Gerçekten doğru hislerinizi söylemenizi istiyorum. Merak ediyorum örneğin benim sevgilim sokakta çok açık bir kadın gördüğünde ne düşünüyor aklında onunla beni kıyaslıyor mu, onun vücudundan etkileniyor mu, bunları bilemem ve size sormak istiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Bir de denizde havuzda bikiniden mayodan da etkilenir misiniz
Sokakta açık kıyafet giymiş bir kadın görünce etkileniyor musunuz?
Tabii ki etkilenir. Hatta unutamayabilir arada hayal kurup hallenebilir. Ne yazık ki kadınlar çok saf, hiçbir şeyin farkında değilken kaç erkek hayal ediyor onu. tesettur, bilhassa Çarşafı şerif çok mühim.
Maalesef. İşte kadınların çoğu saf yürekli, ama erkeklerin bir kısmı öküz. Allah bu nedenle tesettürü emrediyor. Mevlaya itaat edenler Allah bizden daha iyi bilir deyip emri yerine getirir. Ama aşırı saf olup aldananlar, bunu bilmedikleri için emri uygulamazlar. Halbuki hakiki tesettürle kadınlar cennette çok özel ve büyük şeyler kazanacaklar… bazen kıskanıyorum bu tesettürlü kadınları ,)
Ya ne alaka ne alaka güzel olunca kendimi iyi hissediyorum mutlu oluyorum aksine pis bakışlardan da rahatsız oluyorum benim giyimim kimsenin beni taciz edebileceği anlamına gelmiyor sizin bu zihniyetiniz yüzünden olan yine kadınlara oluyor işte.
Hayır güzelim bi kıyafet beğendiğimde de giyiyorum işte yakisiyor çünkü kaldırıyor vucudum açık veya kapalı oluşuna dikkat etmiyorum cunku yerine ve ortamina gore giyinirim zaten. Bence bu soruyu yazan hanimefendi kocasının başka kadınlara bakmasını kızların açık giymesine bağlıyor ama alakası yok sevse bakmazdı zaten ayrıca onların cesaretini kıskanmak yerine sende giy etek, elbise. Yobaz düşünceleri bırakın artık yıl 2021
Pis bakışlardan rahatsız oluyorsun ama sana normal bakan bir erkek e senin ilgili pis şeyler düşünüyor işte şurda etkilenmem diyen bi erkek bile yok gördüğün üzre. Aksine seninle ilgili iğrenç hayaller bile kuruyorlar
Herkesin ortamına göre değişir bulunduğu çevreler kaldiramıyabiliyor vs. Genelde böyle basit şeylerden tahrik olanlar sağlıklı cinsel hayatı olmayanlardır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Her erkek etkilenir etkilenmiyorum diyen yalan soyler
Etkilenince nasıl bir his oluyor mesela bir de sevgiliniz falan varsa bir de
Bakiyosun suzuyosun ama devami gelemiyor
O kadınla ilgili hayaller kuruyor musunuz sonra
O an. kuruyoruz
yine şu klasik cümle. aynen sahil kenarında büyümüşler kişiler erkek değil çünkü...
Etkilenirim ve bakmamaya çalışırım ki rahatsız olmasın.
Tabii ki etkilenir. Hatta unutamayabilir arada hayal kurup hallenebilir. Ne yazık ki kadınlar çok saf, hiçbir şeyin farkında değilken kaç erkek hayal ediyor onu. tesettur, bilhassa Çarşafı şerif çok mühim.
Yuh cidden o kadar mı yani
Maalesef. İşte kadınların çoğu saf yürekli, ama erkeklerin bir kısmı öküz. Allah bu nedenle tesettürü emrediyor. Mevlaya itaat edenler Allah bizden daha iyi bilir deyip emri yerine getirir. Ama aşırı saf olup aldananlar, bunu bilmedikleri için emri uygulamazlar. Halbuki hakiki tesettürle kadınlar cennette çok özel ve büyük şeyler kazanacaklar… bazen kıskanıyorum bu tesettürlü kadınları ,)
Yani sokakta acık bir kadın görüp o kadını süzüyorsa seni sevmiyordur zaten
Her yer açık kadın knk eğer etkilenen biri olursa zaten herkes fark eder onu insanlar alışıyor bu yüzden etkilenmezler
Orası da doğru alışıyor göz artık
Rahat bir şehirde değilse hiç görmemiş gibi bakılıyor sadece
Yalan yok az çok etkileniyoruz hele ki koku sürmüşse ama bakmamayı tercih ediyorum yere ya da sağa sola bakıyorum
Ben bi hemcinsim olarak rahatsız eder gibi süzmek istemiyorum ki cesareti kırılmasın çünkü bende açık giyinmeyi severim
Tahrik oluyoruz ister istemez
Giyinmeyin işte erkekleri yoldan çıkarmak mı niyetiniz? Senin kocanı bi kadın açık giyerek etkilese iyi mi olur yani
Doğru diyor
Ya ne alaka ne alaka güzel olunca kendimi iyi hissediyorum mutlu oluyorum aksine pis bakışlardan da rahatsız oluyorum benim giyimim kimsenin beni taciz edebileceği anlamına gelmiyor sizin bu zihniyetiniz yüzünden olan yine kadınlara oluyor işte.
