- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılAdam olan aldatmaz. Cinsiyetle ilgili değil bu aldatma olayı karakter meselesi, üstünü başını yıkayıp ütüleyen kadını o üst başla aldatmaya gider mi adam olan? Günde 3 öğün önüne yemek pişirip çıkaran kadına harcayağı enerji, ilgi ve alakayı başka birine harcar mı adam olan? Adamlık hasta olan karısına çorba kaynatacak kadar yemek yapmayı öğrenmektir. Birde aldatan kadınlar var onlara bir şey demiyorum 👍

. 
. Yazıklar olsun aldatanlara..
38 Yorumla- +1 yıl
@birumut39 kim ne derse desin =)) Doğrular güneş gibi ortada. Aldatanlara yazıklar olsun... Allah iyi insanlarla karşılaştırsın nokta
- +1 yıl
@birumut39 Aynen öyle doğruları konuşmazsak bu defa yanlışları doğru edinip yoldan çıkıyoruz. İşin kötü tarafı kendimizi doğru yolda sanıyoruz.
- +1 yıl
@birumut39 Belli bir yaştan önce uyanamayız ;) Erkeğin olgunluk yaşı 35 ve sonrası akılda karakterde oturmaya başlar 30 ila 35 yaşlarında
- +1 yıl
@birumut39 O konuda çok haklısın :) o vakte kadar kaptırmayan sonrasında zaten hiç kaptırmaz. Olgun erkek sevdalısı kızlar askında işi biliyor.
En İyi Cevaplar
+1 yılBi delik uğruna ne gençler yanıyor
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılOnlarca sebebi var.. yatakta mutsuzdur , iletişimde mutsuzdur , karısı tarafından saygı sevgi görmüyordur , gençliğini yaşayamadan çok genç evlenmiştir , zorla evlendirilmiştir aile baskısıyla , evliliğinde heyecan bitmiştir , tutku bitmiştir , yaşlandığı icin kendini genç hissetmek ister ve genç kadınlara gider , ya da sırf heyecan olsun spor olsun diye aldatır , sonuç : hepsi karaktersizliktir
427 Yorumla- +1 yıl
Yorum dediğin hayat tecrübesi olgunluk dediğin böyle olur takdir edilesi bi yorum olmuş yüreğine sağlık
- +1 yıl
Ağzınıza saglik
- +1 yıl
@Ankara_beyii 🙏
- +1 yıl
- +1 yıl
Valla ben de yazmaya erindim bu kadar şeyi
- +1 yıl
@Bullent33344 tembellik yok :)
- +1 yıl
Valla ben erindim 🤦🤦🤦🤣🤣
- +1 yıl
@Bullent33344 ohooo ama olmaz böyle 🤣
- +1 yıl
Nasıl olacak ya?
