Arkadaşlar zaten güzel bir kızım ortalamaya bakıldığında beni beğeniyor biliyorum. 3 haftadan beri görüşmüyoruz. Tatildeydi. Yarın olduğum şehre gelecek. Nasıl davranabilirim? Elbise giymeyi düşünüyorum gözü bendem başkasını görsün istemiyorum. Aklı fikri hep bende olsun 😄
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
elbise güzel bir makyaj yapılmış bir saç ve koku en iyisi koku
Sonra erkeklerin hepsi aynı. Dersin. Demsdi deme. Doğal ol ablacım. Herşey dış güzellik değil. Sonra kadın bir obje değil diyorsunuz.
Gereksiz duyar kasmayın.
Gereksiz duyar mı? Tamam ablacım. Canın nasıl isterse öyle yap. Dediğime gelmeni istemem sonuçta.
Mal iste kardeş bunlar laf anlatılmaz git yap cilveni sen 2 ay sonra ayrilirsiniz nasıl olsa 😁
Adam geldi adam. Ablacm elini öpüp başıma koyuyorum. İlk defa mantıklı konuşan kız ödülünü takdim ediyim 🏅🥇🥈🥉🏅🏅🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏆🏆🎖️🎖️🎖️🎖️
Tsk ederim kardesim doğal olarak kendine bağlamak vrken cilve yapiyolr ondan sora senden daha cilveli birini bulur görürsün anyayı konyayı
Doğru tespit. Kızların arasında da zekası olan birilerinin var olduğunu biliyordum. Hayata daha umutlu bakkcam artık.
Ya iste biraz gercekci olmak lazım srkadasi uyarıyoruz umarım dikkate alir 😁 zekayla pek alakalı degil
Aksine zeka ile alakalı. Mütevazi olmamak lazım bu konuda. Bi insanı kendine bağlamanın en aptalca yoludur fiziğini ön plana koymak. Senden çok daha güzel bir çok kız var.
Zeka mı sen yorumluyorsun vasıfsız? Cilve ve zeka arasında ki korelasyonu çözemedim? Ayrıca yorum yazan kadın arkadaş cilve zaten doğamda var işveli cilveli ve doğal bir kadınım. Sevgilimi çok seviyorum. Özenli sevimli davranmamın neresi kötü? Cilve yeterli mi dedim ben? Kadın illa put gibi olmak zorunda mı? Mal senin gibilere derler az ötede oyna havlama.
@Banu___ uyarma mı deniyor buna? Ne kadar kaba bir insansın azıcık kendine çekidüzen ver. Söylemlerine dikkat et dağdan inme gibi davranma azıcık hanımefendi ol :)
Sen kimsin ki bana havlama diyorsun cocugun pesinde köpek olup kendine bağlmaya çalişan sensin hadi git sen sevgilne havla sevdirmeye caliş cicimm anca o patlar sana ahahahhaha
@Banu___ havlarım da bağlamaya da çalışırım da sana mı dert? :) yaran var herhalde :))) yaşıtlarınla oyna tatlımmmmm öpüyorum seni 😛😘😘😘
Hic bir yaram yok sadece senin ezik ezik cocugu bağlamak için buraya yazı yazmana uyuz oldum kendini bu kdr bi erkek için alçaltma bebeğim giden her türlü gider yine uyarayim hayatimm bnde öpuyorum 😘😘😘
Bu nasıl tartışma canımlar balımlar bebeğimler. 😊😊
Cicimde varmış
Zekanı sorgulamam için çok büyük bişey eksik. Bil bakalım eksik olan ne? 🤣🤣🤣🤣
Ay bırak şunu cilve yapmayı öğrenmekle meşguldur dhdhshshs
Göster ama elletme taktiği 🤣
O ne 😂
Aklını basindan alacan gözü hep sende olacak ama bişey yapamayacak 🤣🤣
Göstermem ya
Yani göster derken frikik versen biraz yanlislika temas falan etsen biseyler olur 🤣
Ahahahaahhhhaaaa çok iyi
Tabi çadırı kurar çıldırır vallaha bişey yapamadikca ama o haliyle baş edebilirmisin bilmem🤣
Ya orasına dokunmam tövbe
E zavallı nasıl indirecek🤣
Popon nasıl büyük mü kaç kilosun
Sonra dersin erkekler abaza
Abaza aw 🤣🤣🤣🤣😂🤣🤣
Öff ne alaka seviyorum
Her seven azdirmaz
Öfff yaa 🤣🤣🤣🤣😂🤣🤣
her seven 🤣🤣🤣
Ne alaka ne kadar geri kafalısınız pis zihmşueyşisinşz
🤣🤣🤣🤣😂🤣😂😂😭🤣🤣🤣🤣
gültğom, çocuk abaza değiliz diyo 🤣🤣🤣😭🤣🤣