Aşk İlişkileri Galiba Amca Kızına platonik aşık oldum geçici midir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ailelerin ne diyeceğine ve iş ciddiye binse bile çocuk riskini bildiğim için uzak durması daha iyi sanırım. Güncellemeler+1 yıl ... Galiba Amca Kızına platonik aşık oldum geçici midir? Cevapla İş Soruları Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Didemalacaa Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Abicim kardeşsiniz be, aşk değil iğrençlik bu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Onun beni ne gözüyle gördüğünü bilmiyorum , Ama ben ona hiç bacım gözüyle bakmadım.. Yorumla Soran +1 yıl Evet babalar kardeş ama napim bir anlı gaflet belki , erkeklerle yakılaşınca zoruma gidiyor Yorumla
BilmemKaçıncıHesapp Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Amca kızına de aşık olmazsın ensest 1 24 Yorumla Soran +1 yıl Ya ensest avcısı değilim ensest sayılmaz ama garip bir şey duydum Yorumla BilmemKaçıncıHesapp +1 yıl Ensest oluyon abi Yorumla Soran +1 yıl Daha kesinleşen bir şey yok Yorumla BilmemKaçıncıHesapp +1 yıl İyi Yorumla Soran +1 yıl Suç mu sevmek Yorumla BilmemKaçıncıHesapp +1 yıl Yo ama bu suç değil de ne biliyim başka bişi iğrenç bence Yorumla Soran +1 yıl Onu ne hissettiğini bilmiyorum ters tepki vereceğinden eminim zaten , ama erkeklerle yakın olması tedirgin ediyor beni Yorumla BilmemKaçıncıHesapp +1 yıl Vazgeç bu sevdadan Yorumla Soran +1 yıl Zaten kabul etsede aileden tepki gelir Yorumla BilmemKaçıncıHesapp +1 yıl Aynen Yorumla Soran +1 yıl Bende bilmiyorum durduk yere ne olduğunu belki de geçici bilmiyorum Yorumla BilmemKaçıncıHesapp +1 yıl Geçicidir Yorumla Soran +1 yıl Umarım , çünkü git gide hayranlık duymaya başladım Yorumla BilmemKaçıncıHesapp +1 yıl Umarım Yorumla Soran +1 yıl Hayır yani söylediğimde ne ayıplayacaklar belki beni sülalede Yorumla BilmemKaçıncıHesapp +1 yıl Öyle olur ztn Yorumla Soran +1 yıl Ya kabul etse gizlice yapsak o işi oda mı olmaz Yorumla BilmemKaçıncıHesapp +1 yıl Olmz Yorumla Soran +1 yıl Peki durabildiğim kadar uzak durucam Yorumla BilmemKaçıncıHesapp +1 yıl Ayn Yorumla Soran +1 yıl Ya neden yanında erkek görünce tedirgin olduğumu bilsem. Yorumla BilmemKaçıncıHesapp +1 yıl Bilmem Yorumla Soran +1 yıl Seviyorum kızı resmen işte Yorumla BilmemKaçıncıHesapp +1 yıl Of tamam ben yatiom İyi geceler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Abicim kardeşsiniz be, aşk değil iğrençlik bu
Onun beni ne gözüyle gördüğünü bilmiyorum , Ama ben ona hiç bacım gözüyle bakmadım..
Evet babalar kardeş ama napim bir anlı gaflet belki , erkeklerle yakılaşınca zoruma gidiyor
Amca kızına de aşık olmazsın ensest
Ya ensest avcısı değilim ensest sayılmaz ama garip bir şey duydum
Ensest oluyon abi
Daha kesinleşen bir şey yok
İyi
Suç mu sevmek
Yo ama bu suç değil de ne biliyim başka bişi iğrenç bence
Onu ne hissettiğini bilmiyorum ters tepki vereceğinden eminim zaten , ama erkeklerle yakın olması tedirgin ediyor beni
Vazgeç bu sevdadan
Zaten kabul etsede aileden tepki gelir
Aynen
Bende bilmiyorum durduk yere ne olduğunu belki de geçici bilmiyorum
Geçicidir
Umarım , çünkü git gide hayranlık duymaya başladım
Umarım
Hayır yani söylediğimde ne ayıplayacaklar belki beni sülalede
Öyle olur ztn
Ya kabul etse gizlice yapsak o işi oda mı olmaz
Olmz
Peki durabildiğim kadar uzak durucam
Ayn
Ya neden yanında erkek görünce tedirgin olduğumu bilsem.
Bilmem
Seviyorum kızı resmen işte
Of tamam ben yatiom İyi geceler