AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
En az 150 kilo olan kadınlardan hoşlanıyorum. Her erkek zayıflardan hoşlanmaz. Benim gibi çok kilolu sevenlerde var. Peki sizin boyunuz ve kilonuz kaçtır?
abi hakları varda neden inatla şişko kalmıyorsunuz. gidip yazılın spora yapın 6 ay diyet tığ gibi olun işte alla halla
Ben severim. Özün iyiyse, zekan iyiyse, entelektüelsen
Kilo, boy, güzellik bunlar gelip geçer ama zeka, karakter, bilgi kalıcıdır 😉
Gercek hayatta hic görmedim ama öyle düsüneni
Onur diye bir arkadaşım var. Bak bu kız çirkin sen yazarsın derdi geyiğine. Çok çirkin kızla takıldım, sevgili oldum, flört ettim. 120 kiloluk Tuğçe vardı kendisi vikipedi’sen daha çok şey biliyordu. 4 sene çıktım.
Gerçek hayatta da var ama sen aramasını, bulmasını, görmesini bilmiyorsun.
Niye sen nerde gördün buldun
Gittiğimiz kafede müdavinlerdendi. Tavla oynarken sohbet ettik sonra da flört etmeye başladık. Kızın beynini ve karakterini keşfetmekle o kadar yoğundum ki vücuduna dokunmak aklıma gelmedi.
Neden ayrildiniz peki özel degilse
Akrabasının düğününe gitmiştik. Sokak düğünü ve havaya silah sıkıldı. Öyle bir aileye damat gidemem dedim. Tek sebebi bu.
Anladim
Sevmismiydin ama
Lise mezunu olduğu zamanlarda quantum, izafiyet, DNA, adli tıp, astronomi, sosyoloji, felsefe, tarih, din, resim, heykel... konuları hakkında konuşuyorduk.
120 kilo fazlan varsa ve bu şekilde bilgin varsa, bu bilgi de davranışlarına ve karakterine işlemişse çok sevilirsin.
Anliyorum
Aslında anladığım kadarıyla iyi bir aileden gelen, iyi niyetli ve saf düşünceli bir insansın
Bence mesele sevilmemen değil, kendini buna şartlayıp erkeklerden uzak durman. Erkeklerden korkman
Olabilir
Erkeklerin seni kullanıp atacağını düşünüyorsun sürekli değil mi?
Yok öyle düsünmüyorum
Peki neden bu kadar çekingensin?
Bende bilmiyorum sevilmicegimi düsünüyorum okadar
Pandemi bittiğinde 48 kilo fazlası olan bir arkadaşa gelinlik bakacağız
Sevindim o arkadasin adina gercekten
Sana da nasip olur inşallah güzel kardeşim. Sadece çok acele etme. Aşk elbet kapını çalacak sen yeter ki zili duy.
Umarim dedigin gibi olur🥺
Niye olmasın güzel kız? Sen çok iyi bir insansın. İyi insanlar her zaman kaybeder ama bir kez kazanır ve tam kazanır
Benim cok iyi bir insan oldugumu nerden bileceksin ki sagol yinede
Önemli degil bu konuda pek umutlu konusamiyorum
Umutlan lütfen. Mesele kilo ise sana verdireyim. Bu sitede çok kişiyi zayıflattım
Nasil yaptin
Benim görevim ve uzmanlığım bu. Zayıfladığında erkekler sana seksi olduğun için bakacak ama sadece. Sevgi daha da uzaklaşacak
Cikmaz sokak gibi birsey oldu
Seni bu halinle seven kişi gerçekten sever 😉
Benim amacim bana erkekler baksin beni hepsi sevsin öyle seyler degil
Ben kendim icin istiyorum kendi bedenimde kendimi iyi hissetmek istiyorum
Farkındayım. Peki iraden o kadar kuvvetli mi?
Yazsam olurmu böyle yorumlarda tuhaf oluyor
Tabiki de buyur
Karaktersiz o kadar insan sevilebiliyor ki kilolu kızlar mı sevilmeyecek ya.
Bende öyle olduğum için onları bulup sevicem. Gerçi onlar bile seçici olmuş illa kaslı olcak pehh
Değil , kendisine saygı duymayan, değer vermeyen, vücuduna bakmayan birini ben nasil seveyim.
Belki sebebi var hasta
İşte bir kiz vardı ismi de Ayşegül. O da aynı bu cevabı verdi. Zayıflaması için çok yardım ettim. Ama ben hastayım, pskiyatri ilaçları yaptı, olmuyor falan, lan kurnaz bende hastayım senin kullandığın ilaçların tam 5 mislini kullanıyorum yıllardır dedim. Ben neden onun gibi değilim, çok iyi vucudum var. Mazeret uretirsiniz sadece.
Sevilir niye sevilmesin
Genelde öyle oluyor
Herkes zayıf olsa çok sıkıcı olmaz mıydı sencede? Kızlar artık hep aynı tarz takma kirpik takma tırnak zayıf olma arzusu ince bel ben çok sıkıldım farklı olmak iyidir
Güzel oldugun icin öyle diyebiliyorsun aslinda haklisin ama kimse kilolu kiza bakmaz iste
Güzellik görecelidir. Belki sen şişmansındır ama gözlerin benimkinden güzeldir. Ayrıca kilo vermek senin elinde inanmak başarmanın yarısıdır kendini değiştirmek istiyorsan asla geç değil
Tesekkür ederim
Ne demek :))
Kilolarından fazla havalilar
Sevilir tabi niye sevilmesin
Onların daha cok sevılmeye hakkı var
Neden
Gel anlatıcam valla
yoo layik
Kac kilo fazlan olabilir ki bu kadar takiyorsun
Candır kim demiş onu
Ne alaka yahu
Niye olmasin ki