Nasıl yapıyorsunuz ben saygı sevgi gösteriyorum ama olmuyor
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Valla bende bilmiyorum bana kalsa sevilecek biri değilim hiç ama bayağı güzel sevildim yani azcik serefsizligim varda çoğu kişi kalbimin temiz olduğunu söylerler
Yani ilgi göstermeyeyim mi
Goster ama birazda sert yap yani simarik egolu gibi davran ezer gibi ama arada bir taktik yap demek istiyor
kendini ağırdan satacaksınız , kendi görüşlerin olacak, kişiliğinden vazgeçmiceksin yani o ne derse tamam deme
Bravoo boyle baglanan cok gormustum kadin net agirligini koyuyor adama soz geciriyor sahiplenerek sonra zaten gerisi geliyor
@gizemlierkek1 zaten bi erkeğe karşı asi olursan senle dikleşiyor ama bişeyleri kendine göre yaparsan ve bunuda belli edersen saygı duyuyor sana. Böyle herşeye vız vız edersen bıkıyor erkek ama bişeyide istersen ya da istemezsen uyarırsın olmuyor mu açık ve net şekilde konuşursun
Bu kadar basit iste :)
@gizemlierkek1 aynen :)
Bazende mesela kiz taktiklerle falan adami kendine baglamaya calisiyor bagliyorda ama haberi yok erkek belli etmiyor fazla yani belki bu kiz kendine baglamistir ama haberi yok anlayamiyor bu sayede kendide baglaniyor ikisi birbirine bi kavussalar mutlu olacaklarda iste :)
Ya hep soyluyorum tek kural yakin olama kafasini karistir inan ki bak tek kural kafasini kartirman baglanir hemde oyle bi baglanirki sedece sana ait olur vazgefemez unutma kurql kafa karistirmak
Nasıl yapayım mesela
kusra bakma gec gordum yazıyorum sımdı :)
kafa karıştırmak yani şöyle kankacım mesela onunlasınya bi gün güzel davran diğer günde güzel davran sonra soguk davran kafasını karıstır boyle yapınca adam dıycekkı kendınce bu kız ne den boyle yapıyor dıye senı daha dusnmeye baslıycak ıster ıstemez emın ol senı cozmeye calısıcak bu sırada zamanla kendını kaptırmıs olucak ve duyguları ortaya cıkıcak ıster ıstemez ask zilleri calmaya baslar sana karsı duyguları artar zamanında boyle olduysa mesela ıster ıstemez aranızda mesela siz farkında olmadan ıstemsız ce bırbırınıze bı sıcak soguk davrandıysanız bu iş olmustur zaten vede bunu uzun sure etrafında olmasından falan anlarsın belli etmesede yani zaten coktan baglanmıstır ama yınede yap arada kafa karıstırmayı kafasını karıştır daha cok baglansın kopamasın kopmasını istemiyorsan :) :)
İlgisiz ya uğraşamam cidden sıkıldım artık ben hep ben konu buluyorum. Mesela bu akşam yine ben konu buldum en sonunda iyi geceler dedi halbuki uyumuyor biliyorum. Bu kadar ilgisiz olacaksan numaramı sil evet sil bekliyorum dedim ve numaramı sildi.
Hatalarini affetme özür dileyene kadar da konusma alttan alma. Kisacasi olmadığın biri gibi davranma ben alttan almam azarlarim kizarim sinirlendigim şeylere yapmamasini isterim yaparsa daha kötü kizarim
Erkek sevdiğine bağlanır zaten bir şey yapmanıza gerek yok gerçekçi ve dürüst olun Yeter
Yapma amacin nedirki bende cok sır var aslinda nasil baglandigimizi soyleyeyimmi sana :) yani adami kullanmak icinmi baglamak istiyon ego kasmak icin eglence icinmi yoksa baska bi amacinmi var?
kim bu kişi sevgilin mi eşin mi arkadasınmı erkekten erkege degişir her erkegin yapısı farklı
Bağlayabildiğimizi kim söylediş kuruu ifitiraa😂
bağlayabilenlere söylemiş.
@Banlandırıldık yapmaa ya. Çok zekisin bravo
iyi
Bağlanmak için samimiyet arıyoruz kadınlarda
Sevmiyor demek ki seni
Ne alaka belki erkek bagkanmistir ama belli etmez erkekler baglandigini anlaman lazim belki adam baglanmistir kizin haberi yoktur :))
Saygı ve sevgi göstermeden
Ne kadar terslersem o kadar bağlanıyor
Umursamayınca kendiliğinden geliyolar
erkekği sen bağlayamazsın o bağlanırsa bağlanır
Vererek
Yok
Hiç oldumu