Yani çalışma saatleri var mı? Bayramda çalışıyorlar mı? Adam çok nadiren yazıyor geç yazıyor çıldırıyorum halbuki kendisi can atıyor şehir dışındayım bakalım dönencede böyle yapacak mı? Yeni flörtüz gibi.
Güncellemeler
+1 yıl
Aradı işte napıyorsun nasılsın canım filan erkek arkadaşları vardı yanında sesleri geliyordu sonra birden kapandı tel rahat bırakmadılar
Aileden filan bahsediyor annene selam söylüyor diyor sonra böyle günde 1-2 kere yazınca ya da aradığımda açmadığında diyorum başka kızlarla mı takılıyor yatıp kalkıyor diye
Yani ben inanmıyorum boş vakti olmasın. Azar diye bir uygulama vardı arkadaş anlatıyordu askerde çok girerdik diye. Görevi ne olursa olsun isteyen vakit bulur
Ya düzgün bir ilişkimiz olsunda çünkü ben soğuktum o hevesliydi aklıma girdi yakın davranarak hoşlanıyorum ama şüphe de ediyorum inanmak istiyorum aşk istiyorum evlilik de olur zaten sonra
Ya çok az yazıyor ama konuşurkende o kadar hevesliki buluşmayı bekliyor ben dönünce bayram tatilinden. Çapkın diye düşünüyorum başka kızlarla geziyor diye düşünüyorum aynı mahalledeyiz yeni tanıştık da 2. Kez görüşemeden bayram tatili için şehir dışına çıktım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kızlar hep işi maaşı garanti sırtı sağlam kişilerin peşindedir, halbuki hayatın bile garantisi yok be
Bu arada ben de uzak dur derim, iyi bilirim
Geç yazan erken yazan takılma böyle şeylere bedava stres yaşarsın hiç yazmasa nolcak en fazla ayrılırsın
Aklıma bin tane şey geliyor bu astsubayların adı çıkmış ya hani çapkın illa aldatır filan aklımda bunlar dolanıyor hep
Oladabilir bunun garantisi yokki görmediğin uzaktaki biri sonuçta bunları bilerek yaşamalısın
Ayno mahallede yeni tanıştık işte bayram için şehir dışına çıktım 2. Görüşme pazar günü olcak bakalım ciddi mi değil mi anlarız
Yani belli eder kendini iyi analiz etmeyle alakalı bu durum
Umarım beni haksız çıkartır
İnşallah
Askerden polisten uzak durmak lazım çoğu abaza sinir hastası
Off nerden çıktı karşıma bir de mahalleden ev tuttu
Belli olmaz belki iyi aile çocuğudur erdemli biridir ama çoğu kötü uzak durulması gereken kişiler
Aileden filan bahsediyor annene selam söylüyor diyor sonra böyle günde 1-2 kere yazınca ya da aradığımda açmadığında diyorum başka kızlarla mı takılıyor yatıp kalkıyor diye
Bilemem günahı boynuna
Yazcam Pazar günü güncellicem soruyu 2. Kez görüşünce
Tamamdır :)
Aşırı boş vakitleri oluyor
Gerçekten mi
Evet yok diyorsa yalan memur gibiler ya
8-6 dedi çalışma saati okey ama çok nadir yazıyor
Ne diyeyim ki ben nerde görev yapıyor karakolda mi merkezde mi şehir neresi
Şehir ya güzel yer yani bizim mahallede oturuyor zaten
Yani ben inanmıyorum boş vakti olmasın. Azar diye bir uygulama vardı arkadaş anlatıyordu askerde çok girerdik diye. Görevi ne olursa olsun isteyen vakit bulur
Çok haklısın gerisi bahane
Hayat senin hayatın kendin için en iyisini yap
Tanıştık şehir dışına çıktım çözemedim o yüzden dönünce sahile falan gitcez bakalım belli olur aynı mahalledeyiz bir de
Hangi sehirdesiniz
Kocaeli
Büyük şehirde dogu görevini yapmış mi gelecekte evlensen 3 ile 5 yıl doğuda yapabilir misin
Doğudan gelmiş buraya
Neyse bak incele ya bi görüş
Bizim mahalleden ev bakınıyordu sana da yakın olsun filan demişti yakından da buldu tuttu taşındı işte yemeğe gelirsin bir gün ev görmeye filan dedi
Sevismeye çağırmasın. Eve gitme boşver
Belli olmaz zaten iyice analiz etmeden evine gitmem dışarda görüşürüz
Kaç yaşındasın adam kaç yaşında
Ben 26 o 30
Evlenmek mi istiyorsun
Ya düzgün bir ilişkimiz olsunda çünkü ben soğuktum o hevesliydi aklıma girdi yakın davranarak hoşlanıyorum ama şüphe de ediyorum inanmak istiyorum aşk istiyorum evlilik de olur zaten sonra
Kanka askerler çapkın oluyor başkası olup olmadığına emin ol
Haklısın pazar günü anlarız artık
Uzak dur.
Niye ki
Benden tavsiye pek güvenme Astsubaylara
Ya ben zaten pek oralı değildim niyetini çözmeye çalışıyorum kendi o kadar hevesli ki bizim mahallede
Bak kardeş benim gördüklerim hepsi gönül eğlendirme peşinde idi abartmıyorum. O yüzden dikkatli ol dedim. Tabi takdir yine senin.
Valla şu an zaten çok şüpheleniyorum kendisinden Cumartesi döncem Pazar görüşcez bakıcam haline tavrına
Evet askerler yogun
Ya çok az yazıyor ama konuşurkende o kadar hevesliki buluşmayı bekliyor ben dönünce bayram tatilinden. Çapkın diye düşünüyorum başka kızlarla geziyor diye düşünüyorum aynı mahalledeyiz yeni tanıştık da 2. Kez görüşemeden bayram tatili için şehir dışına çıktım
Çapkınlıkta olabilir ama askerler cidden yoğun. Bunu zamanla anlarsın
Evet hiç tanımamıştım asker bakalım buluşunca anlıcaz
Hayırlısı olsun hakkınızda
Amin inşallah
Bazıları evet.
Off gerçekten çapkın ve aldatıyorlar mı