• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Moda & Stil

Sevgilinizi kıyafet konusunda kısıtlar mısınız?

umrumdışı_
umrumdışı_ Takip Et
FenomenMaster Yaş: 23
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
29
Yapay Zekaya Sor
#umrumdışı
Güncellemeler
+1 yıl
Şu pembe görüşlere saçma sapan yorumlar yapmayın ya! deli etmeyin insanı pis abazalar.
Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
11 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • bilgebeeen
    bilgebeeen Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 398 cevap paylaştı.

İkimizde nerde ne giyiliceğini bilen insanlarız. Kısıtlamıyoruz sadece birbirimize fikirlerimizi söylüyoruz ve kırmamak adına başka kıyafetler giyoruz ya da değiştirmek istemiyorum dediğimiz zamanlardada tamam deyip konuyu kapatıyoruz. Bi kişi, sevdiği bi kişinin giyimi kuşamı hakkında karışmaya kısıtlamaya söz sahibi değildir. Fikir beyan edebilir karşı taraf kabul ederse değiştirir istemezse onu giymekte özgürdür ve bu ayrılık sebebi, kavga, tartışma, dövme konu asla olmamalı diyr düşünüyorum (konudan saptım algı yaratıyorum mdndndnd)

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• bubble-gum
    bubble-gum Takip Et
    Bilge Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 695 cevap paylaştı.

ben sevgilimi kısıtlamıyorum o da beni hiç kısıtlamaz istediğimi giyerim kaldı ki kısıtlamak kıskançlık gibi durumlar tamamen karakteristik yozlaşmadan kaynaklıdırr öz güvensizlik ve güven eksikliğidirr bizim böyle problemlerimiz yokk sonuçta bu bir kıyafet kendime neyi yakıştırıyorsam giyerim sevgilim de bunu bilirr yobazca abazanca düşünenler kendini sorgulasınlarr

0
    0 Yorumla
  • Ütü-Masası
    Ütü-Masası Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Kısıtlamayı sevmiyorum, dolayısıyla kısıtlama gereği duyacağım birisiyle sevgili olmak istemem en başta.

Bazıları erkeğin kadının kıyafetini kısıtlamayı kıskançlığa veriyor. Oysa hiç alakası yok, en azından ben öyle düşünüyorum. Bu hususta zerre kıskanmam ama yiyecek tarzda atılan bakışlar, ''Onun sevgilisi/eşi şöyle giyiniyor.'' tarzı dedikodular insanın canını sıkıyor.

0
    0 Yorumla
  • onur26vw
    onur26vw Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 93%
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 5,9b cevap paylaştı.

Çok açık giyinirse bir miktar kısıtlarım ve hediye edeceğim giysinin fiyat takıntım nedeniyle %70-%80 ucuzundan almakla kendimi kısıtlıyorum. (Sevgilim olursa, bu duruma şimdiden kafaya takmaya başladım. Marka ürün yerine halk çarşılarından/pazarlarından alıyorum da.)

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

42

Cevap

74

Cevap

• IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 37,4b cevap paylaştı.

Sevgilim neyi giyip neyi giymeyeceğini iyi bilir

0
    0 Yorumla
  • Diğerkâm1i
    Diğerkâm1i Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Merhaba,

Sevgili kıyafet konusunda yalnızca bir nedenle kısıtlanamaz: o da kafasındaki profile uyan insan ise mümkündür.

Kişinin kafasındaki tesettürlü yanındaki açıksa tabii ki kısıtlamak isteyecek buna %60 hakkı vardır ama zorunluluğu yoktur. Bu yüzden acele etmek yerine kafasındaki profile uyan insanı beklesin aksi takdirde zaten hüsran olur.

Kişinin kafasındaki efendidir ama yanındaki serseridir; adam olmuyor diye suçluyor e kafandakiyle olsana güzel insan.

"Beni kısıtlayamazsın" diyen insan da haklıdır; öyle görüp hayatına aldığı için.
    "Bunları giymeni istemiyorum" diyen insan da haklıdır; sevdiği, önemsediği, sahiplendiği için.

Bana göre; erkeğin de giymemesi gereken şeyler vardır ve bu tiplerden uzak duruyorum, bu konuda sorun yaşamıyorum. Yaani mümkün...

Esen kalınız...🍃
    20.07.21/22:06

3
    35 Yorumla
    • MachineS_
      MachineS_
      +1 yıl

Aşk ilişkilerinde fenomen olmaya mı çalışıyorsun?

Yorumla
    • Diğerkâm1i
      Diğerkâm1i
      +1 yıl

Hayır, hiçbir zaman fenomen olmaya çalışmadım. Fenomen olunca benim elime bir şey geçmiyor; niyetim daima karşımdakine yardımcı olmaktır.
      Bilgi ve gözlemlerimde yanılmadığım kadarıyla yardımcı oluyorum.
      Şimdiki fenomenliğim için de çabalamamıştım, görüşlerim üzerine teklif gelmişti.
      Bir sıkıntı mı var ki?

