Evlenmeyi düşünmüyorum erkekler kısıtlayıcı tek bir erkeğede bağlı kalamam ama bu zamanda para kazanmak zor evlenip kocam şiddet uyguluyor desem nafaka ve tazminat alabilir miyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSenin gibi kızlar yüzünden artık erkekler evlenmekten kaçıyor. Ne şeytansınız lan siz. Kocana hem iftira atacaksın hem de bir ömür onun parasını sömüreceksin. Senin gibi kızları gördükçe karşı cinsten soğuyorum. Senin gibi kızların a-mk. Attığın iftira da bir ömür kocanın üstüne kalabilir. Senin iftiran yüzunden insanlar bir ömür kocanı şiddet uygulayan birisi olarak görebilirler. Bi kolay yoldan para kazanmak için bir erkeğin hayatını mahvedebileceğini itiraf ediyorsun. Erkekler senin gibi kızlardan uzak durmalı. Senin gibi kızlardan iğreniyorum.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBir ay değil bir gün bile evli kalsan yeter.. ömür boyu nafaka alabilirsiniz.. Ayrıca erkeğin fakir ya da işsiz olması nafaka ödemeye engel değil.. Yargıtay kararı var bu konuda.. Her yıl 25.000 fakir erkek hapse giriyor tek suçları fakir olmak... Ben 2850 TL maaşımdan 500 TL ödemeye çalışıyorum.. Devlet beni zengin kabul edip bir asalak beslettiriyor.. Süresiz nafaka ilkelliğini savunan kim varsa aynı zulmü yaşamadan ölmesin. Süresiz nafakayı kim çıkardıysa Allah belasını versin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen yolu bulmuşsun😂 hem canının istediği her erkekle yatıp kalkacaksın hem de onların birini av yapacaksın, çakal seni🤣 sen ne karaktersiz biriymissin helal olsun sana, bin lira civarı bir nafaka ile geçilebileceğini mi zannediyorsun? Çalışmak zor da erkek ayartmak mı kolay zilli. Mahkemeler aptal değil yapmayı istediğin şey ortaya çıkarsa iftiradan sen ceza alırsın.
00 Yorumla
+1 yılAllahım sen anaların evlatlarını koru. Sen nasıl bir insansın. Bir insana iftira atmak sırf para için vicdanın nasıl rahat olacak be kardeşim yapma. Böyle şeyler düşünme. Dürüst ol ama fakir ol…
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49
Cevap
73Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe çok kadın var yıllarını harcayıp aynı zamanda fiziksel ve ruhsal şiddet gören ama bir kuruş istemeyen tek isteği kurtulmak olanİşin dalgasinda olmak keyifli ama yaşamak değil. Çalış paranı kazan kimseye ihtiyaç duymadan hayatını yaşa kimseye bağlı kalmak zorunda değilsin. Bir erkeğe değil binlerce erkeğe bağımsız yaşar parani alırsın istediğin kolay paraysa
60 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Bunu evleneceğiniz kişinin sizi kullanıp bırakması gibi düşünün, memnunsanız yakışır.
Gerçi rahatsız eder mi bilemedim çünkü "bir erkeğe bağlı kalamam" demişsiniz.
Erkeğin kısıtlaması rahatsız ediyorsa erkekten geçinmek daha çok rahatsız etmeli.
Aynı şey abinizin vs bir yakınınızın başına gelse demediğiniz söz kalmaz bunu siz de iyi bilirsiniz.
İnsanların duygularıyla, hayatıyla oynanmaz.
Sizin vicdanınız rahatsa bize sormanızın manası yok.
Esen kalınız...🍃
20.07.21/13:5042 Yorumla- +1 yıl
Harikasın arkadaşım bayramın mübarek olsun
- +1 yıl
Estağfurullah, teşekkür ederim. Sizin de bayramınız mübarek olsun abiciğim...🍃
Kocasından şiddet gören, öldürülen, boşanıp nafaka alamayan, bir sürü eziyetler yaşayan kadınlara hakaretsiniz resmen. Böyle canım gibi soru soruyorsunuz sonra millet sanıyor ki gerçekten tüm kadınlar böyle yapıyor, yapacak. Ayıp ya hiç değilse hemcinsinize saygınız olsun.