- +1 yıl
@Bullent33344 bu sitede fikirlerimizi yazıyoruz klavyede çalışkan olucaz
- +1 yıl
Valla bazen eriniyorum🤣🤣
- +1 yıl
@Bullent33344 tembeliko seni
- +1 yıl
Valla insanlar beni yordu artık hevesim Falan kalmadi
- +1 yıl
@Bullent33344 think positiv
- +1 yıl
Ben kesin evde kaldım 🤦🤦
- +1 yıl
@Bullent33344 yok yA erkek dediğin 35 den sonra evlenir
- +1 yıl
İstersen hiç evlenmeyim o yaştan sonra çoluk çocuk çekemem valla
- +1 yıl
@Bullent33344 kendi çocuğunu her yaşta çekersin
- +1 yıl
Valla billmiyorum ama 30 dan sonra çoluk çocuk sesi çekilmez erken evlenip erken yaşta buyutecen aslinda
- +1 yıl
@Bullent33344 erken evlenip gençliğinin en güzel yıllarını harcayacaksın yanı
- +1 yıl
Ya zaten bu yaşıma kadar elini tutugum sohbett ettim sevgilim yok olmasında anca flört oldu tellefonda konuştuğum oldu hep ha tek yaşamak ha eşimle yaşamak ne fark eder de zaten ben giderleri gibi degillim birini seversem baglsnirim öbür erkekler gibi iki gün bir kızla konuş iki gün başka bı kızla konuş yapmam seversem tam severim sevmesem hiç umursamam
- +1 yıl
Dalldan dalla seken adam değilim zaten 21 yaşındayım bu yaşıma kadar hep telefonda fllort olduoda geçici oldu hep bu yaşıma kadar adam akılı biri çıkmadı karşıma hayırlısı olsun
- +1 yıl
@Bullent33344 Yasin zaten çok genç ciddi olmaması gayet normal
- +1 yıl
Evvlenmelik hayat kurmalik yaşa gelldim
- +1 yıl
@Bullent33344 erkeeeeeen
- +1 yıl
21 yaşındayım bence erken degill
- +1 yıl
@Bullent33344 istersen bu konuda tecrübelilerin fikirlerini al bakalım onlar ne diyecekler
+1 yılgüzel bakımlı bir kadın gördüklerinde zaaflarına yenik düşüyorlar
23 Yorumla- +1 yıl
Alakası yok
- +1 yıl
@Bullent33344 var
- +1 yıl
Bende işe yaramiyor o
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Akraba olmayın, kadın/erkek eş veya sevgiliniz sizin akrabanız değildir. Nasıl olsa evlendim, birini buldum değip kendinizi salmayın. Bir ilişkide kaybetme korkusu da olmalı bence. Ne elde ne de serbest. Maalesef çoğu yaşıtım bir kadın/erkeğin bir birinden ne beklediğini bilmiyor. İlber Ortaylı'nın bir ömür nasıl yaşanır adlı söyleşi kitabı vardı. Evlenecek veya evliliği düşünen çiftlere güzel tavsiyeleri var.
00 Yorumla
+1 yılkadınlar neden aldatır diyorum bende. Kadını erkeği ayrımı yok şerefsiz namussuz onur gurur sahibi olmayan kişiler.
21 Yorumla- +1 yıl
Bunun kadın erkek ayrımı var dememiş zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBuna belli bir sebep aramak sonucsu kalmak demektir. Aldatan kime sorsan farklı bir neden sunar. Dolayısı ile aslında hepsi bir bahanedir.
10 Yorumla
+1 yılBen 16 yıl süren evlliligim de bir kez bile olsun eşimi aldatmadim...8 ay önce ayrıldık 6 aydır hayatında birisi var... bu mu olmaliydi sadakatin karşılığı... yeterince para kazanamıyormuşum evliliğimin bitme sebebi de bu...
10 Yorumla
+1 yılHerkes karaktersizlik diyor, aslında birçok kadın da yorumunda nedenlerini sıralamış,, evet aldatmak hoş bir durum değil, ama bana göre nedenleri önemli,, erkek olsun ya da kadın olsun,, dinlemek gerekir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılseven erkek senden başka kimseyi gözü görmez merak etme
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 695 cevap paylaştı.
+1 yılaldatanın cinsiyetine bakmadan karaktersiz olduğunu düşünüyorumm ben bahanesi yok sadece uyduruluyorr böyle insanlar ezikliklerini kapatmaya çalışıyorlarr aldatmak bir güç değil kii basitlikk
00 Yorumla Erkekler haftada 2-3 kez boşalmaz ise uykuda kendiliğinden boşalır. Mecburiyet. O yüzden kalkıp seks diyen erkeğe sapık diyorsunuz. Vücut böyle bi deli ile yaşıyoruz
00 Yorumla
+1 yılSana çok bağlıysa baya baya aşıksa aldatmaz. Sana bağlanmamak istiyosa biraz gözü dışarıdayda aldatabilir ancak.