Yorumla
    • MachineS_
      MachineS_
      +1 yıl

Aşk ilişkileri sorularında görüyorum da öneri veriyorsun sanki sevgili olmaları için birilerinin. Ya da bana öyle geldi

Yorumla
    • Diğerkâm1i
      Diğerkâm1i
      +1 yıl

Kişi sevgilisinden bahsediyorsa çözüm önerisi sunarım, kişinin kendi hayatı beni ilgilendirmiyor.
      Yani sevgilisi olmayan birine git sevgili yap diyen biri değilim.
      Dikkat ederseniz daha çok sorun ufak da olsa ilişkinin uzatılmaması taraftarıyım.
      Tekrar söylüyorum; kişinin hayatına müdahale edemem ister sevgili olur ister olmaz ben olan durum üzerine yorum yaparım

Yorumla
    • MachineS_
      MachineS_
      +1 yıl

Peki neyse

Yorumla
    • Diğerkâm1i
      Diğerkâm1i
      +1 yıl

Siz şundan bahsediyorsunuz herhalde; sizi üzenleri bırakın sevenlere yer açılsın falan diyorum ben orada yalnızca sevgiliyi kastetmiyorum ki:)
      Zaten değer verenler olsa sevgiliye ihtiyaç kalmaz.. o mânâ:)
      Yani kadın 28 yaşında diyelim ne diyim sevgili yapma mı diyim evlenecek yaşa gelmiş artık illaki birini tanıyıp evlenecektir..

Yorumla
    • MachineS_
      MachineS_
      +1 yıl

Tamam 28 bile olsa sevgili olmasına gerek yok olmasın tanışabilir düzgünce sevgili olmasına gerek yok ki

Yorumla
    • Diğerkâm1i
      Diğerkâm1i
      +1 yıl

@MachineS_ Bey, sevgili demek illa elini tutacak sarılacak falan demek değil, hayatına almıştır veya tanıma sürecindelerdir o evrenin adı öyle bu kadar kasılacak bir durum değil.

Yorumla
    • MachineS_
      MachineS_
      +1 yıl

Ama sevgili deyince el ele tutuşma falan anlaşılıyor genelde hele şu zamana bakarsan

Yorumla
    • Diğerkâm1i
      Diğerkâm1i
      +1 yıl

O kişinin anlayışına bağlı.

Yorumla
    • MachineS_
      MachineS_
      +1 yıl

Kişinin anlayışına bağlı da %95 temas anlıyor olabilir bu zamanda el ele tutuşmamak sarılmamak sevgiliyiz deyipte mesela anormal geliyor çoğu kişiye yalan mı? Açıkçası bana dese bende sevgilim oldu diye bende kaçarım sevgililik farklı İslami tanışma farklı sonuçta ve önüme gelen sevgilim oldu diyecekse yüksek ihtimal evde kalırım neyse bir yolunu bulursam evlenmek umurumda değil zaten de

Yorumla
    • Diğerkâm1i
      Diğerkâm1i
      +1 yıl

Yok haklısınız ama ben elini tutmayın deyince o tutmamazlık yapacak kadar dinlemez beni veya tutmayan biriyse tutun deyince tutacak kadar dinlemez.
      Dedim ya ben genel yorumlarım kişinin ne yapacağı onu ilgilendirir.

Yorumla
    • MachineS_
      MachineS_
      +1 yıl

Yinede olsun belki sohbete girer ve vazgeçer

Yorumla
    • Diğerkâm1i
      Diğerkâm1i
      +1 yıl

Sizi görüşlerinizden hiçbir şekilde vazgeçiremedim :) başkası için de ümidim pek yok o yüzdeen ben üzerime düşen kadarını yorumlarım

Yorumla
    • MachineS_
      MachineS_
      +1 yıl

Nasıl yani beni hangi görüşlerimden vazgeçiremediniz? Başkası için ümidim yok derken ne anlamda?

Yorumla
    • Diğerkâm1i
      Diğerkâm1i
      +1 yıl

Hapis hayatı yaşayan bir kız varsa (çünkü evlenmeyi istediğiniz kişi ancak öyle bulunabilir) bu düşüncenizi değiştirme konusunda.
      Sohbet edince vazgeçer vs dediniz ya vazgeçecek olanları ben anlıyorum zaten olmayanlar için emek harcayamayacağım demek.

Yorumla
    • MachineS_
      MachineS_
      +1 yıl

Ben hapis hayatı yaşayan birini istiyorum demedim. Siz öyle anlamışsınız

Yorumla
    • Diğerkâm1i
      Diğerkâm1i
      +1 yıl

Geçmişi olmasın, erkek ark olmasın, foto çekmesin, çok masraflı olmasın vs vs ha yanlış anlamayın olması gereken tabii ki de budur ama ben diyorum ki bu kızı bulabilecek misiniz?
      Buldunuz diyelim hak ediyor musunuz?
      Foto çekmediyse geçmişi vardır, geçmişi yoksa foto çekiyordur, ikisi yoksa çok masraflıdır YANİ hepsinin bulunduğu birini zor bulursunuz.
      İstekleriniz anormal demiyorum, İslâm' a uygun evet ama bunun dünya hayatı var ve insan olarak hata yapmak en büyük yenilgimiz istesek de istemesek de...
      Belki çok huysuzsunuz diye o kız sizi reddedecek?
      Ya illaki bir şey çıkıyor işte diyorum yani istediğiniz gibi biri bu zamanda %2 o da belki..
      Böyle olanlar da düzgününe denk gelmiyor zaten yani siz düzgünseniz o sizi bulamaz o düzgünse siz karşılaşır mısınız meçhul..
      Kaç aydır aynı şeyi söylüyorum yani dünyaya göre dediğiniz gibi biri hapis hayatı yaşıyor olmalı ki mükemmel olsun..

