Tatlı dilli ve güleryüzlü bir hatunum partnerimle olan iletişimimde üsluba her zaman özen gösteririm. Tatlı sert bir tarz diyelim, o an en sert cümleyi bile gülümseyip agresifleşmeden söylerim. Vaktiyle öfke kontrol problemim olduğu dönemler birçok tanıdığım erkekte şunu fark ettim ağzıma geleni dümdüz saydırınca daha el üstünde oluyordum. Erkekler tatlı dilden anlamıyor mu? 😜#beyazorkidem😘
Her türlü dilden anlarım çünkü prensibin partnerimi bir seks tanrıçası kabul edip onun seks kölesi olmaktır.. Erkekliği sadece onun de ki üç da, kalınla yaşayanlar ne kadından anlar nede kadının tatlı dilinden.. Erkek gibi erkek her şeyden önce kadının bakışlarından ne demek istediğini anlar.
Ya cinsiyetçi gözüyle bakmadan o insanın karakterine yapısına göre değerlendirmen doğrudur evet şu ana kadar karşılaştığın erkekler bu şekilde olabilir ve bu sonuca ulaşmış olabilirsin ben de inan ki karşılaştığım tüm kadınlar güzel ve tatlı dilden anlamayanlar şimdi tüm kadınlar gennellemek yanlış olur
Şekerim nabza göre şerbet olayı var bunu cinsiyete bağlayarak çözüme ulaşamazsınız her önüne gelene sert yaparsın dersin böyle olmuyor karşına sonra biri gelir güzel konuşursun anlayacağı şey sert mizaçtır
Sadece erkekler değil insanların genelinde olan bir problem bu ne kadar yumusak ve iyi olursan o kadar gotleri kalkıyor sert ve agresif olmak her zaman insanın daha kıymetli ve değerli olmasını sağlayan bir olgu haline geldi. NE YAZIK Kİ
Anlayan erkek sayısı az maalesef ki. Gerçi bunu sadece tek taraflı düşünmemek lazım. Kadınlar hep tatlı dilli olmamalılar. Nerede ve ne zaman nasıl hareket etmeleri gerektiğini bilmeliler. Aynı şekilde erkekler de öyle. Uzlaşmacı olmak gerekir bazen. Bazen ise uzlaşma yerine bu böyle olacak demek gerekiyor.
Bir Orman Mühendisi olarak yazıyorum. Ben de dahil erkeklerin çoğu odundur. Ama şunu da söyleyeyim ağzı bozuk kadınlar her erkek için iticidir. Son bir şey daha söyleyeyim. Erkekleri ciddiye alma yedisinden yetmisine dikkat etmelisin. Ancak aradığını bulduğunda da sakın kaybetme. Dünya da tek olsa yeter sana.
Tatlı dilli, güler yüzlü, ceylan gözlü, oldukta bir faydasını görmedik, evet erkekler anlamıyor tatlı dilden, öküzü durdurmak için hooo hooo dersin, erkekler için de aynısı geçerli bence çünkü ökuzden farkları yok gibi, hiç kadın ruhundan anlamıyorlar hiç, sövecen rahatlayacaksın ancak.😬
Anlamayanlar vardır ki bu onların sorunu ama ben anlarım hatta bağırarak bana kimse hiçbir şey yaptıramaz daha kibar konuşanları dinlerim ve değerlendiririm ve sana şunu söyleyeyime eğer karşındaki erkek kibar , centilmen değilse senin tatlı dilinden asla anlamayacaktır.
Sanmiyorum minnos insanlari daha cok severiz, bu senin tanistigin kisinin deger bilmez oldugunu gosterir biraz. Ben tatli dille konusulup her seyin anlasilmasindan yanayim. Tabikide kizginca sinirli konusmalar olabilir insan hep minnos olamaz bu insanin dogasinda yok ama kirmadan, incitmeden. Hersey iletisimde sakli
Yeri geldi mi yılanı deliğinden çıkaran tatlı dilim anlaşılmıyo, ben de veriyorum köteği haha 🤪 Vardır ya amiyane bir tabir herkes için geçerli o 😄
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayir anlamiyor. Bak onlara eğer tatli dilli oluyorsan onlar " bu kadın benden tırsıyor, daha çok üstüne gidiyim tabi tırsacak evde adamın sözu geçer" triplerine giriyorlar bunu cevremdeki hemen herkeste gördüm. Eğer çirkefsen de "bu kadın beni yer aman yanliş bir şey yapmiyim şmdi bana bağırıp çağırmasın gitmesin" diye ödleri kopuyor. O yuzden çingene olun kizlar.
Erkeğine göre değişir ben tatlı dile tatlanırım ama gidere gider kadın dediğin altta kalmalı bazen
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Dil önemlidir, özellikle tatlı dil... Tabii karşıdaki kişinin bunu hak etmesi ve sağlıklı iletişimden anlaması gerekir. Aksi takdirde onun dilinden konuşmak lazım.
şu imajı sevmiyoruz anlatmışsınya hani laf sokacamış gibi sert sözleri gülümseyip söylerim diye ukala gibi hissediyor öyle olunca çat diye söylersen tepkili daha çok hoşumuza gidiyor evet
Her erkek farklidir kimi anlar kimi anlamaz mesela bazi kadinlar erkek kadar odundur asla anlamz ve karsilik vermez bazilariyla romantizm sonsuza denk surer
Kim istemez tatlı dili sadece erkekler değil bayanlarda tatlı dile bayılır. Ama dediğin gibi yeri zamanı çok önemli tatliliginda sertliğinde dozu zamanı ve yeri iyi ayarlanmalıdır.
Dili tatli hatunun yanında bir zehirli engerek vardir.. Dili den bal damlasa akir zehire cevirir... Dili balli kadinlar mantik yürutsun kalbini dinlerse cok zehirlenir