Güncellemeler
+1 yıl
Evlenen erkekler bana saf geliyo bi erkek bekar olup kari kiz ortaminda sürtmek bekar yasamak o dala bu dala konmak varken cidden 1 kisiye bagli kalip rütun bi hayat yasamak kster mi hele ki çocuk yapmakk. Baba olmak..
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
En güzel mutluluk ve huzur birine güvenebilmektir iki kisi birbirine bagli kalabiliyosa seviyodur zaten insan sevdiğiyle berabersede herkese gözlerini kapayabilmeli ben bunu ariyırum senin düsüncelerinin tam tersine bunun olabilcegini düsünmek bile bana iyi geliyo
Güzellik yakışıklılık hep geçici şeyler. İnsanoğlu geçici heveslere kapılıp asla kalıcı güzellikleri göremez...
Evlenilecek kızlar da çirkin. Ne kadar boya-badana-makyaj yaparsa yapsın düzelmeyecek türden oluyorlar genelde
Sonucta o erkegi nikah masasina oturtuyo demi
Zaten o yüzden evlenilecek erkek modunu açıyor o erkekler. Başka türlü düzenli seks hayatını nasıl elde edecekler?
Evlenince cinsellik düzenli mi oluyor?
Olmuyo mu?
Düzenli cok genis bir kavram. Ama bekarken hiç seks yapma ihtimali olmayan birisi en azından eşiyle ayda bir bile yapsa düzenli seks hayati sayılır.
Neredeyse hergün yapma potansiyelinde olan bir insanın da ayda 1 cinsellik yaşaması aşırı düzensizliktir.
Her gun yapar ozmn neden boyle dedin
Konuyla bunun alakasi ne? Biz evlenilecek erkeklerin çoğunun çirkin olması üzerine bir şey konusuyoruz? Ben de dedim ki zaten çirkin olduklari için evleniyorlar ki seks yapmak için sürekli kadın tavlamak zorunda kalmasinlar. Çünkü tavlayamazlar. Bu yuzden evlilik modu onlar için en iyi alternatiftir.
Öyle olmuyor işte. Eşiniz istemediği sürece nasıl yapacaksınız.
Buna eşinizle karar vereceksiniz artık. Onu da mi biz gelip ikna edelim?
Neyse soru konudan sapmasın.
Bu tiple erkeklerin tipini yargılamakta ne biliyim. Sen de belli ki bulamıyorsun, evlenme modunu açmalısın bence.
Yüzüne bakıp mı evleniyorsunuz bir adamla, ne saçma bir soru bu.
Bu saf erkegi buldum nikahi basayim kafasinda cogu kiz hadi ama ya bunu kast ettigimi biliyosun😔😒😒
Yakınımda hiç o düşüncede olan bir kız yok, evliliğin anlamı kalmadı zaten artık. Aşık olduğunuz kişi hariç herkesle evlenebiliyorsunuz
Evlenen erkekler bana saf geliyo bi erkek bekar olup kari kiz ortaminda sürtmek bekar yasamak o dala bu dala konmak varken cidden 1 kisiye bagli kalip rütun bi hayat yasamak kster mi hele ki çocuk yapmakk. Baba olmak..
Kendi tercihleri. Ayrıca saflık falan değil. Her konu hakkında bir fikriniz var ama olmasın mümkünse. Sizi ilgilendirmeyen şeylere burnunuzu sokmayın. Evlenmek istemese kimse evlenmez zaten. Herkes de senin düşündüğün gibi düşünmez.
Fiziksel olarak çirkin olsa da kalbi güzeldir o yüzden
Evet evleniyosa bi erkek saftir haklsn
Saf olmakla ne alakası var. Bir insanın hayatini düzene koymasi normal değil mi
Evlenmemiş ama daldan dala atlamayan erkekte var onlar ne oluyor
Ya tabi tabi bi erkegin elinde firsat olacakta yapmicak. Gercekci olalaim demek ki ya tip fena kayik ya asosyal ya utangac?
O zaman evli olmayan kızlarda önüne gelenle birlikte mi oluyor senin mantığına göre öyle
Bir yaştan sonra elzem hale geliyor.. Durmadan kaçak et kesilmez, ya kasap kapalıysa?
Genelde öyle oluyor. Biz istisnayız az kaldı başlık parası çıkmasına 🤭
İyi de ben neden ultra mega çok pis acayip yakışıklıyım ki..
Sen evde mi kaldın ne bu sinirr l ateş mi Bastı
Yok.
Onuda yapmayında ölelim biz ag 😂
Neeey
Çirkinler ölsünmü diyorum
Evlenen erkekler cok saf degil mi
Saf ama ne yapıcak başka şansı yok hangi kız gülse onla evlenicek
İşte çirkin olduğu için kızlar bakmıyor oda evlenmek zorunda kalıyor dediğin gibi yapan biri çirkin olmaz zaten 😂
Sen bulamamışsındır kalmıştır elbet bir yerlerde
Hyr yakisikliysa mutlka pçtr
Hepsini kontrol ettim diyorsun yani
Nedem boyle pekiSD
Senin tip nasıl