Yanlışlıkla fotoğrafa Like atmak?

Flörtüm petrol de bir kızla iş başvurusu için numaralar falan alınmış konuşmuşlar daha önce de sormuştum.

neyse iş olmadı kızı iş iş iş diye kaydetmiş hatta konuşma da bitmiş 3-4 gün önce insta da takiplesiyorlar bende dün akşam kızın çirkinliğini arkadaş ortamında gösterirken yanlışlıkla beğenmişim fotoğrafı😭

kız hemen benimkine yazmış öyle haberim oldu biz bu konu yüzünden kavga ettik seninle kızın profiline bakman bile hata hiç bişey demiyorum sana dedi, bende önce yazdım haklısın falan diye görüldü attı, sesli mesaj attım dedim ki seni ne gibi bir duruma soktum ne açıklama yaptın bilmiyorum ama çok özür dilerim bir an bakasım geldi beğenmek gibi bir niyetim yoktu vs dedim ona da görüldü attı 😭😭

dün de çok güzel vakit geçirmiştik ne olcak şimdi araya 10 gün tatil de girdi iş yerinde yine görünce dayanamıyor hemen sarılıp öpüp barışirdı ama şimdi araya soğukluk girecek diye korkuyorum 😭😭 bayramda da aramam zaten bu utanç bana yeter. Sizce yaptığım çocukluk mu ne gibi bir duruma soktum onun gözünde kendimi?
Yanlışlıkla fotoğrafa Like atmak?