Sadece meraktan soruyorum, sizce bir kızın gerek instagram'da, gerek bu sitede veya diğer sosyal medya uygulamalarında DM kutusuna her gün yüzlerce mesaj gelirken bir erkeğe bir mesaj bile atılmamasının sebebi ne olabilir?

Valla en son mesaj ablamdan o da küfür etti git su getir diye benim durumum daha kötü
Gece gece güldüm, hakkını helal et
bizim gibi adamların imtihanıdır yalnızlık kardo fazla kafaya takmamak gerek nasibimiz de ne varsa onu yaşarız
Cevap
2Cevap
Ya sanki o mesaj atanlar duzgunce konusup iliski yasamak icin atiyolar mk. Amaci sende biliyosun ya tiksinccc o abazalar mesaj atsa ne atmasa ne. Biz kizlar senin hemcinslerin gibi abaza degiliz fark bu! Ayrica hicbir erkege guven olmaz isimiz de olmaz
Ayrica benimde insta dm kutum boş.
Sorumun cevabını almadım halen 😊
Cirkin degilsin ssdece biraz kilo alman gerek zayifsin sanki gayet yakisiklisin nolmus bakım ozguven adamlik olduktan sonra gerisi gelir
Şimdi kafam karıştı bak.
Doğru mu anlamışım? Ben mesaj atsam abaza oluyorum, onlar mesaj atmıyorlar zaten. Gene sohbet başlamıyor 😂
Reelde hoslandigim biri yok mu? Sanaldan atmak bna sacma gelior hic tanimiyorum etmiyorum mesajlas sonra bulus cok siradan! Işyeri arkadas cevresi vssssssssssssssssssss olsa daha ii
Bence sen illa ki sevgilim olsun kafasindssin sevgili edinmek icin sevgil i
Çevremde ilgi duyacağım birisi yok hepsini arkadaşım olarak görüyorum. Üniversite de açılmadı ki yeni insanlar tanıyalım.. 😒
Hayır elbette. Zaten arkadaşlarım var, ama insan ara sıra konuşup dert gelebileceği ve ilgi duyabileceği bir insan arıyor. Arkadaş gibi ama arkadaştan öte.
Hoslansigin biri yok mus ama zorlama ben xorlamistim kendimi hep yanlis insanlara denk geldim pisman oldm kendigiline birak gercekten hoslanmadigin biriyle olma
Haklısınız
İlk mesajı erkekler atar ön yargısının hala devam etmesi yeterli bir sebep
Hangi kıza bir sürü mesaj geliyor aw telefonuma ayda yılda 1 bildirim geliyor o da oyun bildirimi
Gamer olmak bunu gerektirir. Demek ki arada oyunlara ara verip sosyalleşmen gerekiyor. Belki de sosyal birisin ve ben bir kelimeden seni oyun bağımlısı ve asosyal damgası vurdum. 😐
Kızlar abaza değil erkekler gibi ondan 😌
Haklısın vallahi, erkeklerin %70'inde kız olsun yeter düşüncesi hakim.
Çok çirkinim ama bir sürü mesaj geliyor
Ne mutlu size ☺
Evet öyle
Kanka gizliden yazmana gerek yoktu, eleştiriye her zaman açık biriyim. 😅
banada gelmiyo çirkiniz çünkü nt
Valla haklı tespit
Hayır erkek olman
Sen ililk adımı at?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?