71 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBuna savaş açtığınıza inanamıyorum. Kadınlar ve çocuklar açlıktan ölür. Belki %0.1lik kesim yüzünden yıllarca çocuk bakıp ev temizleyip yemek yapmaktan başka bişey yapmayan kadın sokakta kalır ve hiçbir işe alınmaz. Temizliğe giden kadının çocukları evde bırakıp bakıcı tutucak durumu da olmuyo. Gerçekten mümkün değil o kadının hayatta kalması ve çocukları hayatta tutması. Yıllarca tüm sosyal hayattan kopup ev işçisi olup sonra hop sokakta yolunu bulamazsın. Verdiğin örneğin absürtlüğüne bak. 5 çocuğunu sırf “burunları sürtsün” diye açlıktan ölmeye terkedecek erkek dolu etraf, şükür kanun var.
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNafaka falan alamıyosun. Soru trol. Hiçbiriniz de acun değilsiniz o yüzden şeyma örneğine bilenmeyin. Acun için harçlık sayılır o para. 3 kuruş paranın peşine düşüyosunuz. Onu da tazminat kabul edin
Cevap sahibi+1 yılPara vermek zor geliyo. Sik bırak hayatına devam et daha iyi tabii. Seçimini ona göre yap insanlar oyuncağın değil bedeli var. Yakınların büyük ihtimalle cimrinin teki. Yoksa kanunlar çalışana zaten vermiyo çocuğa verdiği nafaka da 500 falan. Kimbilir ne bok yediler yani, iyi olmuş tanıdıklarına
- +1 yıl
Dediğin şeyin saçmalığı ve iğrençliğinin farkında mısın bilmiyorum ama kimse kimseye para vermez zorunda değil hele ki böyle haksız bir durumda. Çogu insan zaten kendi geçimini zor sağlıyor ve işsiz senin savunmaya çalıştığün şeyde en ufak bir mantık kırıntısı bile yok diyorsun ki 500 tl den ne olucak cimriler diyorsun fakat dedigim gibi bazı insanlar 300 tl ile 1 ay geçirmeye çalışıyor su elektrik kira çıkarıldığında tabiki. Tamam kadın haklı olsa nafaka verilmesi normal birsey ama bu zihniyeti savunman sadece geri kafalılık başka bir şey değil.
Cevap sahibi+1 yılEngelliyorum. Herkesten parasına göre nafaka alınıyo 500 lirası olan 100 lira nafaka verir yani. O kadarını da VERİCEK. Gerici olan sensin yobaz olan sensin laf anlatılman mümkün değil. Kanun değişirse şeriat gelirse gönlünce sokağa atar değiştirirsin kadınları. Şimdilik böyle
Djshdksjskajskajsksj zeka fiskiriyo az yaklaşam djhdkd kanıt olması gerek diye biliyorum kadın bir şikayette bulunduğunda önce darp raporu alınır hastaneden sonra karakola ifade için gidilir filan.. böyle saçmalıklar yüzünden gerçekten madur olan insanlari.. klemiyolar
10 Yorumla
+1 yılbir ay evliliğin ne nafakası..
şiddet ve darpı kanıtlasan bile
hangi ruh halindesin bilmiyorum20 Yorumla
+1 yılMadem tek bir erkek yetmiyor birden fazla lazim onlar parani komodinin üstüne bırakır zaten sen düşünme bunlari.
52 Yorumla- +1 yıl
@whereismaymindamk cjdkdo
Gizli Üye(36-45)+1 yılKötülüğü karşı tarafa değil kendine yapmış olursun. Çok saçma birşey düşündüğün inan. Karşı taraf bunu kabullenirmi kabullenemezde üzülürse sende üzülebilirsin. Bence dusunceyle kalsın sadece. Zevk aldigin bi işi yap. Sonra o parayla yapmak istedigin hayallerini kurdugun seyleri yap.. böyle dusunceler gelmez aklına.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılYeni yasa hazırlanıyor artık evli kalıp omur boyu nafaka alma son bulacak. Senin evlenmene gerek yok ki zaten birine bağlı kalmak istemiyormussun hergun biriyle takıl masrafını karşılarlar. Kimseye de bağlı kalmamış olursun.
20 Yorumla
+1 yılSizin gibiler yüzünden milletin ne güveni kalıyor ne de evliliğe dair hevesi kalıyor. Neden ya neden fesat düşünür insan böyle çok ilginç. Keşke böyle zihniyetler olacağına başka yere boşalsalarmış ebeveynler...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılAlırsın ama sonuç ne olur biliyor musun kocan cinayet işler sen mezara o da hapse girer
Adamı salak yerine koyman zoruna gider yani50 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar ezik bir düşünce. Kendi işini kendin yapmaktan da acizsen zaten... Hele ki başkasının parasına konuyorsan :')
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılGeçen de 3 ay diyordun şimdi 1 aya mi düşürdün. Senin eline Allah kimseyi düşürmesin, soru troll olsa da...
