Hahahah sen iyi yapmissin ben kim oldugumu soyleyemem diyip 3 yil foto ses kaydi vs atmadan konustuk 😂😂😂sevgili degildik ozamanlar 😂😂😂en son kizdi ya kim oldugunu gosylter ya da ben konusmicam artik dedi 😂😂😂😂ben de sen bilirsin dedim
Anladim zaten ne konustugunuzu detaya gerek yokki😂😂😂o da bana sey demisti ben senle konusurken noluyo da konu cinsellige geliyor demisti engel olamiyorum demisti😂😂😂😂ama ben Şu an isletirsem yrmez cunku yrni ayrildik aradan zaman gecmesi lazim ne zaman bozussak fake hesaplar istek atmaya basliyor😂😂😂bu biliyor bunu stalkladigimi b3n de bayadir hikaye atmiyordum kullandigim bir uygulsma var orada kendisi gorunmesini kapatirsa bakamam hikaye paylasana kadar acilmadi o hikaye gorunumu 1 hafta gozukmedi hikaye paylasinca 1 saat kadar sonra tekra4 baktim profili yrniden acilmis erisime
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
Yapar.. erkeklerde ayri bir dunyadan gelmedi sonuçta.. senin yaptigin çoģu seyi erkeklerde yapar
Nereden bakabilir peki sence
Umutlandırma kendini. Bakmıyordur :)
Biraz fazla tesaduf gibi ustelik cok fazla ortak arkadasimiz var
bakmaktan falasını yapar eski sevgiliyse eğer.
Ama nasil iste ortak arkadaslardan mi bakiyor desem onlara söylememistik ki aramizdaki sevgili mevzusunu
Anlatmayi da sevmez oylr zaten fazla ketumdur duygulari konusunda
Eskiye dönüş yapma. Can sıkılır sadece. HEle seviştiyseniz asla irtibat kurma bile
Hshjaha yok be ama merak ediyorum stalklayip stalklamadigini stalkliyor gibi davraniyor
Stalklanmak hoşuna mı gidiyor :) bende stalklrım seni mutlu olacaksan :)
Herkes tarafindan degil de onun tarafindan hosuma gider ne yalan söyleyeyim peki ben bundan emin olamaz miyim
olamazsın. hikaye yap , bugün saat 3 te bir yerde olacağını yaz hikayende. gelirse oraya stalklıyordur seni
Gelmez iste burnu dusse almaz yerden 😂😂😂😂
O şekil anlayamam
Bakar tabi. Kızlardaki can da bizdeki patlıcan mı 🍆 dnxnxnc
Kım bu merak
Eski sevgilim
Eski adı üstünde olmadı fake Bi insta ac
😂😂😂😂daha once fakeden 2 3 yil konusmustum cocukla kim oldugumu demeden yemez artik
Hah ben Şu an fake den konusuyırum birde fal baktım fake den bir birablattım Şu an bana tapıyor 😀
😂😂😂😂ya yemez iste ben de itiraf sayfasi acip sayfayi buyutunce oradan arkadas olmustum😂😂😂😂
Sevgili ken mi sanaldan fake le yürüdün. Ya bencok detayını verdim falda Şu an axayıp baglı 😀
Sevgiliyken bilmediğim seyleri soyledı
Hahahah sen iyi yapmissin ben kim oldugumu soyleyemem diyip 3 yil foto ses kaydi vs atmadan konustuk 😂😂😂sevgili degildik ozamanlar 😂😂😂en son kizdi ya kim oldugunu gosylter ya da ben konusmicam artik dedi 😂😂😂😂ben de sen bilirsin dedim
Haha bizde gecen yazıstık gece (malum konular 😉) bana diyo Kı her noktsmı hissettim sanki tanıyon beni. Sabah direk Günaydın nasıldı diye yazmıs
Dogru mu anladim ohaaa 😂😂😂😂
Burdan yaz😂
Cıkk o kadar detaya giriyimburdan 🤗🤗😌😀
Anladim zaten ne konustugunuzu detaya gerek yokki😂😂😂o da bana sey demisti ben senle konusurken noluyo da konu cinsellige geliyor demisti engel olamiyorum demisti😂😂😂😂ama ben Şu an isletirsem yrmez cunku yrni ayrildik aradan zaman gecmesi lazim ne zaman bozussak fake hesaplar istek atmaya basliyor😂😂😂bu biliyor bunu stalkladigimi b3n de bayadir hikaye atmiyordum kullandigim bir uygulsma var orada kendisi gorunmesini kapatirsa bakamam hikaye paylasana kadar acilmadi o hikaye gorunumu 1 hafta gozukmedi hikaye paylasinca 1 saat kadar sonra tekra4 baktim profili yrniden acilmis erisime
bakiyolar mallar