Arkadaşlar az önce annemle kitap açan bir hoacaya gittik kız erkek isim ve anne ismi aldı Arapça bir yzdi bazişeyler söyledi?

Abim bize uygun olmayan bri evlilik yapacak gittiğimiz hoca öncelikle bakın bakacam ama bakmam belli olmaz dedi neyi kast etti bilemiyorum dedi ki oğlunuz sizi dinlemiyor size kötü davranıyor ama bunu bilinçsiz yapıyor dedi eğer bu kişi ile evlenirse bosanir ikinci bir defa evlenir ondan da bosanir 3 de mutlu bir evlilik yapar bu çocuğa muska yapmışlar dedi abim ile ilgili dediği bri kaç şey de doğru idi bizde muska için ne yapmalıyız dedik burada olması lazım ki size bir şey vereyim ya yiyip içsin ya da taksın dedi size soracağım şey sizce hoca eğer evlenirse bunlar olur mu dedi yani evlenmeyede bilir
Yoksa kesin evlenir bu da olur mu dedi lütfen sorumun altına allahtan başka bilen yoktur vs yazmayın bunu bende biliyorum bilip bu işlerle ugrssmis insanlar yazarsa sevinirim
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bana soracağımız sorular günah mı vs umrumda degil işi bilen yazsın bilmeyen yorum yapmasın
Arkadaşlar az önce annemle kitap açan bir hoacaya gittik kız erkek isim ve anne ismi aldı Arapça bir yzdi bazişeyler söyledi?