Açık giyinince mi güzel oluyorsun yani bi tek o zaman sen çirkinsin
Hayır güzelim bi kıyafet beğendiğimde de giyiyorum işte yakisiyor çünkü kaldırıyor vucudum açık veya kapalı oluşuna dikkat etmiyorum cunku yerine ve ortamina gore giyinirim zaten. Bence bu soruyu yazan hanimefendi kocasının başka kadınlara bakmasını kızların açık giymesine bağlıyor ama alakası yok sevse bakmazdı zaten ayrıca onların cesaretini kıskanmak yerine sende giy etek, elbise. Yobaz düşünceleri bırakın artık yıl 2021
İstek göndersene bana
Pis bakışlardan rahatsız oluyorsun ama sana normal bakan bir erkek e senin ilgili pis şeyler düşünüyor işte şurda etkilenmem diyen bi erkek bile yok gördüğün üzre. Aksine seninle ilgili iğrenç hayaller bile kuruyorlar
Sen bu siteye göre konuşuyorsan vay haline 😄 burası sanal alem çoğu abaza. her erkek mağaradan cıkmış değil emin ol
Ekleyin beni 😀
Öf sen de sus be
Umarım öyle değildir sadece burdakiler böyledir ama çevremden de ordan burdan duyduğum şeyler de bu yönde hep @aysegul
Herkesin ortamına göre değişir bulunduğu çevreler kaldiramıyabiliyor vs. Genelde böyle basit şeylerden tahrik olanlar sağlıklı cinsel hayatı olmayanlardır
Evet merak ettim ben de
Sor geldiniz o zaman cevaplayayım
@Rüzzgarraa sorduk etkilenir misin
Giyimine bagl ama etkiler
@Rüzzgarraa deniz de herkes öyle herkesten mi etkilemiştiler
Etkilenirsiniz
Yok herkesten de değil
Ister istemez etki bırakıyor
Ne kadar açık
Şort göbek açık şey mesela. Ya da göğüs dekoltesi biraz
Ya geçenlerde göğüs dekolteli birini gördüm ama kadın da baya dolgun biri aman yarabbi🤦♂️
Fırlamamak için yerinde zor duruyor
Kusura bakmayın fazla detay verdim
Anan hakkında ds böyle konussunlar da gör abaza pislik
Manyak mısın sen ya😄
Evet sen de abaza
Ne abazası ya ahhhha. Çocuksun galiba
He aynen cocuğum
Belli yaş 18 altı verdiğin çocukca tepkiye bakınca
Evet 7 yaşındayım
Assdfffg ne işin var burda
Senin gibi abazaları tespit ediyorum
Sebep😄
Büyüyünce abaza manitam olmasın diye
Daha çok zaman var ama sen çok küçüksün. Ayrıca manita felan sana yakışıyor mu
Sana ne lan sok... uk
Sen benden hoşlandın galiba
Felan değil ayrıca falan
Haşlanmış gibi miyim
O derece diyorsun
Hem haşlanmış hem hoşlanmış gibisin
Seni bi haşlarım cehennemde yanmaktan beter olursun
Sinirlenmenden belli
Deliriyorsun değil mi sen baya şey olmuşsun...
Aynen öldüreyim seni aşık oldu dersin
Sen baya şey olmuşsun...
Hoşuma gitti ama yalan yok
He karın yap beni öldüm bittim sana
Ahhha yavaş ya
Biraz sakin
Yok daha cocuk yapcaz ne yavası
Öyle mi
Başka ne yaparız
Hele ya tipe bak git önce sen koltuk altı kılını kes pis abaza
O eski çocuk falan derken canının ne istediği belli ama biraz yavaş
SKHFLYYDŞUFLHKYD HE HE TM
Ya sen baya baya :))
Senden cocuk yapcağıma üremem daha iyi
Ya gizlisin diye giydiriyorsun ama hoşlandın kabul et
HAHAHA bu özgüven nerden geliyo ya azcık dağıt etrafa fazla bu sana
Ya kabul et sırf bundan sert yazıyorsun
Mesajdan yazamazsın bu sözleri
Hoşlansam kedi gibi olurdum
Ya ben kızları tanırım başta böyle aslan olurlar
He he senden hoşlanan kız olmamış bence tanıdığını sanıyosun
Gizliyim diye sert gidiyorsun
Aynn
Ya hep böyle yaparlar ilk başta biliyor musun
İlk itiraf geldi
Dm den kedi olursun kedi:))
Sırf bunları yazdım diye geri adım da atamıyorsun
HAHAHA çok beklersin allahın abazası bekle yazarım dmden
Sen düştün bana bu kadar sinirin başka açıklaması yok:)
Ya bu kızlar hep böyle
Sinirli miyim sence ksöwözöejxjdkd
Sen düştün düştün
Ya yaşı genç kızlar hep böyle
He tm düştüm şimdi s g
İşi şakaya vuruyorsun asddf
Hoşuma da gidiyor bu tavrın
Ya niye kıvırıyorsun
Kıyafete ve kadına göre değişir
Bi şey anlatsam dersin o neymiş öyle 😂
Beğendiğim oluyor ama etkilenmiyorum
İlgilenmiyorum