- Moda & Stil konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılİkimizde nerde ne giyiliceğini bilen insanlarız. Kısıtlamıyoruz sadece birbirimize fikirlerimizi söylüyoruz ve kırmamak adına başka kıyafetler giyoruz ya da değiştirmek istemiyorum dediğimiz zamanlardada tamam deyip konuyu kapatıyoruz. Bi kişi, sevdiği bi kişinin giyimi kuşamı hakkında karışmaya kısıtlamaya söz sahibi değildir. Fikir beyan edebilir karşı taraf kabul ederse değiştirir istemezse onu giymekte özgürdür ve bu ayrılık sebebi, kavga, tartışma, dövme konu asla olmamalı diyr düşünüyorum (konudan saptım algı yaratıyorum mdndndnd)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Moda & Stil konusunda 695 cevap paylaştı.
+1 yılben sevgilimi kısıtlamıyorum o da beni hiç kısıtlamaz istediğimi giyerim kaldı ki kısıtlamak kıskançlık gibi durumlar tamamen karakteristik yozlaşmadan kaynaklıdırr öz güvensizlik ve güven eksikliğidirr bizim böyle problemlerimiz yokk sonuçta bu bir kıyafet kendime neyi yakıştırıyorsam giyerim sevgilim de bunu bilirr yobazca abazanca düşünenler kendini sorgulasınlarr
00 Yorumla
+1 yılKısıtlamayı sevmiyorum, dolayısıyla kısıtlama gereği duyacağım birisiyle sevgili olmak istemem en başta.
Bazıları erkeğin kadının kıyafetini kısıtlamayı kıskançlığa veriyor. Oysa hiç alakası yok, en azından ben öyle düşünüyorum. Bu hususta zerre kıskanmam ama yiyecek tarzda atılan bakışlar, ''Onun sevgilisi/eşi şöyle giyiniyor.'' tarzı dedikodular insanın canını sıkıyor.00 Yorumla
Moda & Stil konusunda 5,9b cevap paylaştı. Çok açık giyinirse bir miktar kısıtlarım ve hediye edeceğim giysinin fiyat takıntım nedeniyle %70-%80 ucuzundan almakla kendimi kısıtlıyorum. (Sevgilim olursa, bu duruma şimdiden kafaya takmaya başladım. Marka ürün yerine halk çarşılarından/pazarlarından alıyorum da.)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
- Moda & Stil konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim neyi giyip neyi giymeyeceğini iyi bilir
00 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Sevgili kıyafet konusunda yalnızca bir nedenle kısıtlanamaz: o da kafasındaki profile uyan insan ise mümkündür.
Kişinin kafasındaki tesettürlü yanındaki açıksa tabii ki kısıtlamak isteyecek buna %60 hakkı vardır ama zorunluluğu yoktur. Bu yüzden acele etmek yerine kafasındaki profile uyan insanı beklesin aksi takdirde zaten hüsran olur.
Kişinin kafasındaki efendidir ama yanındaki serseridir; adam olmuyor diye suçluyor e kafandakiyle olsana güzel insan.
"Beni kısıtlayamazsın" diyen insan da haklıdır; öyle görüp hayatına aldığı için.
"Bunları giymeni istemiyorum" diyen insan da haklıdır; sevdiği, önemsediği, sahiplendiği için.
Bana göre; erkeğin de giymemesi gereken şeyler vardır ve bu tiplerden uzak duruyorum, bu konuda sorun yaşamıyorum. Yaani mümkün...
Esen kalınız...🍃
20.07.21/22:06335 Yorumla- +1 yıl
Hayır, hiçbir zaman fenomen olmaya çalışmadım. Fenomen olunca benim elime bir şey geçmiyor; niyetim daima karşımdakine yardımcı olmaktır.
Bilgi ve gözlemlerimde yanılmadığım kadarıyla yardımcı oluyorum.
Şimdiki fenomenliğim için de çabalamamıştım, görüşlerim üzerine teklif gelmişti.
