👉👍👈
Sevgiliniz/eşiniz ciddi bir hastalığa kapılsa yanında olur musunuz?
👉👍👈

Onun yanında olurdum elbette. Ona gözüm gibi bakardım da... sevmek mevsimlik bir şey değil ki sonuçta, güze döndüğü zaman hayat düşen yaprak gibi uçup gidelim...

Ah bir de pts'yi geçebilseydik... canın sağolsun🥲
Hakikaten güzel soru sormuşsun. Daha önce arkadaşlarımın başına böyle durumlar geldi. Eşinse zaten hastalıkta , sağlıkta diye yemin ediyorsun. Seve seve olmasına gerek yok mecbur bakacaksın , her ihtiyacını gidereceksin. Sevgili olayında ise biraz daha karşında ki insanın merhametine , sevgisine kalmış bir durum. Şahsen eski sevgilim olsa dahi zor zamanında yapabileceğim şeyleri yapardım.
Bebek gibi bakarım. Hasta olduğuna utanır 😀🤗
Teşekkürler persoo😀
Ricalar kominikim
yanında olurum tüm imkanlarımla ve kalbimle
Cevap
72Cevap
Yanında mi ruhunda olurum sister sen ne diyorsun yeter ki seveyim yeter ki aşık olayım geri kalanı Faso fiso kalır
Sevgili Sevgi'den gelir.
Eş ise Eşlenmiş olmaktan.
Sevgiliyi de eş olarak görebilir kişi.
Peki eşlenmiş ne demek?
Artık kendin gibi olan...
İnsan ne olursa olsun gerçek anlamda kendisinden vazgeçebilir mi?
İşte, gerçek anlamda hissederek sevgili veya eş olandan da uzak durulamaz...
Aramıza bağlı, boşanma aşamasındaysak ne yalan söyleyeyim durmam. Bir de aynı duruma ben düşersem o ne kadar fedakar davranabilir onu da düşünürüm. Ben hastalıkla mücadele ederken başka kadınlarla gününü gün etmeyeceği ne malum? Buna göre onun yanında dururum, sanmıyorum benim kadar fedakarlık da yapacağını.
Eşimizi seçerken ilerde hastalığa kapılırsan seni boşarım diye evlenmez zaten kimse efendim.. O yüzden Hastalıkta sağlıkta diye bir kelime var.. Benim hastalığımda Hiçbir zaman yanımda olmadı.. Ama onun migreni tutsa asla yalnız bırakmazdım hem masaj yapardım, hem ev işlerini..
Ben bakarım kesin bilgi.. bütünleşiyorum ben kopamıyorum bir süre sonra hayatıma dahil olan insanlardan. Tabi bütünleşmem için uzuuun zamanlar gerekıyor. Sonra da her koşulda yanında olurum.
Hastalık çok farklı bir olay. Evladıma zarar vermiş biri değilse ya da, bunu aklından geçirmiş biri değilse sanırım Bi şekilde yardımcı olurdum. Ancak her anne gibi evladıma Bi şekilde kötülüğü dokunma ihtimali olmuş ya da olan biriyse panter kesilirim.
Eşimse sonuna kadar yanında olurum.
Sevgilim ise ve biz anlaşamiyorsak uzaklaşırım
Ne kadar büyük kavga edersem edeyim, geçmişi silip de eşim o haldeyken nasıl arkamı dönüp "Banane, beni ilgilendirmez." derim? Belli bir konu olmadığı için büyük konuşmayayım ama büyük ihtimalle yanında olurdum.
Önemli olan da o değil mi zaten. İnsanlar yuva kurarken yanımdaki insana güveniyorum diyor. Eğer o da olmayacaksa ne anlamı kaldı. Sadece cins birleşme evlilik için sebep değil :)
Sonuna kadar olurum yanından ayrılma mutlu olması iyileşmesi için elimden geleni yaparım gece gündüz yanında olurum daha önce başıma geldi bu olay o yüzden 1 dakika bile kaybetmem
Sevgilim olmaz zaten orayı bi geçiyorum bana ters. Ama eşim olursa tabiki de yaında olurum. Elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışırım.
Görücü usulü tarzı evleneceğini falan mı düşünüyorsun da öyle bir şey dedin
@yorgunum_cokkk Yok öyle değil derin mevzular
Anladım
O kadar da zalim ve vicdansız değilim. Sonuçta belli bir yaşanmışlık var. Ayrılmak başka, vicdanlı davranmak başka.
Kavgaya bağlı
Eğer ayrılık sebebi varsa
Yaklaşmaya bilirim
Ama merhametime ve aşk a so. kum
Ben üzülürdüm yanına giderdim kedin
Ne olursa olsun hangi durumu yaşamış olursak olalım tabi ki yanında olurum. Sevdiğim insanın toparlanması için elimden geleni yaparım.
İntihar eşiğinde idi ağır anksiyete hastası olmasına rağmen onunla beraberim ve onu seviyorum. Yanındayım bırakmıyorum bu hastalığı yeneceğiz ve ben ona özgür bir ruh vereceğim.
Yani soruya cevabım evet.
Aramız açıksa ayrılmışız demektir. Geçmiş olsun bir şeye ihtiyacın olursa mutlaka ara filan derim. Yanında kimsesi yoksa dururum başka türlü durmam.