Yorumla
    • MachineS_
      MachineS_
      +1 yıl

O zaman İslami kurallara göre bu kişi hapis hayatı mı yaşıyor? Bunun dışında birini düşünemem ki sorun burada. Kaldıramıyorum çünkü geçmişi olması bana acı verir veya resim atması bana acı verir bana acı verecek birini neden düşüneyim ki?

Yorumla
    • Diğerkâm1i
      Diğerkâm1i
      +1 yıl

Yoo Islami kurallara göre kişi zaten gereğini yapmaya çalışır, memnuniyetle.
      Ben insanlar için diyorum hani fazla rahatlar ya bu onlar için ancak tamamen şansları yoksa mümkündür diyorum.
      Bir nevi nefsinin esiri olmamışsa diyim..
      İstemediğiniz kişiyle olmak yerine tabii ki de yalnız kalın ama ben eğer istiyorsanız absürt istekleri kısabilirsiniz diyorum veya önce insanı bi bulun ilerisi için o da isterse zaten değişir diyorum.
      Hayır yani Allah tövbe kapısı açık diyor siz kusur istemiyorsunuz olacak şey mi?
      İnsanlar hata yapabilir ve bu hatalardan pişman da olabilir mesela adam ateist olup sonra tekrar Müslümanlığa geçiyor ve belki de Müslümanım diye gezenlerden daha hakikidir. Gibi gibi..
      Gidip 10 sevgili yapan birini düzeltin demiyorum ama 1 tane olmuştur ki 1 de kalmışsa zaten pişmandır ve yapıp yapmaması gerekenleri öğrenmiştir.
      Siz kusursuz isterseniz evlilikte kusur çıkarsa bu sefer evliliğiniz sorunlu geçebilir.
      Ben sizin için diyorum

Yorumla
    • MachineS_
      MachineS_
      +1 yıl

Ne gibi isteğimi kısayım ki? Geçmiş konusunda 1 tane olsa bile ben bu şekilde bakamıyorum olaya benden önce biriyle bir şeyler olmasını kabullenemiyorum işte

Yorumla
    • Diğerkâm1i
      Diğerkâm1i
      +1 yıl

Ya 1 tane olsa bile bir şey yaşamamış olanlar var yani bu kadar sorun bulmanız sizin zararınıza benden söylemesi.
      Hiiiççççç mi hatanız olmadı?
      Belki babanıza bağırmışsınız kız geçmişte öyle bir şey yapan birini kabul etmiyor.
      Evet aynı şey😅
      Çünkü geçmiş ve siz en ufak hatayı bile kabul etmiyorsunuz.
      Tabii ki en iyisini isteriz ama en iyisi yoksa kriterleri düşürmeliyiz veya en iyisi hep iyi kalacak diye bir şey yok

Yorumla
    • MachineS_
      MachineS_
      +1 yıl

Sevgilisi olup bir şey yapmamak derken? El ele tutuşmamış sarılmamış falan mı

Yorumla
    • Diğerkâm1i
      Diğerkâm1i
      +1 yıl

Tabii ki siz istediğiniz gibi birini bulamazsanız karaktere bakın diyorum değişmeyeceğinden şüpheniz yoksa evlenin diyorum.
      İmanlı vardır evlendikten sonra yapmadığı şey kalmaz, normal biri vardır evlendikten sonra ibadete başlar vs insanlara şans tanımaktan bu kadar uzak durmayın.
      İnsanın doğasında var bu yani elbette olmamalı ama olunca da yok sayamayız insanlar hatalardan ders alarak olgunlaşır.
      Geçmişi olan bundan pişman olup size ömür boyu sadık kalan birini mi istersiniz?
      Yoksa geçmişi olmayan ama evliliğinde sorunlara neden olan birini mi istersiniz?
      Geçmişi detayına kadar bilirseniz de o evlilikte şeytan başroldür bunu da söyliyim

Yorumla
    • MachineS_
      MachineS_
      +1 yıl

Geçmişi detayına kadar bilsem ve sıkıntı yoksa ve evlenirsem sen söyle yaptın diyemem ki yapmamış benim rahatsız olduğum şeyler belli çünkü

Yorumla
    • Diğerkâm1i
      Diğerkâm1i
      +1 yıl

Bilemeyiz tartışma anında belki onu bile sorun yaparsınız ağzınızdan kaçar falan

Yorumla
    • MachineS_
      MachineS_
      +1 yıl

Tartışma anında neyi sorun yaparım? Geçmiş ilişkilerini mi

Yorumla
    • Diğerkâm1i
      Diğerkâm1i
      +1 yıl

Sen zaten böyle yapmışsın ya iyi bilirsin vs vs ya mesela diyorumm yani geçmiş ne kadar kurcalanmalı bilemem

Yorumla
    • MachineS_
      MachineS_
      +1 yıl

Ee bilipte evlenirsem tabiki derim çünkü geçmişinde bir şey yaşamış birini istemiyorum bilmesemde yine belki böyle böyle yaptın falan diyebilirim. O yüzden sorup bir şeyler olmamış birini tercih etmek amacım

Yorumla
    • Diğerkâm1i
      Diğerkâm1i
      +1 yıl

Hayırlısı olsun..