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSenin ta beyninin içine ben... Sen nasıl bir insansın ya mahlukat seni insanların duygusunu nasıl sömürürsün.
60 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılAllah akıl fikir versin. Ama kötü olan ne biliyormusun? Nere de ise alayınız bu kafada. O nedenledir ki gerçek bir kadın bulmak, aşk dolu, mutlu bir evlilik yapmak imkansız artık.
10 Yorumla
+1 yılSeni tebrik ediyorum evlenip esimi aldatmaktansa evlenmem diyorsun
Seni kiniyorum Allah korkun yok mu bir adama bir ay kadinlik yapip omur boyu parasini yemeyi dusunuyorsun10 Yorumla
+1 yılErkekler neden evlenmek istemiyor diye soruyorlar. İkincisi; kötü haberi ben veriyim evli olduğunuz süre kadar nafaka dönemi geliyor. 😃
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Fırsatçı bencil birisininiz nafaka almak için bir insanın duyguları ile nasıl oynayabilirsiniz?
Bir dünya düğün masrafı olacak.
Bir süru sorunun kaynağı olacaksınız.
.05 Yorumla- +1 yıl
@_Lord Yahu hem adama dünya masraf çıkartacak hem duyguları ile oynayacak hem iftira atacak bir zihniyette insan için ne anlaşması.
. - +1 yıl
@_Lord İyi o zaman bu zihniyette biri karşınıza çıkar ise siz dilediğinizi yaparsınız.
Yazık ya senin gibi kişilerin hiç sevilmeyi hak etmemesi vede hazır para harcaman doğru olmaması insanlık adına daha iyi olur inşallah
10 Yorumla
+1 yılNe biçim insansınız gerçekten. Umarım şakadır bu soru 😒
223 Yorumla- +1 yıl
@jjjja ne ilgisi var? Çocuğum yoksa neden kendime nafaka alıyım? Elim var ayağım var. Ben kıçına tekmeyi basmışsam o kişinin yüzünü bile görmek istemem. Alsın parasını müsait bir yerlerinde paralasın. Çalışır kazanırım.
- +1 yıl
@jjjja tekrar ediyorum çocuk varsa nafaka vermeo zorunda çocuğun ihtiyaçlarını karşılamak için. Ama çocuk yoksa çalışmayıp senelerce nafaka almak doğru değil.
- +1 yıl
500 tl ile bi elin yağda bi elin balda evde oturmuyosun. İş bulamıyo kadın ortada kalınca. Eğitm yok tecrübe yok çocuklar var onları bırakacak yer yok. 3 dil bilen üniversite mezunlarına iş yok, hiç tecrübesiz kadın çocuklarına bakıcı bulsun işe gitsin diyosun. Aldığı asgari ücreti de kira ve bakıcıya verirler yemek yemezler iyi olur
- +1 yıl
@jjjja ya insan istediği de herşey oluyor benim annem çocuk bakardı, başka bir çocuğu okula getirip götürürdü, eve iş alırdı, temizliğe giderdi, sabah 9 akşam 9 bir nenenin altını alırdı bu kadar işi aynı anda yapıyordu. Onun canı yok mu? İstedikten sonra iş de bulunuyor fırsat da yaratılıyor.
- +1 yıl
@jjjja bir erkek için hayatlarından vazgeçmek yerine çocuk haricinde çalışmayı bırakmayıp eşit olabileceği biriyle evlensin. Kadın bütün yükü almak zorunda değil. Almasınlar.
- +1 yıl
@jjjja gidip nerede embesil var onlarla evleniyorlar yok hiç belli değildi vs diyorlar ama dışarıdan bakınca ne mal olduğu kabak gibi ortada insanlar ama aşk meşk böyle hayali şeylere kendilerini kaptırıp sonra ağlıyorlar. Düzgün insanları seçmiyoruz.
- +1 yıl
@jjjja canım bana hikaye anlatma. Madem öyle bir hayvanla evlendi hadi evlenirken tanımadı o zaman neden çocuk yapıyorlar? Belki herşeu düzelir diye çocuk mu yapılır. Ama öyle yapıyorlar. Her türlü iki tarafta da hata oluyor.