Bir sıkıntı mı var ki? - +1 yıl
Kişi sevgilisinden bahsediyorsa çözüm önerisi sunarım, kişinin kendi hayatı beni ilgilendirmiyor.
Yani sevgilisi olmayan birine git sevgili yap diyen biri değilim.
Dikkat ederseniz daha çok sorun ufak da olsa ilişkinin uzatılmaması taraftarıyım.
Tekrar söylüyorum; kişinin hayatına müdahale edemem ister sevgili olur ister olmaz ben olan durum üzerine yorum yaparım - +1 yıl
Siz şundan bahsediyorsunuz herhalde; sizi üzenleri bırakın sevenlere yer açılsın falan diyorum ben orada yalnızca sevgiliyi kastetmiyorum ki:)
Zaten değer verenler olsa sevgiliye ihtiyaç kalmaz.. o mânâ:)
Yani kadın 28 yaşında diyelim ne diyim sevgili yapma mı diyim evlenecek yaşa gelmiş artık illaki birini tanıyıp evlenecektir.. - +1 yıl
@MachineS_ Bey, sevgili demek illa elini tutacak sarılacak falan demek değil, hayatına almıştır veya tanıma sürecindelerdir o evrenin adı öyle bu kadar kasılacak bir durum değil.
- +1 yıl
O kişinin anlayışına bağlı.
- +1 yıl
Kişinin anlayışına bağlı da %95 temas anlıyor olabilir bu zamanda el ele tutuşmamak sarılmamak sevgiliyiz deyipte mesela anormal geliyor çoğu kişiye yalan mı? Açıkçası bana dese bende sevgilim oldu diye bende kaçarım sevgililik farklı İslami tanışma farklı sonuçta ve önüme gelen sevgilim oldu diyecekse yüksek ihtimal evde kalırım neyse bir yolunu bulursam evlenmek umurumda değil zaten de
- +1 yıl
Yok haklısınız ama ben elini tutmayın deyince o tutmamazlık yapacak kadar dinlemez beni veya tutmayan biriyse tutun deyince tutacak kadar dinlemez.
Dedim ya ben genel yorumlarım kişinin ne yapacağı onu ilgilendirir. - +1 yıl
Sizi görüşlerinizden hiçbir şekilde vazgeçiremedim :) başkası için de ümidim pek yok o yüzdeen ben üzerime düşen kadarını yorumlarım
- +1 yıl
Hapis hayatı yaşayan bir kız varsa (çünkü evlenmeyi istediğiniz kişi ancak öyle bulunabilir) bu düşüncenizi değiştirme konusunda.
Sohbet edince vazgeçer vs dediniz ya vazgeçecek olanları ben anlıyorum zaten olmayanlar için emek harcayamayacağım demek. - +1 yıl
Geçmişi olmasın, erkek ark olmasın, foto çekmesin, çok masraflı olmasın vs vs ha yanlış anlamayın olması gereken tabii ki de budur ama ben diyorum ki bu kızı bulabilecek misiniz?
Buldunuz diyelim hak ediyor musunuz?
Foto çekmediyse geçmişi vardır, geçmişi yoksa foto çekiyordur, ikisi yoksa çok masraflıdır YANİ hepsinin bulunduğu birini zor bulursunuz.
İstekleriniz anormal demiyorum, İslâm' a uygun evet ama bunun dünya hayatı var ve insan olarak hata yapmak en büyük yenilgimiz istesek de istemesek de...
Belki çok huysuzsunuz diye o kız sizi reddedecek?
Ya illaki bir şey çıkıyor işte diyorum yani istediğiniz gibi biri bu zamanda %2 o da belki..
Böyle olanlar da düzgününe denk gelmiyor zaten yani siz düzgünseniz o sizi bulamaz o düzgünse siz karşılaşır mısınız meçhul..
Kaç aydır aynı şeyi söylüyorum yani dünyaya göre dediğiniz gibi biri hapis hayatı yaşıyor olmalı ki mükemmel olsun..
- +1 yıl
Yoo Islami kurallara göre kişi zaten gereğini yapmaya çalışır, memnuniyetle.