Yorumla
    • MachineS_
      MachineS_
      +1 yıl

Zaten işimiz gücümüz paramız olacak mı orası da var bunlar olmadan nasıl olacak vu iş değil mi

Yorumla
    • Diğerkâm1i
      Diğerkâm1i
      +1 yıl

Yoo olmasa da olur yeter ki gönüller bir olsun ama gönüller bir olmayacağı için illa bir sorun çıkacağı için evet galiba onlar da olmadan olmayacak..

Yorumla
    • MachineS_
      MachineS_
      +1 yıl

Gerçek sevgi falan bunlar hikaye çoğunlukla para yoksa belli bir miktar zaten nerede yaşayacaksın ailesi isteyecek mi? Sonunda ne olabilir ki. Artı daha önce sevgilisi olanlara öneri veriyorsan neyse de olmamış biri mesela hiç olmadı veya şundan hoşlanıyorum derse bir soruda falan buna sevgili olmanın saçma olduğunu söyle direk çünkü saçma. Ben görsem zaten söylüyorum ama sitede ha ile sevgili soruları bir sevgili takıntısı var sanki hayat kuralı gibi ve sinir bozucu aynı zamanda o kişi içinde iyi olur zaten ayrılmayı diyorum genelde dedin. Bir şey oluyor yorumlara bakıyorum sevgili yap falan diye görüyorum bir sürü gerçekten sinir bozucu

Yorumla
    • Diğerkâm1i
      Diğerkâm1i
      +1 yıl

Eğer yanılmıyorsam dediğinizi yaptığım yorumlar da var, sevgiyi erkekte aramayın diyorum:)

Yorumla
    • MachineS_
      MachineS_
      +1 yıl

O zaman iyi

Yorumla
  • belirsizlikleriçinde
    belirsizlikleriçinde Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Toplumsal ahlak kuralları dediğimiz çizgiler vardır. Bu çizgileri kimse aşmadıkça ve bir başkasını rahatsız etmedikçe herkes istediğini yapmakta özgürdür. Şort veya dekolte giydi diye kısıtlama yapmak doğru olmaz. Çarşıya şort giyip çıkmış birine iç çamaşırı giymiş muamelesi yapmak da doğru değil. Her yerin belirli bir giyim kuralı vardır. Bornozla markete gidemeyiz değil mi? Etik toplumsal ahlak kurallarını bildiğimiz sürece sorun yok diye düşünüyorum. Şorta kimse karışamaz ama tanga tarzı şort giyip dışarıya çıkmak da makul değil. ( Cümlelerim tüm cinsiyetler için geçerlidir. ) Benimle aynı şekilde düşünmeyen varsa saygı çerçevesinde yorum yapabilir, tartışabiliriz. Düşüncelerim bu yönde

3
    5 Yorumla
    • ifrattefriforta
      ifrattefriforta
      +1 yıl

Ölçümüz ne olacak. Etik toplumsal kuralları ne demek. Ortak bir ahlak var mi? Mesela şort giyinmeyi ahlaksız gören de var senin gibi hoş gören de. Herkesin namus, ahlak kriteri farklı. Bornoz giyip markete gelen kisiyi hangi kritere göre uygun giyinmissiniz veya giyinmemissiniz diye yargilayabilirsin. Sana ne ulan, istediğim gibi giyinirim, söyle giyinebilirsin böyle giyinemezsin diye kural mı var dese ne diyeceksin. Başa dönelim. Kriterimiz ne olacak?

Yorumla
    • belirsizlikleriçinde
      belirsizlikleriçinde
      +1 yıl

Bornoz ve market kısmını şöyle açıklayayım: kıyafetler amaçlarına göre üretilmiştir. Bornoz duş sonrası için üretilmiş iken, caddede veya markettte giymek abes kaçar. Kullanım amacı ve yerini bilmek önemli. Öte yandan ise dışarıdaki birini yargılamak bize düşmüyor. Ama genel zihniyet olarak çoğu kişi kendini yargıç gördüğü için müdahale ediyorlar. Kapalı alanlarda yapılan toplantı veya gösteriler izlenirken cep telefonunu sessize almak ve gürültü yapmaktan kaçınmak.

Trafikte hoşgörü sahibi olmak.

Kalabalık yollarda yürürken kendi sağından ilerlemek

Bunlar benim için birkaç toplumsal ahlak kuralıdır. Giyim kısmında ise; müstehcen olan yerleri göstermeyecek şekilde giyinmeliyiz. Sadece şort giydi diye de karışmamalıyız. Bu konuların tartışılması güzel ama bizim toplumumuz zor zamanlardan geçiyor. Oturup derinlemesine sosyolojik kitapları incelememiz okumamız gerek.

