Keyifli Günler ✌🏻 Bir, sürekli iletişim de kalmak bi zaman sonra sıkıyor ve bunaltıyor. İki, yazılan mesajlara geç cevap verilmesi de, aklımıza olur olmadık her şeyi getiriyor. “Ne yapıyor bu şimdi?” , “yoksa beni sevmiyor mu?”, “kiminle ilgileniyor/konuşuyor?” , “çok Özgür bıraktık ondan böyle oldu” :D en azından benim aklımdan hepsi tek tek geçiyor. Bi yandan bunaltmak istemiyorsun diğer yandan senden başka birşeyle ilgileniyor mu için içini yiyor falan.
Sürekli mesajlara geç cevap veren Sevgiliye tepkiniz en olur? İhmal edilmeye gelmez bir kadın, ihmal ettiğin her saniye onun için biraz daha bitersin. 💅
Sürekli mesajlarınıza geç cevap veren Sevgiliniz/Flörtünüz hakkında ne düşünürsünüz?
İnsanlar her dakika elinde cep telefonu ile dakika başı yaptığı işleri rapor verecek şekilde yazması ne kadar doğru değil ise aynı şekilde ilgisiz geç cevap veren bir insanda beni rahatsız eder, yani tabii ki insanların her dakika size mesaj yazması her dakika sizinle konuşması mümkün değil İnsanların işi olabilir gücü olabilir bahaneleri olabilir belki o anda kötü bir haber almıştır psikolojik olarak durumu yerinde değildir yani her dakika boyunca insanlar sizi yazacak bir kural yok, özellikle bazı insanlar bu hataları çok yapıyor ve kadınlarda genelde bu hatalar çok oluyor işte ben yazıyorum da arıyorum da bana dönüş yapmıyor diye defalarca defalarca telefonunu çaldıran insanlar oluyor 47 kere 50 kere arayan insanlar oluyor, bunları yanlıştır belki o adamı onda namaz kılıyor belki başka bahanesi vardır telefona bakamıyor, ama tabii şöyle bir durum söz konusu hani geç cevap vermesinin bir mazereti olabilir bunu anlarız ama hiçbir mazereti olmadan keyfi olarak cevap vermeyip de yazdıktan sonra da ya kusura bakma ben sana geç cevap vermek zorunda kaldım deyip arada bir oluyorsa onu sıkıntı yapmam. Fakat devamlı olarak beni ciddiye almadan hiçbir şekilde ciddi bir tavır içinde olmadan ya işte işim vardı yazamadım önemli değil gibisinden beni ciddiye almıyor ise o insan Ben de o insanı ciddiye almam, hatta ben de hiçbir şekilde onu ciddiye almamaya başladım zaten beni ciddiye almayan bir insanda benim hayatımda olmayacaktır. Ben ilişkilerimde saygı sevgi ince düşünceli olan düşünce ve fikirlerime saygılı bir fikir alışverişi yapan insanları seviyorum.
Hayatımızda mesela bazı insanlar vardır o insanla sohbet ederken hiçbir şekilde rahat edemezsiniz sizin her söylediğiniz bir kelimeden kendine uygun bir mana çıkarır, yani halk tabiriyle tabiri caizse öküzün altında buzağı arayan insanları hiçbir zaman sevmem ve böyle insanla anlaşamadığım için sürekli şekillerden mesajı cevap veren sevgilim olan kişiye güzel bir şekilde uyarı yaparım ama baktım beni ciddiye almıyor ise o kişi bir daha da hayatımda yeri olmaz.
Birisi mesajlara geç cevap vermeye ya da senin yazdığın onca şeye "Aynen" yazıp tek bir kelime ile bütün yazdıklarını cevap verdiyse ya da sadece emoji ile cevap verdiyse, bilgilendirme yapmadan uzun zaman yazmamışsa geçmiş olsun. O ilişki flört ya da sevgili adı her neyse bitmiş ama uzatmaları oynuyorsunuz demektir. Penaltılara gidip ilişkinin sonuçlanması yakındır. Sevgili gerçekten seviyorsa sürekli iletişimde kalmak hoşuna gidecektir. Hele de uzak ilişkilerde su içsen sevdiğinle paylaşmak istersin. Bu yüzden de anlatacak şey asla bitmez ve iletişimde kalmak sıkıntı yaratmaz, tam aksine sevinerek paylaşır.
Bunu test etmek aslında çok basit. 3 paragrafta 3 farklı şey yazacaksın. Eğer hepsine birden aynen yazıyor ya da gülücük atıyorsa geçmiş olsun. Seni dinlemiyor dolayısıyla da ilgilenmiyor demektir. Uzatmak sana kalmış. Ben bu tarz ilişkilerde uzatmaları oynamıyorum artık. İlişki bu aşamaya dönmüşse bitir gitsin. En azından kafanı meşgul etmez. Kafanda acaba olmaz. Kafanda acabalar oluşmaya başlamışsa o acabaların cevabını da vereyim sana. Hepsinin cevabı "EVET" . Tecrübe ile sabit. Tarih aksini yazmamıştır.
Sürekli iletişim de kalmak bi zaman sonra sıkıyor ve bunaltıyor.
Buna katılmıyorum mesela. Hiçbir zaman ne ben, ne karşı taraf ne bunaldık, ne sıkıldık. Aksine her zaman için çok keyif aldık bu durumdan. Ayrıca konuşmalar hep akıcıydı, tıkanma vs hiç olmadı. Bence sorun sende :D Tabi bu senin kendi düşüncen / yaşamışlığın var ise.
Gelelim diğer kısma,
10 dakika mı geç cevap veriyor? 20 dakika sonra cevap alır. 1 saat sonra mı cevap veriyor? 2 saat sonra cevap alır. Bu şekilde de geç cevap vermemesi gerektiğini öğrenir. ( Mühim bir işi ve yoğunluğu olmadığı müddetçe )
Pardooon sen bana laf mı attın orda 😃 tabii ki de hele erkekler hiç sevmiyor sürekli mıçmıç “sıkıldım, boğdun beni” falan. Benimle alakalı değil bu gözlemle ve gör 😃
Bunları çok duydum, var böyle tipler ama bana göre seven, sevdiği ile sürekli konuşmak, onunla iletişim halinde kalmak ister. Belki de ben yanlış düşünüyorum :D
Ama bence sorun sende ( Hazır fırsatını bulmuşken bir kez daha laf atayım :D )
Bazı kişiler kendini geliştirmek adına hareketlerde bulunurlar. Mesajlara geç cevap vermek ve kısa cevap vermek bunlardan birisidir tam olarak olmasa da. Geç cevap veren birinin ya işi vardır ya da görüp çıkıyodur tekrar birsüre sonra girip yazması söz konusu oluyor. Burada önemli olan sizin kişinin neyi olmak istediğiniz neyi olduğunuz ve mesajı geç yazan kişinin gözünde sizin yerinizin ne olduğudur. Amaç sevgili olmak ise bu geç cevap verme olayı çok normaldir ancak herkese böyle ise alışkanlık haline gelmiş bir huydur.
Bir sebepten geç cevap yazıyorsa mazur görürüm ama bir flortum 48 saat sonra mesaj atmaya başladı elime telefon almadım diyip 14 saat önce hikâyeme bakmış birinde cevap da vermedi sonrasında aradım dönüş yapmadı sonrasında bir daha arayıp sormadım sonuç aylar sonra doğum günümde mesaj attı görüldü attım :))) bilinçli geç mesaj atmak ergenlikten başka bir şey değil bana göre :)))
Normalin ne olduğuna karar vermek lazım. Normalin her gün cevap verme olduğunu düşünüyoruz. Bazıları her an cevap versin istiyor ona hiç girmiyorum. Normal bir insan 3-4 günde bir anca cevap verebilir. İşi, okulu, arkadaşları, ailesi, hobileri, sporu, kendine vakit ayırması düşünülürse…
Üzerine konuştuğumuz akıcı bir konuşma varsa hoş değil,, onun haricinde iş güç arasında ne yapıyorsun muhabbetinde zaman ayrılmamasini anlayışla karşılamalı 😊
Karşındakinin burcuna göre değişir. Koc aslan yaysa zaten kaçan kovalanır taktiği yapacak, bir gün sevişecek ikinci gün aramayacak peşinden koşturacak. Koçu aslanı yayı umursamazsan senden bir menfaati yoksa zaten s*ktir eder. Oglak boğa başak zaten ilgiyle alakayla işi yok, karşısındaki erkeğin Parası işi olsun,, 100 senede aramazsan genede ayrılmaz. Ikizler terazi kova bunlar zaten iletişime açık burç, bunları aramazsan sormazsan pek trip atma küsme gibi davranışları olmaz, olaylara pek takılmazlar. Ama yengeç akrep balık kafada kurar küser adamın içinden geçer
Ama'sıda var tabi. İlişkilerde en büyük hata kişisel özgürlük alanlarının fazlaca kısıtlanması bunu kimse itiraf edemez kendine ama karşı tarafı çoğu zaman bunaltıyor insanlar. Böyle olunca da istedikleri zaman dönüş yaparlar.
Bir işi varsa sorun etmem. Ama işi olmadığı halde geç cevap yazıyorsa açıkça söylerim rahatsız oluyorum diye. Hala devam ediyorsa da kapıyı gösteririm seven insan her dk telefona bakar mesaj gelmiş mi diye.
Geç cevap verilmesi o an müsait olmadığından da olabilir fevri düşünmeyin derim. Son dönemlerde olan bir şey ise ve işlerimin yoğunluğundan deniyorsa. Bu geçersiz bir bahanedir. Muhtemelen kıskançlıktan yapıyor olabilir. Ahh şu gurur yok mu.