Belkide çogumuzun ilk aşkıdır agretmeni. Gerçi ben olmadım ama ilgimi ceken ögretmenler de yok degildi:) . Sizin varmiydı cok pis aşık olmustum dediginiz ogretmenleriniz ögrencilik yıllarınizda?
Bir tarihçim vardı ismi Filiz.. çok harika bir kadındı Tarihi onun sayesinde merak sardım diyebilirim:) Tabi onun dışında filiz isminde hiç sevdiğim bir kadında olmadı :) kendisi kim bilir nerede şimdi bilemiyorum:)) umarım mutlu bir hayatı vardır
Ben olmadım. Ama bana ilgi duyan öğrencilerim oldu. Hatta işi daha da ileri götürmeye çalışanlar da. Eskiden öğrenciler sadece platonik takılırlardı. Veli gelip, "kızım sizi çok seviyor. Bir tek sizin dersinizi çalışıyor." der, biz de tatlı bir tebessümle karşılardık. Şimdi durum değişti. Artık eski ergen duygusallığı yok. Sosyal platformdan resim ve görüntü atanlar, fantazilerini, gördükleri erotik rüyalarını anlatanlar. Neler neler...
Lisedeyken bilgisayar hocama aşık olmuştum. yazılı sırasında kopya çektiğimden şüphelendi. geldi yanıma oturdu. yüzüm domates gibi kızardı. ateş basmıştı :))) kıpırdayamdım taş kesildim :)) ama hocamda çok güzel, sexy bir kadındı. 28 yaşındaydı o zamanlar. bende 17 yaşımdaydım :))
ortaokul zamanlari bi beden ogretmeni vardi okulun yarisi ona asikti gidip parfumu soruyorlardi : D bende masum masum bakiyordum, sonra ki sene tayini cikti gitti nasil aglamisim ama
Lisede dersanedeki mat hocama aşık olmuştum. Bazen de hayran hayram onu izlerken dalıyordum adam bu manyak ne yapmaya calisiuro diye düşünmüştür dhjsjsjs
İstrham ederim ve tenzih ederek söylüyorum aslında sizin aşk diye bildiğiniz şey sevgi sempati hoşlanma ya da ilgi duyma, Oysaki aşk tamamıyla teslim olmaktır...
Ben varım. Arkadaşlarıma ve öğretmenlerime duygusal - cinsel yakınlık beslemem. Aynı ortamda çalıştıklarıma, ortak bir ortamdan tanıdıklarıma da öyle yanaşmam pek.
Valla gerçekten Allah askini yasiyo olabilseydiniz kesinlikle burda bu soruya cvp veriyo olmazdiniz su anda. Hatta bole bi sorunun varligindan dahi haberiniz olmazdi.