Eşimi arkadaşlarımla tanıştırmak istemiyorum? Ne yapmalı?

Gecen sene evlendim. Ağustosta 1 yil olacak. Universiteyi baska yerde okudum ve oraya yerlestim evlenince de iyice oralı oldum. Haliyle lise, ilkokul arkadaslarimdan uzagim. Kiz arkadaşlarım eşimi hic görmediler. Yani nişan ve dugune de gelme durumlari olmadi çünkü orda yaptık. Bayramlarda da memlekete geliyoruz haliyle.

Esimle bu sene ilk kez bayramımızı benim memleketimde geciriyoruz. Simdi de enisteyle bir yuzyuze tanışalım diyorlar. Kiz arkadaslarim eşimin fotosunu merak etmislerdi atmıştım. Begenmislerdi tip olarak. Yakisikliymis nerden buldun da tavladin diyen oldu, masallah eniste de iyiymis diyen oldu. O zaman onlar öyle dedikleri icin simdi tanıştırmak istemiyorum. Fotosuna bile y*vşayanlar yüz yuze ne yaparlar bilemiyorum.

Kizlara bilmiyorum böyle şeyleri pek sevmez enişteniz vs bir seyler dedim ama eşimde sicakkanli, konuskan, hos sohbet biridir. Tanisirlarsa ister istemez sohbetiyle alir kizlari radarina. Kiskaniyorum biraz ve tanismalarini istemiyorum.

Kızlar oyle yakin arkadasimin eşi falanda demiyorlar biliyorsunuz. Araya fitne fesat sokan, kiskanan kizlar yok degil. Ya da eniste statusunden cikarip kendine eş yapmaya calisan kızlarda yok degil. O yuzden tanistirmak istemiyorum, yuz yuze gelsinler istemiyorum. Ne yapmali? Nasil engellerim bu durumu. Kizlara oyle bir sey diyeyim ki daha acamasinlar bu konuyu, tanışmayı kafalarindan cikarsinlar ne diyeyim?
Eşimi arkadaşlarımla tanıştırmak istemiyorum? Ne yapmalı?