Flörtüm petrol de bir kızla iş başvurusu için numaralar falan alınmış konuşmuşlar daha önce de sormuştum.
neyse iş olmadı kızı iş iş iş diye kaydetmiş hatta konuşma da bitmiş 3-4 gün önce insta da takiplesiyorlar bende dün akşam kızın çirkinliğini arkadaş ortamında gösterirken yanlışlıkla beğenmişim fotoğrafı😭
kız hemen benimkine yazmış öyle haberim oldu biz bu konu yüzünden kavga ettik seninle kızın profiline bakman bile hata hiç bişey demiyorum sana dedi, bende önce yazdım haklısın falan diye görüldü attı, sesli mesaj attım dedim ki seni ne gibi bir duruma soktum ne açıklama yaptın bilmiyorum ama çok özür dilerim bir an bakasım geldi beğenmek gibi bir niyetim yoktu vs dedim ona da görüldü attı 😭😭
dün de çok güzel vakit geçirmiştik ne olcak şimdi araya 10 gün tatil de girdi iş yerinde yine görünce dayanamıyor hemen sarılıp öpüp barışirdı ama şimdi araya soğukluk girecek diye korkuyorum 😭😭 bayramda da aramam zaten bu utanç bana yeter. Sizce yaptığım çocukluk mu ne gibi bir duruma soktum onun gözünde kendimi?
neyse iş olmadı kızı iş iş iş diye kaydetmiş hatta konuşma da bitmiş 3-4 gün önce insta da takiplesiyorlar bende dün akşam kızın çirkinliğini arkadaş ortamında gösterirken yanlışlıkla beğenmişim fotoğrafı😭
kız hemen benimkine yazmış öyle haberim oldu biz bu konu yüzünden kavga ettik seninle kızın profiline bakman bile hata hiç bişey demiyorum sana dedi, bende önce yazdım haklısın falan diye görüldü attı, sesli mesaj attım dedim ki seni ne gibi bir duruma soktum ne açıklama yaptın bilmiyorum ama çok özür dilerim bir an bakasım geldi beğenmek gibi bir niyetim yoktu vs dedim ona da görüldü attı 😭😭
dün de çok güzel vakit geçirmiştik ne olcak şimdi araya 10 gün tatil de girdi iş yerinde yine görünce dayanamıyor hemen sarılıp öpüp barışirdı ama şimdi araya soğukluk girecek diye korkuyorum 😭😭 bayramda da aramam zaten bu utanç bana yeter. Sizce yaptığım çocukluk mu ne gibi bir duruma soktum onun gözünde kendimi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İş arkadaşı olmasına rağmen inanmıyorsan bu güvensizlikten kaynaklı ki o da o öyle düşünüyor olabilir. Ama trip atıyorsa ki öyle gibi biraz saçma. Merak edebilirsin ama bunu kıskançlık olarak hissettirdiysen yanlış anlamış olabilir
Kıskançlık değil ya ona da söyledim bu kız benim kıskanabilecegim bir tipte kız değil sen daha güzellerine layıksın hiç beklemezdim bu cirkinlikte biriyle bu şekil konuşmanı dedim yani kıskanmadığımı biliyor
Öncelikle kıza çirkin, sana layık değil demen seviyesizlik. Ve sevgiline sen daha iyilerine layıksın derken kendini de ezdiğinin farkına var.
Seviyesizlik derken? Benim zoruma gitti açıkçası benden daha düşük biriyle bu şekilde konuşması
Neye göre senden daha düşük?
Dış görünüş olarak karakter olarak, naber napiyosun diye muhabbet içinde daha 2-3 saatlik konuştuğun insana göğüslerin yarısı açık fotoğraf atılmaz, hemen canım cicim bebeğimli konuşmalar olmaz instayi istemiş saçma sapan muhabbete girmiş kız kamyoncu gibi hareketleri var zaten
Ön yargını biraz yıkmalı ve olumlu düşünmelisin 🙂
Ya yemin ediyorum ön yargı değil sana bu söylediklerim normal mi geldi cidden, bende mi bir sorun var. Daha normal muhabbet olsaydı tamam mutluluklar der cekilirdim ama bu tür konuşma şekli görmedim değişik çok değişik
Abartacak bir şey yok ne var bunda. Aynı iş yerinde mi çalışıyorsunuz
Bence de yok ama o abartır şimdi geçen de msjlari okudum diye çok sinirlenmişti
Evet aynı iş yerindeyiz
Yaşlar kaç
O 29 ben 22
Yaşınız çok küçük olsa ergenlik diyeceğim. Çok basit bi mevzu kadınlar daha neler yapar bu ne ki
Yani benim yaptığım da abartılacak birşey yok diye düşünüyorum altı üstü girip baktım yanlışlıkla da beğenmişim olmasaydı iyiydi ama ucunda ölüm yok ya hayır asıl sinirlendiğim şey kız aşırı yvsk canım bebeğimli konuşmuş hep instayi falan kız istemiş konuşma bitmişti ne güzel şimdi tekrar konuşmaya başladılarsa geceden beri uyku tutmuyor 😭🤦
Mesafeyi ayarlayamazlarsa sıkıntı sen üste çık biraz fazla alttan alma
Bir kere Özür diledim işte daha da yazmam aramam sanki anasına küfür ettim
Tepki verirse hemen üste çık bunu bahane edip kıza yavşamasın
Bakalım bayram da arayacak mı
Erkekler bunu bahane edip kızla gereksiz samimiyet kurabilir alttan alayım falan deme. O adım atsın
Yok benimki biraz tuhaf kişilikte, kızı iş için kullanmış resmen ilk 2-3 gün her dk konuşmuşlar sonra kız iş olmuyor dediğin de anladım hayırlısı yazmış konuşmayı bitirmiş adıyla ve çalıştığı iş yeriyle kayıtlıydi kız, sonra silmiş iş iş iş diye kaydetmiş menfaat içinmiş yani
Öyle olsun da sen yine de dikkat et
Olur ederim