Yorumla
    • ifrattefriforta
      ifrattefriforta
      +1 yıl

Ben sadece sizin orneginiz üzerinden devam ettim. Örnek önemli değil önemli olan genel geçer kurallar nasıl olmalı veya ölçüsü ne olmali. Siz bunlar benim için toplumsal ahlak diye yazmışsınız. Ama yazdiginiz gibi sizin için geçerli. Ben herkes için kabul giren itiraz edilmeyen kurallar ve kaynağından bahsediyorum. Yine demişsiniz mi müstehcen olmayan yerleri göstermeden giyinmeliyiz. Peki cümlemizden sadece birkaç sözcük bile muğlak. Mesela müstehcen olan veya olmayan yerler neresidir. Bu yerler kişiden kişiye değişir. Göstermekten kastınız çıplaklık mi yoksa dar giyinmeye dolayı organın tamamının belli olması mi? Öyle bir kriter Yani ölçü olmali ki herkesçe kabul görmeli ve uygulanmalı. İşte böyle bir ölçü var mi varsa nedir? Eğer yoksa herkes istediği gibi yaşar ve kimse suclayamaz. Toplum cinsel ilişkiye girseler bile...

Yorumla
    • belirsizlikleriçinde
      belirsizlikleriçinde
      +1 yıl

Kastım çıplaklık idi. Bana göre olan kısımları söyledim. Bence toplumsal etik ahlak kuralları rahatsız edici durumların önüne geçmelidir. Ve toplumdaki hiç kimse bir diğerini rahatsız etmemelidir. Bir başkasının özgürlüğünün başladığı yerde benimki biter sözcüğü gibi tarzında. Çok derin konular. Detaylı olarak toplum bilimcileri, filozofları okumak araştırmak lazım. Şimdiye kadar kafamda oluşan profili yazdım. Düşüncelerinize saygı duyuyorum

Yorumla
    • ifrattefriforta
      ifrattefriforta
      +1 yıl

Toplumbilimcilere veya filozoflara gerek yok. Aslında evrensel bir ahlak ve kaynağı halihazırda var. Sadece onu uygulamak gerekiyor. Neymiş o norm dersen cevabını düşünmek üzere size havale ediyorum. Benden de bu kadar. Hoscakalin. Tesekkurler

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Hayatımda sadece bir kere kıyafetine karıştım, dolabında bulduğum bir gömleğe "Bu ne len böyle güzel kardeşim gömleği gibi" deyiverdim. Orijinal Versace imiş meğer o gömlek. Rüküş olmak bu kadar pahalı olmamalı dedim, pis kavga ettik. Ondan sonra ben bir daha karışmadım ama aradan bir zaman geçtikten sonra iş görüşmelerinde giyeceği kıyafetleri bana sormaya başladı.

Bu arada o güzel kardeşim gömleğine uygun ceket bulmayı da başardım ama rüküşlüğü hakkındaki fikirlerim bakidir.

Özet: Çenemi tutmayı başardığım sürece karışmam.

1
    0 Yorumla
  • Antalya30
    Antalya30 Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 42%
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Genelde özgür ruhlu bir insanımdır hayatına müdahale konusunca daha açık fikirli olduğumu sanıyorum fakat benim de bi sınırlarım belli bi noktaya kadar çizgim var. Aşırıya kaçmadığı sürece karışmam, derin dekolte, derin yırtmaç, aşırı kısa mini etek gibi şeyler rahatsız eder..

2
    0 Yorumla
  • Kaan6565zz
    Kaan6565zz Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 98%
    +1 yıl

Hayır. Eğer böyle birşey yaparsam kendi kıskanmam sonucu olur ve onun kötü hissetmesine neden olurum. Bir nevi menfaatim için onu kısıtlamam asla hiç bir konuda menfaatimi düşünmem zinharr eğer maço seviyorsa bunu Sezersem karışmaya başlarım çok çünkü karışırsam mutlu olacağını bileceğim. 😊

0
    0 Yorumla
  • FelFire
    FelFire Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Karışmam. Ne giyerse giysin. Zaten nerede ne giyileceğini bilmeyen bir kadınla da birlikte olmam sanırım.

Düşünsene ailenle tanıştıracağın gün mini şort giydiğini...

5
    0 Yorumla
  • Illecebrous
    Illecebrous Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl

Asla kısıtlamaz bana seçimlerime ve yerine göre kıyafet seçeceğime güvenir.. ben de onu yanıltmadım hiç

4
    0 Yorumla
  • Wesley-Sneijder
    Wesley-Sneijder Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Bu konu beni pek ilgilendirmez, sadece fikrimi söylerim.
    Özgür bir insan sonuçta.

2
    0 Yorumla
  • Banlandırıldık
    Banlandırıldık Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 97%
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı.

🤣🤣🤣🤣 abaza değilim.
    Amaa kısıtlarım, onun namusu benim namusum.
    Tabi o da uygun görürse, sadece anlatırım, hayatım sen onu giyersen ben dayanamam bakanlara dalarım, ölüp giderim, istemezsin.

