Bundan ufacık bir kere bile bahseden o kişiyi unutamamis demektir net valla 25 yaşındayım 3 yıllık sevgilim oldu çok da sevdim 3 senedir de sevgilim yok sadece 2 kişiye tanışma fırsatı verdim adamların 1 senelik bile ilişki olmamış bana eski sevgiliyi anlatıyor ya ben 3 senelik ilişkimde dostane ayrıldım ki sebebi mezhep farklılığıydi benim annem yüzünden oldu dünyanın lafını etti bana. Çocuğa da mecbur başka şeyler diyip ayrıldım utandım annemin tavrından ama çocuğu kandiramazdim neticede biz olmayacaktik sırf annemin ölümü gör beni öldürmek mi istiyorsun katilim sen olacaksın sana sütümü helal etmem gibi lafları yüzünden ayrılmak zorunda kaldım istersen devam ederdik ama sonunda olmayacaktık neden onu hayata karşı engelleyeyim ki neden benim yüzümden oyalansın ki onu böyle seviyordum işte benle oyalanmasin istedim. Derseniz eğer seviyordun neden bıraktın o zaman diye çocuğa zarar verirlerdi çünkü de o yüzden neyse konu bu değil. Demem o ki ben severek ayrıldığım halde hiç kimseye bahsini geçirmedim neden mi? Karşı taraf kırılır üzülür diye. Bana da bahsini geçiren olunca direk yol veriyorum ugrasamam
Karikatür beni güldürdü. Haklı bir karikatür.😅Evet soğurdum. Bu davranış hiç değil. Bahsetmemek gerekir. Unutamadığını düşünebilirdim , normal olarak. Ve bu iyi olmazdı. Yanında durmazdım. İki tarafta eski sevgilisinden bahsetmemeli. Ve o ilişki ilişki olmaz. Flört devri başlamadan biter.
Sürekli değil oturup ben sormadan ikinci kez adını geçirirse zaten direkt postayı koyarım.. Dönüp arkama bile bakmam.. Kimsenin yara bandı değilim ben.. Kimden darbe aldıysa koşsun o tampon yapsın.. Keyifli geceler..
Bana gore 1. si eski sevgiliden bahsediliyorsa o eskimemistir, zira eskimis birsey dile gelmez, konusulmaz cunku eskidir. artik yoktur. 2. si bazende sen anlatmazken karsi tarafin itinayla gecmisini ogrenmeye calismasida ayri salakliktir, karsi tarafin bununla ilgili sorular sorup kendi kendine gereksiz bilgi kirliligi atesine atmasi cabasidir cunku orda kiskanliktan, gecmisin coplugunden baska birsey yoktur. Gecmis irdelenmemeli, kazilmamali zannimca. Ne siz gecmisinizi soyleyin ne de karsidakinin gecmisini sorgulayin.
Öyle bir ortamda durmam bile a*q dert ortağımıyım flörtümüyüm ayrıca o flörtlükbolmaz arkadaşlık olur ulan bi kere eski sevgilimle makara yaparken anaokulu aşkından bahsetmişti neredeyse üzerinden 15 20 yıl geçmesine rağmen ağzına sı*çmıştım tepkini göster a*mk herkes haddini bilsin
Sürekli bahsediyorsa net unutamamıştır içinde bir yara vardır halen. Bir süre yardımcı olmaya çalışırım işe yaramazsa da git güzin ablaya mail at derim yapacak bir şey yok.
Karşımdaki kişinin sıfatı ne olursa olsun. Flört, arkadaş, sevgili. Kız erkek fark etmez. Ben sormadan bana eski sevgili muhabbeti yapan herkesten soğurum.
Soğurum tabi. Öyle bir flört olamaz artık ben psikolog degilim eski sevgilisini dinleyecek onu hayal dünyasına fırlatarak hayatımdan çıkarıp, engellerim.
Soğumak mı. Direkt ayrılık sebebi. Şöyle düşünüyorum ben bu konuları. Karşıda ki insan eğer sana soru sorarsa ya da muhabbet ederken bir yerden konu açılırsa öyle konuşursun. Gerisini yapmak anlamsız ve boş.