Güncellemeler
+1 yıl
Sevdigim biri vardı beni sevmiyordu, bende o beni sevmiyor diye hayatıma birilerini aldım sadece görüştüm konuştum ama beni buna o itti git hayatını kur dedi ilgilenmedi vs, şimdi bana sırf birileriyle görüştüm diye ors*pu dedi, kim hakeder bunu? Söyler misiniz. Denir mi böyle. Çok üzülüyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Siz kızlar için hayatına birilerini almak çok kolay bir göz kırpsanız onlarca erkek karşınızda sıraya girer
Evet onu çok seviyorum ama beni severken başkalarıyla nasıl görüştün dedi, ama beni sevmediğini biliyodum hayatımı kurmak zorundayım dimi?
Erkek bulmak çocuk oyuncağı sizin için dimi
Ne alakası var, hayatımı kurmam lazım biriyle gorusmek konusmak kotu bir sey mi, durumu acıkladım orda, sevmiyor beni diyorum sevmeyen birini ölene kadar mı bekleyeyim.
Selam merhaba Ayşe Hanım tamamin senin ayrıldığın kişinin karektersizligi
Denmez dimi
Zaten sana böyle kelime kullanan kisilikteki kişiden bisey olmaz
Sence degermi
Seni sevse öyle konusmaz
ona ne adama bak saçmalık resmen , hani senle hayat kursaydı namuslu mu olurdu? abazaya bak sen , sana kimse öyle diyemez tercihlerin yüzünden. aldırma konuşmanı kes o hıyarla
Ben hayatıma birini aldım konuşuyorum diye oro*spusun dedi.
Evet onu çok seviyorum ama beni severken başkalarıyla nasıl görüştün dedi, ama beni sevmediğini biliyodum hayatımı kurmak zorundayım dimi?
ya kardeşim kendini neden kanıtlama ihtiyacı duyuyorsun , Boşver sen hayatını kur
Cok zoruma gitti yuregime bisey oturdu ben napcam simdi
ya boşver okadar kafaya takma , Sen yoluna devam et oda devam eder zaten
Hala seviyorum geri kazanmam mumkun degil dimi? Bitti mi canımın acısını nasıl bastırıcam simdi bana bu hakareti etmesine ragmen cok seviyorum onu.
boşver unutursun
O itti ne demek? Sen gittin millete. Adam sevmek zorunda degil
Napcaktım. Söyle bana evlenmek zorundayım. Beklesem evlenmeyecekti benimle biliyorum. Tamam görüştüm pişmanım. Ama bunu demesi gerekir miydi.
Evlen tabiki. Ama sevgili olanin evlenme niyeti yok. Sevgililer takılıyor. Niyet ciddi olmuyor. Niyet ciddi olsa en başta niyeti ciddi biri ile konusursun
Kendi orispiliğine baksın
Onlara bile oyle demiyolar ben oyle biri degilim. Cok uzuldum.
Engelle siktiretengüzeli
Seviyorum hala bunu demesine ragmen allahım yuregim yanıyor ya.
Sanırsam ondan vazgeçtin diye gocunmuş o yüzden ondan intikam almışsın gibi olmuş
Ben ıntıkam almadım ki ben sadece hayatımı kurmak istedim nasip bu isler, ama o oyle anlamadı. Beni yargıladı. Beni cok seviyodun madem neden gorustun dedi, ama o beni sevmiyor bunları söyluyor.
Bu onun karaktersizliği umursama
Denmez dimi.
Denilmez tabiki.
Yuregim yanıyor cigerim yanıyor cok kotuyum.
Önemsiz insanlar yüzünden önemli olan seni üzmeye hakkın yok. Önemli veya değerli bir insan olsaydı demezdi.. BOŞVER
Haklısın…
Hak vererek olmaz uyguluyarak olur. Umarım aradığın sevgiyi bulursun.. 🌸
Sevilseydim belki gorusmezdim kimseyle belki aramazdım o değeri dışarda. Sımdı kalkmıs bana or-spu diyor. Değilim ki ben.
Sen kendini biliyorsun neden onun sözlerine kafayı takıyorsun.
Birinin beni yanlıs tanıması anlaması zoruma gidiyor, cunku onu seviyorum, ve beni sevmiyoken bana bunları söylemesi de zoruma gitti. Madem sevmiyodun neden böyle bişey soyledin.