2
    0 Yorumla
  • pehlivaan
    pehlivaan Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Kaç yaşına gelmiş kadının kıyafetine karışmam gerekiyorduysa sevgili olmasaydım zaten. Kıyafet kararına ok olmadığım insanla neden ilişki yaşayasın di mi? Benim öyle huyum yoktur. Aksine mesleki hastalık kötü giyinirse uyumsuz giyinirse gözüme batar

0
    0 Yorumla
  • uygunomer27
    uygunomer27 Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Sevgilimi ve olursa eşimi kıyafet konusunda kısıtlamam. Çünkü; ben ona güvendiğim sürece ne giyeceğine pek karışmam ne zaman şüphe sezersem o zaman hem kıyafetine karışırım hemde takip edebilirim dışarda.

0
    0 Yorumla
  • Luccᴀ u
    Luccᴀ Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 94%
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Hayır, sevdiğim insan kendine yakisanlari yapar zaten, ben karışmam.

1
    0 Yorumla
  • TcDede
    TcDede Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 302 cevap paylaştı.

gerektiği kadar kısıtlarım bunu kabul etmeyin biriyle de devam etmem kırıcı da olmam

2
    0 Yorumla
  • imasavage__
    imasavage__ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 92%
    +1 yıl

Kısıtlarım erkek dediğin vücut hatlarını belli etmeyen şeyler giyecek! G*vat değilim.

3
    4 Yorumla
    • ifrattefriforta
      ifrattefriforta
      +1 yıl

Bir erkeğin yapacağı yorumu bir kadın yapmış. Ne diyeceğimi bilemedim. Tebrik mi etsem bu hallere düşen erkeklere mi yansam.

Yorumla
    • imasavage__
      imasavage__
      +1 yıl

@ifrattefriforta siz kadinlara yapinca iyi kadinlar yapinca erkeklere yazik okkk

Yorumla
    • ifrattefriforta
      ifrattefriforta
      +1 yıl

Kesinliklere erkeklere yazık demedim. Bir erkek olarak erkek düşmanıyım. Bütün rezillerlerin kaynağı erkekler. Yorum ilginç gelmişti ama şimdi düşününce tebrik i hak ediyor. Tebrikler. Bazı erkeklere kapak yaptığın için bir tebrik daha.

Yorumla
    • imasavage__
      imasavage__
      +1 yıl

@ifrattefriforta iyi o zaman thanks.

Yorumla
  • CokBekledim
    CokBekledim Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Ben kısıtlamam ama benimde erkek giyinişinden bir beklentim var. Kafamın uyyştuğu insanlar zaten sevdiğim şekilde giyiniyordu.

2
    0 Yorumla
  • Thebutcher34
    Thebutcher34 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Kısıtlamam fakat abartılı gördüğüm noktalarda uyarıda bulunurum. Ha eğer uygun görmediğim şeyi devam ettirirse ve kabullenemeyeceğim bir şey ise o ilişkinin dengesi bozulmaya başlamış demektir

0
    0 Yorumla
  • Rdmss
    Rdmss Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 40%
    +1 yıl

Sevgili garip bi kelime, birinin giyimi ile ilgili yorum yapabilecek hadde gelirsem ona Hakk'ı anlatır, üzerimdeki sorumluluğu yerine getirir sonrasına karışmam.

0
    0 Yorumla
  • SadeceBırazcıkZaman
    SadeceBırazcıkZaman Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Özgürlüğe çok önem veriyorum ama bana saygı duyması lazım görüşlerime vb fazla açık giyinen biri ile zaten sevgili olmayı veya daha ilerisini düşünmem ha oldu diyelim en baştan konuşurum görüşlerimi belirtir sonra kararı ona bırakırım benim ile bir gelecek düşünüyorsan bu şekilde olmaz yanı son karar onun :D

0
    0 Yorumla
  • Gergous
    Gergous Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 73%
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 512 cevap paylaştı.

hem soru soruyorsun hem kendi görüşünü açıklayan erkekleri abaza ilan ediyorsun hem pis diyorsun bu özgüven Fenomen oldugun için mi?

0
    6 Yorumla
    • umrumdışı_
      umrumdışı_
      +1 yıl

anana bacına yapılsa böyle sakin kalabilecek misin :)

Yorumla
    • Gergous
      Gergous
      +1 yıl

tabiki kalmicam ama yorum yapan erkekleri abaza ilan etmende saçmalıgın daniskası

Yorumla
    • umrumdışı_
      umrumdışı_
      +1 yıl

ne yorum yaptıklarını gördünüz mü peki?

Yorumla
    • 34brb95
      34brb95
      +1 yıl

Abi abazalığa ben de katılmıyorum. Bi erkeğin niyetini açık etmesi ve saygı kurallarına duyması onu abaza yapmamalı. Sonuçta kızlar birşey istemiyorsa, engeli cevap vermemesi var. Ama tabi oto-kontrolü olmayan erkekler de var, onlar hayvanlaşabiliyor..