Ben insanlar için diyorum hani fazla rahatlar ya bu onlar için ancak tamamen şansları yoksa mümkündür diyorum.
Bir nevi nefsinin esiri olmamışsa diyim..
İstemediğiniz kişiyle olmak yerine tabii ki de yalnız kalın ama ben eğer istiyorsanız absürt istekleri kısabilirsiniz diyorum veya önce insanı bi bulun ilerisi için o da isterse zaten değişir diyorum.
Hayır yani Allah tövbe kapısı açık diyor siz kusur istemiyorsunuz olacak şey mi?
İnsanlar hata yapabilir ve bu hatalardan pişman da olabilir mesela adam ateist olup sonra tekrar Müslümanlığa geçiyor ve belki de Müslümanım diye gezenlerden daha hakikidir. Gibi gibi..
Gidip 10 sevgili yapan birini düzeltin demiyorum ama 1 tane olmuştur ki 1 de kalmışsa zaten pişmandır ve yapıp yapmaması gerekenleri öğrenmiştir.
Siz kusursuz isterseniz evlilikte kusur çıkarsa bu sefer evliliğiniz sorunlu geçebilir.
Ben sizin için diyorum - +1 yıl
Ya 1 tane olsa bile bir şey yaşamamış olanlar var yani bu kadar sorun bulmanız sizin zararınıza benden söylemesi.
Hiiiççççç mi hatanız olmadı?
Belki babanıza bağırmışsınız kız geçmişte öyle bir şey yapan birini kabul etmiyor.
Evet aynı şey😅
Çünkü geçmiş ve siz en ufak hatayı bile kabul etmiyorsunuz.
Tabii ki en iyisini isteriz ama en iyisi yoksa kriterleri düşürmeliyiz veya en iyisi hep iyi kalacak diye bir şey yok - +1 yıl
Tabii ki siz istediğiniz gibi birini bulamazsanız karaktere bakın diyorum değişmeyeceğinden şüpheniz yoksa evlenin diyorum.
İmanlı vardır evlendikten sonra yapmadığı şey kalmaz, normal biri vardır evlendikten sonra ibadete başlar vs insanlara şans tanımaktan bu kadar uzak durmayın.
İnsanın doğasında var bu yani elbette olmamalı ama olunca da yok sayamayız insanlar hatalardan ders alarak olgunlaşır.
Geçmişi olan bundan pişman olup size ömür boyu sadık kalan birini mi istersiniz?
Yoksa geçmişi olmayan ama evliliğinde sorunlara neden olan birini mi istersiniz?
Geçmişi detayına kadar bilirseniz de o evlilikte şeytan başroldür bunu da söyliyim - +1 yıl
Bilemeyiz tartışma anında belki onu bile sorun yaparsınız ağzınızdan kaçar falan
- +1 yıl
Sen zaten böyle yapmışsın ya iyi bilirsin vs vs ya mesela diyorumm yani geçmiş ne kadar kurcalanmalı bilemem
- +1 yıl
Hayırlısı olsun..
- +1 yıl
Yoo olmasa da olur yeter ki gönüller bir olsun ama gönüller bir olmayacağı için illa bir sorun çıkacağı için evet galiba onlar da olmadan olmayacak..
