Maalesef ki daha " erkek istediğini yapar" diyen ve kadını da ayıp namus yasak üçgeninde sıkıştıran bir toplumda yaşıyoruz. Ve bu düşünceye sahip birçok insan var. Siz ne düşünüyorsunuz?
Peki onca kızla gezip tozup evlilik zamanı "eline erkek eli değmemiş kız" isteyenlere ne demeli?
Erkektir yapar, erkeğin elinin kiri ve benim kocam yapmaz tarzı cümleler kuran kadınlar olduğu sürece bu işin üstesinden kimse gelemez. Birde işin libidosu yüksek olan kadınlar kısmı var ki tam bir fiyasko sonra parayla cinsel ilişki yaşayıp bu işi meslek edinen kadınlar var. Yani uzun lafın kısası evlenecek erkek bulabiliyor olmak bile zor artık 👍 Sen baya geride kalmışsın bak şimdi günümüzde evlilikler aşırı derecede azaldı boşalmalar arttı. Sebebi ise aşağıdaki görseller.
.....Haydi buyur.
Günümüzde durum bu ve kimse evlilik falan düşünmüyor ;) lafta öyle konuşuluyor.
Bir çok insan var katılıyorum. Evet yapmış olabilirsin ama evlilikte böyle olmamalı çünkü önce dönüp kendilerine bakmalılar. Gençlikte her haltı yiyerek evlilikte temiz kız olsun demeleri saçma. Bence temiz kız kavramı ilişkiye girip girmemesi b... e Olup olmaması değildir. Karakteri düşünceleridir. Ba... E diyelim ama düşünceleri kötü mesela dedikodu laf taşıma yalan vs. bu insan temiz olamaz ki. Bu aynısı için erkekte de geçerli.
Ya ne kadar saptıryonuz. Tüm şehir le yatmış onlarca çocuk aldırmış ama hersey 2 bacak arası biraz kanmı güven yoksa ben yokum elime degmedi Bildigin kızlardan degilim diyen kızlardan nefret etti çocuklar yalandan yani. Oysa Kutsal bakireyi oynuycagına ben önüme gelen le yattım yatmadan duramam dese kabul etse alnından öpücük çocuklar
Erkek kişisi bakire kızı bozmamissa günahına girmemisse bakire isteyebilir evladım. Evlenmeden önce bir suru kızla yatıp kalkan hatta bakire kızları bozan erkekler de genelde zengin kesim olduğundan istedikleri gibi birini bulmaları zor olmaz. Yine de iffetini düşünen bir kadın zampara erkekle evlenmemeli yoksa biryerden sonra öyle adamlar kendi eşlerini de o yola surukluyorlar maalesef.
Öyle kız çok emin olabilirsin. Ergen kafasıyla "serseri erkek" adıyla her önüne gelenle sevgili olup evliliğe gelince "karakteri düzgün olsun edepli olsun şerefli olsun" diyen çok kız var.
Yav eline erkek eli değmemek neymiş? Hiç mi flörtümüz sevgilimiz olmayacak? Valla her şeyi sonuna kadar yaşadım. Böyle erkekleri de s*kiyim yani banane abi allahallah ruh hastaları ya :D
Aslaa karşıyım erkek yaparsa kadında yapar edep haya olmalı.. artık her şey gün yüzünde. Kadın, erkek istese bile yapmamalı. Erkekte namuslu olmalı önüne gelenle yatmamalı
Eline erkek eli değmemiş kız da normal değil. Değecek arkadaşım. Acısını tatlısını herkes yaşıcak. Baştan öyle bir teklifle gelen erkeği yolla gitsin. Emin olun evliliğin veya flörtün ilerki zamanlarında karakterin ve empatinin gereksinimi ortaya çıkıyor.
Ah ah almanyadakilerde hep bakire olsun diye tr den kadın ithal ediyor 😃 yapanını gördüm. Hatta duyduğum kadarıyla türk kadını bitmiş suriyeli ithal ediyorlarmış artık, daha ucuz olur diye.