Neden aldatır sorusuna gelicek olursak; sık yazışmıyor olabilirsiniz, cinsellik yaşıyorsanız ona yetmiyorsundur, veya evlilik öncesi cinselliğe karşıysan bu görüşün onu zorlamıştır ve dayanamayıp aldatmıştır. Birçok sebebi olabilir aldatmanın. Bunlar sadece birkaçı.01 Yorumla- +1 yıl
Fikirlerin çok mantıklı doğru tespitler 👍
Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı. seven aldatmaz birde her koşulda veren kadınla birlikte olan erkek vardır yavşaklıktır hayatına kimseyi almazsın anlarım ama varken kaşarlıktır kadın içinde aynı şekilde
00 YorumlaKarısı tüm şehir le yatar. Birtek koca ya seks sevmem kutsal bakireyi im ayakları yapar mecbur kalır koca
10 Yorumla
+1 yılcocukluktan gelenbişey capkın oglum benim oglum yapar bazılarıda gewrcekten karaktersiz oldugu için bazıları övünmek için yapar
00 Yorumla
+1 yılBurcuna göre değerlendirmek lazım. Astrolojide çapkın burçlar var
10 YorumlaSeven erkek aldatmaz karşı cinse tam anlamıyla bağlanmamış başka birine ihtiyaç duymuştur iyi bayramlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılBir suru sebebi. Bir iki sebebe bağlamak doğru olmaz. Seven erkek de aldatabilir sevgi aldatmaya engel değil. Onu aldatmaya iten sebebi bulmak lazim.
00 Yorumla
+1 yılKadın yetersiz ise aldatır. Yatakta, sokakta, sevmesinde, yaklaşmasında, zekasında yetersizlik varsa aldatılır.
Erkek de aldatılır bu yüzden00 YorumlaŞöyle demek daha doğru erkek aldatır adam olan aldatmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir markayı seversin ama günün birinde vazgeçersin, neden? Memnuniyetsizlik. İlişkilerde de böyledir, madden ve manen memnuniyet sona erdi ise devam etmenin anlamı yok
00 Yorumla
+1 yılBence hiç bir sebep haklı sebep olamazAma herkesin bir bahanesi var
00 YorumlaVallahi bastan çıkmaya, Aldatmaya niyeti varsa aldatir.
00 Yorumla
+1 yılSebep olmaz bu konuda erkekler degil karaktersizler aldatir
00 Yorumla
+1 yılBana allah gibi tapan sevgilim bile beni defalarca aldattı..
00 Yorumla
+1 yılBen kendimden örnek veriyim birini sevdimi başka kimseyi gözüm gormez
00 YorumlaKaraktersizdir aldatır sebep bu niye aldatsın yoksa sana mı bakalım istiyosun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. aldatmanin iki taraf icinde bahanesi olamaz. olmuyorsa biter yollar ayrilir.
00 Yorumla
+1 yılKadın neden aldatma gereği duyarsa, erkekte o yüzden. Cinsiyeti yok bu işin.
025 Yorumla- +1 yıl
Cinsiyeti var bu işin dememiş zaten
- +1 yıl
Bos duyar kasma be kardeşim bi bitmediniz. Aldatmanin cinsiyeti yok demek, aldatmanın kadın ya da erkek için nedenler değişmez demek. Isi gücü bırakıp bide burda size üç yaşındaki çocuğa anlatır gibi bişeyleri anlatmak zorunda kalıyoruz.
- +1 yıl
Nedeni belli işte kadın da erkekte ya parası için aldatır ya da uçkuru için.
- +1 yıl
Bacım bende diyorum ki kız orada aldatmanın cinsiyeti var dememiş zaten sen buraya gelip kadınlarda yapar diyorsun asıl sen boş duyar kasma
- +1 yıl
Olmayan beynini de al git anlama ozurlusu musun nesin
- +1 yıl
Sen git beyni olanlar okusun su görüşü yorma beni.
- +1 yıl
Erkekler neden aldatır demiş bende aldatmanın sebebinin cinsiyetle alakası yok dedim bunu anlaması bu kadar zor mu. Sebebi belli yani bunu biraz düşünseniz zaten cevabı bulursunuz zaten mk. Uckur sevdası.
- +1 yıl
KADIN icin de ERKEK icin de tek bi sebebi var UCKUR SEVDASI anlayabiliyormusun bunu. Baska sebebi olamaz. Erkek kendine başka s*kicek *m arar kadın kendine başka başka Y@rraklar arar aldatır.
- +1 yıl
Illa ağzımızı mi bozalım mk
- +1 yıl
Bak canım birincisi yar*ak lı felan konuşma benimle ikincisi her ota boka biz erkekler dediğimizde kızları da katmayın ya adam gibi cevap verin ya da kozlordo yopor consoyotlo olokoso yok yazmayın geçin gidin çünkü bazılarımızın Sabrı taştı sizi bir gün iyi sikicez adam olun.
- +1 yıl
Az k@sarliklarinizi görmedik biseyi biliyoruz da konuşuyoruz canım kendinizi sütten cıkmış ak kaşık sanmayın
- +1 yıl
Evet bizde orus*u var ama sizde daha çok peze*enk var tecavüz edenler, kız çocuk oldu diye öldürenler, kadına şiddette bulunanlar, küçücük yaşta evlendirilen kız çocukları, 2 kaşıklık kan gelmedi diye bı dağda öldürenler, el alem kızın adını çıkardı diye yaşlı bı adama verenler daha çok saymamı ister misin? Siz erkek türü sayesinde saya bilirim çünkü her gün haberlerde bunlar var. Hadi şimdi söyle sizin mi cinsiyetiniz daha kirli bizim mi?
- +1 yıl
Basında da söylediğim gibi anlayamayacaksin ama bu cinsiyet değil kişilik olayı.🤦🏾♂️
- +1 yıl
Bana kulaktan duyma şeyleri anlatma burda masal okuma. Olaylarin iç yüzünü derinini bilmeden boş yapma.
- +1 yıl
Hadi sen biliyorsan olayların iç yüzünü derinini anlatsana bana ya çok merak ettim
- +1 yıl
Ben kulaktan dolma şeyleri sana sunamam çünkü neler yaşandı sebep nedir neden nedir bilmiyorum. Onu anca senin gibi konuşmak için konuşan insanlar yapar.😉
- +1 yıl
Haberciler yüzeysel anlatır bişeyleri çok prim kasabilecek şekilde. Sonuc odaklıdır insanların dikkatlerini çekecek senin gibi boş beyinleri kandıracak şekilde haber yapar. Yani o yüzden sen sen ol bilmedigin kulaktan dolma şeyleri millete görmüş yaşamış biliyormuş gibi anlatma.
- +1 yıl
Sen ve senin gibiler anca kendini böyle avutsun kulaktan duyma bilgiler diyo ya komediye bak hayır yani bide sebep nedir bilmeden kulaktan duyma diyorsun buda ayrı bı trajedi 😂😂
- +1 yıl
Acincak haline gülüyorsun çünkü ezbere konuşuyorsun ordan burdan duyduğun şeyleri biliyormuş gibi bana ötüyorsun.😄Tek yaptığın konuşmak için konuşmak.
- +1 yıl
Sizin gibi feministligi yanlış anlayan b*kunu çıkaran insanlar genelde kör cahil olur. Bunun en kötü tarafı da nedir biliyor musun cahil olduklarını senin gibi kabul etmezler.😉Hep herşeyi kendilerinin bildiğini sanarlar ve en komik olanı da aslında en cahil kendileridir.
- +1 yıl
Ve kör cahilleri kandırmak şekil a da ki göründüğü gibi yani sende olduğu gibi çok kolaydır.