- +1 yıl
Gerçek sevgi falan bunlar hikaye çoğunlukla para yoksa belli bir miktar zaten nerede yaşayacaksın ailesi isteyecek mi? Sonunda ne olabilir ki. Artı daha önce sevgilisi olanlara öneri veriyorsan neyse de olmamış biri mesela hiç olmadı veya şundan hoşlanıyorum derse bir soruda falan buna sevgili olmanın saçma olduğunu söyle direk çünkü saçma. Ben görsem zaten söylüyorum ama sitede ha ile sevgili soruları bir sevgili takıntısı var sanki hayat kuralı gibi ve sinir bozucu aynı zamanda o kişi içinde iyi olur zaten ayrılmayı diyorum genelde dedin. Bir şey oluyor yorumlara bakıyorum sevgili yap falan diye görüyorum bir sürü gerçekten sinir bozucu
- +1 yıl
Eğer yanılmıyorsam dediğinizi yaptığım yorumlar da var, sevgiyi erkekte aramayın diyorum:)
+1 yılToplumsal ahlak kuralları dediğimiz çizgiler vardır. Bu çizgileri kimse aşmadıkça ve bir başkasını rahatsız etmedikçe herkes istediğini yapmakta özgürdür. Şort veya dekolte giydi diye kısıtlama yapmak doğru olmaz. Çarşıya şort giyip çıkmış birine iç çamaşırı giymiş muamelesi yapmak da doğru değil. Her yerin belirli bir giyim kuralı vardır. Bornozla markete gidemeyiz değil mi? Etik toplumsal ahlak kurallarını bildiğimiz sürece sorun yok diye düşünüyorum. Şorta kimse karışamaz ama tanga tarzı şort giyip dışarıya çıkmak da makul değil. ( Cümlelerim tüm cinsiyetler için geçerlidir. ) Benimle aynı şekilde düşünmeyen varsa saygı çerçevesinde yorum yapabilir, tartışabiliriz. Düşüncelerim bu yönde
35 Yorumla- +1 yıl
Ölçümüz ne olacak. Etik toplumsal kuralları ne demek. Ortak bir ahlak var mi? Mesela şort giyinmeyi ahlaksız gören de var senin gibi hoş gören de. Herkesin namus, ahlak kriteri farklı. Bornoz giyip markete gelen kisiyi hangi kritere göre uygun giyinmissiniz veya giyinmemissiniz diye yargilayabilirsin. Sana ne ulan, istediğim gibi giyinirim, söyle giyinebilirsin böyle giyinemezsin diye kural mı var dese ne diyeceksin. Başa dönelim. Kriterimiz ne olacak?
- +1 yıl
Bornoz ve market kısmını şöyle açıklayayım: kıyafetler amaçlarına göre üretilmiştir. Bornoz duş sonrası için üretilmiş iken, caddede veya markettte giymek abes kaçar. Kullanım amacı ve yerini bilmek önemli. Öte yandan ise dışarıdaki birini yargılamak bize düşmüyor. Ama genel zihniyet olarak çoğu kişi kendini yargıç gördüğü için müdahale ediyorlar. Kapalı alanlarda yapılan toplantı veya gösteriler izlenirken cep telefonunu sessize almak ve gürültü yapmaktan kaçınmak.
Trafikte hoşgörü sahibi olmak.
Kalabalık yollarda yürürken kendi sağından ilerlemek
Bunlar benim için birkaç toplumsal ahlak kuralıdır. Giyim kısmında ise; müstehcen olan yerleri göstermeyecek şekilde giyinmeliyiz. Sadece şort giydi diye de karışmamalıyız. Bu konuların tartışılması güzel ama bizim toplumumuz zor zamanlardan geçiyor. Oturup derinlemesine sosyolojik kitapları incelememiz okumamız gerek. - +1 yıl
Ben sadece sizin orneginiz üzerinden devam ettim. Örnek önemli değil önemli olan genel geçer kurallar nasıl olmalı veya ölçüsü ne olmali. Siz bunlar benim için toplumsal ahlak diye yazmışsınız. Ama yazdiginiz gibi sizin için geçerli. Ben herkes için kabul giren itiraz edilmeyen kurallar ve kaynağından bahsediyorum. Yine demişsiniz mi müstehcen olmayan yerleri göstermeden giyinmeliyiz. Peki cümlemizden sadece birkaç sözcük bile muğlak. Mesela müstehcen olan veya olmayan yerler neresidir. Bu yerler kişiden kişiye değişir. Göstermekten kastınız çıplaklık mi yoksa dar giyinmeye dolayı organın tamamının belli olması mi? Öyle bir kriter Yani ölçü olmali ki herkesçe kabul görmeli ve uygulanmalı. İşte böyle bir ölçü var mi varsa nedir? Eğer yoksa herkes istediği gibi yaşar ve kimse suclayamaz. Toplum cinsel ilişkiye girseler bile...