Bir uçağa bakar yanında olmam. Kavga küslük dinlemem eminim o da takılmaz o an böyle şeylere. Saniye başucundan ayrılmam
Eşim ciddi bir hastalığa yakalandı diye onu bırakacak kadar şerefsiz değilim. En fazla aldatırım o kadar.
Ben olurum da benim yanımda olunur mu bilemem hiç inancım yok öyle bir erkeğin olacağına dair.
Tabikide yanında olurum ona Moral vermeye çalışırım
Elbette olurum öleceğini bilsem bile son anına kadar bırakmam onu
Sormaya gerek bile yok. Gerekirse canımı verir yanında olurum
Eş ise olurdum. Sevgili ise önceliğim iş olur.
Başına bi dünya doktoru yığmışımdır bile, git desede gitmem
Eşimse tabi ki olurum..
O bana emanet..
#Vesselam
Eski sevgili/eş olmadıysa yardımcı olmaya çalışırım.
Herzaman yanında olurum bir saniye ayrılmadan, oldumda.
Tabi ki. İyi veya kötü her anında yanında olacağım insanın elini tutarım ancak.
ne demiştim o imzayı atarken... “iyi ve kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta”
Yanında olurum tabi ki. Hastalıkta sağlıkta diye boşa demedik
Yanında olurum tabii ki hastalıkta ve sağlıkta yanındayım onun.
giderim hala o durumdaykende aynı tavırdaysa ve neden geldin gibi birşey olursa ölse daha umursamam
Beni ilgilendirmez deyip, kenara çekiliyorsam, sevmemişim demektir.
İstediğimiz kadar aramız kötü olsun, yanında olurum herşeyden öte insanlık
Kötü gününde ne bir dostumu, arkadaşımı, sevdiğimi ve ne de ailemi yalnız bırakmadım.
Ciddi bir şekilde kırılmış isem ama ciddi
Ölse elimi atmam
Son nefesime kadar yanında olurum Allah'ın izniyle Allah bu düşüncemden şaşırtmasn beni
Herhalde olurum hasta insanı bırakıp gidecek kadar vicdansız değilim.
Tabi ki olurum. Her şeyden öte insanlık bunu gerektirir..
Kesinlikle onun yaninda olurum. Bir an bile yalnız bırakmam onu.
Tabi ki. Vefa önemli. Ben görevimi yaparım o süreçte.
Ben bırakmam ama aynı şeyi erkeklerin yapacağını sanmıyorum.
Zor durum mecburen bir süre de olsa yanında olurum ama çok uzun soluklu olur mu şüpheli.
Sonuna kadar. Ama hiç Bi kadın durmaz koca hasta olursa
Kavga sebebi ne olursa olsun, mutlaka yanında olurum. İyileşene kadar bırakmam, ilgilenir bakarım. İyi günde "kötü" günde... Bu söz boşuna verilmiyor. Hasta olan kişi senin hayat eşin sonuçta 🙏🏻
Sevgili olarak sevmediğim halde 4 yıldır sırf o üzülmesin diye birlikteyim. Hastalıkta bırakmam ben. Bencil olmayı beceremiyorum :/
Tabiki yanında olurum sonuna kadar öleceğini bile bilsem ama üzüldüğümü asla belli etmem onu hep mutlu etmeye çalışır ne isterse yapmaya çalışırım yani üzülmesine izin vermem güçlü olsun ki hastalığı yensin
Esim mide knseri oldu. 5 yil hastane haatane gezdik hic bir zaman onu terketmeyi dusunmedim. Devlet hastanesine bile degil ozele goturdum hep ama kader sevgi dinlemiyor bu yasta aldi elimden
Ya çok kötü oldum başın sağolsn
@infactdead amin sizler sagolun. Iste kader hersey.
Anılarımız birik miş ve beni çok sevmiş deli gibi sevmiş bende onu öyle sevmişim en ufak şeyde ayrıldığımız da hasta olsa gider yanına teselli etmeye yanında kalır onu mutlu etmeye çalışırım
Sevgilim yok olsada o kadar ilgilenmem onunla evli olsam da değişmez
O sevgilim ya da eşim sensen hiç ayrılmam yanindan
Gülerken yanında ağlarken s. k. t. r olmak delikanlıya yakismaz hayatta herşeyi beraber sirtlamak lazım 😉
Yani aramız biraz açılmış olsada yinede eski güzel günlerin hatrına yanına gider ona bakardım. Yardımcı olmaya çalışırıdım.
Çok saçma bir soru bence ben seviyorum diyosam oda beni seviyorum diyorsa bir iyileşene kadar yanında kalırım
Yanında olurum bu durumu ben yaşadım ve terk etti bu yüzden beni
Elbette olurdum ne gerekirse elimden geldiği kadar yapardım
Eğer ortada aldatma veya büyük bi' yalan yoksa yanında olurdum.
Tabii ki de olurum. Onun icin elimden gelen en iyisini yapmaya çalışırım hatta ne olursa olsun.
Her ne olursa olsun bu tür durumlarda yanlız bırakmak yakışmaz bay bayan farketmez
küs olsak bile yani sağlık bu tabiki yanında olucam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?