Anlamaya çalışma anlıyamazsın ancak boşverirsin
Erkekler böyle değişmezler
oro*spusun dedi. Zoruma gitti
Takılma bunlara çok duyarsın daha
Degilim ki öyle ama oyle manipule etti ki
Geçer rahat ol
Bacım demekle başlığın ne alakası var anlamadım?
Oro*spuyu bacım diye çeviriyor
KS or0spuyu oyle sansurlıyor sjsjsj
hahahaha saçmalığa bak bilmiyordum teşekkürler.
Kendi orospulugu dur baskanbiay degil
Cok uzuldum kim hakeder ki.
Koy gote gitsin insanlar cins zaten
Cok uzuldum gercekten nasıl toparlıcam kendimi bilmiyorum
Düşunme bosver yapan utansin
Utanır mı?
Belki
ne istediğini bilmiyormuş
oro*spusun dedi.
Hemen uzaklaş ondan
Kendi gitti zaten
Sktirsin
İlginç.
Napcam ben ya
Ya si. ktir. r et si. ktimin. n salagini devam et hayatına. Senin anan kadar değilim de geç
Etik diil
Cok zoruma gitti cok.
Öyle tabi ya
Ayıp
Çok net dururm konu kapanmış
Ama denmez bacım diye denmez değilim cünkü.
Yahu daha senle işim olmazın kabaca söylemiş daha ne desin
Oro*spusun denmez ama neyimi gördü sırf konuştum diye denir mi?
Yahu doğru diyosun ağır laf ama ilişkiyi direk bitirip sıfırlamak için kullanmış daha işin olmasın seninde illa seks değil hayat biriyle konuşman doğal ama oda rahatsız olmuş ağır konuşmuş sende bir daha konuşma
Evet cok agır konustu ben kendime gelemiyorum kac saattir o kadar kotuyum ki ben öyle biri degilim beni nasıl oyle gorur, kızdıgından sinirlendiginden mi söyledi yoksa gercekten oyle mi dusunuyo acaba cok kotuyum.
Sinirinden demiştir ama bir erkek bu lafın dönüşü olmaz bunu bilir
Yani soyledi ve konu kapandı diyosun, bi tamamen bitirmek icin dedi yani bi daha olmasın diye. Erkek neden böyle bir sey soyler ki
Bi de ben bunu affedemem bunu bilerek nasıl soyler aklım almıyor.
Ama hala seviyorum o ikilemdeyim nolur bisey diyin
Yahu bunu anlamak için ilahi bir güce ihtiyaç yok erkek 3 evlilik yapsada doymaz hala sevgili bulur kıskanır ama kadın birine bağlanır hayatı onu düşünerek ağlamayla inlemeyle geçer erkekler sizin gibi düşünmez üzüldüğün yanina kâr kalır
İsteyen erkek ağır konuşmaz konuşuyorsa bu defol gitle eşdeğerdir
Daha oncede sktr gt vs demisti sonra pisman olmustu ama ilk defa bana or*spu dedi. Benim cok agrıma gitti cok.
Sen kendini ye ağla dur sen laf anlamassın
Laf anlıyorum iste bana sadece napmam gerektigini söyle, bende takcam birini koluma dedi cunku. Halbuki canımın yanıcagını bilirken
Sana hayat kadını demiş sen hala ne yapmam lazım diyosun onu kafandan silmekle başlayabilirsin ve koluna ne isterse takabilir sana o lafı yakıştıran birini hala aklında bi yerle koymaya çalışıyosun yazık hemde çok
Benim onu gördüğümle o baskaymıs demek ki.
Hayat gözünde cinsellikten ibaretmiş demekki bunu rahatlıkla diyebildiğine göre öyle bak buna
Üzülüyorum çok üzgünüm or-spu hakettim mi…
Haketmediğini sen biliyorsun bende bilmiyorum burdan yazıştığımız kadar tanıyorum seni ama yaşın 31 artık alıncak zamanda değil hayat kurcak yaştasın bence hayatına bak boş insanlara takılma
Haklısın. Çok teşekkür ederim. Üzülmeyeyim.
Dertleşcek bir dostun varsa buluş bir yerde oturun konuşun biraz rahatla gergin duruyosun
Rica ederim bu arada söylemeyi unuttum