İlk buluşmada egoist, kendini öven ve bana odaklanmayan biriyle 2. Kez buluşmam..❌

Hayatım boyunca ilk buluşma deneyimine hiçbir şekilde yaşamadım genelde ilişkilerde uzak mesafe ilişkileri ve sanal ortamda ilişkileri yaşadığım için bu konuda tecrübe sahibi olduğunu söylemem mümkün değildir. Ama genel olarak burnundan kıl aldırmayan insanlardan nefret ediyorum mesela duygularınızı açıyorsunuz Ben Seni kardeşim olarak kankam olarak arkadaşım olarak görmüştüm diyorlar arkadaşım ben senin aynı anneden babadan doğmadımki ya da akrabalık durumu da söz konusu değil Ben seninle neyi kanka ya da kardeş akraban olacağım. Dolayısıyla böyle insanları sevmiyorum Bir de mesela akbaba gibi görünenler var tatlı yılan gibi görünenler var avcunun içine almaya çalışanlar var böyle insanları hiçbir şekilde onaylamıyorum ve sevmiyorum, bunun yanında şunu da dile getirmek isterim ki mesela pinti gibi hesabı erkeğe götürmeye çalışan centilmenlik adı altında adam soyup soğana çeviren tipleri sevmiyorum, şunu dile getirmek isterim ki İlk buluşmada kız ve erkeğin genel itibarıyla birbirine üstünlük göstermesi davranışlarına hiçbir şekilde tasvip etmiyorum içtik benim işim var Ben şu okulu bitirdim Ben şu kariyeri yaptım bu kariyeri yaptım, elbette bunlar güzel şeyler insanın okuması kendini geliştirmesi güzel ama okumak da diploma almakla adam olmuyor, bugün memleket diplomalı cahiller ile dolu diploma sadece belli dersler belli okullar geçilerek alınır ama bu insanın kişilik ve karakteri bozuk olduktan sonra bunun bir anlamı kalmaz. Mesela bazı insanlar vardır kendi kendini övmekten başka bir şey yapmaz, ya da evlilik kimisinde net bir insan değildir bununla birlikte bu adamla ya da kadınla konuşurken evlilik ve aile beklentilerini tam olarak anlatamayan insanları da çok fazla sevdiğim söylenemez. Bunun yanında siyasi görüş ayrılıkları o parti bu parti kavgaları ya da bu tarz konular içine girmek o ilişkinin başlamadan bitmesine neden olur. Geçmiş ilişkiler hakkında sorular sorulması ve bir sorun olduğunda takıntılı bir şekilde davranmak durmadan aynı konu üzerinde yoğunlaşmak ve genel olarak itici olan insanları sevmiyorum. Kendi ailesine laf ettirmeyen ama başkasının ailesi hakkında atıp tutan İnsanları sevmiyorum.
Bu Güzel Yorum için thanks, Emeğine sağlık 💛
Öfke değilde soğuma gelir desek daha uygun olur benim için.
İlk buluşmada ilk kez tanıştığı biri hakkında ilk günden kişiliği hakkında fikir sahibi olduğunu düşünerek görüşmeye nokta koyan tiplerden, ilk tanışmada ölçülü olmak yerine, ölçüsüz bir şekilde hareket eden sanki tanışma evresinin 7. Safhasındaymış gibi laubalileşen, ilk adımı hep karşı taraftan bekleyen tiplerden, sohbet açmak için ısınma turu atarken tek kelime ile cevap verip iletişimi koparan tiplerden buz gibi soğuyorum. Üstüne bir de hatayı kendinde görmeyip topu karşısına atarsa ooww oldu canım saağoooolll😄
😂😂😂😂Sevdim bu yorumu 😎
Hmm😊
Yorumum diye söylemiyorum bir tanedir.
Oyun moyun bilmez içkisi, kumarı yoktur. Evden işe işten eve, pırlanta gibidir benim yorumum😄
kısmetse bu akşam gelelim mi çiçeği çikületayı alıp😂😂😂
😂😂🤣😂Tabi tabi buyrun gelin efenim 😎
😂😂
Cevap
0Cevap
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?