- +1 yıl
Benimkisi ordan burdan duyduğum şeyler değil annemin kuzeni lise ikideyken evlendirildi adı çıktı diye bunu birzat bana annem söyledi üstüne bir sürü kez taciz edildim dolmuşta o küçük siyah poşetini 70-85 yaş aralığında ki dedeler vücuduma sürte sürte her seferinde tacize uğradım ben ha şeyde var bak ben yürürken bı grup erkek "gel grup yapalım" demişti siz erkekler consoyot mosoloso demek yerine tecavüze karşı ciksaniz Türkiye zaten şu an bu durumda olmazdı bende onların dokunuşunu daha az hissetmek için kat kat giysiler giymezdim şimdi bana burada duyar kasma çünkü sen asla taciz edilmenin ne demek olduğunu bilmiceksin ben gördüm yaşadım
- +1 yıl
Neyse sen bu kafayla devam et yılda yürüyen kadına tecavüz taciz eden bi oc u kimsenin savunduğu yok. Ama sen bişeyleri görüp iç yüzünü bilmeden kulaktan dolma şeyleri bana sattığında diyorum ki bu ne boş yapıyor.
- +1 yıl
Ayrıca kadınların gizli gizli çevirdiği filmleri oyunlari da burda görüyoruz. Dedigim gibi bu işler cinsiyete değil kişiliğe bakar. En basiti surda bikac kızın sorusuna hareketlerine bak ordan anlarsın bazı hemcinslerinin ne kadar mide bulandırıcı olduğunu..
- +1 yıl
Evet sende anlıyorsun inşallah bazı hemcinslerinin gebermeye değil ölene kadar acıdan kıvranma layık olduğunu 👍🏻
Adam olan seviyorsa yapamaz her cins için geçerli sevmiyorsa insan gibi uzaklaşır o kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlilikten önce cinsellik olmazsa %95 aldatır. Aynı zamanda aldatan tonlarca kadın var. Sizde çok masum değilsiniz yani.
11 Yorumla- +1 yıl
Kız zaten sadece erkekler aldatıyor dememiş öyle yazmasanda olurdu
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadını onu tatmin edemediği için sevgilisi mutlu edemediği için aldatır bence aldatmak yerine direk ayrılınmalı insanca olan tavır bu olur
00 Yorumla
+1 yılSanki tek erkek aldatıyor niye bunu tek bir cinsiyete yüklüyorsun? Zeka yapını biraz geliştirmeni öneririm.
18 Yorumla- +1 yıl
Kız zaten sadece erkekler aldatır dememiş erkekler neden yapar demiş. Zeka yapını biraz geliştirmeni öneririm.
- +1 yıl
Soruyu sorarken sadece tek bir cinsiyeti baz alması sorunun cinsiyetçi olması için yeterli zaten. Bunu anlamıyorsan benim sözümü bana karşı kullanmadan önce tıpkı onunda yapması gerektiği gibi seninde zeka yapını biraz geliştirmeni öneririm.
Soran+1 yılBir kadın olarak erkekler dünyasını merak edip sordum hepsi bu Nerden çıkartıyorsun cinsiyetçiliği falan hadi canım işine bak
- +1 yıl
Erkeklerin nedenini merak etmiş anlamıyor musun cidden ya bu kadar da olmayın
Soran+1 yılBla bla bla
- +1 yıl
Aga ne var biz erkeklerde uzaylımıyız biz bizde sizinle aynı hayatı yaşıyoruz yatıyoruz kalkıyoruz işe/okula gidiyoruz yiyoruz içiyoruz sı*ıyoruz onun dışında pek bir fark yok yani erkeklerin dünyası ne ekstra bir organla doğduk diye başka bir boyuttan falan gelmiyoruz yani kadın neden aldatırsa erkekde o yüzden aldatır bu cinsiyet değil karekter meselesi bukadar
Soran+1 yılpolemik yaratmayı seven dunya insanlarının basarılarından biri daha. gaza gelmis kadınlar, 'yeter artık, hakkımızı istiyoruz' diye bagırırlarken, erkeklerin bazıları 'ben erkegim, istedigimi yaparım; cunku ben daha gucluyum' derler. daha mantıklı erkekler ise 'evet, evet kadınlar ve erkekler esittirler, haklısınız' derler ve onemsiz maclarda genc futbolcuları oynatan teknik direktor gibi kadınları gorunurde destekler gibi gorunup onlarla icten ice dalga gecerler.
sonuc olarak kadınlar ve erkekler gerek fiziksel yapıları, gerekse dusunme surecleri bakımından birbirinden tamamen farklıdır.
ilkokulda bize ogretildigine gore elmalarla armutlar aynı kumeye konamazlar ama hangisinin daha lezzetli oldugu tartısılır veya onemli degildir.- +1 yıl
Ben bu saydığın özelliklerin hiçbirinede sahip değilim yani senin söylediklerine bakılırsa ben erkek değilim?
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeviyorum sevgilime çok aşığım ama o uzakta mecbur aldatıyorum yoksa kudururum
02 Yorumla- +1 yıl
ŞEREFSIZ PİÇ
Cevap sahibi+1 yılÖyleyim 😅
Erkek ya da kadın için eksik olan parçayı tamamlama arayışı da diyebiliriz. Sadece tensel temas değil, güler yüz, sohbet, sevgi ya da saygı eksikliği olabilir..
00 Yorumla
+1 yılÖZguveni olamyan erkek aldatır
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGenellikle partneriyle tatmin olamayanlar aldatır...
00 YorumlaSeven erkek aldatmaz tabii ki seven kadın da aldatmaz
00 YorumlaNe yaparsan eşinle beraber yap aldatma olmaz o zaman
00 YorumlaAldatmaz ama çok nadir ya güzellikten, ya da kadının dırdırından bıktığı için
00 YorumlaValla karaktersiz olursa aldatır, bir sebep yok
10 Yorumla
+1 yılkaraktersizlikten başka birşey değil
00 Yorumla
+1 yılKaraktersiz oldukları için
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Karaktersizlikten..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı. onu bende çözemedim var işte evde imkan kullan :D
00 YorumlaYapcak olduk tan sonra kadin da ayni erkekte
00 YorumlaBen hiç aidatmadım. Sevmiyorum tarzım değil...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeven erkek aldatmaz Sevmeyen Erkek Tek bir kişiyle doymadığından arayışa girer
00 YorumlaSadece erkekler ml aldatır
02 Yorumla- +1 yıl
Sadece erkekler yapar dememiş zaten
+1 yılKadın doyurmazsa aldatır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgi ile alakası yok karakter meselesi.
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılkarakter eksikliği sebebinden dolayı
06 Yorumla- +1 yıl
Çok büyük konuşma derim
Cevap sahibi+1 yılaldatanları savunma
- +1 yıl
Savunmuyorum sadece senin de bir insan olduğunu hatırlatıyorum büyük lokma ye büyük söz söyleme
Cevap sahibi+1 yılaldatmam, kırmızı çizgim bu.
- +1 yıl
Allah yolunu açık eylesin
Cevap sahibi+1 yıleyvallah senin de
Gizli Üye(25-29)+1 yılkardeşim oldugu icin..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCoooook değişir cooooooook
00 Yorumla
+1 yılDoymazlar
10 Yorumla
+1 yılKarısı vermediği için
12 Yorumla- +1 yıl
@birumut39 Aynen öyle
Gizli Üye(25-29)+1 yılcanimiz öyle istediği icin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYetmiyosan aldatır
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAldatır
00 Yorumla sewerse
00 Yorumla
+1 yılCanı isterse aldatır
00 Yorumla
+1 yılzayıflar aldatır
00 YorumlaSeven aldatmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (14)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri