eski sevgilisiyle ne yaşadıysa en ince ayrıntısına kadar anlattı. Kız için “yolluydu zaten” dedi. Sonra yaşadığı o şeyleri benden de istedi. Sosyal medyadan tanıştık, ben aşık oldum. O da seviyorum deyince inandım ama çok değişti. Kendimi keklenmiş gibi hissediyorum. Aramızda bir şey geçmedi ama çok istiyor. Ben istemiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba 🐣
Öncelikle yeni bir ilişkiye başlarsan yoluna bakmalısın arkana değil yeni biri varsa hayatında eskiden yaşanılan herşeyi anlatıp sonra bir de "yollu" deyip yaptıklarının hepsini sizden de istemesi ne demek? Sevgilinizin yaptığı şey kesinlikle soğutabilicek bir davranış zaten. Madem yollu ne diye onunla yaşadığın şeylerin aynısını yapmayı istiyorsun? Onun yerini seninle doldurmaya çalışıyor asla izin verme. Kendini kullandırma bir kere zaten böyle bi adama. Hemen ayrıl ve böyle biri için daha fazla kendini yorup üzme bile! Çünkü ben ortada adam olucak birini göremiyorum. İşte böyle olur öncesinde herşey laylaylom ohh müthiş sonrasında ilişkiye girersin seni kullanır atar sonrasında arkandan yollu der anasından biliyor galiba. Hiç üzülme canım gerçekten onunla acilen irtibatı kes sadece seni elde etmek istiyor ayrıca ondan ayrıldığında yarın senin arkandan daha kötülerini söylemeyeceği ne malum? Umarım doğru olanı yapar ve pişmanlık duymazsın. İyi günler.
Bayan Green62 Yorumla- +1 yıl
senin arkana baksam bişey olur mu?
- +1 yıl
anlayamadım?
En İyi Cevaplar
+1 yılBenim sevgilimde geçmişini anlattı bana en ince ayrıntısına kadar ben sordum ama o kadar detaya girmek istemedi bende onunla olmak istedim oda çok istedi birlikte olduk hemde kaç kere şu an Allah a şükür iyi bi ilişkimiz var hala da beraberiz bana değer veriyor biliyorum sevgisini o yüzden her denilene inanma senin hayatın senin yaşamın ama yaşamadan önce kendine şu soruyu sor sonradan ne olursa olsun pişman olur muyum
01 Yorumla- +1 yıl
Eskiden öyle bi yaşamı var diye yargılamadım ben bana tartışıyoruz kavga ediyoruz ama hallediyoruz bi şekilde aldatma ve yalan olmasa hep devam ederiz neden ayrılalım demişti onunda benimde kırmızı çizgimiz yalan
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Keklenmiş gibi mi hissediyorsun? Sen yine şanslısın. Ya " sen benim ilkimsin. Seni çok seviyorum. İlkleri seninle birlikte yaşamak ve bir ömür sürdürmek istiyorum." deseydi ne yapacaktın? Yuh diyorum. Bu kadar yüzsüzlüğe karşı, senin bu kadar rahat olman da ayrı bir tartışma konusu. Olur demiyeceksen, postala gitsin. Ama bu kafayı da değiştir. Ayakların yere biraz daha sağlam bassın. Çünkü piyasada bunlardan çok var. Bir sonrakinde yem olma...
05 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız. ama samimiyetten edeme ihtimali olabilir mi?
tabii ki hayır dedim. bana çok ters böyle şeyler
Soran+1 yılsanırım dediğiniz olmaya başladı bile çünkü ben yok dedikçe trip atıp mesaj atmayı da kesiyor
Soran+1 yılGidebilir, tutmuyorum zaten onu
ergen erkek terörü! her eski sevgiliniz öyle ya da böyle sizin tercihinizdir ve ona kötü bir şey diyorsanız kendinize de siyorsunuzdur.
bitti diye eski sevgilisini aşağılayanlardan uzak durun. günü gelince siz de aynısı olacaksınız. olgun erkekleri tercih edin…00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
52Cevap
Ayrilmalisin ondan çünkü o kızın arkasından bu şekilde konuşan insan senden ayrıldıktan sonra neler der ayrıca çok karaktersiz birine benziyor or*** istiyorsan gitsin parayla iş yapanları bulsun
Senin yerinde olsam kendi değerini düşürmemek istediğini vermem bu pisliğe seni hakedecek birini bul bunu da SI**TIR ET GITSIN çok ciddiyim ayrilmazsan eğer konuşmayı kesmezsen onunla çok pisman olursun neden bu insanla bunları yaptım diye kendini yiyip bitirirsin kendi degerinin düşmesini istemiyorsan kesinlikle ayrıl25 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın, Allah’tan aramızda bir şey geçmedi. Fakat çok ısrar ediyor bu aralar
Soran+1 yılÇok haklısın, zaten sallantıdayız. Erkenden biteceğe benziyor. Çok sağ ol 🌾🌸
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Malesef erkeklerin birçoğu bu kalitede. Kızlara, avına yaklaşan leopar gibi ürkütmeden yaklaşıyor, sonra niyetini yavaşça ortaya koyuyor. Akıllı ve kurnaz olan kızlar/kadınlar tuzağa düşmüyor ama biraz duygusal, zayıf ve aptal olanlar hemen kucağına atlıyor. Sonrası malum, zevkini alan uçkur düşkünü kızı bırakıyor, sıradakine geçiyor.
Biz kızlara yapmayın, etmeyin dedikçe "Benim bedenim, benim kararım." deyip tersliyorlar. Eeee, o zaman neticelerine de katlanırken kendilerini paralayabilirler.
Sen bari bulaşma öyle şeref yoksunu kişilere be kardeşim. Niyetini anladığın an bırak, def et gitsin. Kendini meze yapma 10 dk'lık zevk uğruna. Seni seven adam zaten senden öyle bir şey istemez aynı çatı altına girmedikçe, evlenmedikçe. İstiyorsa şüphelen zaten.20 YorumlaLütfen uzak dur. Onu bir gemi gibi düşün. Devamlı yanaşacak liman arıyor. Yükünü boşaltıp yeni limanlara yelken açıyor. Bir önceki ilişkisini sana en ince detayına kadar anlatmasnın sebebi, senin tepkini ölçmek ve seni etkilemek. Eğer sen ağzın açık dinlediysen seni kolay lokma olarak görmüştür ki en ince ayrıntısını biliyorsun. Seni kullınıcak sonra yeni sevgilisine seni anlatıp motorsu dicek. Yol ver gemi limandan boş kalksın
22 Yorumla
Soran+1 yılBen hiç etkilenmedim bilakis soğudum. Gözümde küçüldü çünkü
eğer bir insan en ince detayına kadar anlatıp yaşadıklarını anlatıp zaten yolluydu diyor ise sana zaten bir zahmet isteme, karaktersiz birisi olduğu belli ki seninle yaşadıklarını da başkasına aynı şekilde anlatıp yolluydu der bu 2 + 2 eşittir 4
24 Yorumla
Soran+1 yılAma benim öyle şeyler yapmayacağımı bilmiyor mu
Soran+1 yılDoğru haklısınız. Yok zaten ilişki bitmek üzere. Bitireceğim
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. ne olabilirdi ki başka sosyal medyadan aşık olmak yeterince yeterli bir yalan etkilenebilirsin hoşlanabilirsin cinsellik isteyebilirsin hatta söylediklerinden bir karakter yaratıp sevedebilirsin ama aşık olmak bence direk yalan üzgünüm ama bencede keklenmişsin
31 Yorumla
+1 yılAva çıkmış eski sevgilisi falan yok sana yapmak istediklerini eski sevgili hikayesi üzerinden anlatıyor bence.
22 Yorumla
Soran+1 yılBazıları da öyle dedi. Zaten çok uç şeyler anlattı. Orman falan filan.. Saçma geldi
- +1 yıl
Kesinlikle doğruy söylüyorum
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. İstediğini verirsen, ileride, senden sonrakine de seni yollu olarak anlatacak bir yavsakla birlktesin.
60 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılA y r ı l ı c a k s ı n 🙌🏻
Önüne bakıcaksın ileriye bakıcaksın sanalda. Kimseyi bulmayacaksın.
Okuldan işten çevrenden bul.
İnternetten adam bulmak kavun karpuz gibi dışı güzel içi kelek çıkıyor.10 Yorumla
+1 yılEski sevgilisinden yolluydu zaten cart curt diye konuşandan HAYIR GELMEZ bırak direk terk et hiç girme o işlere senin arkandanda atar tutar hiç güven olmaz insanlar başkalarının arkasından nasıl atıyorsa aynı şekil bir gün senin arkandan da atar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. gereksiz detaya girmiş verdigi mesaj ben böyle biriyim bana cok güvenme baglanma yaparsan da yok demem
20 Yorumla
+1 yılSenin arkandan da edeceği laf o..
Nikâh kiymadiginiz kimseye telafisi mümkün olmayan hatalar yapmayın
#Vesselam20 Yorumlao erkek sana göre degil anladın ayrıl bencede pisliğin teki oldugu belli, peki senden öyle seyler istemeyicek birini nasıl bulucan? ben hiç öyle bir erkege rastlamadım😂
24 Yorumla
Soran+1 yılMevzu nikahtan önce istememek
Soran+1 yılBununla 2 yıl sürmez
+1 yılŞimdi beyler bana kızacak ama, ne yazık ki çoğu böyle, yalan dolan işi gücü.. ve tabi birde niyet başka.. o niyetle yola çıktıysa zaten boynuna tasma taksan sesi çıkmaz. Aldanma kanma sakın. Soğudunsa öylece kalsın..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılAmaç belli senide sıraya dizip sonrakine geçecek ;) bende istiyorum nikah işlemlerine başlayalım nikah kıyıldıktan sonra serbest de anında kaçar. Kaçmasa bile nikaha kadar sürekli ister, vermediğin sürece o nikah tarihi ileri gider.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılBir erkeği tanımak istiyorsanız eski sevgilileri hakkında nasıl konuştuğuna dikkat edin. Senin hakkında da öyle konuşacak.
10 Yorumla
+1 yılAynen keklemiş seni uzak dur senin arkandanda aynısını söyler başkasına.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı.
+1 yılYarın bir gün ayrılınca senin de arkandan 0. ruspuydu diye anar :D Senin yerinde olsam ayrılırım
20 Yorumla Seni de koleksiyonuna katacak inanma tatlı sözlerine. o balın sonunda zehir var seni öldürecek bir zehir ama sen sadece bala odaklanmışsın zehrine bakmadan balı yiyorsun.
10 YorumlaBak gene bir başıboş sapık manyak sevgili dramı daha kızım nerden buluyorsunuz böyle seçmece tipleri
25 Yorumla
Soran+1 yılDenk geldi ama gerçekten kendisini çok farklı tanıttı
Soran+1 yılHaklısınız, zaten istemiyorum diye sallantıdayız
Soran+1 yılAllah korusun
- Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun keklenmişsin zaten. İyi yine kafan çalışıyormuş anlamışsın yoksa senden sonraki kıza da seni o şekilde anlatıcaktı.
10 Yorumla keklenmekten degıl ıstemıs ya da acıkca demıs anlatmıs halen daha duruyosan vereceksın demek yoksa coktan dehlerdın
00 Yorumla
+1 yılaçık etmiş kendini işte onla yaşadı sonra arkasından yollu dedi ona yollu diyen ileride senin arkandan neler demez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı. ayrıl kadını da erkeğide şu yatak muhabbetlerini ne diye anlatır ve sanada helal onun o anlatımına hala ne yapayım diyorsun
00 Yorumla
+1 yılYol ver. yolluysa neden birlikte olmuş. her veren kız yollumu oluyırmuş zihniyete bak
10 Yorumla
+1 yılkendi yolsuzmus demekki😅basit karaktersiz birisi iste
10 YorumlaAyrıl o sahisdan, eski sevgilisinden yollu diyenen erkek çocuğundan hayır gelmez.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSakın yapma. Sen yapınca bu sefer sana da yollu diyecek
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin geçmişini anlattıysa cinsellik yaşadıysa seninle yaşamak istemiştir
10 Yorumla Olay cidden rezil... sen ona güvenip yapsan başkalarının yaninda. senin arkandan yollu diyecek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılİstediğini yapma yoksa senden sonrakinede seni anlatır
00 Yorumla
+1 yılSalla gitsin. Eski sevgilisini yeni sevgilisine anlatirken bu sekilde kotu ifadeler kullanan kisiden hayir gelmez.