Ben kimseye hakkımı almasın demiyorum. Ama çocuksuz bir kadın bence nafaka almamalı. Konuyu saptırıp polemik yaratma - +1 yıl
@jjjja 21 yaşındayım 19 yaşından beri kendi işimi yapıyorum. Gerek yok bebeğim elin ayağın var pisliğini de kendin temizle. Yazık size gerçekten. Güya hemcinsini koruyor. Kadınların yüz karaları sizi 😂
- +1 yıl
@jjjja çocuğum olmuyor diye bırak beni boşayanı laf söyleyen erkeği ben hayatımda zaten tutmam ondan önce vururum kıçına tekmeyi. Eğer bir çocuk sahibi olmamam gerekiyorsa öyle olur. En azından yapıp doğurup sokağa salan şansa çocuk büyüten anne babalardan olmamdan iyidir.
- +1 yıl
@jjjja Ben erkek yancısı değilim. Kadının istediğinde her şeyi yapabileceğini biliyorum sense erkeğe muhtaç bırakan bir zihniyettesin. Sen misin erkek yanlısı ben mi? Eğer kadının çocuğu yoksa neden nafaka alıyor? Ama ortada bir çocuk varsa anne de baba da ihtiyaçlarını karşılamaya eşşek gibi mecbur. Benim ağzımdan bu konuda bir söz çıkmamışken sen atmışsın ortalığa kendini salak salak konuşuyorsun.
Hak eşitliği istiyorsak tam uygulayacağız yarım yamalak değil. Bir evde erkek çalışıyorsa kadın evdeyse ev işlerinden o sorumlu olur. Tam tersiyle erkek sorumlu olur. Eğer iki taraf da çalışıyorsa iş bölümü yapılır bu kadsr basit.
Eğer erkek çalışma diye baskı yapıyorsa sonrasında o nafakayı ödemek zorunda kadın iş bulana kadar.
Çocuğun velayeti kimdeyse karşı taraf ona para ödemek zorunda. Bu kadar. - +1 yıl
@jjjja ama aşk meşk diyip karşısındakinin kötü yanalrını görmeyip öküzün biriyle evlenirsen ne eşitlik kalır ne başka birşey. Herkes seçimlerinin bedelini öder... Evleneceğin insanı iyi tanımak gerek. İyi kötü yanlarını görmek gerek. Genelde hep iyi yanları görülüp kötü yanları görmezden geliniyor. Saçmalıktan başka birşey değil.
- +1 yıl
@jjjja 18 yaşında bir veledin konuşmalarına bak hey yarabbim 😂 neyse
+1 yılKeşke altına yatırım tavsiyesi değildir yazsaydın şimdi her vajinası olan bunu uygulamaya çalışıp canından olacak :D
00 Yorumla
+1 yılŞeyma Subaşı özel ders falan mı veriyor?
Bu nedir ya herkes kısa süre evli kalıp da nafaka koparmaya çalışıyor. 😅😅😅00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibi dusunen evli bayan vardi o kfaya bosandi hava aldi smdi yalvariyor tel faturami yatir ne istersen yap diye 😏🙄
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDenede kessinler kafani bu hatan ailene kadar yansir onlarinda basini belaya sokarsin ise gr calis
50 Yorumla
+1 yılYine açlıktan seviyesizliğe feryad etmiş biri daha.
10 Yorumla
+1 yılDüşman başına! Şeytan tövbe etti, hak yoluna döndü seni görünce
10 Yorumla
+1 yılsen evlen zaten şiddet olmayan evlilik yok. yalan söylemen gerekmez bile
13 Yorumla- +1 yıl
@Aslı__35 gülünecek bir şey değil aslında
+1 yılYine aynı beyin özürlü vatandaş dan birinin mantıklı soruları.
10 YorumlaSana her ay o kadar para verecek enayiyi nerden bulacaksın?
30 Yorumla
+1 yılGaribanın günahı ne ömür boyu sana nafaka ödeyecek inşallah alamazsın
00 YorumlaGaysin heralde.
Erkek olduğun için, öyle olman şart.00 YorumlaAllah katında sorumlu olursun böyle yaparsan . Düşüncen hiç hoş değil
Hayırlı Bayramlar00 Yorumla
+1 yılSonra kadına şiddet neden oluyor. O tren kaçtı. Ne kadar evli kaldıysan o kadar süre nafaka alırsın.