- +1 yıl
Kastım çıplaklık idi. Bana göre olan kısımları söyledim. Bence toplumsal etik ahlak kuralları rahatsız edici durumların önüne geçmelidir. Ve toplumdaki hiç kimse bir diğerini rahatsız etmemelidir. Bir başkasının özgürlüğünün başladığı yerde benimki biter sözcüğü gibi tarzında. Çok derin konular. Detaylı olarak toplum bilimcileri, filozofları okumak araştırmak lazım. Şimdiye kadar kafamda oluşan profili yazdım. Düşüncelerinize saygı duyuyorum
- +1 yıl
Toplumbilimcilere veya filozoflara gerek yok. Aslında evrensel bir ahlak ve kaynağı halihazırda var. Sadece onu uygulamak gerekiyor. Neymiş o norm dersen cevabını düşünmek üzere size havale ediyorum. Benden de bu kadar. Hoscakalin. Tesekkurler
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayatımda sadece bir kere kıyafetine karıştım, dolabında bulduğum bir gömleğe "Bu ne len böyle güzel kardeşim gömleği gibi" deyiverdim. Orijinal Versace imiş meğer o gömlek. Rüküş olmak bu kadar pahalı olmamalı dedim, pis kavga ettik. Ondan sonra ben bir daha karışmadım ama aradan bir zaman geçtikten sonra iş görüşmelerinde giyeceği kıyafetleri bana sormaya başladı.
Bu arada o güzel kardeşim gömleğine uygun ceket bulmayı da başardım ama rüküşlüğü hakkındaki fikirlerim bakidir.
Özet: Çenemi tutmayı başardığım sürece karışmam.10 YorumlaModa & Stil konusunda 2,2b cevap paylaştı. Genelde özgür ruhlu bir insanımdır hayatına müdahale konusunca daha açık fikirli olduğumu sanıyorum fakat benim de bi sınırlarım belli bi noktaya kadar çizgim var. Aşırıya kaçmadığı sürece karışmam, derin dekolte, derin yırtmaç, aşırı kısa mini etek gibi şeyler rahatsız eder..
20 Yorumla
+1 yılHayır. Eğer böyle birşey yaparsam kendi kıskanmam sonucu olur ve onun kötü hissetmesine neden olurum. Bir nevi menfaatim için onu kısıtlamam asla hiç bir konuda menfaatimi düşünmem zinharr eğer maço seviyorsa bunu Sezersem karışmaya başlarım çok çünkü karışırsam mutlu olacağını bileceğim. 😊
00 YorumlaModa & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. Karışmam. Ne giyerse giysin. Zaten nerede ne giyileceğini bilmeyen bir kadınla da birlikte olmam sanırım.
Düşünsene ailenle tanıştıracağın gün mini şort giydiğini...50 Yorumla
+1 yılAsla kısıtlamaz bana seçimlerime ve yerine göre kıyafet seçeceğime güvenir.. ben de onu yanıltmadım hiç
40 Yorumla
+1 yılBu konu beni pek ilgilendirmez, sadece fikrimi söylerim.
Özgür bir insan sonuçta.20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıl🤣🤣🤣🤣 abaza değilim.
Amaa kısıtlarım, onun namusu benim namusum.
Tabi o da uygun görürse, sadece anlatırım, hayatım sen onu giyersen ben dayanamam bakanlara dalarım, ölüp giderim, istemezsin.20 Yorumla Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kaç yaşına gelmiş kadının kıyafetine karışmam gerekiyorduysa sevgili olmasaydım zaten. Kıyafet kararına ok olmadığım insanla neden ilişki yaşayasın di mi? Benim öyle huyum yoktur. Aksine mesleki hastalık kötü giyinirse uyumsuz giyinirse gözüme batar
00 Yorumla
+1 yılSevgilimi ve olursa eşimi kıyafet konusunda kısıtlamam. Çünkü; ben ona güvendiğim sürece ne giyeceğine pek karışmam ne zaman şüphe sezersem o zaman hem kıyafetine karışırım hemde takip edebilirim dışarda.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hayır, sevdiğim insan kendine yakisanlari yapar zaten, ben karışmam.
