Bir yakınımın başına geldi, boşandıktan 1 ay sonra kadın başka biriyle evlendi ve boşanırken tazminat almıştı. Boşandıktan sonra evlenmek için 1 yıl geçmesi gerektiğini biliyordum ama o durum ortadan kalkmış, gebelik testi ile boşanınca yeniden evlenmek için süre yokmuş. Bu kadar çabuk biriyle evlenmesi normal mi?
Boşandığınız eşiniz boşandıktan 1 ay sonra başkasıyla evlense tepkiniz ne olurdu?
Yani belli etmesem de fazlasıyla sinir olurdum. İçiminden bir dünya bela okurdum. 😀 tabi, ne kadarı turar? Bilemem. Boşanıp 1 ay içinde biri ile evleniyorsa ya aldatıyordur. Ya da töre, aile baskısı yüzünden herhangi biri ile jet hızıyla evleniyordur. Tazminat meselesi ise alışkanlık oldu sayılır. Hemen hemen isteyen her kadın alıyor zaten.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Vayy oo ççç vay derim demek ki beni aldatmış beni beni bihterini aldatmış derim bihter gibi bir çiçeği nihal gibi bir yoluğa tercih etmiş derim🤪 Ama şaka bir yana şükrederim erkenden bittiği ve yoluma baktığım için yoksa fark etsem filan mazallah dul filan kalırdım boşanmak benlik değil ben dul kalmayı severim.😌😌😌
Bir arkadaşın arkadaşı da mahkemelik oldu, boşanma tabii ki. Kadının aldattığına dair elinde kanıt varken mahkemeye vermedi çocuk, tabii çocuğundan da oldu, tazminattan da. Çocukla konuştum, abi ben hanımın o resimlerini mahkeme vermeye utandım dedi, çocuğumun annesi abi dedi, valla içim cız etti.