Yorumla
    • umrumdışı_
      umrumdışı_
      +1 yıl

hahah bu kadar alınmasaydınız keşke. :D

Yorumla
    • 34brb95
      34brb95
      +1 yıl

Yok alınsam cevap bile vermezdim :)

Yorumla
  • 34brb95
    34brb95 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Yok abi neden kısıtlıyım. Hele hele sevgilim güzelse istediği gibi kendine ne yakıştırıyorsa giysin. İster dekolte ister açık, ister yırtmaç. Güzel ve hoş gözükmesini sonuna kadar deskteklerim :)

2
    0 Yorumla
  • mustafaaydas002
    mustafaaydas002 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 97%
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 3,2b cevap paylaştı.

İlişkimizin ilerlemesine ve karakterlerimizin yapısına bağlı olarak, zaman faktörünü de içine katarak kararım değişebilir.

0
    0 Yorumla
  • Simple_man30
    Simple_man30 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 64%
    +1 yıl

İnancımız nasıl uygun görüyorsa, öylesi kabulümdür. Amma çarşaflı da aşırı olabilir. Açık-kapali giyinene saygım sonsuz.

0
    0 Yorumla
  • ufukhggg
    ufukhggg Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 88%
    +1 yıl

Hayir kisıtlamak aptallık olurdu fakat bu kısitlamayı yapmadiğıniz da da sen beni sevmiyorsun tepkisi ile karşilaşmak da can sıkıcı bir durum...

0
    0 Yorumla
  • MAslanBg
    MAslanBg Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 51%
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 412 cevap paylaştı.

Oyle bir iliski toksik iliskidir olgun insanlar kendi tercihlerini kendileri yapabilir yapmalidir insanlarin hayatlarini zehir etmeyin artik

0
    0 Yorumla
  • xtars
    xtars Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl

Hayır. İstediğini giyebilir. Seven sevdiğinin kıyafetine karışmaz.

2
    0 Yorumla
  • adaceylin_17
    adaceylin_17 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 39%
    +1 yıl

Kendisine yakıstırdığı seyleri giyebilir ben karısmam kısıtlamam

1
    0 Yorumla
  • BayMandalina
    BayMandalina Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 88%
    +1 yıl

Acaip kıskanırım o nedenle çıplak gezdiririm. Lakabım da vuruk ahmet

0
    0 Yorumla
  • AdilOlmayanYıldırım
    AdilOlmayanYıldırım Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 68%
    +1 yıl

Bunlar baştan anlaşılması gereken konularSonradan olursa çok sorunlar çıkar

0
    0 Yorumla
  • Managermann
    Managermann Takip Et
    Guru Yaş: 47 , eic 95%
    +1 yıl

Bu konu baştan konuşulmalı sonradan kısıtlamaya gitmek doğru degildir.

0
    0 Yorumla
  • kırmızılego
    kırmızılego Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 99%
    +1 yıl

Çok abartmadıkça bişey demem. Mesela denize gidince bikini giyebilir onun yeri orası

0
    2 Yorumla
    • 34brb95
      34brb95
      +1 yıl

Denizde bikini giyebilir diyor ahahahahaha benimkş istiyosa topless girsin. Diger kizlar kiskansin

Yorumla
    • kırmızılego
      kırmızılego
      +1 yıl

Yok çarşıda da kısa etek giyebilir büstiyer giyebilir aşırıya kaçmadan

Yorumla
  • redkit_089
    redkit_089 Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 77%
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 934 cevap paylaştı.

Yerine göre yinmesini biliyorsa ve mesela üst taraf dekoltelise alt tarafa pantalon giymesi

0
    2 Yorumla
    • 34brb95
      34brb95
      +1 yıl

Patron üstü açıksa altı da tril tril olsun ne olacak

Yorumla
    • redkit_089
      redkit_089
      +1 yıl

Dengeli olsun diye bir yeri açık ya diger yeri açık olmasın diye

Yorumla
  • benmeloww
    benmeloww Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 97%
    +1 yıl

evet delikanlı adamız yakışmaz bize şort mort giyen karı (ironi)

0
    0 Yorumla
  • scorpion026
    scorpion026 Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 29,2b cevap paylaştı.

yerine göre giyinmeli. misal bugün gördüm kadın kısa geniş etekle kurban kesim yerine gelmiş öyle bi yerde o kıyafet saçma. bide rüzgar uçuşuyor kadının fiziği güzel davet eğlence düğün vs olsa neyse

0
    0 Yorumla
  • Yorgungenc06
    Yorgungenc06 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 39
    +1 yıl

Biz Türk milletiyiz edep erkana uygun olmayan şekilde namahrem diye birşey var benim gördüm bı başkası görürse namahrem diye bişey kalmaz... kısacası nerde nasıl giyinmesi gerektiğini bilirse kesinlikle kisitlamam

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Evet dışarıda kapalı giyinecek benim yanımda rahat giyecek ama karım sevgili beni ilgilendirmez

0
    0 Yorumla
  • _Jante_
    _Jante_ Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 35
    +1 yıl

Absürt derecede açık giyinmedigi sürece hayır.

1
    0 Yorumla
  • mem_û_zîn
    mem_û_zîn Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

sevgilim yok olsa da olduğu zamanlar da da kısıtlama yoktu

0
    0 Yorumla
  • gecekusum3434
    gecekusum3434 Takip Et
    Master Yaş: 54 , eic 88%
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 8,5b cevap paylaştı.

Hayır o kendini bilir

3
    0 Yorumla
  • superpsikolog
    superpsikolog Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 53%
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 19b cevap paylaştı.

Onu nasıl sevdiysem öyle kalır.

2
    0 Yorumla
  • Yışısınırkımız
    Yışısınırkımız Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 97%
    +1 yıl

Evet açık saçık giyinemez.

2
    0 Yorumla
  • EsraRmysa
    EsraRmysa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Sevgilim yok ama yerine göre giyinmesini bilmesi gerek bence

1
    0 Yorumla
  • hayallerimyokoldu
    hayallerimyokoldu Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

kısıtlamam kimsenijde beni kisıtlamasina izin vermem

1
    4 Yorumla
    • 34brb95
      34brb95
      +1 yıl

Sonunda birileri akıllıca konuştu

Yorumla
    • hayallerimyokoldu
      hayallerimyokoldu
      +1 yıl

@34brb95 dogru olanda bu bence

Yorumla
    • 34brb95
      34brb95
      +1 yıl

Bence de o nasıl rahat hissediyosa öyle giysin

Yorumla
    • hayallerimyokoldu
      hayallerimyokoldu
      +1 yıl

@34brb95 kesinlikle

Yorumla
  • Memets
    Memets Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

İstediğini giyinebilir ama çok açık olursa kısıtlarım tabi ki

0
    0 Yorumla
  • yaqşikil
    yaqşikil Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

önce izin veririm gözümün önünde ona bakarsalar o kombini giydirmem

0
    0 Yorumla
  • Kravat_takan_adam
    Kravat_takan_adam Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 55%
    +1 yıl

Biraz olabilir.

1
    2 Yorumla
    • umrumdışı_
      umrumdışı_
      +1 yıl

🤥

• Kravat_takan_adam
      Kravat_takan_adam
      +1 yıl

:/

• Baharoviç
    Baharoviç Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 67%
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 2b cevap paylaştı.

Ailemin yanında şort giymesin yeter

2
    0 Yorumla
  • gecelerikorkuyorum
    gecelerikorkuyorum Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

sevgilim mini etek giyebilir karışmam

2
    0 Yorumla
  • Gunce06
    Gunce06 Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 44%
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 404 cevap paylaştı.

Hayır ne giymek istiyorsa onu giysin.

1
    0 Yorumla
  • gökkota
    gökkota Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

Kısıtlamam, kısıtlamasını da istemem.

1
    0 Yorumla
  • hohocham
    hohocham Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 97%
    +1 yıl

Kısıtlamam koskoca adam banane

1
    0 Yorumla
  • itriedmybest
    itriedmybest Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 85%
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 423 cevap paylaştı.

kısıtlamam ama keko gibi giyinmesin

1
    0 Yorumla
  • itsmedeniz
    itsmedeniz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 33%
    +1 yıl

Kimse kimseyi kisitlayamaz.

1
    0 Yorumla
  • Hüseyin5834
    Hüseyin5834 Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 79%
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Giyindiği elbiseye bağlı

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Tabiki karisirim yanımda kıyafetle gezmek de ne demek!! Çıplak olması lazim

0
    0 Yorumla
  • _haplesqueen_
    _haplesqueen_ Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 97%
    +1 yıl

evet dar pantolon giymesin

0
    0 Yorumla
  • M-B-B
    M-B-B Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 95%
    +1 yıl

Çok açık seçik giyinmesini istemem.

0
    0 Yorumla
  • HeadSh0t
    HeadSh0t Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 4,8b cevap paylaştı.

Çok açık giyinmedigi sürece hayır 😊

0
    0 Yorumla
  • tutkununfrekansı
    tutkununfrekansı Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 98%
    +1 yıl

Hayır kısıtlamam tam tersi zevk alırım.

0
    0 Yorumla
  • burock123
    burock123 Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 99%
    +1 yıl

istersen kisitla hemen kaciyorlar

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (56)
Devamını Gör(101)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Sevgilinizi kıyafet konusunda kısıtlar mısınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevgilinize kıyafet kısıtlaması yapar mısınız? 39 cevap verildi
Sevdiğiniz insanı giyim konusunda kısıtlar mısınız? 64 cevap verildi
Sevgilinizin giyim tarzına müdahale eder misiniz? 22 cevap verildi
Sevgilinizin giyimine müdahale eder misiniz? 37 cevap verildi
Sevgilinizin giyimine müdahale eder misiniz? 61 cevap verildi
Giyimde kısıtlar mısınız sevgilinizi ya da kız kardeşinizi? 17 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • El dokuma halılar hoşunuza gider mi?
  • Eski sevgilinizin arkasından konuşur musunuz?
  • 70 kiloyum belim ince mi sayılır, ideal bel ölçüsü kaç olmalı?
  • Uzun mesajınıza "anladım" cevabı gelse tepkiniz ne olur?
  • Esiniz örtu takmanızı isterse takar misiniz?
  • Kendine bir iyilik yapmak istesen, bu ne olurdu?
  • Hayatınızda aldığınız en doğru karar neydi?
  • Son zamanlarda neler dinlediniz?
  • Her espri masum mudur?
  • Eski sevgilisini hâlâ unutamayan biri yeni bir ilişkiye başlamalı mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