Her insanın kendine göre taktikleri vardır. Bazılarının ağzı çok iyi laf yaparken. Bazıları sadece gözleri ile karşı cinsi etkileyebilir. Peki siz bu konuda kendinize güveniyor musunuz? Karşı cinsi kolay etkileyebilir misiniz?

Öhöm öhöm. Merhaba ve günaydın 😀
Karşı cinsi çoğu zaman etkiliyorum ama bu anlık sürüyor. Bazen kendim vazgeçebiliyorum. Kendime güveniyorum. Gerçekten istediğim bir kadın olursa tavlarım. Onun dışında çoğu kişi sanki tav olup geliyormuş gibi 😂 Şimdi egoist olacağım biliyorum ama ne yapayım öyle.
Her insan biraz güvenir kendine. Bi bakışına, bi dudak hareketine, bi saçını arkaya atışına ya da parmak uçlarıyla sergilediği minimal ama hat safhada tavrına.
Kadın tavlayamıyorum rolüne fazla kapıldığı için yanıtların bazıları biraz fazla özgüvensiz ve sahte geldi.
İstersem tavlarım yeter ki isteyim.
Öz güvenim yüksek, ama bu konuda iddialı olmak ne kadar doğru olur, bilmiyorum. Çünkü tavlama konusunda çok deneyim yapmış biri değilim. Bu biraz da flörtöz olmayı gerektirir. Sence tavlama konusunda kendime güvenmeli miyim?
Bence güvenmelisin 😎
🙏
Teşekkür ederim 🙏
Cevap
7Cevap
Yok sinek bile tavlayamam ben 😕
Öyle bir kabiliyetim yok, hiç olmadı.
Benim genelde elim ayağıma dolaşırdı.
Karşı cins ile çekim oluştuysa öyle atraksiyona gerek kalmıyordu :)
hmm, tam benim sevdigim gibi☺️☺️
Simdi bisiler yazicam sonra kendini begenmis dicekler. Mutevazide olamicam. O yuzden en iyisi susayim ben. Sozu ablama birakiyorum. @lotus-patra 😅😅
Mikronu aldım elime🎤öhöm öhöm...😂😂
Gülmekten yazamadım😂kafanı kaldır yukarı bak belki ablandan bişey öğrenmiş olursun😄
Hiç güvenmiyorum, karşı cinsi kendimden uzaklaştırmakta 1 numarayim ama onu biliyroum 👌
Etkileyebilirim ama çoğu zaman benim çabama gerek kalmıyor.
Evet, güveniyorum ama tavlayamadığım da oluyor tabii ki.
O kişiyi aşırımsı istemişsem tavlarım olmama lüKSü yok gibi birşey
Kimseyle uğraşasım yok. Bu yüzden öyle bir hal içinde değilim. 🤷♀️
Ben hicbisey yapmıyorum ama hemen bana asikoluveriyorlar
Kimle bir diyalog içerisine girsem benden etkilenmiş ve sevmiş oluyor. Ben istemesem bile, onların kendi kendine bana tav olmaları bir gün alır.
😏😏 İstersem evet.. Keyifli günler.. 😎
Neden öyle birşeye ihtiyaç duyar ki bi insan, sen birinin gözüne baktığında tutkuyu görüyorsan taraflar için yeterlidir
Ben dis gorunus olarak ortalama biriyim ama herkes jizli dusundugumu soyelr yani zekama guveniyorum her zaman acikcais
Yeapp muhabbetim iyidir. Baya istediğimi etkileyebilirim
O beni tavlasın. ben değil...😊
Hayır. Kimseyi tavlama çabasına giremiyorum.
Ben kendime güveniyom da karşı cinse güvenmiyorum
Ben de gözlerime güvenirim ama kullanmam.
Hiç beceremedim öyle şeyleri
Tavlama diye bişey yok
Ben tavlamam istersem tav olurum sadace))
Evet heheheh
Seni tavlicam wldkwljd
😂😂
fazlasıyla iyiyim bu konuda..
Yessss
Güvenemiyorum
Aslan burcuyum demem yeterli bence 😘
Yok hiç denemedim.
Güvenmiyorum.. mail adresini zor aldim.
sana birşey hatırlattı mı
Hayir tavlamam
Evet sesim çok etkileyicidir