Merhaba merhaba ve merhaba ayrılalı 3 ay olmasına rağmen unutmadım uzun zaman değil 2 haftadır kapısına gitme planı yapıyorım ve yarın devreye sokuyorum bu planı ayrılan bendim fakat pişman oldum tekrsr yazdığımda olmaz cevabını aldım ve tekrsr beraber olmak istiyorım onu evden çıkaracak mesaja ihtiyacım var beklemedeyim
Eski sevgilinin kapısına dayanmak (itlik., puştluk, serserilik)?
bu şekilde kız sana dönmez zaten o kesin daha önemlisi şahsiyetini değerini yipratirsin ben kimsenin kapısına gitmedim ama eskiden hep arardım mesaj atardım uzun uzun konuşmaya calisirdim hatta bı kez oturduğu mahalleye gittim çalıştığı yere falan kanka kesinlikle ama kesinlikle kendini küçültme. Seni ben anlarım ama asla bunu yapma sonradan çok çok pişman oluyorsun diyorsun 5 kuruşluk değeri olmayan, ulan güzel bile olmayan, kariyeri , okulu olmayan tırt tipler için neler yapmışım sırf yalnız kalmamak için. Kendime yatırım yaptım şu an daha iyi durumdayim hem de kafam rahat. Bu hareketin sadece kızın kibirini egosunu arttıracak, kendini (değersiz mi bilemem) başka havalarda bulacak ve karşılığında sana hiçbir şey vermeyecek üstüne üstlük senin ise yaramaz, kolay lokma bir tip olduğunu düşünecek. Son tercih senin , tecrübe konuştu :)