Sadece bu soruyu sormak için açtım? aldatmak?

Vakti olan okusun. 22 yaşındayım 25 yaşlarında bir sevgilim var alti yıldır beraberiz. Beraberliğimizin ikinci yılında kendisi bursa da okurken ben de henüz lisedeyken sosyal medya üstünden biriyle tanışıp konuştum fakat hiç görüşmemistim konuştuğum kişi izmirdeydi ve sürekli beni görmeye gelmek istediğini söylüyordu ergenlik kafası sonradan yaptığım şeyin farkında olup konuşmayı kestim fakat peşimi bırakmadı en sonunda dayanamadım sadece onu istemediğimi anlasın diye kalktım İzmire gittim çağırdım ve görüşmek istemediğimi söyledim insanca konuştum hayatım da biri olduğundan bahsettim. Bir kaç gün sonra erkek arkadaşım beni aradı yanına çağırdı ve diğer kişiyle olan konusmalarimi ve İzmir de haberim. olmadan çekilen fotoğrafları gösterip küfür edip ayrıldı bir ay ayrı kaldık affettirmek için her şeyi yaptım bir hafta boyunca yemek neredeyse hiç yemedim sürekli ağladım ailem de ilişkimi biliyordu ayrıldığımızi söylemedim ve annem erkek arkadaşımı arayıp iyi olmadığımı söyledi oturup konuştuk o kişiyle görüştüğümde giydiğim her şeyi benden istedi ve ağlayarak gözümun önünde yaktı beni affettiğini söyledi ve altı senedir birlikteyiz fakat hala benim içim de ukte gerçekten affetmişmidir yoksa sadece bana acıdığı vicdan yaptığı için mi affetti kendisine sorduğum da şu an olsa asla affetmem diyor onu çok seviyorum ve eşim olmasını istiyorm fakat hala vicdanen rahat değilim erkekler unutabilir mi veya gerçekten affeder mi
Sadece bu soruyu sormak için açtım? aldatmak?