SANALDAN ANCA YAPARM HERALDE
BUNALIMA GİRİCM BU YÜZDEN
Sanaldan biriyle sevgili olmak istiyorsanız eğer ihtimalleri göz önünde bulundurmanız lazım kesinlikle çünkü çoğu sanal iliski bitiyor neredeyse tamamına yakını bitiyor az bir kısmı gerçekte bulusuyor ve gerçek hayatta devam ettiriyorlar bazılarıda gerçek hayatta bulusuyorlar ve nadir bulusuyorlar ve bitiriyorlar yinede uzak mesafe iliskisinden bahsediyorsunuz muhtemelen uzak mesafe iliskisi hakkında karsıda ki sevgilim dediğiniz kisi gidip baskasıyla sevgili olsa asla ruhunuz bile duymaz ve sürekli sanaldan birbirinize iltifatlar konusmalar falan bir süre sonra size sıkıcı gelecektir ve ya siz bitebilirsiniz ya da karsıda ki bitirir uzak mesafe iliskiler hakkında bu yüzden her zaman dikkatli düsünüp karar almanızda fayda var iyi düsünmenizi tavsiye ederim size.
Ben olur diye düşünüyorum. Sanal ilişkinin reele kolay geçesi için yakın yerlerde yaşanmalı. Bol bol mesajlaşıp , çok soru sorup bir birini daha çok tanımalı.
Cevap
19Cevap
Sanaldan da olur tabi ki ama sonrasında işi reele de dökmek lazım buluşup zaman geçirmekte lazım
Uzak mesafe ilişkisine gelirsek mesafe çok uzaksa öyle bir ilişki yapma sonunda üzülen siz olursunuz
neden üzülen ben olurum acıklayabılır msın
dbak bu dogru cok hak verdim şu an sana
sen ve o kız nerde yasıyoduki
Şanal ilişkisi mantıklı değil ya. Insanlar sanalda daha rahat yalan söyleyip, istediklerini yapabilirler ve ruhun bile duymaz. Ben reeldekilere zor guvenirken sanaldakilere hiç güvenemem..
Olmaz be kanka.. sonu hep hüsran, hiç mutlu olan görmedim... daha reelden mutlu olamazken sanaldan ne kadar mutlu olacan ki
hmm ne bileym
denedim ordan biliyorum
Sanal reele taşınırsa olabilir ama hep sanal olmaz.
aynen ona bnde katılıyorm
Benim Danimarkalı sevgilim olmuştu, 1 sene sosyal medyadan görüştük en sonunda benim için Türkiye'ye gelmişti, insan sevince en uzak mesafeler bile engel değil
Senin yaşın kaç ki neden utanıyorsun saçma bence
Olur olur sanal anal oral hepsi olur iki gonul bir olunca
Uzak mesafe olursa fazla uzun ömürlü olmuyor yakın olursa olur
nedenki uzun ömürlü olmuo
Olur ama reale taşırsaniz yürür yoksa zor mesela ben oldum gercekte te görüşüyoruz ve birbirimizi cok seviyoruz☺️
gerçektenmi
Evet gerçekten
yaşlarınız kaç peki
Sanaldan olan sağlıklı ve uzun olmuyor reel olmalı illaki
Bence olmaz ben hiç sıcak bakmıyorum
nden knka
Sanaldan yapinca sevemezsin bile yaa bişey yasayamazsin bebis bak sevgilinin elini tutacaksin olunca yoksa sevgili yapmanin bi anlami yok bende senin gibi utangactim sonra acilirsin merak etme kalp durmuyo yerinde oceli tutunca onu yasamalisin
nasıl açıldın peki utangaçmışsın ya sende hani
bu durumumdan çok muzdaribim asosyalim ömür boyu böyle kalıcm kesin
Yani buluşa buluşa aciliyosun
hmm anladım
Bence gerçekte git konuş biriyle
çok çekingenimm
Olma arkadaş Allah Allah
Git konuş yoksa böyle çok aranirsin valla
Her şey oluyor sanaldan, ilişki de olur herhalde
Mesafe yakınsa tipler birbirlerine yakınsa olur
Uzak mesafe değilse olur
Başından s harfini atarsan olur