Karımı boşayıp seni alacağım, seni seviyorum diyen adamlar ne kadar doğruyu söylüyorlar?

Bu kez geri dönüp gelirse ellerimle öldüreceğim!!!
5 yıl önce biriyle tanıştım, bekardi o zamanlar, arkadaşça konuşuyorduk. Evlendi sonra iletişimi kestim, gelip buldu beni. Nerden ulastiysa iletişimi kestim o yine bir yolunu bulup ulaştı. Konuşmaya başladım mecbur gibi, mutsuz olduğunu ayrılacağını söylüyordu. Hep tavsiyeler veriyordum evliliği daha iyi olsun diye. Ama o bana aşık olduğunu benimle evlenmek istediğini söylüyordu. Sevgili olduk bekledim bosarsan gel dedim. Ben sebep olmayim dedim. Ama çocuk yaptı üstüne. Terketti sonra. Benden saklamış birde çocuğunu. Ben tabi yine bütün yolları kapattım. Bırakmadı peşimi başıma belaydi. Kendini falan kesti. Keşke geberseydi. Neyse işte, evinden ayrı yaşıyor çocuktan kadından bı haber, bosanagim zirvaliklarini tekrar ediyordu. Memlekete gitt, evine tabi, her ne kadar boşanma aşamasındayiz desede onun yanında olduğu belliydi çünkü telefonlarımi açmadı, mesajlarıma bakmadı. En son engelledi telefonu kapattı kökten. Bende her yerden engelledim. Bu kez gelirse ellerimle öldüreceğim..
Karımı boşayıp seni alacağım, seni seviyorum diyen adamlar ne kadar doğruyu söylüyorlar?