20 Yorumla
+1 yılSen istemiyorsan olay bitmiştir. Hatırlık bir şey değil bu. Yıllarca pişman hissedersin.
00 Yorumla
+1 yılZamanlıca soğumuş olman çok iyi evlenince deseydi ya
00 Yorumla
+1 yılGüzel bir kek görüyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılYaa 🥺
+1 yılSenin arkandan da yolluydu der karaktersizlik burdan belli zaten insan özelini anlatıp bi de eski sevgilisi eşi vs için böyle konuşuyorsa adi pisligin tekidir
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEski sevligisine olan sana da olacak sonra bir başkasına seni o yolluydu diye anlatacak
01 Yorumla
Soran+1 yılBir şey yaşamadık yaşamam da
Gizli Üye(25-29)+1 yılKeklenmişsin şu saçma ilişkilerden ne anlıyorsunuz ki anlamıyorum cidden
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHem yapıyor hem yolluydu diyor ayrıl ondan senin içinde aynı şeyleri söyler.
00 Yorumla
+1 yılSalak mı desem değil yavsal mı desem o da değil. Hadi rol kesiyorsun eski sevgili hikayesiyle bari kızdan da aynı şeyi isteme. Resmen o yolluydu sen de öyle ol diyor g.. ri zekalı.
00 Yorumla
+1 yılGün gelince seninle yaptıktan sonra senin arkandan aynısını diyecek bundan emin ol ben geç olmadan ayrilirdim
10 Yorumla
+1 yılGenel erkeklerin istediği şeyler, cok nadir ileri ye dönük ve ciddi düşünen cıkar %2felan
10 YorumlaÖzele gelirmisin önemli bişey diyecem mesaj atamıyorum da acaba neden yeni açtım hesabi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen daha önce hiç yapmadıysan böyle düşünmen çok normal
00 Yorumla
+1 yıliyi iste tecrubesiz salagin birine denk gelmissin niyetini belli de etmis ayril gitsin
00 Yorumla
+1 yılÇocuk hıyar çıkmış. Duygularınla oynamış kardeşim. NERDE O TUNÇLAR NERDEEEEEE
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle uzak dur sonrasında hatırlamak istemediğin günleri yaşama
00 YorumlaAbla arkadaşa biletini al köye dönsün
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. O zaman sana da yollu der bu.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzak dur kadınları kandırmayı iyi beceriyorlar senden öncekine saygısı yoksa sana da olmaz
10 Yorumlaİstemiyorsan ayrıl. Bunun başka çözüm yolu yok.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı. Uzak durulacak insan tipi
00 Yorumla
+1 yılSoğuduktan sonra yapacağın ilk iş ayrilmaktir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı. amacı belli bide soruyormusun
00 Yorumla
+1 yılİstemiyorum diyeceksin bu kadar sınır çiz
00 YorumlaSevgili degilmis o.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. sana da yollu diyor demek ki.. yazık
10 YorumlaOrjinal abaza modeli.
00 Yorumla
+1 yılSewiştiysen avlanmışsın
11 Yorumla
Soran+1 yılYok hayır
+1 yılKesinlikle yapma derim bi şekilde uzaklaş
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kaç kaç kaç
10 Yorumla- Devamını Gör (26)
Devamını Gör(71)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim geçmişini anlattı, ondan soğudum çünkü benden de istedi. Neden?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım