Evet açarım belki bir derdi vardır ya da söyleyeceği bir şey olabilir. Zaten sınırlarını aşmayacaklarını gayet iyi biliyorum. Düşman gibi de ayrilmadım , şansıma hepsi de kaliteli insanlardı. Sadece sevgilim olursa onu belirtir , sevgilime haber verir öyle konuşurdum ayıp olmasın diye.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Eski sevgilim bir saat önce mesaj attı. Şu saate kadar her türlü ihtimali düşündüm ama mutlu son çıkmadı. Cevap vermemek en mantıklısıydı. Ama bilin bakalım ne yaptım. Bir saat süren istişaremin ardından Cevap yazdım. Bu ne demek biliyor musunuz? Yediğim kazıklara doymadım demek. Allah sonumu hayretsin. Noldu diye arada görüş yazın. Gelişmeleri bildiririm. Evlenirsem kendim gelip yazıcam bildirimsiz söz,
Oncelikle aramam kendi dusuncem bu.. Arasam acar hatta altinda neler arar neler hic gerek yok oku oku ayni yeni bir kitap alirim ufkum genisler bilgim artar en azindan
Attığı kazıktan sonra en az iki yila yakin belirli aralikta aradi hic pes etmedi tekrar beraber olmak istedi ama. ben kabul etmedim en son evlenmişti simdi aramış olsam acarmiydi bilmem ama tahmin yuruteyim kesin acardi tahminimce👍👍
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben kapısının önünde bile kalmıştım giden gittiyse boşuna gitmiyor üzgünüm ama tekrar gelenden bı cacık olmaz. Sktrsin gitsin
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
ne hikmetse ne zaman arasam açıyor, ne zaman yazsam cevaplıyor, ama bi halt da olmuyor.
Evli barkli ne işim olur Allah için giden gitmiştir gitti gün bitmiştir... Adı üzerinde eski sevgili gerçekten sevgilim olsa benim yanımda olurdu başkasının degil