyorum böyle şeyler için pismanlik duyma çünkü nefis insanı günaha sürüklüyor senin elinde olan bisey degl
Soran+1 yılBenim yaptığım şeyi çoğu kız yapmamıştır..
- +1 yıl
Ve sen? Yaptığın hataları kimseye anlatma senin içinde kalsın..
- +1 yıl
Öyle zannet sen 😂😂 kimseyi bilemezsin kuzum
- +1 yıl
Bende nefesime uyup neler yaptım elimde olmadan yapıyorum da hala sevdiğim için sırf
- +1 yıl
Hayır aynı değil temas yok
- +1 yıl
Günah günahtır kardeşim?
- +1 yıl
Temas olsa da olmasa da aynı şeydir bunu anlamayacak kadar beyinsiz olamazsin
- +1 yıl
Sen temas olmayınca günahtan saymiyonmu
- +1 yıl
Sen kendini tarif etmişşin bence alakası yok aynı şey değil
- +1 yıl
Kardeşim günah diyince aklına ne geliyor?
- +1 yıl
Günah büyükte olsa küçükte olsa günahtır kızlığın gitmiş gitmemiş farketmez
- +1 yıl
Sonuçta insan günaha bulastimi kirlenmiştir... yanlış anlasilmasin gunah insanı daha sa hatalara süruklüyor. Yoksa adamın altına yatmissin en kötü insan olmuşsun bunu demiyorum?
- +1 yıl
Yanlış düşünüyorsun bence
- +1 yıl
Aynı günah değil dini bilginde 0. Nefisden bahsetmiş suçu Nefise atmış. Senin iraden nerede? Hayvandan farkın yok mu yani
- +1 yıl
Insanın iradesi ne kadar olsa da günaha bulaşır... Senin iraden var günahtan vazgecebildin mi hayır?
- +1 yıl
Emin ol öyle şeyler biliyorum ki senin beynin bile algılamaz bilsen aklın algılamaz bu söylediklerimi beynsizlere öğretmem çünkü
- +1 yıl
Sana dinini kim öğretiyse git yüzüne tükür. Tartışmaya değmezsin bile sadece bu kadar bilgisiz olup tavsiye veren birini ilk defa gördüm csfcsfsc
- +1 yıl
Sen yorumları okumadın galiba? Bende senin ananın yüzüne tükürmek isterdm sonuçta seni boşuna sıcmis
- +1 yıl
Benim dinim sana bin başar emin ol şuanda dinim kuvvetli ve senin gibi aciz zavallı bilgisiz cahil insanla daha fazla muhatap olarak gunah kazanmak istemem kendi kendine zirlamaya devam et kahoe
- +1 yıl
Belik ki sıkıntılisn işlerin rast gitmiyor seni kim sıcmis bu hâle getirmisse o ona patla bana değil dinsiz bir insandan meydana gelmişsen demek ki dinin 0
- +1 yıl
Gelip birde sorularıma küfür yazmış nasıl laf soktuysam orusbu evladına 😂
+1 yıl"Kötü kadınlar kötü erkeklere, kötü erkekler de kötü kadınlara lâyıktır. Temiz kadınlar temiz erkeklere, temiz erkekler de temiz kadınlara yakışır."(Nur süresi 26. Ayet)
Tövbe ettigini soyledin bundan sonra iyi biri olmaya çalışırsan karsina da iyi kisiler cikar mutlaka icin rahat olsun20 Yorumla
+1 yılGüzelim saçmalama emin ol ne kızlar var kendilerine ben temizim çok namusluyum diyor ne olmuş yani cıplak fotoğraf attıysan erkekler attığında nasıl alabilirmisin çok büyük büyüklük oluyor kimse erkeğe bişey demiyor ama kız attığında bacım namussuz yani sana diyeceğim o ki bir çok erkek bunu sorun olarak görmez seni gerçekten seven aşık olan bir erkek cinselliği önemsemez seni önemser doğal olarak “geçmişinde” yaptığın hatalar umrunda bile olmaz :))
21 Yorumla- +1 yıl
Haklsin bacim seven erkek gecmisine bakmaz tabi gercekten seviyirsa
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNeden kendini pis hissediyorsun, ayrica madem bu yaptiklarini pislik olarak goruyorsan neden yaptin? Ayni seninki gibi hayati olan birini sen kabul eder miydin bunu sor bi kendine
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ederdim çünkü aynı şeyi ben de yaptım. Ayrıca senin gibi hayatı olan biri derken gören de beni her türlü pisliği yapmış önden arkadan yaptırmış biri sanıcak. Tamam çıplak foto attım doğru ama sanalda kaldı hepsi ben zaten çok pişman oldum yaptığımın bedelini şu an bile fazlasıyla ödüyorum zaten. Bir de bana diyorlar ki işte ben tertemiz kaldım böyle birini istemem hak etmiyorsun tarzı şeyler yazanlar da var neden böyle insanlar kendinden emin ve büyük sözler ediyorlar anlamıyorum, 1.5 sene önce bana sorulacak olsa böyle bir şey yapar mısın diye ben asla yapmam diye cevap verirdim, geçmişte asla yapmam diyecek olduğum bir şeyi yaptım. Bence ne oldum değil ne olacağım diyeceksin hayatta her zaman.. Bu öyle bir şey değil yapı meselesi falan demeyin, ben sanalda yaptığıma bakıp düşündükçe ya bu ben değilim diyorum kendi kendime.. Asla yapmam dediğim bir şeyi yaptım. Ben pişman olduğum ve bunu yapmayı bıraktığım halde hala kaşar diyenler var bana sanalda
- +1 yıl
Pisman olmus olman guzel tabi. ne olacagim demek lazim
+1 yılBu duruma temiz, kirli diye bakman yanlış. Eğer sen kendini sevebiliyorsan, sevgiye layık görüyorsan, güzel bir kalbin varsa seni seven olur elbet. Bir de erkeklerden cinsel ilişkiye girmemiş olan neredeyse yok gibi. Herkes bir şeyler yaşamış.
00 YorumlaHerkes temiz birini hak ediyor, ama bunu bu şekilde tayin edemezsin ki. Eski senden izler var mı, şimdi ne durumdasın, neler konuşuyor neler yapıyor neler bekliyorsun, neler istiyorsun. Hepsi ayrı ayrı değerlendirilmeli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı. Hakediyorsun ama temiz birisi seni kabul edicekmi orası önemli eskiden herkes hata yapar önemli olan bundan sonraki hayatta dikkatli davranmam ama temiz kalanların büyük bir kısmı kabul etmeyebilir
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın bazıları çok abartmış geçmişin kirli diyen bile var gerçek hayatta benim elime erkek eli bile değmedi tek yaptığım şey çıplak foto atmak şimdi hem sanalda hem de reelde her türlü pisliği yapmış biri önden arkadan girmiş biri beni hak eder mi peki benim gerçek hayatta elime erkek eli bile değmemişken? Tek yaptığım şey çıplak foto atmak tamam bunun da belki kabul edilir yanı olmayabilir ama zaten yaptığım şeyin bedelini ben şu an bile fazlasıyla ödüyorum evleneceğim insana layık olamam diye çok korkuyorum.
+1 yılkim ne dersen desin seni isteyecek seni kabul edecek kisi bu halinle kabul etsin bu halinle sevsin
bakma sen milelte onu der bunu der diye yasadigin surece kendi yasantin degil onlarin yasantisini yasarsin
hayat senin hayatin ve karar senin kararin
bence hak ediyorsun10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılHak ettiğinizi sanmıyorum bayan yaptığınız hatayı erkek olarak ben bile yapmamışım kişi neyse hakkı da onun gibi biriyle olmaktır
15 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsun da şimdi şöyle bir şey de var benim gerçek hayatta kimseyle birlikteliğim olmadı elime erkek eli bile değmedi tek pisliğim çıplak foto atmam yani tamam bunun da anlaşılabilir bir yanı yok ama temiz birini hak etmiyor da olabilirim ama gidip de sırf çıplak foto attım diye geçmişinde her türlü pisliği yapmış önden arkadan girmiş biri beni hak eder mi peki benim gerçek hayatta elime erkek eli bile değmemişken?
- +1 yıl
Bilmiyorum geçmişi tertemiz olan bir erkek olarak bunu söyledim
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
- +1 yıl
mymphett hayır tabikide fakat kadınlara oranla erkekler daha çok bacak arasının zevkine yenik düşer ler ve bende düşmedim dedim o mana da nerenle anlıyon lafı
+1 yılO sen ve allah arasında olan bir mevzu. Suçluluk duygun geçerde kendini bir şeylere layık hissedersen affedildiğini anlarsın.
20 YorumlaFantezi olarak bunu yapan bir sürü insan var sadece seçici dikkatli olmak önemli her önüne gelene atmak paylaşım doğru değil. Yalan taciz hırsızlık vs bunlar daha büyük sorun çıplak fotodan.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. bunu sen ve yaşadıgın erkekler dışında hiç bir erkek de bilmez kimseyle beraber olmamışsın ha prno izlemişsin ha bu işte
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen bence de öyle temas yok dokunma yok sanalda kaldı her şey şimdikiler neler yapıyor meme vakumlatma önden arkadan yaptırma vs vs benimki onlara göre hiçbir şey bence
+1 yılHayır öyle düşünme , en azından hatanı anladın... Lâkin keşke biraz daha dikkatli olsaydın İfşa durumu filan olursa bu biraz kötü olur...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bunun haketmemekle alakasi ne ki gecmis gecmiste kaldi
02 Yorumla
Soran+1 yılYa evet ama yine de canım sıkılıyor, bir de bana diyorlar ki işte ben tertemiz kaldım böyle birini istemem hak etmiyorsun tarzı şeyler yazanlar da var neden böyle insanlar kendinden emin ve büyük sözler ediyorlar anlamıyorum, 1.5 sene önce bana sorulacak olsa böyle bir şey yapar mısın diye ben asla yapmam diye cevap verirdim, geçmişte asla yapmam diyecek olduğum bir şeyi yaptım. Bence ne oldum değil ne olacağım diyeceksin hayatta her zaman..
+1 yılNasibindekini ancak Allah bilir. Olmamış birsey için kendi kendini yeme şimdiden. Bekle ve gör sadece
00 YorumlaTemiz birini bulursun senin gibi herkese foto atan☝️☝️
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim :)
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvleniceğin kişi haketmiyor belki de böyle bir insanı?
03 Yorumla
Soran+1 yılEvlenecegim kişi hak etmiyor derken o benden daha temiz anlamında mı dedin benden temiz de olmayabilir anlamında mı dedin o kısmını anlayamadım da
- +1 yıl
Her iki anlamda da söyledim.
Senden temiz bir hayatı olmuşsa ona haksızlık olur.
Senden daha fazla günahı olan biriyse de sana haksızlık olur.
Soran+1 yılYa bazı insanlar öyle konuşuyor ki bana sen pezevenke layıksın diyen bile oldu, halbuki benim gerçek hayatta elime erkek eli bile değmemişken.. bilmiyorum ya bence bazıları abartıyor
Yapmayan kız yoktur sen korkma. Ondan söyleme kimseye yeterli 😂. Burada görmüyor musun? Tipleri erkeklerden bile azgınlar.
13 Yorumla- +1 yıl
Şimdi sen benim gibi mahsum kızların günahına girdin varsa kız kardeşinin de ablanın da sülaledeki kızlarında her kızı o basit kızlarla aynı kefeye sokma
- +1 yıl
Sizi inandırmaya çalışan da kim beni bilen Rabbim biliyor şu an çok büyük kul hakkına girdin bizi bu basit kızlarla aynı kefeye koyduğunuz için Allah sizi affetsin ben affetmiyorum
+1 yıllan bu sitede 1 kişi bile mi olgun ve çağdaş düşünmez. herkes kafayı yemiş gibi düşünüyor. sen ve yorum yapanlar da dahil kafayı yemişsiniz.
00 Yorumla
+1 yılTemiz derken? Ciplak kız fotolarına bakmayan birini mi?
06 Yorumla
Soran+1 yılYani hicbir şey yaşamamış birini geçmişte. Ben reelde kimseyle bir şey yaşamadım sadece çıplak foto attım çok pişmanım zaten onun için de
- +1 yıl
Pişman olmuş reelde birseyler yaşamış biri olmaz mi illa sanal mi yaşamış olacak
Soran+1 yılBen reelde hicbir sey yaşamadığım için istemem öyle birini
- +1 yıl
Ama seni gerçekte birileri gördü fotolarına bakarak mast yaptı belki de sen de onlarla yaptın bunkarkn hepsi gerçekken hangi sanaldan bahsesiyorsun. Eminim fırsatın olsa onu da yapardın. Şimdi temiz birini aramak neden sen ne kadar temizsen su an o kişi de o kadar temiz olur.
Soran+1 yılHaklısın hak etmiyorum ben temiz birini
- +1 yıl
Mesela halledip haketmemek de değil bu şekilde sinir koymakta. Relax ol. Yaşadıklarını sor gibi kendine sakla asla o kişiye bahsetme ona da sorma sen ne yaşadın diye sadece sev.
Çıplak foto atarken de hak edşyodun. Gençlik şeyleri, olur böyle çılgınlıklar, kendine haksızlık etme
00 Yorumla
+1 yılEdiyorsun neden etmeyesin ki sonuçta geçmişte kalmış ve tövbe etmişsin
02 Yorumla
Soran+1 yılBazıları hak etmiyorsun falan demiş şimdi şöyle bir şey de var benim gerçek hayatta kimseyle birlikteliğim olmadı elime erkek eli bile değmedi tek pisliğim çıplak foto atmam yani tamam bunun da anlaşılabilir bir yanı yok ama temiz birini hak etmiyor da olabilirim ama gidip de sırf çıplak foto attım diye geçmişinde her türlü pisliği yapmış önden arkadan girmiş biri beni hak eder mi peki benim gerçek hayatta elime erkek eli bile değmemişken? Ben zaten pişman oldum ve dediginiz gibi tövbe de ettim insanlar böyle şeyler dedikçe moralim bozuluyor.
- +1 yıl
Ya takılma başkalarının sözlerine sen bundan vicdan azabı çekmişsin ve tövbe etmişsin önemli olan bu milletin ağzı torba değil ki büzesin gel konuşalım dertleşelim biraz
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah bilir tovbende samimiysen insallah temiz biri cikar karsina hatta ssenin gibi yapip sonradan tovbe etmis biride cikabilir
30 YorumlaEğer samimiysen tövbende ediyorsun. Kimse günahsız değil bu dünyada
10 Yorumla
+1 yılBirlikte olsaydın da temiz biriyle birlikte olabilirdin.
11 YorumlaAllah bilir bunu poncik
Seni yargılamak kimsenin haddi ve hakki değil...10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 432 cevap paylaştı. Kaderinde ne varsa o olur sen iyi şeyler için gayret et ne ekersen onu bicersin
10 YorumlaTabi ki bak ediyorsun. Kendini suçlama ve haksızlık etme. En iyiğe layıksın her şeye rağmen.
10 Yorumla
+1 yılkim temiz kaldı ki dünyada sen vicdan bağsediyorsun
00 Yorumlafotolarda yüzün gözün açık değilse takılmana gerek yok
00 Yorumla
+1 yılHak etmek ya da etmemek diye bişey yok alırsın ya da alamazsın
00 Yorumla
+1 yılyoo hayır ne alakası var.. ancak geçmişini saklamamalı ve utanmamalısın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Oda sadece cıplak foto atan biri oksa mesela sen kabul edermisin?
00 Yorumla
+1 yılPeki ben bana çıplak foto atacak bir kızı hakediyormuyum. Allahkorusun ben seni tanısam evlensem, yarın o çıplak fotoraf attığı erkek gelse karşıma. Cexa evine girmeye değermi. Kşmsenin başını yakma abla
03 Yorumla
Soran+1 yılCeza evi ne alaka?
- +1 yıl
Ablacım şimdi ben senle evlensem. Sorasında öğrensem millete foto attığını ana bakış açım değişir. Ya attığın adamı vurrum ya seni aldatırım gözünün içine baka baka. Kadına şiddete hayır tabii
- +1 yıl
Elbette tövbe etmekle iyi yspmışsın, allah affedenlerin en buyugudur. Hakkımda hayırlısını diliyorum.
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Pişmanlığında samimi isen konuyu kapat yaşamına devam et
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bunlar biraz kısmet meselesi. Biraz da senin istemen gerekiyor
00 Yorumlaİnsan hata yapar pişman olur sen seveni bırakma fedakarlık göster
00 Yorumla
+1 yılKeşke demek icin cok gec kadin olarak öz guvenin düşük demek ki ya da cok azmissin olur böyle hatalar neresinden donersen kar diyelim simdi geldi öz güven kazanmaya dik dur biraz insanlarin her dedigini yapma bakalim neler olacak
10 Yorumla
+1 yılNeden hak etmeyesin ya bakire kız mı var sanıyorsun sen djdjdd
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnemli olan hatalardan ders çıkarmak hangimiz hatasiziz ki Allah'ım affetsin beterinden saklasın
10 Yorumlakimsenin saçma saalak yorumlarini dinleme sen tövbeni etmişsin allah affeder inşallah , hakediyorsun tabiki kimse günahsız değil
14 Yorumla
Soran+1 yılBazı insanlar öyle konuşuyor ki sana güzel kardeşim layık diyen bile oldu. Halbuki benim gerçek hayatta elime erkek eli bile değmemişken gerçekte her türlü pisliği yapan önden arkadan giren biri beni hak eder mi peki benim gerçek hayatta elime erkek eli bile değmemişken? Bilmiyorum ya bence bazıları abartıyor
Soran+1 yılGüzel kardeşim lafı pez***vnk olacaktı
Önemli olan geçmişin değil. Geçmişteki yaşanılmışlıklarından ders çıkarmış karakterini ve yaşamını ona göre uyarlamış olman. Kalbine denk birine rast gelirsin umarım 🤍
10 Yorumla
+1 yılİnsanlar hata yapar hata yapmasa zaten doğru yu göremez... Oyuzden bı ata sözü derki TAY İKEN OYNAMADİK AT OLMAZ... ONEMLİ OLAN BENİM ALTİMDA OYNAMASİN...😉
10 Yorumla
+1 yılNeden temiz erkek sıfatı ile ayristiriyosun ki sen yapmışsin tövbe etmişsin belki oda geçmişte yapıp tövbe etmiştir. Sonra birbirinizi bulursunuz.
12 Yorumla
Soran+1 yılBen reelde kimseyle bir şey yaşamadım ki ama
- +1 yıl
O da yaşamamıştır belki hiç bişey yaşamayan gelir nasip kısmet işleri bunlar çok kasma ya insan olsun gelen yeter
Herkes hata yapıyor mühim olan farkedip geri dönebilmek tövbe etmen ne kadar güzel tabikide bundan sonra aynu hataya düsmezsen seni gerçekten seven temiz biri çıkar
10 YorumlaEh sanada sokakta çıplak gezen ama daha bir kıza eli değmemiş bir erkek verelim.
00 Yorumlaher ne olursa olsun kimse kirli değildir çünkü hata yapmayan kimse yoktur
10 YorumlaTövbe edip hatanı anlamış ise bence en güzel ve temiz insanları hakkediyorsun. En azından bir daha bu gibi hatalar düşmezsin. Allah yolunu ve bahtını açık etsin 🙏
00 YorumlaÇok saçma bir düşünce yani yapmış olduğun bir kere kirlenmiş olduğun anlamına gelmiyor kötü bir şey değil senk kötü etkilemediyse böyle düşünmek mantıklı değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç sevgilim olmadı bende temiz birini hakkediyorum ama temiz biri yok
03 Yorumla
Soran+1 yılBenim de hiç sevgilim olmadı
Cevap sahibi+1 yılYaz bana o zaman
Cevap sahibi+1 yılBekliyorum
- Devamını Gör (81)
Devamını Gör(126)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!