Tanımadığım birini aklımdan çıkaramıyorum ne yapmalıyım?

Gözlük satan bi çocuk 1 aydan fazla süredir aklımdan çıkmıyor çocuğu 3 kere gördüm ilk ıkisinde maskeliydim ve uzun uzun bakışma gerçekleşti çok etkilendim ve birdaha gitme isteği sürekli bastırıyordu beni emin olmak için dün birdaha gittim bu sefer yanında 3 tane arkadasi vardı bakışları devam etti ama asla emin olamıyorum ne için baktığına bu seferkinde elim ayağım o kadar titrediki gözlüğü elimde tutamıyordum istemsizce kalp atışımın sesini duyabiliyordum maraton koşmuşum gibi atıyordu karşımda dursa saatlerce günlerce aylarca yıllarca bakabilirim ona o benim için aynı şeyleri düşünmüyor bence her halükarda belli edilen bi şey bu ama o çok normal davranıyor bahsettigim herkes acilmam gerektigini cok yakistigimizi soyluyor ama ben korkuyorum ve erken oldugunu dusunuyorum ya kotu biriyse ya aşağılarsa kotu konusursa (yalniz zamanim az olabilir işten ciktigi an yıkılırım) o kadar istiyorumki onu lütfen yardım edin bana ateşlere mi yürüyorum yoksa bulutlara mi bilmiyorum 1 hafta sonra tek gidicem ve o tek olduğunda yanına gidicem sizce ne yapmalıyım soru mu sormalıyım ne yapmalıyım lütfen yardım edin
Tanımadığım birini aklımdan çıkaramıyorum ne yapmalıyım?