10 YorumlaModa & Stil konusunda 302 cevap paylaştı. gerektiği kadar kısıtlarım bunu kabul etmeyin biriyle de devam etmem kırıcı da olmam
20 Yorumla
+1 yılKısıtlarım erkek dediğin vücut hatlarını belli etmeyen şeyler giyecek! G*vat değilim.
34 Yorumla- +1 yıl
Bir erkeğin yapacağı yorumu bir kadın yapmış. Ne diyeceğimi bilemedim. Tebrik mi etsem bu hallere düşen erkeklere mi yansam.
- +1 yıl
@ifrattefriforta siz kadinlara yapinca iyi kadinlar yapinca erkeklere yazik okkk
- +1 yıl
Kesinliklere erkeklere yazık demedim. Bir erkek olarak erkek düşmanıyım. Bütün rezillerlerin kaynağı erkekler. Yorum ilginç gelmişti ama şimdi düşününce tebrik i hak ediyor. Tebrikler. Bazı erkeklere kapak yaptığın için bir tebrik daha.
- +1 yıl
@ifrattefriforta iyi o zaman thanks.
+1 yılBen kısıtlamam ama benimde erkek giyinişinden bir beklentim var. Kafamın uyyştuğu insanlar zaten sevdiğim şekilde giyiniyordu.
20 Yorumla
+1 yılKısıtlamam fakat abartılı gördüğüm noktalarda uyarıda bulunurum. Ha eğer uygun görmediğim şeyi devam ettirirse ve kabullenemeyeceğim bir şey ise o ilişkinin dengesi bozulmaya başlamış demektir
00 YorumlaSevgili garip bi kelime, birinin giyimi ile ilgili yorum yapabilecek hadde gelirsem ona Hakk'ı anlatır, üzerimdeki sorumluluğu yerine getirir sonrasına karışmam.
00 Yorumla
+1 yılÖzgürlüğe çok önem veriyorum ama bana saygı duyması lazım görüşlerime vb fazla açık giyinen biri ile zaten sevgili olmayı veya daha ilerisini düşünmem ha oldu diyelim en baştan konuşurum görüşlerimi belirtir sonra kararı ona bırakırım benim ile bir gelecek düşünüyorsan bu şekilde olmaz yanı son karar onun :D
00 YorumlaModa & Stil konusunda 512 cevap paylaştı. hem soru soruyorsun hem kendi görüşünü açıklayan erkekleri abaza ilan ediyorsun hem pis diyorsun bu özgüven Fenomen oldugun için mi?
06 Yorumla- +1 yıl
anana bacına yapılsa böyle sakin kalabilecek misin :)
- +1 yıl
ne yorum yaptıklarını gördünüz mü peki?
- +1 yıl
hahah bu kadar alınmasaydınız keşke. :D
Yok abi neden kısıtlıyım. Hele hele sevgilim güzelse istediği gibi kendine ne yakıştırıyorsa giysin. İster dekolte ister açık, ister yırtmaç. Güzel ve hoş gözükmesini sonuna kadar deskteklerim :)
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkimizin ilerlemesine ve karakterlerimizin yapısına bağlı olarak, zaman faktörünü de içine katarak kararım değişebilir.
00 Yorumla
+1 yılİnancımız nasıl uygun görüyorsa, öylesi kabulümdür. Amma çarşaflı da aşırı olabilir. Açık-kapali giyinene saygım sonsuz.
00 YorumlaHayir kisıtlamak aptallık olurdu fakat bu kısitlamayı yapmadiğıniz da da sen beni sevmiyorsun tepkisi ile karşilaşmak da can sıkıcı bir durum...