00 Yorumla
+1 yılAdama iftira atıp tazminatı koparırsan o para senin sadece hastane masrafına gider. Hayır bekleme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞeyma nafakabaşı diye biri var ona sor :) şimdi yanlış yönlendirme yapmayalım ekmeğinden olma.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bosuna ugrasiyosun hemen baslamalisin sonunda olcak seye eskortluga yani
00 Yorumla
+1 yılDolandırıcılık olur ve hayrını göremezsin o paranın.
00 Yorumla
+1 yılYani diyorsun ya hayatı bir mal buldum da onu yesem
00 YorumlaValla bu kafayı yaşayan kadınlara uyuz oluyorum. Sen erkeği ticarethane olarak mı görüyorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılyok öyle bir kurnazlık ciddiyim birisi yaptı bunu hakim nafaka vermedi kadın çok güzeldi şimdi duydum nişanlanmış yine
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa erkekler gerçekten canım ya troll olduğunu bile anlayamamışlar yorum gelsin diye yazmış kadın bunu
00 YorumlaNe kadar kütü dibir fikir. Resmen insan sömüren bir varlıksın. Bir de fikir almak için utanmadan burda sormuşsun. Ayıp ayıp.
İnsan sömüren30 YorumlaNe aşağılık vicdansız dünyaperest insanlar var yahu, Allah şerrinizden korusun,
hidayetiniz mümkünse sizi ıslah etsin!30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnşallah ö*dürür seni zaten öyle yapacak sırf 3 5 kuruş için öleceksin seni de haberde göreceğiz 😂
19 Yorumla- +1 yıl
komik mi sanıyorsun bu söylediğini iğrenç herif?
Cevap sahibi+1 yılLan özürlü sırf bi erkeği parası için evlenip boşanacak kadın ölse az bile gebersin
- +1 yıl
asıl sen Çok yaşa, pislik
Cevap sahibi+1 yılBöyle sırf bi insanın parası için evlenip duygularıyla oynayacak gebersin iyi oluyor millet enayi mi?
- +1 yıl
@Aslı__35 kimse kimseyi öldürme hakkına sahip değil? intikamını normal bir şekilde alabilirsin ama o pisliklerle aynı kafada birisin.
- +1 yıl
@Aslı__35 görüşün sahibi yani, sen değil
Cevap sahibi+1 yılTamam ama bi insanın duygusuyla oynamak enayi yerine koymak dalga geçmek de çok kötü bir şey insan delirir
Gizli Üye(25-29)+1 yılhiç aklıma gelmezdi çok güzel fikir. alfa kadın başka tavsiyelerin var mı?
10 YorumlaTezgaha bak 😂 bi aylık evlilikte nasıl bi nafaka hayal ediyorsun Şeyma Subaşı
41 Yorumla
+1 yılPardon elin ayağın tutmuyor mu senin? Başkasına iftira atıp hakkına gireceğine gidip çalışıp hakkıyla kazansan daha iyi olmaz mı?
20 YorumlaOlmayan beynini xikeyim
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO zaman evlenmiyelim senin ihtiyaçlarını göreyim sende benim ihtiyaçlarımı gör arkadaş dost vs
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen bu soruyu gecenlerde de sormustun. Git avukata sor kardesim allah allah ya
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Yaa Allah aşkına sen şaka mısın, lütfen şaka ol ya da burayı terk et lütfen
00 Yorumlaİyi fikir canım bende aynı şeyi düşünüyorum bedava sirke baldan tatlıdır
33 Yorumla- +1 yıl
Seni b*çakladığı zaman görürüm kimse öyle enayi değil valla biri bana yapsa ö*dürürüm
+1 yılkocandam alacagin mafakayla nasıl gecimini saglayacaksin Allah cümle erkekleri senin gibi asaglik pisliklerden korusun!!!
10 YorumlaSanırım artık değişti o. O yüzden süresiz degil ama bir alt sınır var diye biliyorum mesela minimum 5 yil veya minimum 1 yil.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşanma şartına ve mahkemeye sunacağın delillere bakar karşı tarafı haksız çıkaran deliller
00 YorumlaSabır
Sorarken utanaydın..50 Yorumla
+1 yılSıcak havalarda hiç çekilmiyorsunuz.
50 Yorumla
+1 yılİçeri atılırsın o zaman yeme barınma ihtiyacını da düşünmek zorunda kalmazsın
10 YorumlaBen böyle soruların tamamen kurgu olduğunu düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılKadın olmaktan utandırdın şu an beni şaka mısın sen abi
00 Yorumla- Devamını Gör (62)
Devamını Gör(107)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?