00 YorumlaModa & Stil konusunda 412 cevap paylaştı. Oyle bir iliski toksik iliskidir olgun insanlar kendi tercihlerini kendileri yapabilir yapmalidir insanlarin hayatlarini zehir etmeyin artik
00 YorumlaHayır. İstediğini giyebilir. Seven sevdiğinin kıyafetine karışmaz.
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKendisine yakıstırdığı seyleri giyebilir ben karısmam kısıtlamam
10 Yorumla
+1 yılAcaip kıskanırım o nedenle çıplak gezdiririm. Lakabım da vuruk ahmet
00 Yorumla
+1 yılBunlar baştan anlaşılması gereken konularSonradan olursa çok sorunlar çıkar
00 Yorumla
+1 yılBu konu baştan konuşulmalı sonradan kısıtlamaya gitmek doğru degildir.
00 Yorumla
+1 yılÇok abartmadıkça bişey demem. Mesela denize gidince bikini giyebilir onun yeri orası
02 Yorumla- +1 yıl
Yok çarşıda da kısa etek giyebilir büstiyer giyebilir aşırıya kaçmadan
- Moda & Stil konusunda 934 cevap paylaştı.
+1 yılYerine göre yinmesini biliyorsa ve mesela üst taraf dekoltelise alt tarafa pantalon giymesi
02 Yorumla- +1 yıl
Dengeli olsun diye bir yeri açık ya diger yeri açık olmasın diye
Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. evet delikanlı adamız yakışmaz bize şort mort giyen karı (ironi)
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 29,2b cevap paylaştı.
+1 yılyerine göre giyinmeli. misal bugün gördüm kadın kısa geniş etekle kurban kesim yerine gelmiş öyle bi yerde o kıyafet saçma. bide rüzgar uçuşuyor kadının fiziği güzel davet eğlence düğün vs olsa neyse
00 Yorumla
+1 yılBiz Türk milletiyiz edep erkana uygun olmayan şekilde namahrem diye birşey var benim gördüm bı başkası görürse namahrem diye bişey kalmaz... kısacası nerde nasıl giyinmesi gerektiğini bilirse kesinlikle kisitlamam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet dışarıda kapalı giyinecek benim yanımda rahat giyecek ama karım sevgili beni ilgilendirmez
00 YorumlaAbsürt derecede açık giyinmedigi sürece hayır.
10 Yorumlasevgilim yok olsa da olduğu zamanlar da da kısıtlama yoktu
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır o kendini bilir
30 Yorumla - Moda & Stil konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılOnu nasıl sevdiysem öyle kalır.
20 Yorumla
+1 yılEvet açık saçık giyinemez.
20 YorumlaSevgilim yok ama yerine göre giyinmesini bilmesi gerek bence
10 Yorumla
+1 yılkısıtlamam kimsenijde beni kisıtlamasina izin vermem
14 Yorumla- +1 yıl
@34brb95 dogru olanda bu bence
- +1 yıl
@34brb95 kesinlikle
İstediğini giyinebilir ama çok açık olursa kısıtlarım tabi ki
00 Yorumlaönce izin veririm gözümün önünde ona bakarsalar o kombini giydirmem
00 Yorumla
+1 yılBiraz olabilir.
12 Yorumla- +1 yıl
🤥
- +1 yıl
:/
Moda & Stil konusunda 2b cevap paylaştı. Ailemin yanında şort giymesin yeter
20 Yorumla
+1 yılsevgilim mini etek giyebilir karışmam
20 YorumlaModa & Stil konusunda 404 cevap paylaştı. Hayır ne giymek istiyorsa onu giysin.
10 YorumlaKısıtlamam, kısıtlamasını da istemem.
10 YorumlaKısıtlamam koskoca adam banane
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılkısıtlamam ama keko gibi giyinmesin
10 Yorumla
+1 yılKimse kimseyi kisitlayamaz.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılGiyindiği elbiseye bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabiki karisirim yanımda kıyafetle gezmek de ne demek!! Çıplak olması lazim
00 Yorumla
+1 yılevet dar pantolon giymesin
00 YorumlaÇok açık seçik giyinmesini istemem.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 4,8b cevap paylaştı. Çok açık giyinmedigi sürece hayır 😊
00 Yorumla
+1 yılHayır kısıtlamam tam tersi zevk alırım.
00 Yorumlaistersen kisitla hemen kaciyorlar
00 Yorumla- Devamını Gör (56)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne